Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
crom: én ellenállok amikor nem akartam megöltek a kedves TR gyerköcök most felszerelkezem és adjunk nekik ne baszák el a játékot a magas adokkal huljon a férgese.
Taktika a következö... .)
Logo lecseréleése harc idejére a DoD hoz hasonlora.
nevek felirata Defenderof Order.. zászlohoz közelmennei és elgolalni 😊 ennyi 😄

tegnap a leállás elõtt játszottam 1 órát, de ahogy csatlakoztam egy partyhoz már jött is egy ficko KS-elni minket..mindegy mondom majd karbantartás után...9-kor felmegyek találok egy überkirály partyt iszonyú jó XP, stb. nem telik el 15 perc megjelenik egy sergey nevû e-bay (és IQ) betyár humán tõrös, top c-s cuccokkal...illedelmesen elmagyaráztuk neki hogy srry de healert keresünk, persze hiába...elkezdte nyomi a tipikus parasztbunkók menõszövegét, meg ks-elt folyamatosan..(top C-s tõrrel meg ss-el elég sikeresen lehet csinálni.😞
magyarul mi tankoltuk a mobokat õ meg leverte õket..ezt persze elég gyorsan meguntuk, a partyleader srác megütötte,õ meg tápcsíter lévén naná,hogy visszatámadott.. erre hárman ráugrottunk, persze röhögve levert mindhármunkat (engem 3 ütésbõl), a másik 3 partytag meg csak nézett mint a vettmalac...aztán mivel senkinek nem volt Rez scrollja, mehettünk szépen Dionba, és vége is lett a partynak...szal ez egy qurva eredményes nap volt..
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ha megnezünk egy orcot vagy egy warlord sima spear uteset, akkor egyinle sincs irva ez aknock back, gondolom nemvéletlen, hogy csak törpénél írjá így
lehet 1-2másodperce nem támad és ugy szimulálja ako-t, vagy hogy a görcsbe van ez?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ezt a várat ugyebár Doo érdemelte ki magának (ha már a dionit nem sikerült megkaparintaniuk). Jelentkezett is 3 klánjuk. A TR két klánnal fog nekik majd segíteni. A Kos viszont csak egy csapatot iratott fel eddig és ICseknek nyoma sincs. Viszont van pár olyan klán, akikbõl nem nézem ki, hogy segíteni akarnának (pl a Rip).
Ha ez így marad, akkor a Doo teljes joggal érezheti, hogy cserbenhagyták. Ez meg ha nem is a végét, de mindenesetre gyengülését jelentheti a gondosbocsoknak. bár nem lenne nekik nagy veszteség a Doo elvesztése, a kis klánoknak nagy nyereség lenne, ha a bocsok ellen az oldalukon harcolnának 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
a Bartzon beindult az élet ... nem 1 szövetség ural mindent ... a legtöbben ezek közül ellenségek ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
coinfaszsag
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Zitus
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Plainwalker skills
Skill: Rest of chameleon
Description: Aggro monsters will not attack him/her when resting. Consumes MP while active.
Levels: 46
Type: Toggle

De FAKE mert cuki nem tagja semmilyen klánnak 😞(

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Bishop skills
Skill: Venediction
Description: Completely restores HP of all party members. Can be used when total HP is 10% or less.
Levels: 66
Type: Active
Szoval megcsinaltam. veghezvittem a lehetetlent, annyi forumozo almat. Legyoztem a gonoszt, es ezutan ugy erzem mar nincs eleg kihivas ebben a jatekban. Talan ha kijonnek a kovetkezo kronikak meg tud mutatni valami ujat ez a gem, de egyenlore csak buszke vagyok a karimra, a cuccaimra, es ugy az egeszre hogy ez most sikerult. Maga a vegso csata nem tart sokaig mint ahogy azt esetleg sokan gondoltatok volna, enis meglepodtem mennyire konnyu volt kinyirni ezt az elvetemult szornyedeket. Dehat ez van, meghalt nincs tobbe. Most itt alljon a gyozedelmi kep, csak eros idegzetueknek:
Hat nem szuper?
ezzel nem akartalak megserteni, remelem nem is fogsz 😊
Two-handed Weapon Mastery - passive - Raider/Destroyer - increase accuracy and p.atk when using 2 handed weapon - lvl 20 -> 74
kár, hogy csak orcoknak élesz 😞((
Shadow Sense - passive - dark elf fighter - increases accuracy at night - lvl 15 (c2 skill)

ami a legjobban teccik : Annonszement : JO vot geco! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gg