Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
ja a törpék nem 1xüek ... tegnap is ... vkitõl buffot kért adott és minden buff után 1 ezrest dobott a földre

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tuti elszurt valamit 😛
én egy devotion nyaklancot kaptam egy esc=soe ért wasteland közepén...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
legbunkobbak a törpök azok max ++++ .)
utána jönnek a lovagok .)
Bár tegnap egy melák bamba elf lovag utolag megköszönte .) valami Cromak 😄

akik nem szeretik a buffokat .)
Pali 😄 gludiotol majdnem AC beáratáig futottam utána mig beértem hoyg wwt adhassak neki 😄
Agyhalott .) utol se érte ugy tekert a kicsi lábaival 😄

Strahd_
tegnap megvotl a legértékesebb Heal adásom .)))

150k-t adott érte egy törpe 😄 😄

vettem egy keszztyüt heal és wwt adtam neki 150 val kevesbbért adta a kesztyüt 😄

Cromac Mac Art
nemtom, de egy orknak pl. elég hülyén áll ha udvariaskodik..😊

Strahd_
és utána randomra valakit kiválasztani és egy healt elnyomok rá 😄

Strahd_
.😊 amit mé szerteek

++++++
Give hp
HEAL!
Hajnal- ive got just self heal

😊

BEAST
igaz 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de ha elõtte kköszön az máris udvariasabb

BEAST
ha azt irja : Hajnal give ww , plz ... attol még nem szépen kéri ... kb ennyi ... aggyá wwt , léci ... 😄DDD

BEAST
😄DDDDDD

cöcöcö... de megérdemelték. Én is mindig plz-vel zártam a kérést, meg elõtte köszöntem

Strahd_
Dana hajnal nem gonosz .)

NooB1- Hajnal give ww?
NooB2- Give WW!
Noob3- WW!
Hajnal - Sorry im mage
Noob1- uh sorry
Noob2-3-
2 sec later
Hajnal Cast WW on herself

aki nem udvarias annak fityiszt .)

Strahd_
A ki be logolásrol. ha az ostrom ideején loginolsz be a legközelebbi városb tesz téged.

Én anno a Dioni vár mellöl loginoltam ki .) hoyg majd hrc közben odateleport .) jol gludinba tértem magamhoz.

te dömike én szívesen jáccom a törpid 😊

Cromac Mac Art
hali mindenki!
nah, ha jól számoltunk akkor vasárnap reggel 5 órakor lesz Gludio ostroma...tegnap este megnéztem az ostromlók listáját, és a DoO,IC,TR,KOS szövetséggel karöltve ott találtam "nagy" szövetségesünket a KOA-t, sõt még a RIP is lepaktált az ellenséggel..
szal csak annyit mondok: HALÁL AZ ÁRULÓKRA!!

BEAST
CSûnya csúnya dömike ... 😄DDDD

Hedrox
Van stamina... Attól függ, hogy mekkora, hogy mennyi a RAM a gépedben... Minél több a RAMod, annál nagyobb a stamina. Ha elfogy, akkor meg lehet pihenni. Nem kell sokat tenni, csak megnyomni a reset gombot, és mire újra játékban leszel, maxon lesz a staminád. 😉

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Nincs valakinek valami jó BOT progija? akarok kezdeni 1 törpét és az elejét inkább nem csinálnám...

tudom, hogy csúnya dolog, de asszem ha másnak (több ezer) lehet, akkor nekem is.

üdv!
Dömike aki lvl 44 necro

Gugger
Ugye a DE Spellhowler-nek táposodik a terulet mérgezése? Poisonous Cloud 3 Active 65 500
(Medium) 20s 85,000 Sends poisonous cloud. Intensity 5. <---Ez az?

Hijjj! nem megy vmelyikõtök nyaralni mostanában? Amíg nyaral átpasszolhatná nekem kölcsibe az accountját 😊 (komolyan gondolom)
Legyél rendes a TWOB óta játszó egyénnel. Az inquisitors 3. tagjával

B@lu
lol😊

SDana
Semmi. Az ostromlott város le van zárva, csak gyalog lehet odamenni.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
5v5 meccs Lionán.
Ami érdekes, hogy az SK (aki azért láthatólag magasabb volt a többieknél) milyen jól nyomja. Jól taktikázott és a golyói meglepõ módon hatékonyan mûködtek. Minden ellenfele legalább egyszer megkostolta mindegyik bogyót.
Szeressem az SKkat, ilyenkor mindig kedvem támad folytatni Danart 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Escape scroll sem muxik ilyenkor ahogy kene?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
háátazért amilyen sûrûn halnak, elég sok pénzt el kéne költeniük gatekeeperre, és azt azért õk sem szeretik. inkább a gyaloglás.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Az ostromlott városba nem lehet teleportálni.
Gludinból majd gyalogolni kell gludióig. Szerencsére az van a legközelebb az összes vár közül.

Cromac Mac Art
és ostrom idején mûködnek a gatekeeper-ek? mert ha igen akkor majdhogynem felesleges leverni a zászlókat...😞

SDana
Én szoktam, mivel van nagylevegõtvevõ skillem 😛
És nem akarok olyan büdös lenni, mint egy ork, szóval kell a fürdés 😊
(az Ayla féle iszappakolásos fürdõt azért ki szoktam hagyni 😊

Cromac Mac Art
mellesleg az elfem nem szokott a folyoba szaladgálni, mer belemegy a víz a fülébe..😄DDDD

Cromac Mac Art
a várat nemigazán jártam körbe..meg már régen is jártam arrafele...

a modosított terv: délnyugatról támadunk akkor mint Mátyás király..😄DD

SDana
Te soha nem mentél gludinból a tünde városba?
Én mindig gludio felé mentem és a vár elõtt haladtam el a délnyugat-keleti irányba 😊

Nethyrrea
LOL

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
Hmmm..új tényezõk... akkor modosítom az elméletem..😊

köszönöm Dana...😛

SDana
Teljes tévedésben vagy...

A várhoz nagyszerûen fel lehet jutni a délnyugati oldalról a folyón átvágtatva. Valamint még a keleti oldal is elég lankás, hogy át lehessen rajta szaladni.
Mivel akinek nincs zászlója az gludinban fog magához térni pár pofon után, azért az a logikus, hogy a délnyugati lankákról induljon a támadás. Annak az alja talán még a pvp területen kívül is esik.

Nethyrrea
az hogy ventri az addig oké, de nekem a belogolás eleve perceket vesz igénybe. nemeccer hallottam már azt hogy kb ugyanakkor beléptünk, haver már rég jáccik amikor én még csak a LOADING képernyõt látom 😄

Cromac Mac Art
heh az uccsó mondat hogy lett kéccer?

Cromac Mac Art
Strahd: na figyi az elméletem Gludio ostromához..😊

mint tudjatok Gludio vára egy magas szigeten van aminek egyetlen megközelítési pontja egy (azaz 1 darab) Híd. namost ha a zászlóvédõ ostromló banda ott fog tömörülni a hídon (mert ha van eszük ott fognak) akkor ott hatalmas tömegmészárlást fognak csinálni..ezé az ostrom elõtt jóval a szigetre kell menni (persze klánlogo + klánnév nélkül álruhában mint Mátyás király..😊 oszt ott meglapulni valahol...
VAGY... az ostrom megkezdése után 5 percel belogolni a játékba ugy hogy elõtte a szigeten logoltunk ki, és ha esetleg ugyanezt a trükköt megcsinálja a Tempest + a KOA is akkor lesz ott meglepetés, csak jó eldugott helyre (ha van ott olyan) kell bespawnolni, hogy legyen idõ összeállni partyba meg felrakni a klánlogot..a lényeg hogy gyorsan és szervezetten csináljuk..(eccerre logoljunk be magyarul😊 ugye milyen fontos is lenne a ventri ilyenkor..😛
a többit már a fantáziátokra bízom..😊
HUUUU BAZZe ez már majdnem egy kommandoakcioféle..😄DDD
a többit már a fantáziátokra

Nethyrrea
jah, közben a revóimmal felszántom a földet magam mögött ahogy húzom 😄D a hímek legalább, ha idétlenül is de a levegõben tartják a pengéket 😄

Strahd_
én szoktam piheni mert kiborulok a sok futástol 😄

BEAST
na es akkor az hogy gludintol adenig elfutok és 1 percig sem kell pihennem 😄DDDD ... még a diablo2ben is volt stamina 😄DDDDD

Strahd_
és akor még nem is beszéltünk a fáradjon a karod dologrol 😄

kivont kardal rohangálni vagy sétálni nehezebb mitn elrakot fegyverrel .) mert egyszerüen a kezedben van nehezebb kézben mint felkötve.. .)

Strahd_
belegondolok...sepercalatt levághattak téged mégsem elovont fegyverrel jártak még a középkorban sem 😄

akkor legyen + skill rá... .) amig elöveszed
pl dual fegyverek elövétele több sp...

idétlen kivont karoddal rohangálnak gludintol grianig 😄

Nethyrrea
nade gondolj bele, ha elvan rakva, baj esetén sokkal lassabban jutsz hozzá, minthacsak rá kéne emelni a pengét 😊 addig lecsapnak, amit egy ilyen paranoid világban, ahol bárki megtámadhat, nem engedhetsz meg magadnak 😊

Strahd_
Lol 900kt kérnek egy nyanvadt Mithril kesztyüért 😄 akkor mar Karimian set is olcsobb 😄

Strahd_
SKILL BRÉKO BRÉKO jelentkezz! .)

Strahd_
tehét ha harcban vagy akkor elöveszi a kardot használja amikor csak futkározik uldogél akkor meg elrakja... .)

ja leesett 😊

Strahd_
pl nem a kezébe hurcolûászná álandoan a fegyvereket a karakterek hanem a huvelybe lehtne rakni a kardot ami a hátán, oldalán lenne pl .)

BEAST
elrakod a kardot és amig "nem aktiv" addig az oldaladon logna pl ... vagy a 2 kezes kard a hátadra lenne "pakolva"