Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
skill pls ma este legyél .) tegnap egész este vártalak 😄

crom: én ellenállok amikor nem akartam megöltek a kedves TR gyerköcök most felszerelkezem és adjunk nekik ne baszák el a játékot a magas adokkal huljon a férgese.

Taktika a következö... .)
Logo lecseréleése harc idejére a DoD hoz hasonlora.
nevek felirata Defenderof Order.. zászlohoz közelmennei és elgolalni 😊 ennyi 😄

Cromac Mac Art
döntsön a többség sztem,hogy beavatkozzunk vagy csak nézzük(persze ha nézzük attol még olyan lesz mintha beavatkoznánk, mert ugyanugy le fognak verni minket)

Cromac Mac Art
nahh..kezdtem en is egy törpit (kicsit átállok material gyüjtésre), mert a Cromac-kal nagyon elegem lett a Crumázásból egyenlõre..😊
tegnap a leállás elõtt játszottam 1 órát, de ahogy csatlakoztam egy partyhoz már jött is egy ficko KS-elni minket..mindegy mondom majd karbantartás után...9-kor felmegyek találok egy überkirály partyt iszonyú jó XP, stb. nem telik el 15 perc megjelenik egy sergey nevû e-bay (és IQ) betyár humán tõrös, top c-s cuccokkal...illedelmesen elmagyaráztuk neki hogy srry de healert keresünk, persze hiába...elkezdte nyomi a tipikus parasztbunkók menõszövegét, meg ks-elt folyamatosan..(top C-s tõrrel meg ss-el elég sikeresen lehet csinálni.😞
magyarul mi tankoltuk a mobokat õ meg leverte õket..ezt persze elég gyorsan meguntuk, a partyleader srác megütötte,õ meg tápcsíter lévén naná,hogy visszatámadott.. erre hárman ráugrottunk, persze röhögve levert mindhármunkat (engem 3 ütésbõl), a másik 3 partytag meg csak nézett mint a vettmalac...aztán mivel senkinek nem volt Rez scrollja, mehettünk szépen Dionba, és vége is lett a partynak...szal ez egy qurva eredményes nap volt..

Gugger
ha nem sikerül elindítani, megörökölhetem a baltádat?

magyaroknak lessz valami dolguk? törölgözö osztás,üditö vagy csak nézök leszünk?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cromac Mac Art
micsoda? most hétvégén Gludio ostrom?
mikor is?

GSXR
Nem tudom de nekem azóta nem indul a game

barret
Cukit nem kellett volna!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Strahd_
nemér genyo én akartam megolni 😞

WTB Cuki Skull!! 😄

Te kis ....

Lynx_TWL
szépen néz ki?😊

๏̯͡๏﴿

phalanx
amit eddig felfedeztem, hogy a glass jaguar új skint kapott és gyorsabban respawnol

phalanx
nah ma is jó kis raid volt gg

ElBart
Mit is csinált a mai patch?

L2 -- Inactive

Jockey
jaj bazze, most nézem ez minden spear használónál ez van írva, és cak 40ig, ehh...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
valami törpe utánajárhatna ennek a spear skillnek, mert vbalami nem koser
ha megnezünk egy orcot vagy egy warlord sima spear uteset, akkor egyinle sincs irva ez aknock back, gondolom nemvéletlen, hogy csak törpénél írjá így
lehet 1-2másodperce nem támad és ugy szimulálja ako-t, vagy hogy a görcsbe van ez?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
Nézegettem a hétvégi Gludiói ostrom résztvevõit és bizony érdekes a felhozatal...
Ezt a várat ugyebár Doo érdemelte ki magának (ha már a dionit nem sikerült megkaparintaniuk). Jelentkezett is 3 klánjuk. A TR két klánnal fog nekik majd segíteni. A Kos viszont csak egy csapatot iratott fel eddig és ICseknek nyoma sincs. Viszont van pár olyan klán, akikbõl nem nézem ki, hogy segíteni akarnának (pl a Rip).

Ha ez így marad, akkor a Doo teljes joggal érezheti, hogy cserbenhagyták. Ez meg ha nem is a végét, de mindenesetre gyengülését jelentheti a gondosbocsoknak. bár nem lenne nekik nagy veszteség a Doo elvesztése, a kis klánoknak nagy nyereség lenne, ha a bocsok ellen az oldalukon harcolnának 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Lynx_TWL
így van

๏̯͡๏﴿

megijedtel Beast?😄

SDana
Gondolom a végkifejlete ennek a skillnek, hogy lassabban töltõdik a mana. Ha jól emlékszem, az embereknél is van valami relax szerûség, amivel gyorsan nõ az élete, de magas szinten már az mp is nõ, mert nem eszik sokat...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
"On Bartz, Clan BlueDragons (lead by Crown) captured Gludio Castle, Clan Ginnunga (lead by Ernesto) captured Oren Castle and the ShadowOfCarnage Alliance (lead by Krono) captured Dion Castle in an impressive thirty-three minutes!"

a Bartzon beindult az élet ... nem 1 szövetség ural mindent ... a legtöbben ezek közül ellenségek ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jaja az uj event miatt 😊
coinfaszsag

BEAST
jah 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Megint jonnek patchek!!

Zitus

semo1

gPROject
majd Dana elmagyarázza 😛

BEAST
hát pihenésre tuti nem jo 😄 ... miért lenne ahsznos hogy fogy a mana 😄 de ugy talán ha sok sok aggro kerget hirtelen leülök 😄 ... bár ara van jobb skill is 😄DD

Most komolyan, ennek mi ertelme?😄DDDDDDDDDDDD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Remelem kepzomuveszeti egyetemre fogsz menni tovabbtanulni, kar lenne elvesztegetni ekkora tehetseget😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
ez se rossz:

Plainwalker skills

Skill: Rest of chameleon

Description: Aggro monsters will not attack him/her when resting. Consumes MP while active.

Levels: 46

Type: Toggle

Taptarap
lol "Tul sok van nem muti"

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Bazzeg😄D

De FAKE mert cuki nem tagja semmilyen klánnak 😞(

gPROject
uhhhh...

Bishop skills

Skill: Venediction

Description: Completely restores HP of all party members. Can be used when total HP is 10% or less.

Levels: 66

Type: Active

BEAST
LOOOOOOOOL

Fontos!
Szoval megcsinaltam. veghezvittem a lehetetlent, annyi forumozo almat. Legyoztem a gonoszt, es ezutan ugy erzem mar nincs eleg kihivas ebben a jatekban. Talan ha kijonnek a kovetkezo kronikak meg tud mutatni valami ujat ez a gem, de egyenlore csak buszke vagyok a karimra, a cuccaimra, es ugy az egeszre hogy ez most sikerult. Maga a vegso csata nem tart sokaig mint ahogy azt esetleg sokan gondoltatok volna, enis meglepodtem mennyire konnyu volt kinyirni ezt az elvetemult szornyedeket. Dehat ez van, meghalt nincs tobbe. Most itt alljon a gyozedelmi kep, csak eros idegzetueknek:

Hat nem szuper?

ezzel nem akartalak megserteni, remelem nem is fogsz 😊

SDana
Az ellenkezõjét meg megkapják majd a tündék. Õk nappal lesznek pontosabbak 😊

Taptarap

BEAST
izé ... legyen mondjuk szobeli lelkesités 😄DDD

gPROject

gPROject
ez is tetszik:

Two-handed Weapon Mastery - passive - Raider/Destroyer - increase accuracy and p.atk when using 2 handed weapon - lvl 20 -> 74

kár, hogy csak orcoknak élesz 😞((

Taptarap
pénzel?

gPROject
ez tetszik:

Shadow Sense - passive - dark elf fighter - increases accuracy at night - lvl 15 (c2 skill)

BEAST
akkor hajrá , én támogatom az 5letet

Taptarap
hát igen ez is az én karimon állna a legjobban😊

BEAST
WoW ... DE csajon meg ELF csajon nagyon állat ... ha nem lenneék DE varázslo énis ilyet szeretnék 😛

gPROject
gyönyörû ez a blue wolf leather armor(light) O.o

BEAST
LOOOL ... szegény dolgozo ember hazaér gondolja ha már szerda forumozik 1et 😄 erre 😄DDDDD YAL LOOOL ... dobtam 1 hátast ... hátbaz 😄DDDDDD

ami a legjobban teccik : Annonszement : JO vot geco! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taptarap
De biztos ATI kártyád van mert csak annak ilyen szép a képe

Taptarap
P.Atk-od gondolom 10k felett van...

Ez kibaszott jo!! 😊) Rohogtem rajta egy nagyot.