Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ami jo lenne a fegyvereket el lehetne tenni és azt jelezné a karin hoyg milyen kard van nála" ezt hogy erted?

Strahd_
jah és a dual cuccokhoz skill kéne különben nem tudod használni. Annyi Muszasi utánzat human papot látam utobbi idöben 😄 hoygan? .) mitöl kezelik jol a két kardot egyszerre nem oly könnyü az 😄

Strahd_
Ami jo lenne a fegyvereket el lehetne tenni és azt jelezné a karin hoyg milyen kard van nála, több emotion, nem buzis ruhák .) nah az jo lenne 😄

Nethyrrea
az lenne az ultimate brutál ha tõrt karddal lehetne dualozni, és így tõrös skilleket is tanulni...ütsz karddal, mortal blowt utánaküldesz...hujjuj

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
Nekem a másik jobban tetszik .) a tör gagyi .)

ma látam egy szép kardot (sajna csak képen) 😄 6000$ 😄 nah azt elfogadnám 😄 egyszerüen gyönyörü 😄

Nethyrrea
kellemetlen érzés lehet a valóságban, ha egy olyat belédpaszíroznak mint ami a csaj balkezében van...visszafelé fogazott tõr/kard/akármi... uhh....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
minek neked 2 bökõ? 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Ilyet akarok a kezembe

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Strahd_
ha valaki lát elado demon staff vagy hasonlo fegyver tpls szoljon nekem.) mert hiába lenen rá pénzem ha senki nem árulja 😄

Strahd_
szombat éjfél körül szerintem...

Cromac Mac Art
de nem tudja valaki pontosan mikor lesz a Gludioi ostrom (milyen nap, hány óra) mert akkor megpróbálom gyorsan úgy átszervezni a hétvégémet, hogy otthon legyek a nagy esemény idején..😊

Cromac Mac Art
akkor már ketten leszünk..😊

BEAST
nekem is vannak hasonlo gondjaim ... 1 nap MINIMUM 10x kilép critcal errorral ... és ebböl 9x az L2 ikonra kattintás után rögtön ... 4x 5x elkell inditanom hogy végre elinduljon .. hamarosan teljes windows zuzás lesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GSXR
Nem a tûzfallal van gond. Az L2 szerint nincs is videokártyám. Többi más játék szerint és 2 teszt program szerint van....

Mind1 leszedtem újratettem az l2-t.
Már csak azt nem értem mi a retkes annyukért nem letölthetõ
a C1 része a játéknak külön. Jövõ ilyenkorra kb 2 napba fog telni a patchelés.

Addig csak várok , várakozok , szívatnak...

Strahd_
net isiendural is midennt megveetek .) én is anyiszor halok hogy siman 😄 vásárolhatok már most 45 on megvan a fontos dolgok egy részére az spm 😄

hajnalal nem igy van 😄 alig van spm 😄 de nem devlevelem magam

BEAST
ööö te vmit nagyon félreértettél 😄DD tudom mi az ... én önhibámon kivül annyixor haltam hogy minden uj skill feltudok venni 😄DDD 20on 25ön és 30on is ez volt ... amugy ezt arra irtam hogy ez nem bug ... mér lenne az ... igy csinálták meg 😄DDDD

Nethyrrea
nanáhogy ízi. eccer deleveleled magad és jutni fog mindenre. azóta, amióta eccer dropoltam 2 szintet farmolás céljából (közösítsetek ki), azóta minden skilltanulós szint után marad még jópár tízezer SP a karimnál. 40-en, megtanulva az összes skillt ami kellett, még maradt kb 160k SP-m.

SDana
Még mult csütörtökön lépem ki.

A taktika meg annyi, hogy zergelés. Összejön a sok kicsi klán és nekiesik a zászlóknak. Ez már mûködött dionnál is. Klánon belül taktikáztak mind, de igazán akkor volt siker, amikor mindenki egyszeree támadott.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
én inkább csak nézem majd ... ugysem tudom sebezni õket annyira hogy fájjon ... meg amugy is 😞

Strahd_
dana én is ezt tervezem 😊 pár % ot nekem is megér .) csak én taktikát dolgozok ki 😄 de eddig lehurrogták 😊 pedig... .) még müködhetne is 😄 csak a vedökkel nem szabd össezfutni 😊

BEAST
mikor léptél ki az inqbõl? szombat vagy vasárnap?

SDana
Ezek az exploitgyûjtõ honlapról vannak szerintem, ahova fizetés után lehet bejutni, hogy elolvashasd mind.
Egyébként a fele már nem él, a másik fele meg közismert (pl a többször leadható küldik lag miatt).

A Gludioi ostromon felõlem nézelõdhet akinek jól esik, de én megvárom a kis klánok összejövetelét és ott ütöm a gondosbocsokat, ahol érem (31%on vagyok, 30at simán feláldozhatok ilyesmire 😊.
Multkor is csak nézte eleinte de rájöttem, hogy sokkal többet látni, ha inkább bunyózok. Hétvégére már klánlogó is lesz a fejem felett. Ha esetleg szégyen lenne a klán számára, hogy gondosbocsok ellen vagyok, még most jelezzétek 😊

Strahd_
érdekesek némelyikre kiváncsi lennék mit takar mit csinál. Én a legtöbbröl nem is hallotam még 😄

BEAST
ami a legjobban teccik 😄DDD

Very Easy SP

😄DDDDD

meg macrok

meg azt se ertem a Buglistaba hogyan kerulnek scammek

BEAST
kár hogy párat 6x is beirták 😛

Birk@
LOL 5x olyan hosszú a lista mint a többi játékoknál

BUGLISTA

Lineage 2

Very Easy SP

AFK Leveling Macro
Window Mode
.ini Hacks
Swear Hack

Spawn Where You Die

Free Money/XP/SP

Pathing Exploits

Quest Exploits

Power level Insanely Fast

D/E Swamp Exploit

Mob .ini Exploit

Window Mode

Zoom .ini Exploit

Run Dual Clients

Mortal Blow Exploit

Enable Friends List Trick

Sea of Spores Exploit

Trapping Exploit

Self Heal Exploit
Prevent Mobs Casting Life Drain

Solo level 25 mobs, at level 14

Trade Scam

Login Macro

Auto Loot Pickup Bot

Elf Fort Exploit

RoS Exploit

New XP Exploit
Never Die Exploit
Graphic Tricks
6 More Pathing Exploits

New Sales Scam

Chat Exploit
Naming Exploit

New Advanced Login Macro

Hunting Macro

PK Fun Exploit

Never lose your pet exploit

Travel Exploit

Fast Boat Ride
New Pathing Exploits
Gil Scam/Exploit
Boat Exploit

Anti-CD Key Ban Exploit
Clone Your Char Bug
Rollback Exploit

L2 Auto hunter Macro/Bot

No Karma Loss Exploit
Auto Login Macro

Exploitable Leveling Spot
Turek Orc Bug
New Scam

Distant Item Pickup Exploit

Another Pathing Exploit 1

Another Pathing Exploit 2

Another Pathing Exploit 3

Execution Ground Exploit
Spinning Shop exploit
2 New Boat Exploits
High lvl Archer Exploit
Grizzly Exploit
Bot kill/Robbing Exploit

Free Human Dagger/Bow Bug

Scroll Scam/Easy Adena Exploit
Perfect Exp Bot

Never Die Exploit
Never get Caught Scamming Exploit
Stealing Scam Exploit

Instant spell cast/mana Regen Exploit
Clan Trick Long Term Scam Exploit
Walk into Castle Exploit

New English Bot
PK and Never Turn Purple/Red
New Scam

Used SP Regain Exploit
Easy Macro Spot/Warp Bug
Grizzly Exploit

Emote while dead Exploit

Fairy Quest Exploit

Item Lag Quest Dupe

Turn People Purple Exploit
New English Bot

Regain Lost Items Exploit
2x Faster Skill Use Exploit

New .ini Hacks

C1 Panty Patch
C1 Nude Patch
C1 Level / Agro Display
C1 L2Decrypt
Nice Grieving Exploit
Steal Loot Exploit
L2Optimized Bot Auto kill/loot Bot
Party Bot
New Window Mode .ini
Leveler Evolved
DSS Macro
14 Pathing Exploits

Perfect 7+ hour bot
Hold Items on Pet Exploit

Tele Exploit
2 Lineage II games on 1 Computer

Free Prima Guide

C1 Panty Patch
C1 Nude Patch
C1 Level Display Hack
C1 Window Mode Hack
New L2 Prima Guide
C1 L2Decrypt Tool

Window Mode Patch

Ultra Zooming Hack

Mob Argo Level Hack

Mob Level Hack
More Pathing Exploits (Easy leveling)

L2 Texture Hacks

New Dupe
Crash Lin2Rich Users Exploit
Update 3 on Pathing Exploits

Grieving Exploit

Orphen bug/exploit
Pet Trick keep items in their inventory
Safe Enchanting Exploit

L2Enabler Working for Lin2rich
PK exploit vs. Mages

Birkus Maximus

BEAST
de végülist nekem mind1 ... az én fejem fölött ugysen lesz logo ... majd jol beárullak titeket 😄DDDD

BEAST
legyen TR ... azokat nagyon utálom ...

Strahd_
De müködne .)) azszem nagyot néznének .) GM nem szabhatja meg mit irok ki a fejem fölé és a logot sem baszabhatja meg .)
tölem lehetünk TR is .))

HUNrricane
Hehe ha DoO-s lesz a logonk meg a nevunk akkor leverminket a Tempest .

Bar lehet veluk is beszelni kellene. Ok is DoO-sok lennenek . Lehet neznenek amikor megerkezik a varostromhoz +4-5 DoO-s klan

Majd felébredsz!

BEAST
megsugom a karid neve EvilDream 😛

BEAST
sztem azt kéne csinálni ami a dioni ostrom utolso pár percében volt ... végre a sok sok klán 1ütt indult el az zászlok ellen ... és sikerült volna ha még lett volna 10 15 percük

BEAST
hát lehet 😄DDDDD

BEAST
a logo másolást már csinálta 1 párx az ittmaradt WAR klán ... és nem jött be nekik 😄DDDD

Cromac Mac Art
sztem DoO-s matricával a fejunk felett lehet a várig sem jutnánk el mert leverne minket a Tempest.😄DDD

Nethyrrea
tûzfalad van? esetleg módosult a játék, azért nem engedi ki. panda nekemis reklamált, ahogy teszi ezt minden patch után

Nethyrrea
a várfoglaló IC klán pusztán érdekbõl szövetkezett a DoO-val addig míg segít nekik megszerezni a várat, nem is csodálkozom a dolgon nagyon. mostmárcsak ülni kell a babérjaikon...amíg egy másik klán ki nem lövi a seggük alól a várat. és nem vagyok benne biztos hogy a KOS segítene IC-nek várvádeni.

Cromac Mac Art
azé kiváncsi lennék mit szólnának hozzá a GM-ek..😊
lehet aztmondanák nekik hogy srry de ez is a játék része..😄DD

Strahd_
etikus szetrombolni a játékot? .) csak adot szednek rendet nem tartnak a váruk körül. .)

Le velük.

Taptarap

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Cromac Mac Art
de hogy is mondják?...a cél szentesíti az eszközt?..😄

Cromac Mac Art
annyira etikátlan hogy huuuhuuu.😛

Cromac Mac Art
jaaj de ez olyan csúnya dolog lenne ami még a Times címlapjára is felkerülne..😊
egyszerûen nem tudok ekkora gecó lenni..😄

meg sztem a DoO-sok azért megismerik egymást jó lehet TR-t meg ilyeneket megtévesztenénk, de...nagyon vad elképzelés sztem..😊))

Strahd_
Azt nem értem eddig más ezt miért nem csinálta .) ugysem ismer midenki mindet csak logo es felirat alapján ismernek meg embereket .) logo felirat cserélhetö .) nem értem a várvédöket .D Gonosz .-) aljas de tetszik 😄

Strahd_
Cromak szemtöl szembe támadás max cuccokkal lagban nem nyerö
anynian vanank mint állat sok zerg .) egy megfelelö taktikai lépésel .) ergo kémek 😄 nyerhetünk 😄 😄

Strahd_
😊 nem is te csunya 😄 legközeleb nem kapsz hilt a kedves aranyos G* pap Hajnitol 😄

Cromac Mac Art
sztem maradjunk az eredeti logonál aztán egyeztessünk a KOA-val a Tempest-el meg szövetségeseivel, és támadjunk velük együtt..

chaotic evil rulezzz...most elõtört belõlem az állat..😛

Cromac Mac Art
juujj de fekete a lelked..😄