Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
cromi csak uncsi 😄

én tektokkal egekbe emelem az intet 😄 maxos int ami csak lehet remélem demon glove is összejon +4 int 😄

és akkor 😄 😄 😄 😄 tényleg nagyot fogok sebezni 😄

kár hoyg lineagecetral bezért olyan jo leirások voltak ott 😞( föleg c2 röl 😞

Cromac Mac Art
ne máár ...prohpet powaaaaaaaaa....az egy ATOMBUFFER..😊

SDana
C2ben én fogok bicskavégre hányni mindenkit, ha addigra elérem 60at 😊
Tetkókkal, spéci fegyver enchantokkal és DB/MB/BS-re ható death wisperrel felszeletelek mindenkit

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
énse

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dehogy legyél sortrcher! c2 ben megkergetjuk a hoszulábuakat 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
manoooból nem néztem volna ki

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
van van 2 nekrojelölt 😛 semo és mano nekrok lesznek

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Csináljatok nekrót. Olyan még úgysincs a sok nyápic sötételf mágussal meg már tele a padlás 😊

BEAST
ejnye ejnye 😄 és miért nem DE ? 😄DDDDD vmi dögös spellhowler kéne már 😄

Strahd_
kellenek a magek .) Magek az királyok 😄

😄 😄

BEAST
ne utálj 😄 es legyél sorci nagyon helyes 😄DD majd te is jösz mage partyba ... SÕÕT ... cromac uj karijával mehettek addig 1ütt ... 😄 de tápolj 1000L 😄

Strahd_
skill a tegnapi party igen jo votl pl..
Bitang,Biszt,Én .) mint magek
Siman daraltunk .) gond nélkül gyors agro mobokat csak 3 szog taktika kell .)

Utááálllaaaakk!!!

Úgy érzem, hogy Sorcerer leszek...

De így akkor mikor leszek prophettel??!!!!

Strahd_
Skill megporbáltunk csak mage partyt 😄 funy volt 😄 csak unalma 😄 tul hamar halnak a mobok .)

BEAST
veled komoyl problémák vannak 😄DDD én oylat nem is irtam hogy én vmibe 3x lövök 😄 te mondtad hogy miért nme várok amig a tank vagy ki 3at üt utána már nem foglalkozik velem ... vagy vmi ilyesmit akartál irni 😛 ... én azt irtam a bicskás/tank/akármi üthet akármennyit ... én 1(EGY) lövésbõl akár soksoksokszorosát sebezhetem mint azok ... tehát a mob engem akar majd megenni 😄DDDD

BEAST
hidd 1 2 wizard 1000x jobb mint 1 wiz 1 tank ...

a te dmg el ha valami be 3 mat lösz akkor az már tul nagy falat a tanknak...
de tudomit vari powaaa partyzatok wizardok 😛

BEAST
eh .. ez mire ment? mert nagyon nem vágom ... hiába üti meg 3x ... én 4x akkorát sebzek engem jobban fog szeretni ezért kell IGAZI tank aki magárahuzza ... amugy aztse tudom már mikor haltam mobtol ... csak pvp arénában meg siegeken haltam mostanában ... sazl végkép nem vágom mirõl van szo 😄DDDDD

Cromac Mac Art
kiraaa

SDana
10 óra...?
Hétköznapokon max 4-5 órát játszom. Hétvégén meg kicsivel többet.
Ha nagyon belehúzok a tápolásba, akkor egy hét egy szint. Hétköznapokon 10-10 százalékok a két hétvégi napon meg 25-25 százalék.
De inkább a másfél-két hét a szintlépéseim üteme jelenleg. 😊

Cromac Mac Art
egyébként nagy kár,hogy a tegnapi Girani ostrom érdeklõdés hiányában elmaradt..pedig nagy kedvem lett volna egy kis csetepatéhoz..😊

SDana

Cromac Mac Art
briggel nem vesznek be oda partyba..😊

gPROject
40k 6 óra alatt? 😞
talán jobb lenne, ha cruma 2-re járnál, mert ott ennyi idõ alatt simán megvan 100-150K

Dana Te is mehetnél oda, neked még, ha kitartó vagy 1 nap(kb. 10 óra)-->1 szint

Cromac Mac Art
ezaz én már a gyengébbeket sem tudtam öldökölni..😊
csak ha crumába mentem és talaltam party-t akkor jött valami kis bevétel kb 40k 6 óra alatt..😊
dropok meg nemigen..
szal ebbõl nemigen lett volna mostanában uj cucc..😊
ez arra elég hogy elvegetáljon az ember még egy kicsit...

http://kompassi.com/fun/catsown.jpg

ja a 500k fele a partnerem sebébe ment 😊
szal szoljatok ha akar valaki duelezni 😉
van pár zsiros megbizásom csak kicsi vagyok még :/
spoil már jo...

SDana
Én már egyébként tuti, hogy jódarabig nem kezdek új karit. Inkább öldöklök gyengébbeket és szépen lassan gyûjtöm a manit. Pedig kísértés lenne, be fogom úgyis bizonyítani, hogy a SK a legjobb tank és DD meg még varázslónak is jó 😊

Cromac Mac Art
nemtudom mirõl beszelsz..😊
a legnagyobb dropom reinforced leather boots volt.😊
de mivel senki nem vette meg azt is szét kellett verni így gyertem vele 55k-t..😄D

SDana
Pedig a bicskások tankok is...
Nem egyszer láttam már, hogy tank és késes együtt írtanak. Tank nekiesik a mobnak, bicskamaxi meg kényelmesen mögé oson és megkínálja hátulról. Erre monszta persze gondol egyet és inkább a bökdösõt kezdi ütni, mint a vasaltkabátos tankot 😊
Varázslóval csak az gond, hogy túl sokat sebeznek 😛

sancának igaza van! nagyobb szinten nagyobb a drop...
tegnap 500kt spoiloltam 😛

Cromac Mac Art
ja.. én is a sok kariból indulok ki..😊

baker arra gondoltál hogy várj 3 ütést ? talán nem halnál olyan sokszor 😉

bakker ne belölem meg hasonlokbol indulj ki! (sok kari,sok idö a biszniszelésre = adena sok adena)

BEAST
hát hozzám még tul nagy vagy 😞 ... de bármikor partyhatunk ... csak tudod néma gyereknek az anyja sem érti a szavát 😄 ... juj most nagyon bölcs meg okos voltam 😛 ... naszoval akkor tápold fel a kicsi bicskáslányt ... de már most megmondom hogy danán kivül 1 bicskást sem türõk meg ... nem tankok , nem fogják fel a mobokat nekem .... danát sem a jo skilljei miatt szeretem 😄

Cromac Mac Art
ha nincs party márpedig ritkán van akkor viszont elég rosszul szórakozom mert csak a sötétkék mobokat tudom ölni.(azt meg minek)..mellesleg elég szar érzés ám kiszolgáltatottnak lenni..annak tudatában hogy mindenki röhögve lever...(akinek stunja van az azért, akinek meg tõrje az azért, aki varázsló az azért, aki ijjász az meg azért.😊
persze nem 1vs1-rõl szól a játék, sõt ostromokra tök elmennék és ott azért tudna is valamit mutatni a TK is sztem, de a Gludióiról lemaradtam (elkestem az esti vonatom)...a gond az hogy nem tudom utolérni magam a felszerelést tekintve..sztem az is durva volt már, hogy lvl34-en jutottam el a brigandine-ig..😊))
komolyan azon is csodalkozom hogy egyáltalán idáig eljutottam vele..😊

BEAST
én meg dolgozok hogy az enyém legyen a kicsi szar staffod 😄DDD

😄DD van valami blod könyv recptem :/
nem tom mire jo

Strahd_
Nah hajnal addig marad felszerelve amig kis kariknak kell egy hiler .) ha nem leszerelem mert ezt is unom 😄 marad Isednur a kicsi varazslo .) és dolgozok az uj staffomon hatha egyszer összejön...

BEAST
van nagy sok magyar ... és van 1 "szûk" réteg akik összetartanak és elég gyakran mennek 1ütt ... kis karik vannak ... nemtom hány 😄 attol függ mit nevezel kis karinak 😄 hát a klán meg problémás ... 1 klán sincs amire azt mondhatnám hogy 1-2 hétnél tovább birná ... de ez még változhat sztem gyere át ... jo lesz neked itt 😛

szivesen látok ss készitöt az oldalamon 😉
másikon meg healer 😛

ma 2 ora alatt heler meg én 70% ot csinaltunk 😛

aszem ma már nem jászztom ^^

Strahd_
En meg cromakkal partyztam 😄 majdnem megölt 3 szor 😄 😄 de jo buli volt Cromi neked pont az a jo odamész és felfogod hoyg ne engem üssön amig leölöm. Erre valo a lovag megy elöre ÜSSETEK! felkiáltásal amiég én a kicsi gyenge varazsló leölöm a mobot. Ha engem ut akkor .) nem igaz tudom leölni miig ha állok egyhelyben és lövöm akkor hatékonyan .)

ElBart
Gondolkodóba estem,h átmegyek Sieg-re.Ennek a legfõbb oka,h a Gustin-i (kis)magyar közösség (majdnem)teljesen szétesett, és ahogy olvasgattam a fórumot nekem az jött le,h sieg-en azért megvan az összetartás(javítsatok ki,ha tévedek).Ráadásul meglepõ módon az IGE is azt hozta ki,h a gustini 6,5millió adenámért 7,5milliót ad sieghardt-on(tegnap kipróbáltam fordítva:siegrõl 6,5mill 3,5et ért volna gustinon).
Igazából az érdekelne,h ha átmegyek akkor találok-e kicsi magyarokat,és van-e magyar klán aki felvesz?

L2 -- Inactive

SDana
Nekem kisebb a pdefem és pattackom is 😛

Egyébként épp szombaton meg tegnap volt nagy partizás. Legalább is ha a klánból legalább 2 ember bent volt egyszerre...

BEAST
látod 😄 ez a nagy bajod ... miért kell igy nézni a dolgokat ... nem mind1 hogy mekkorát sebzel ha jol szorakozunk?

Cromac Mac Art
pedig péntek és szombat kivételével mindig online vagyok 6-tól 11-12-ig (néha tovább is)...abból meg, hogy velem partyznál sok elõnyöd biztos nem származna..😊
(a 460-as p.def-fel meg 149-es p.atk-al sok segítséget nem tudnék nyujtani..😊

Strahd_
mert a drowk közössége zárt 😊

SDana
Mostanában szinte nem is láttalak, hogy partiztunk volna...

BEAST
AZÉ 😄 ... de mér human? 😞 mé nem DE vagy elf ... najoo elfet ne 😄 de miért mem drow? 😄

BEAST
huszonvalamennyi