Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
én nem kaphatok "bögyörõt" a fejem fölé ... amugy már 1 ideje lejárt az 5 nap ...

a többieknek ... aki piros akar lenni az jöjjön csak a siege zonán kivülre és öljön meg ... én akkor is jot fogok röhögni ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
en nem tisztelem .) hogy hazudik 😄 különben is ki a tököm ez?

Lynx_TWL
"This is a very UBER character the best PvP Character in the game, he is well known and with no doubt respected in PvP!"
szerényésg rulez😄 ekkora faszt

๏̯͡๏﴿

SDana
Te mikor kaphatsz majd megint kis bögyörõt a fejed fölé?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

HUNrricane
Haljunk meg batran... ViVa RaSiStAnCe!

Majd felébredsz!

Strahd_
én is én is hagy de akkor már legyen igy

1. target Bisz, Cuki .)

SDana
Valószínûleg le leszünk mészárolva. De én nem fogom magam ingyen adni
Egyébként a jelen felállás szerint a gludiói vár senkié nem lesz. Mindkét fél azzal lesz végig elfoglalva, hogy a másikat megakadályozza a foglalásban. Ez nem feltétlenûl baj, már kezdett unalmas lenni, a bemennek oszt elfoglalják felállás 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

HUNrricane
A logotlanokkal fogjuk kezdeni 😄.

1. Target: Beast
2. Target: TR,IC,DoO,KoS
3. Target: Castle siege

Hogy sikeres ostromot zarjuk, ahoz eleg lesz az 1. targetet likvidalni ..

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
ti is kaptok az aldásból, mint ahogy eddig is kaptak a logotlan játékosok is..😊
mellesleg meg mért érném be a nézelõdéssel ha részt is vehetek benne..😄

BEAST
nagyon fogom élvezni ... majd jol lemészárolnak titeket ... én meg a többi logotlan játékos meg majd csak röhögünk 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Nem vicc, legalabbis minket nem olnek meg 😄.. persze a DoO es tarsai mar mas teszta.

Majd felébredsz!

BEAST
"Meghozza ugy, hogy kozben nem olnek megminket a varfoglalok "

ugye ez csak vicc?

HUNrricane
Vasarnap reggel 5kor lesz az ostrom! Aki tud az jojjon, es most lehet hogy tenyleg vedeni foglyuk a zaszlokat. Meghozza ugy, hogy kozben nem olnek megminket a varfoglalok 😄DDD

Majd felébredsz!

SDana
Én bocsokat fogok verni, a többi nem érdekel 😊
Közûlük is leginkább ICt és KOSt. Amúgy meg bárkit, aki letámad 😊

BEAST
ja de mindig elfelejtem 😄 én nem mehetek 😄DDD

HUNrricane
Rip most nyalizott nekem. Mindig amikor talalkoztam Rip-es playerrel, mindig koszont, szoval lehet ott lesz a helyunk. 😄
Inkabb RiP mint a 4-es szovetseg..

Majd felébredsz!

BEAST
mindenképpen segiteni kéne ... utálom õket is ... de 2 hét mulva amikor megint jönnek a bocsok már lehetne menni az 1ik váruk ellen ... pl girant nagyon elkéne venni az ICtõl 😄DDDD

Strahd_

"When they see us they will run for their lives
To the end they will pay for their lies
So long did we wait, now we are home"
ManowaR-Call to Arms

.) hogy legyen hangulat a csatához 😄

Cromac Mac Art
jaa..új fejlemények...Acro most beszélt onlájn a KOA-sokkal..a RIP lesz a várfoglaló KOA segít neki..DoO meg a gondosbocsok ellenük mennek...
véleményeket várok Ti mit javasoltok? Segítsünk a KOA-nak?
(jó-jó, RIP nekem se tul szimpi de...)

Nethyrrea
aztaqrva. és tuti megveszi valami 12 éves kis hülyegyeek apu zsebébõl. nembaj, ugyanúgy fogjuk anyázni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane
Ugye mi elvileg KOA szovetsegesi vagyunk.. és már egy idelye nem tudtam miert koszonnek ram a RIP-esek.. De most mar selytem .

Majd felébredsz!

Strahd_
1000$ dolcsi .... basszus és van aki megveszi...

SDana
Szerintem mindkét fél hülye lenne az ostrom alatt segíteni a másiknak. A gondosbocsoknak nem kell segítség, leírtják a többi aspiránst. A többi klán meg úgyis nekikesne, mivel megtámadják õket.
Annyiból lehet ez jó, hogy KOA és a többiek is tudnak zászlót pakolni. Aztán kezdõthet a CTF 😊

SDana
Veszélyes üzem ez... Az egyik legjobban felszerelt és leggyilkosabb karit valami pénzes kis kölyök kezébe adni. HBSR is elég hülye volt, de így...

BEAST
ameki? 😄

sztem 1000% hogy HBSR

SDana
Ez vajon ki lehet?
Talán HBSR?

Strahd_
Skill koszi .)

Cromac Mac Art
nem lesznek dropok..😊

BEAST
? ... biszt nem érteni

majd segitek ha hazajöttem (elvileg hétfö)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
Én kimaradok a párharcbol a dropokat meg összeszedem .)

BEAST
nem nem nethy .)

igaz az amit irtál 😄 de ha az erõsebb ellen vagy igaz jol legyaláznak de izgalmasabb lesz 😄DDDD

Strahd_
Kedves törpök .) és nem törpök

Alábbi dolgokat vásárolnék:
Oriharukon Ore
Coarse Bone Powder

Ha van neked .) és eladnád kérlek keress meg engem megvásárolnám.

Ha törpe vagy....
És spoilt hazsnálnád alábi mobok ölésébe besegitenék...
Shackle <45*> (3.904%)
Tyrant Kingpin ❤️6*> (2.5227%)
Arachnid Hunter ❤️0> (1.7973%)
//Vagy bármelyik egyébbe ami ori orét dob//
Te megsozod én leölöm. .) spoilon felezünk a mardékot meg megvásárolnám töled.

Nethyrrea
alapvetõ viselkedési forma:

légy az erõsebbel, hogy kicsit tovább túléld a dolgot.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
nem nem biszt .)

a kulcsszó Sleep 😄 amikor felkel belöle több manaja van :d

BEAST
nekem is volt már olyan hogy két kicsi kinai törpi csak ugy szo nélkül invite-ot nyomott rám még wastelandon gondolom látták hogy 1 mob 2 lövés és igy a spoil is gyorsabb tök jol mentünk 😄 igaz csak én öltem viszont adtak is a spoilbol 😄

Taptarap
A kinai törpök kecsegek, az új bulijuk amit kitaláltak és már áldozatul estem én is, hogy partyzni akarnak veled elmentek egy full tápos helyre elkezdik észnélkül ölni a mobokat de úgy, hogy rájuk megy vagy 10 db minimum. Te persze mint jólelkü healer anyázol és folyamatosan nyomod neki a heal erre a törp halotnak tetteti magát és az összes genya agro nem agro mob az egyetlen healerre megy persze meg is ölik. A kis kinai kedvencük meg egybõl sasolja, hogy halálodkor mit dropolsz el./Nekem mázlim volt mert csak egy 20k-s penge volt de lehetett volna drágább cucc is/

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

😛 hidj nekem c2 ben én foglak tölteni 😉

BEAST
DINIZ TE 1 HÕS VAGY .... de most komolyan ... csináltunk isivel 1-1 poénorkot ... és ÁÁÁÁÁÁÁÁ ... lvl6on ugy éreztem hogy ez nem nekem valo .... GRAT a lvl35höz

BEAST
te nagyon de nagyon gonosz vagy 😄 igaz a twisterrel ugy leviszem a HPt hogy joval több MPje lesz ...

B@lu
me mindig az orkokat gyepalod?😊

Strahd_
Skill higy nekem isi is tud rechargolni téged .) mondom mire vége a spelnek több manád lesz megjegyzem Biszt is meg tudja csinálni .))

30 tol van recharge és az még gyengus 😞

Cromac Mac Art
nem akartam megköszöni😊...nem is tudom hogy történhetett, sztem valszeg félrement a message.😄DD

Strahd_
én majd 25 töl .) megcsiálom neked .)
a terv egyszerü 1 spell és amikor vége több manad lesz 😄

Strahd_
nekem csdak jo volt .) sokat nem szurt el mert elven mithril glovest vettem .) ugy tünik jocskan áron alul 😄 majd kiderül hogy hoyg mozog az ára .) de jo kis 402 es casting speedem van már 20 ason 😄

ha valaki rechagel akor az 50-100kt is ér...

hát igen... ki jön buffolni?! 😊

Cromac Mac Art
a party végén meg mindig lepkznak, nem?