Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Azt is beszéld meg vele hogy este .) karbantartas utan kereskedjen velem 😄

sanca ha olvasod! ma megyek anti kockulni... nem tom meddig tart 😊 szal ha gondolod tudod...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
biszt: Jah értem bocsi.. .) akor mégsem csinálom 😄

Neth: jah .) engem is meglepett igaz soha nem mentem picsipacsira velük .) csak 1 szer de akor már stunolt.

Nethyrrea
azon lestem hogy a nyomoronc enchanted golem is mostmár stunol......

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
nem 😄 hedroxnak is szabad 😄DDDD neked NEM 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
😊 jah... 😄 miért csak neked szabad? 😄

BEAST
"Isendur The Malicious Mage of The Cult lvl 45 DE Spellhowler
Hajnal 20 Chaotic Evil Cleric .)
DwarfThrottler lvl1 Orc Shaman - UrukHai "

hmm ... én idejöttem és nem tudtam mi akarok lenni lett vagy 7 karim 1 nap alatt 😄 látom most jol behozod a lemaradást 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
biztos mert 60%osan csinálta a 40%át kihagyta 😄DDDDD

Strahd_
Nekem igy tetszik 😊

ahhoz képest hogy ilyen rohadt jó páncél, elég gagyi hogy csak 1 top, amibõl kilóg a fél hasad

Taptarap
cipöt el tudom adni neked

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

én anno robe-ot használtam, mert kellett a mana. (nekem is ajánlották)

Strahd_
Dwarfthrottler
Dwarfslicer
Dwarfripper
Dwarfstomper
😊 csomo jo nev 😄

HUNrricane
70-80k

Majd felébredsz!

Strahd_
valaki tudja milyen áron vannak most ezek a piacon?

Boots of Power
Rip Gauntlets

Strahd_
elvi gondolkodás .)

Össze kell szednem pénzt a cuccaira 😄 de ugy hoyg ennek is megmaradjon valami ergo még ruha kell neki, utana 250k kell a shamannak a fegyerre .) és indulhat is a shamanka .)

ha kell xp sp szolj gaméban...

40? hahahahahaha
mi lessz a shamannal? 😄

Strahd_
De ijam van 😊 akkor veszek mirthil rucit és ugy legalabb több mana majd 40 töl érdemes heavy armorra átváltani... csak ne lenne olyan ronda az a ruci :/

pdef ha kardod van

Strahd_
Mind a windsus, mind a b fönökös mind a sima grandist kinaiak campelik
Golemek isteniek, eröseb kutya baszik alapon aki igy könnyü küldi .)
Karul,Tamlin mindenki más zergeli
Timak ,Dire wyrm ,kronben pok szabad préda (megjegyzem a pokos és karul kuldi a legjobb)

BEAST
keress vmi olyat ... ami ... nagy , gyors , nagyot üt és még lõ is ... azt nem zergelik és nem nukertömegmészárolják 😄DDDDDD

Nethyrrea
nna, a hunters song questben sem a windsusost, sem az enchanted golemes kvesztet nem fogm csinálni mégeccer...windsust kínaiak zergelik, enchatned golemet meg a fele nuker társadalom kempeli. és persze 2 lövésbõl leszednek ott bármit (manasen gargoyle, enchanted monster eye, vagy a golemek..alig tudtam leütni párat. még jó hogy mindegyik dobja a shardot...)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
Papnak mi a jobb?
44 pdef vagy 274 mana .)

WTS mithril sett
meg wts buma felsö valami hülye mob dobta 😊 köze nem volt a pumához 😄

sajnálattal közlöm hogy mint minden boosnak megvan a maga csatlos serege! melynek elején nemsokára vagy akár már most is ÉN állok! nem kilmélek potinon alc,haste,hp hogy megvédjem cukit! 😊

Strahd_
Egy Orc Shaman kellene nekem aki megmondja milyen páncélt érdemes hordani.) heavy, light vagy robe?

Strahd_
Egy gondolat nem motoszkál a fejedben? Nem kéne valakit megölni? "Demolution Man"

Cuki raid .)

Strahd_
Csak gondold el egy jo no hordja a ruháid .) csak tesztelési céllal hoyg menyi védelemröl mondok le .) a sok manáért .)

BEAST
jaja legyen vmi ...

BEAST
hát izé hogy is mondjam ... te felveszed a ruhám eltangásitod 😄 utána meg visszaadnád? 😄DDDD

Strahd_
biszt este felporbalhatom a rucid .) mert a mostani szépen néz ki csak keves a mana 😄 ij meg kissé lassu 😄

aylakistigris
legutolso girani arenas bunyo alatt volt legalabb 2 landzsas torpapo. nem igazan lattam, hogy valakit a foldhoz kentek volna, pedig huztak a narancssarga csikokat rendesen. viszont, amikor a kozelukben filmeztem, sebeztek ram is rendesen.
tudtommal hovirag hasznalt polet, kerdezd meg csobensult nagypapit, mennyire jott be neki, es mi volt rola a velemenye, hatha megosztotta vele a tapasztalatait. nem kis osszeget es spt kellene beleinvesztalni.
de a landzsa, mint ketkezes fegyver lassabb lesz, mint a kobunko, es lemondhatsz a pajzsrol is. szvsz nem veletlen, hogy a torpik zuzoval vagy a farmerkodok dupla karddal rohangasznak.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

igazábol a blunt spear valtogatasa hoz lazba mer igy nagy dmgt lehetne osztani ss nelkül is 😊

Stun Attack 12 Active 33 50
(Melee) 13s 8,300 Attack that sends opponent into shock. May be used when armed with blunts. Power 84. Over-hit available.

Wild Sweep 12 Active 33 50
(Melee) 17s 8,300 Uses spear to knock down many enemies. Power 251. Over-hit available

a powert nézd meg meg hogy tutira bejön!
milyet lehetne apritani arénában?! 😄

aylakistigris
mesz tomegbe bunyozni? mert ott van ertelme. egyebkent nem igazan, mert a speci utese "csak" foldre kuldi az ellent. igaz hatotavolsagon belul mindenkire raprobalkozik, amibol - nekem - logikusan kovetkezik, hogy kisebb hatasfokkal fog bejonni egyes egyedeken, mint a stun.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Cromac Mac Art
jó reggel emberek!

este valami raid...nem kéne?

mert stun alig jon be...

semo1
Minek?

gondolkodom spear beszerzésén! persze blunt mellé...
vélemény?

bakker segíííííííííts party kruma! 😛
joáron alkatrész 😉

Azt meg a készítõk baszták el, de nagyon, hogy ezt a Mold Glue -t ilyen kevés és magas szintû mob dobja, kis eséllyel.
Nem csodálom most már, hogy ilyen kurvadrága.

Na erre én is kíváncsi lettem és kiszámoltam...
Elég érdekes lett az eredmény...

60%-nál...
2,4-2,5 millre jön ki a felsõ

80%-nál...
kell még:
+25db Asofe
+30 db Mold Glue
+15db Mithril Alloy
+47db C-crystal

Na most az Asofe-nek kb 30k db-ja ez már plussz 750k.
A Mold Glue-nek meg vmi kurvadurván fent van az ára mint anno a sOP-nak. SOP-nak is 3-4k-nak kéne lennie ha az Orphust nézzük és ennek a Mold Glue-nak is 6-7k-nak kellene lennie, de ennek az ára 100-120k!!! Szóval ez rendesen megdobja, ez plussz 3 milla.
Mithril Alloyt én 26k-nak számoltam, abból kell +15 db az plussz 390k.
Meg kell 47db C-kristály ami naonjó esetben 3k 😊 plussz 141k.

Szóval 4,28 millt kellett volna még ráköltenem, de még ez is CSAK 80%!!!

elég durva sztem.....

Hedrox
Nagyon megfogyatkozott a magyar scene ahogy látom... Vagy nemes egyszerûsggel már nem jár fel senki a fórumra?:/

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

GSXR
Fõleg a varázslóktól ugye?
Még mindig hizik a májam hogy leabáltalak 2* zsinórba.
A gólem viszont nagyon táp!

Heti jótanács:
Ne fussatok ki az arénából a közvetlen "pihenõ" helyre ha ütnek mert meghaltam és %-ot vesztettem ma😞

Lynx_TWL
mennyit veszítettél volna ezen a felsõn?

๏̯͡๏﴿

Fosok rendesen hidd el 😊

Strahd_
Éljen Hajnal nagykoru lett 😄

Lynx_TWL
ez az alap ruha skin? de shittes😄

๏̯͡๏﴿