Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én egy devotion nyaklancot kaptam egy esc=soe ért wasteland közepén...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
utána jönnek a lovagok .)
Bár tegnap egy melák bamba elf lovag utolag megköszönte .) valami Cromak 😄
akik nem szeretik a buffokat .)
Pali 😄 gludiotol majdnem AC beáratáig futottam utána mig beértem hoyg wwt adhassak neki 😄
Agyhalott .) utol se érte ugy tekert a kicsi lábaival 😄
150k-t adott érte egy törpe 😄 😄
vettem egy keszztyüt heal és wwt adtam neki 150 val kevesbbért adta a kesztyüt 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
NooB1- Hajnal give ww?
NooB2- Give WW!
Noob3- WW!
Hajnal - Sorry im mage
Noob1- uh sorry
Noob2-3-
2 sec later
Hajnal Cast WW on herself
aki nem udvarias annak fityiszt .)

Én anno a Dioni vár mellöl loginoltam ki .) hoyg majd hrc közben odateleport .) jol gludinba tértem magamhoz.
nah, ha jól számoltunk akkor vasárnap reggel 5 órakor lesz Gludio ostroma...tegnap este megnéztem az ostromlók listáját, és a DoO,IC,TR,KOS szövetséggel karöltve ott találtam "nagy" szövetségesünket a KOA-t, sõt még a RIP is lepaktált az ellenséggel..
szal csak annyit mondok: HALÁL AZ ÁRULÓKRA!!
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
tudom, hogy csúnya dolog, de asszem ha másnak (több ezer) lehet, akkor nekem is.
üdv!
Dömike aki lvl 44 necro
(Medium) 20s 85,000 Sends poisonous cloud. Intensity 5. <---Ez az?
Legyél rendes a TWOB óta játszó egyénnel. Az inquisitors 3. tagjával

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Ami érdekes, hogy az SK (aki azért láthatólag magasabb volt a többieknél) milyen jól nyomja. Jól taktikázott és a golyói meglepõ módon hatékonyan mûködtek. Minden ellenfele legalább egyszer megkostolta mindegyik bogyót.
Szeressem az SKkat, ilyenkor mindig kedvem támad folytatni Danart 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Gludinból majd gyalogolni kell gludióig. Szerencsére az van a legközelebb az összes vár közül.
És nem akarok olyan büdös lenni, mint egy ork, szóval kell a fürdés 😊
(az Ayla féle iszappakolásos fürdõt azért ki szoktam hagyni 😊
a modosított terv: délnyugatról támadunk akkor mint Mátyás király..😄DD
Én mindig gludio felé mentem és a vár elõtt haladtam el a délnyugat-keleti irányba 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A várhoz nagyszerûen fel lehet jutni a délnyugati oldalról a folyón átvágtatva. Valamint még a keleti oldal is elég lankás, hogy át lehessen rajta szaladni.
Mivel akinek nincs zászlója az gludinban fog magához térni pár pofon után, azért az a logikus, hogy a délnyugati lankákról induljon a támadás. Annak az alja talán még a pvp területen kívül is esik.
mint tudjatok Gludio vára egy magas szigeten van aminek egyetlen megközelítési pontja egy (azaz 1 darab) Híd. namost ha a zászlóvédõ ostromló banda ott fog tömörülni a hídon (mert ha van eszük ott fognak) akkor ott hatalmas tömegmészárlást fognak csinálni..ezé az ostrom elõtt jóval a szigetre kell menni (persze klánlogo + klánnév nélkül álruhában mint Mátyás király..😊 oszt ott meglapulni valahol...
VAGY... az ostrom megkezdése után 5 percel belogolni a játékba ugy hogy elõtte a szigeten logoltunk ki, és ha esetleg ugyanezt a trükköt megcsinálja a Tempest + a KOA is akkor lesz ott meglepetés, csak jó eldugott helyre (ha van ott olyan) kell bespawnolni, hogy legyen idõ összeállni partyba meg felrakni a klánlogot..a lényeg hogy gyorsan és szervezetten csináljuk..(eccerre logoljunk be magyarul😊 ugye milyen fontos is lenne a ventri ilyenkor..😛
a többit már a fantáziátokra bízom..😊
HUUUU BAZZe ez már majdnem egy kommandoakcioféle..😄DDD
a többit már a fantáziátokra
kivont kardal rohangálni vagy sétálni nehezebb mitn elrakot fegyverrel .) mert egyszerüen a kezedben van nehezebb kézben mint felkötve.. .)
akkor legyen + skill rá... .) amig elöveszed
pl dual fegyverek elövétele több sp...
idétlen kivont karoddal rohangálnak gludintol grianig 😄