Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
nemhiszem hogy gondosbocsoknak nagy szüksége lenne kamucsatára 8 magyar ellen..😊

SDana
Nem hülyeség ám.
Két hétig max adó, lesz sok zsozsó. Utána kamucsata valakivel és tejeljen szépen.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Cromac Mac Art
szerintem a accot ne, csak a várat adjuk el..😊

Strahd_
😄

They tasted steel before we were done
Grinding their bones into the dust of the past
All blown away like a shot from a gun

HUNrricane
Vagy majd amikor elkezdenek gyulekezni az ostromnal elkezdjuk shoutolni.. Hogy saja elkestek. A vart elfoglalta a guardians of honor .
A 12 evesek es az alatta levok ugyis elhinnek, es elmennek csicsizni 5-6 ic-s meg nem tudna varat foglalni..

Majd felébredsz!

Strahd_
Én sajna nem leszek vasárnap hajnali 5 kor...

Strahd_
Pedid van hidd el .))) Spellhowler olyat is tud 😄
2 variációja van 😄 belédnukolok te meghalsz teleprot a többiek csak azt látják eltüntél ergo Invisible 😄
másik megoldás .) midenki aztmondta eltüntél nem látunk (1-2 gyerekeknél bejön 😄 😄 )

HUNrricane
Megszerezzuk a varat es eladjuk az accountot .

LVL 52 silver ranger. lvl3 clan leader +Big Castle (+queen; +any concubine!) .. price: 20 000 $... buy now!

Majd felébredsz!

HUNrricane
Az a baj hogy nincs invisible mob, a silentet meg ne ragd ram, az nem sokat segit a varfoglalasnal

Majd felébredsz!

Strahd_
.) komolyan mondom .) lehet érdemes lenen megjátszani 😄

HUNrricane
Kozben én titokban meglepem a lvl4 klan szintet, és bekapcsolom a silent es invisible modot. Aztan beosonok a tronterembe és elfoglalom a varat .

Majd felébredsz!

Strahd_
Pontosan 😄
aki hulyeségeket beszél de azt hiszi ért hozzá az nem a Láma? .)

HUNrricane
Nem az a noob aki kerde,z hanem az aki hulyesegeket beszel és azt hiszi hogy ert az adott temahoz .
Én noob vagyok .

Majd felébredsz!

Strahd_
aki kérdez az a jó miért lenne noob kérdés uinkább kérdezz mint tudatlan maradj mégha itt anno páran ezt nem is értették meg .)

Nethyrrea
n00b respond:

havidíjas

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
hi
havidíjas...1x beszerzed a cd kulcsot 50 dolcsi, utána meg havonta perkálsz 15 dolcsit (3100Ft)..kb..
..én is szóltam...😊

BEAST
ha az ijásznak is odakellet mennie 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

-= n00b warning =-
Ez egy havidíjas MMORPG, vagy egyszeri beszerzés után használható?
...én szóltam...

fun is fun and done is done

Strahd_
a taktika leverjuk a dod satrat addig biszt koztunk lesz es leveri a mi satrtunkat SENKIE ne legyen Gludio 😄

Strahd_
nukernek is közel kell mennie? .)

HUNrricane
A mocskok lerootoltak futas kozben. De szerencsere a torosuk lagzott az ostrom alatt es keson ert oda(csak 1-2 spec utest nyomott ram es utanna csak allt, lehet titokban nekem drukkolt), addig meg 2 mezei torpe nem tudott eliminalni.

Majd felébredsz!

BEAST
szégyen a futás ... de msot mit csinálhatnál ... elf vagy ehez értesz 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

HUNrricane
Sok loves kell hogy leverd a satrat, en mar probaltam elozo ostromon 😄.. (+meg nem lehet messzirol loni hanem oda kell hozza kozvetlen kozel futni.)

Mikor tempestesekkel tamadtunk en befutottam a zalszok koze es elkezdtem verni a zaszlot 😄, aztan jottek ram, es nekem futnom kellett 😄.

Majd felébredsz!

SDana
Tünde bokorugrónak közel van az 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Strahd_
😊 DoOsra es a nevünket is és belülröl rombolnank le a sártukat 😄 mire felocsudnak 😄

Cromac Mac Art
hmm nem mondasz hülyeséget...lehet hogy a logonkat ostrom idejére lecserélhetnénk KOA-sra,klánnév meg maradhatna a miénk..jelentõsen javulna a túlélési esélyünk..

Strahd_
giranhoz meg ivoryhoz képest igen .)

Taptarap
közel?😊

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Nethyrrea
nekem ez már akkor leesett amikor közölték velem hogy fantom mégse adja el a dual stormját nekem mert az egész kariját eladta....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
jah olyasmi ... már csak az hiányzik hogy telihold legyen ...

HUNrricane
Felvagsz favagonak?

Majd felébredsz!

BEAST
ugye milyen jo ... biszt szemetebb mint valaha ... hamarosan hokimaszkot rakok az arcomelé és láncfûrésszel fogok rohangálni ...

Taptarap
dejó Péntek 13. van 😊

BEAST
nagyon sokba kerül a zászlolerakás ...

BEAST
bocsi akkor javitom magam ... az uj generácio mindig jobb 😄

SDana
Gludio esetében ez nem gond, gludin közel van.
A logójuk meg ott figyel a pledgecrest könyvtáradban, csak ki kell cserélni... 😊

BEAST
ez nem igy van ... amikor beszéltem a nagybocsokkal akkor simán ott áltam a zászlo mellet ... vinyennel pofáztam de amikor elindult a nagy népvándorlás (sok kicsi izé rohama) akkor felkavarodott a klán és olyanok álltak már melletem akik azt se tudták ki vagyok ... itt is ez lenne ... amint 1 KOA vagy RIP kerül mellém cask azt nézi hmm .. nem koa nem rip ... meg nem is az az izé klán .. hogyishijják õket .. nemtom ... mind1 nem az ... BUMM ...

Taptarap
ja megkéne lépni addig a LV4-et is , hogy ne 2 várossal odébról keljen már futkorászni

Taptarap
én csak akkor megyek ha megkapjuk a logojukat vagy felkerülünk az ostromlok listájára mert minden más esetben semmi értelme

Cromac Mac Art
vagy ha zászlótvédünk,odaállsz mellénk akkor tuti hogy többiek nem bántanak majd,csak a gondosbocsok, de õk is csak a holttestemen keresztül..😊

Strahd_
tegnaop ezzel szorakoztam igy lett olcsobb kesztum
"*jedi power* you want to give your gloves for me 450k "
.)

Nem egészen igy van Darth Vedert ot a fia nyomta le .)
Darth Mault a gagyi obivan
Darth Isendurt nem goja biszt mert akor most megölöm nicns gond 😄 vagy meghackelem az accod és elvezsm ea cucaid 😄

BEAST
jaja az lesz ... apro módositással ... zergelek 1edül ... futok utánatok és BSPSsel dobálom a méregfelhõt mindenkire ... rátok is

hehe, en vasarnap hajnalban sztem meg vidaman iszom😊

majd iszom egeszsegetekre, vagy halalotokra is😄

BEAST
nézzé több SW filmet 😄 minden "naaagymester" a saját tanitványa nyomja le ... bocsi , ez a végzeted 😄DD

SDana
Inkább zergelj majd te is, amikor megindul a kollektív zászlóverõ banda. Az legalább mókás és nem is vesztes sok XPt 😊

Ha elindul egy nagyobb csapat, csak futsz utánuk és lövöd a bocsokat 😊

Strahd_
biszt mesteredre támadnál??? 😊

BEAST
akkor majd én foglak titeket ... lehet nem sebzek nagyokat ... de fájni fog ha bemérgezek mindenkit ...

hogy is mondjam : " csak 1 maradhat"

HUNrricane
Ne vedd mar ennyire komolyan, nem akarunk eliminalni .

Majd felébredsz!

SDana
Szerintem a klántalan nézelõdõkkel nekünk nem kellene foglalkozni. A gondosbocsok úgyis kitakarítanak, addig se foglalkoznak a többi foglalóval. Sõt, pont akkor kellene zászlót állítani, amikor takarítani kezdenek.
Zászló helyének ideális lenne a vár északkeleti oldala, a bocsok úgyis délre teszik a sátrukat.

Biztos, hogy mindenki gesztusértékûnek venné, ha a KOA és társai nem bántanák a bámészkodókat, had utálják a bocsokat. Cserébe több erõ jut a támadásra és a táborvédésre. Csak azokat kell piszkálni, akik a zászló közelébe mennek.

Ha valaki kapcsolatban áll a KOÁval akkor megemlíthetné nekik 😊