Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
ez meg hogy ne legyen sleep meg ne leygen stun ... akkor meg CSAK a harcosok lehetnnek jácchato karik mert éxerekkel kivédik a mágiát és pajzzsal a nyilakat ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Õõõõ... Szóval én azt akartam mondani, hogy te nem vagy tank és ezért nincs védelmed csapkodás ellen. Ha lenne, nem kellenének tankok 😛

Te meg pap buff nélkül kevesebbet sebzel 😊
Egyébként meg nem sebzek nagyot... Magas, erõs karikra a húdenagy bökésem csap 150et. vagy 10-20szor kellene rájuk ütnöm vele, de egy lovag ellen 10-20szor behalok ennyi idõ alatt 😊 Nekem majd evasion lesz jó, ha még nagyobb lesz. Csak a sokat sebzõ spéciktõl és a varázslatoktól kell majd tartanom, mert sima ütéssel sokszor (vagy legalább is többször, mint másnál) mellém ütnek. Phantom ellen is az a gáz, hogy gladiátornak vannak sok spéci támadásai 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
miért , mert most sleepet használok és mérgezek már tank vagyok??? ezt nem értem 😄DDD ... ok akkor sztem a hilen meg az alaptámado spellen kivül vegyenek el mindent mert én csak 1 support kari vagyok aki néha néha lö 1et ... EZ a hülyeség ... ez tökéletesen igaz az ijászra és a tõrösre is ... te is csak nagyot sebzel és kész ... nem szabad pvpzned mert pap buff nélkül meghalsz ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Az elf ijjászok már nem olyan táposak. Eddig mindenki ellenük gyúrt, de bizony elég ha egy da egyszer éri utol futás közben és lesztunnolja. És ha van pap a környéken, aki tesz wwt a lovagra, akkor utoléri.

Beast, miért hülyeség? 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
a NAAGY pvp még nem volt ... elméletileg /téleg nem biztos/ péntek vagy szombat este ... most csak ugy általában beszélünk a pvprõl , meg arrol hogy lvl25ön 28as meg 30as ellenfeleket öltem meg mostanában 😄DD

BEAST
ha már itt tartunk 😄 a DA a legtápabb ... selfbuffal annyira felnyomja a pdefét meg az mdefét hogy senki sem sebzi meg ... grr ...

A pvp balhet ki nyerte meg? Vagy folyik meg?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
de most pvprõl van szo ... akkor a mágiázosok meg csak nézzék hogy ölik 1mást a harcosok ... ez meg hogy
"Hülyén nézne ki, hogy nem elég, hogy nagyot sebzel mindenen, de téged meg se tudnak sebezni..."
hát izé nem emlékeztet ez téged kedvenc ex elf ijászainkra? 😛 ...
ez pedig ..
"Hááát... Legalább nincs az, hogy a varázslók tankként harcolnak. Szupport kari, fõleg mert kell neki a szupport ágyutöltelék harcosok képében"
nagy hülyeség ... 😊

Torpe stun? Az ugyan olyan mint mondjuk a gladiator stun...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Beindult itt is a ki a legtápabb 😊
Ha úgy érzitek hogy ez meg az erõseb csináljatok olyat ti is eccerû 😊

SDana
Hááát... Legalább nincs az, hogy a varázslók tankként harcolnak. Szupport kari, fõleg mert kell neki a szupport ágyutöltelék harcosok képében 😊
Hülyén nézne ki, hogy nem elég, hogy nagyot sebzel mindenen, de téged meg se tudnak sebezni...
Ha ilyet akarsz, csinálj prófétát. Tegnap egy magas szintû az arénában gyorsabban csapkodott katanával, mint én a bicskával... Kicsit ledöbbentem. Megint a papok a tápok 😛
Persze a lovag és törpe stunnal nem ér fel semmi. Max az SK stunja.
Sebaj, majd C2ben tünde lovagnak lesz paralizáló gömbõce. Az még meg se szakad, ha csapkodja az ellenfelet. Cserébe nem lehet rá alapozni, mert csak néha paralizál 😊

BEAST
ha már itt tartunk a mental shield a legnagyobb szemnétség az egész játékban ... bárki megszerezheti magának a legjobb éxereket és nekem máris bukik a sleep max sok sok blessed spsel jön be , viszont ÉN nem tudok pdefre gyurni mert én csak robe-ot használhatok a harciasabb kasztokkal szemben ... szal sztem a sleep jo igy ahogy van , minden más kasztnak csak a pénztárcája szab határt , nekem meg a játék ...

BEAST
naja de az meg már a ló tuloldala ... ha én nem tudok sleepelni nincs esélyem ... akkor énmeg kérek 100%os védelmet nyilak és közelharci fegyverek ellen , igy fer

SDana
Tegnap mint kiderült varázsló ellen kell a mental shield és akkor már esélye sincs... Szegény bitangot lecsapkodtam simán, még amikor gyorsan kasztolta a csak sebzõ varázslatokat, akkor is... Viszont ha altatott, nekem nem volt esélyem. 😊

BEAST
amugy a sleep téleg kicsit tulzás 😄 ... tegnap is nálam nagyobb melee karikat szivattam meg vele , és esélyük sem volt ... az meg a másik hogy igy uncsi pvpzni hogy CSAK sleeppel nyerhetek ... ha nem használom akkor MINDEN ellen legyõzne ...

BEAST

muhaha

Nethyrrea
naná! az összes karim a sieghadton van

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST

BEAST
ti is? 😄DDD

Nethyrrea
miis 😉

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ok, meglesz! 😄
Amugy a Sieghardt-on vagyok.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Nethyrrea
sztem elég ha megnézed warcryn a nevüket, vagy a prima guide-ban kilesed. nemvéletlenl szedték le a cuccot, csítnek számít, és ha valahogy a gm-ek rájönnek, banolnak érte.

pedig acroék múvija megérdemelten felkerülhetett volna a netre... 😊

Cromac Mac Art
😄DDDD
a spenótos kép király..😄

húúúú vki be tudná linkelni nekem azt a ami átírja a monsták neveit, és kiirja a szintjüket?

LeonSilver
Alóha!
Skacok,tud valaki egy korrekt oldalt ahol a frissített (c1 is) infók fentvannak???Nemtudom de szerintem a warcry nem a legfrissebb...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hedrox

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

leather steel coke receptet ha dobank gondolj rám 😉
én is fogok rád...

meliyk serveren is vagy?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Jaja, falchion most már megnéztem. 😄
Nekem most Brandish van, de nem hinném, hogy falchion-ra fogom cserélni, inkább megpróbálom a Saber-t megvenni majd valahogy. Bár az se most lesz! 😄

ja meg minden megvan 5 shildhez kivéve :
RECEPT,10 vagy mennyi steel pár ora alatt megvan, meg ami boltbol kell...

bakker 600k adoságom van és bone shildem
no comment!

Azt a 290k-s fegyvert Falchion-nak hívják és playertõl ha szerencséd van 200k-ért is tudsz venni, max 230k-ért.
Ha páncél akarsz akkor erre gyüjts sztem:

Mithril Breastplate
Mithril Gaiters
Helmet
Hoplon

Ez olyan 340-350k és +20 Poison Resistance ad és ha pajzsot is használod akkor +126 HP.

Ok, akkor ezt a súly témát elfelejtem, nem csinálok belõl problémát még most. 😄
Ami a fegyvert illeti, én most egy ilyen 290k-s sword-ot néztem ki, a nevét majd megnézem. 😄 Páncélnak meg akkor beszerzek majd egy ring mail-t vagy bronz felsõt és alsót, persze elõbb még gyüjtök egy kicsit. A pókok tényleg idegesítõek egy kicsit, de szerencsére van nállam ilyen növény. 😄

Hedrox
Gonoszak vagytok, miért kell bántani szegényt?

aylakistigris
ez oke, de nem hiszem, hogy 4-5szor annyit. elvileg az orphus-on (is) kint vannak a pancelok, fegyverek sujjai. tessek elotte kiszamolni annak, aki parazik egy uj beruhazaskor

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Tudtommal torpoknel vhogy maskeppen szamolja a terhelest(sokkal tobbet birnak mint mas kasztok).

aylakistigris
pancelos sujjproblematol ne felj. torpim nehez cuccban, nehez fegyverrel jar, van (szokott lenni) nala mindenfele csetresz, 5000db koruli ss es 15% korul van a terhelese. amig nem megy 50% fole, nem kell izgulni, mert ugyanojjan virgonc marad. kozelharcosoknak pozitiv volt az uj sujjrendszer, mert elotte mindig ossze-vissza kellett mokazni, ha nem akartam nagyarcssargara terhelni magam.
ha esetleg pokokhoz mesz, vagy nagy mdef kell, vagy vigyel magaddal egy rakat pafranyt, mert eloszerettel mergeznek be. igaz, hogy nem halsz bele, de eleg kellemetlen csak ezert visszaportolgatni 5-6 borrel a zsebedben.
uj pancel beszerzese es fegyverkerdesben ajanlom, a max nogrades fegyot (foleg, ha van skilled, szakosodasod ra), es gyujtest brigadinera, vagy kozepes d-s fegyver (mar most) es bronz cumo. ezzel mondjuk ritkabban talalod el (most meg), de ss-el megtamogatva - jobb esetben egy csapas az ellen (mint ahogy lentebb irtak), ami farmolashoz kivalo.
en pl 20ig watershadowwal (reflex testverkeje) es bronz setben nyomtam, utana 24ig ring mail (legkisebb d-s) folsoben es iron hammerrel (legnagyobb zuzo nograde).
ha lesz uj pancelod, a woodent akkor se add el, hanem pihizeskor hasznald pizsinek. a hp noveles megmarad a csere utan is, nem ugy mint az mp-sek. en kb 500-600hp korul szoktam le a csereberelol.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

SDana
Elvileg ha nem tömöd magad tele SSel meg sok marhasággal, akkor el kell bírnod a nagyonnehéz páncélt is a kard mellé.
Az új súlyrendszer egyébként tényleg ócska, én csomószor szívtam vele, hogy kb 100 nyílvesszõvel többet vettem, mint amit még jól elbírnék... 😛 Persze eleinte volt olyan is, hogy pár ezerrel, de az más tészta 😄

OK, akkor most még nem armorra gyüjtök! Azt a bronz cuccot én is néztem, de kicsit nehéznek tûnik, nem tudom, hogy ez mennyiben befolyásolja majd a karakteremet.
A kard az a gladius-sal van egy árban, de nem 1 kezes, hanem 2. 21-et sebez ha jól emlékszem.
Kihagyom a felesleges dolgokat, nem vagyok milliomos, hogy megvegyem mindet, majd csak a legjobbat próbálom megvenni! 😄

SDana
A fakabát jó jó sokáig. Aztán vagy el kell kezdeni gyûjteni brigandine cuccra (a sapkát felejtsd el, nagyon drága 😊, vagy amíg még 20 alatt vagy és van rá pénzed, akkor bronz cuccot gludióból. Setnek a brig lenne neked a legjobb, csak épp a sapka...
Az a beginners sword melyik? Javaslom mindenesetre 20 alatt a falchiont, amint lehet. 20-25 között is még elmegy. Utána Bastard-SoR. Ha teheted hagyd ki a lépcsõket, nem kell mindent megvenni. Ha jó helyet találtál magadnak, akkor inkább még gyúrj kicsit erszényre és vedd meg a jobbat.

Na ja, farmolok! 😄 Mást se csinálok, na jó azért néha egy-egy quest is befigyel. Amúgy Dark-Elf Fighter vagyok, most a wooden set-et használom, mivel elég jó az a plusz HP amit ad, de már gondolkodom a lecserélésén, melyiket érdemes megvenni? Bone ruhát és gatyát nem veszek mivel alig emeli meg a def-et. Lesznek késõbb is ilyen set-es ruhák amik plusz dolgokat adnak? Mert eddig nem láttam a wooden set-en kívül mást. 😞 Ja a fegyverem egy kétkezes beginners sword, a pontos nevét nemtudom. Ez most még elég jó, bár már nézegettem újakat, de ahhoz persze pénz kell, méghozzá jó sok. 😄

SDana
Farmolj...
Ha 18 vagy és nem tünde, menj pókozni. Ha meg tünde, akkor lireint ölni.
Ha meg közelharcos, akkor lassabban fog menni 😊
És fegyvert vegyél. Többet ér egy 250Ks fegyver 50Ks ruhával, mint 150Ks fegyver 150Ks ruhával...

Hedrox
Idõ... Jó cucc nélkül nem lehet jól fejlõdni, azonban érdemes elõször a fegyvert fejleszteni, természetesen a páncél ésszerû szintentartása mellett... Pénz miatt meg ne aggódj 😛 Magasabb szinten már 1k adena körül dobálódznak a szörnyek 😊 De azért tessék okosan vásárolni 😉

Hi!
Tök jó nézni, ahogy itt ilyen 900k meg hasonló pénzekkel dobálóztok, nekem meg már 100k összegyüjtése is nehézségek okoz, igaz még cska lvl 18 vagyok, de akkor is. 😄
Szegény mob-ok csak 130 pénzt dobnak, így egy kicsit hosszú idõbe telik majd egy új ruha megvásárlása is! 😄 Tényleg nem tudnátok valami tippet adni, hogy hogyan is érdemes "sok" pénzt begyüjteni? Vagy most még inkább csak fejlõdjek?

yellowcab
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1090938524

ide nézzetek be légyszi, hátha tud valaki segíteni

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Nethyrrea
és? attól még ugyanúgy rámjön a 3 ha egyet elkezdek lõni 😄

SDana
Erre most mit mondjak... Szerezz egy Str longbowt vagy gastrát és soksok Dsst 😄

Szomorú, de így van :/

Nethyrrea
most inkább a warriorok fexenek egyelõre 43-on, 44-tõl már jöhetnek azok (warrior még zöld, és 1-el jobban dobja kb ugyanazokat mint a soldier, de az már kék). orentõl nyugatra a hegy lábánál nézelõdtem tegnap, de ott egymás hegyén hátán van shaman/warrior, és nemnagyon merek ott csapkodni

SDana
Nézelõdj Orentõl keletre és délre (vagy délkeletre 😊. Ott elég lazán szoktak lenni, ha arra megyek mindig megkínálok egy-egy sámánt vagy overlordot.

Nethyrrea
az a baj hogy most lenne hely ahol sokan vannak, de ott az a baj hogy elég sûrûn vannak egymás mellett, és nemlenne még egésséges ha 2 warrior és egy shaman nekemrontana eccerre.....