Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
már éppen kérni akartam😊)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

kesz😊)))))))))))))))))))))))))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

semo1
Pont ellenkezöleg.Ha van + jöhet

igen, ez egy high end B, ha kell megmutathatom inventoryba a tulajdonsagait is

Amugy van egy durvabb is, de hat ahhoz mar eros idegzet kell

Taptarap
ez B-s fegyo?

Taptarap

Bocsi ha nem teccet, tobbet nem fogok beszurni

semo1
Van + pár ilyen képed?

dzsonesz
ok akkor majd dumalunk

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

A masiknak Hojo a neve, 9tol megyek vele

dzsonesz
szeva all !!
lol yal ez nagyon komoly😊)
figy tedd mar fel a segged sick el vagy mondd meg h mi a masik karid neve plz

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Nesze Cuki, ez az uj karim

Hedrox
Azt hiszem ha egyszer újrakezdem a pályafutásom, akkor indítok egy warlordot... 😛

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

gPROject
warlordnak van olyan skillje spearrel, hogy a sebzésen kívül még stunnol is az ütés, akár egyszerre több ellent

gPROject
nem lök hátra senkit/semmit

gPROject
egyszerûen
van/lesz a törpének 2 speares skillje
20-tól 40-ig wild sweep, egyszerû skill, csak egy csapás olyan, mint a humannak a power strike, de mivel ez spearrel történik, ezért több ellenre is hat(annyira amennyien a spear hatótávjában vannak), túlütni is lehet vele
40-tõl pedig van a whirlwind ami ua., mint elõzõ, csak jobb hatásfokkal, nagyobb damage-val
ennyi

Nálam olyan volt mint a harcosnál a Power Strike. Jó nagyot ütött de semmi mást nem csinált. Ha egyszerre többen támadtak azokra is hatott. De ezek Preludeos tapasztalatok azótan nem tudom változott-e.
hátrébb löki de én sem vágok többet...
szeintem veszek jo olcson egy speart és megnézem...
nem jön be bezuzom és eladom kristalyt 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

gPROject
(én sorcerer lennék legszivesebben, de olyan magyar kari már van 😞( ezért) prophet legyél szerintem, bááár...sorcerer übertáp és egyedül sokkal jobban boldogul 😛
amúgy a többi player érdekében legyél sorcerer hiszen nem túl jó dolog, ha partyban a gyógyítós egyszercsak eltünik percekre, mert újraindult a számítógépe 😛P
+ gondolj bele csak 2-3 lövés egy mob 😄D

Jockey
valaki elmeselhetne nekem, hogy muxik ez a torpe speares dolog
mit jelent az, hogy ko-za? gyakorlatban ez mit jelent? hatrebb tantorodik vagy mi?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hedrox
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Nethyrrea
hát ha te szecskavágó leszel attól, akkor én dual láncfûrész 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Az attack speed növelõs dolgokat én is szeressem. Rá is szoktam a swift attack potionra arénában. Pedig 3000 adena darabja, de szecskavágó leszek tõle 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Cromac Mac Art
azt nemtom mi volt, de villámgyorsan lehetett ugy kalapálni.😊

Prophet vagy Sorcerer?

beast az a wc3 channel csak egy alca 😄
ott kemeny l2 folyik 😊

Cromac Mac Art
multkor Crumába egy prophet vagy ki rámnyomott egy haste2-est, nagyon birtam mikor az attack speedem felment 595-re..😊

de van de van de van!!!!!!!!!

Strahd_
😊 jah szp magas acumen meg empwer van rajta de az alap mattackjat nézd... maxos c fegyver
kiszámolva szintenként
5 mattack jon 45 on nekem 340-360 körül van ha jol emlekszek...az +50 400 nal jarunk .) +10 skillbol....
és kijön kb hoyg maxos c fegyvere van 😞( én is ilyet szeretnek de nem kapni 😞 craftolni sem lehet legaláb is nekem esélytelenek tünik 😞 és valszeg Karimian setben van .) mert az alap casting speed is magas.

Nethyrrea
mellé 730-as casting speed....mire odaérsz 2 hurrikánt belédcsapott aztán fexel a fûûûûben 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ezzel se pvpznek szivesen ha fel van buffolva😊 1059 matk lol...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Strahd_
Biszt ezt nézd meg 😞 álomkarink álomfegyverrel .)

Nethyrrea
na meddig tápolódtál Uruviel segedelmével? 😄

BEAST
gyere inkább te is jáccani 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sztem meg kell 1-2 nap hogy szintet lepjen 75-re, azer nem rak meg ki semmit😊

BEAST
nincs is neki mert mindig WC3azik 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rakj már fel egy képet a karidról végre!

Hedrox
Ha lenne egy aktív accom, meg pénzem hogy fizessem (Isinek így is lógok még egy hónappal!), akkor mennék én is... :/ 😛 Így marad az, hogy Doom3 uninstall, és néha beQkkantok Aylanénivel. 😊

Strahd_
én sajna csak 500 akat 😞(

Cromac Mac Art
kikérem magamnak...én folyamatosan ütöttem bele a 35-öket..😛

BEAST
ki sértödik meg? 😄DD azt nézem ki mondta 😄DDDDDD
amugy szted az össz 2 varázslon meg az 1-2 ijászon kivül sebzett rá vki többet???

a 18k HPre? 😊
nem kell megsertodni

BEAST
tök jo hogy te igy tudod ... ahoz képest már az elözö orfen találkozásnál is min 100akat lötem ...

sebzel majd ra vagy 1-et 😊

Cromac Mac Art
mehetünk miattam de orfen leverésrõl nem kellene álmodozni mert nemsokan leszünk, mivel egy csomó nép elment nyaralni..

BEAST
ok biszt a lvl31es "mindenkitbealtatok"varázslo tuti ott lesz 😄DD majd nyomok 1 pvpt orfennel ... <-- csak hülyültem 😄 nah szoval én megyek ... ÉS most verjük is el mert nagyon ideges leszek ... mindenki hozzon magával még 1 embert ... ha lehet hiler és tank legyen 😄DDDD

Nethyrrea
meg én is... ivory mellett vagyok 😊

Strahd_
az is jo 😊 isi ott van aa közelben.. 😄

Nethyrrea
ha jönne mindenki, karbantartás után csinálhatnánk végre egy orfen raidet....