Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
nyugi tolni fogom 1000L mint anno japo meg Koreai open béta idején..😊 látástól-vakulásig..

Cromac Mac Art
hali
az hanyas szintû?..😊

Hedrox
Üdv! Visszatérésem idõpontja még kérdéses, azonban annyi már biztosnak vehetõ, hogy a kis human sutyerák mágust viszem tovább...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

BEAST
nem probléma ... hajni mint az én személyi hilerem és egyéb 😛 bármikor segit neked 😄DDD ... csak 1 human 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
Isendurként vagy Hajnalékt megtalálhatsz .)

Nem kérek sokat csak a lelkedet a segítségért 😄

Cromac Mac Art
köszi majd jelentkezem ha elhagytam talking island-et..😄

Strahd_
cromi én tudom segíteni a kis karid... 1-2 nap és 20 as.

szolj ha kell Hajnal jön segíteni neked.

BEAST
tõrös 😞 ... na mind1 😄 akkor is fejldöj gyorsan hogy partyzhassunk 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

pff... utálom a buta mágusokat 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
jah jah .)

Cromac Mac Art
nem,nem...tõlem távol áll a mágiahasználat, mindig is melee beállítottságú voltam..😊
arra gondoltam Cromac huga egy human tõrös kislány lesz..
de azért kösz..😊)

BEAST
akkor MacART -> törlés és csinálj 1 human sorcit ... azzal gyorsan fejlödc és jöhetc velünk "sokvarázslo1partyban"-t jáccani 😄

Cromac Mac Art
voltam már speares Warrior japo open betában..iszonyu volt party nélkül játszani, itt meg ugye fogyunk rendesen és egyre kevesebb a party,(pláne az alacsony szintû) warlord-ot szoloban nem lehet felhuzni.😞

Cromac Mac Art
ja ez Gumbo-nak ment..😊

Cromac Mac Art
elsõsorban anyagi okok vezettek mikor így döntöttem, mivel már a kezdeti idõszakban sem tudtam soha ellátni a megfelelõ felszereléssel (rengeteg pénzt is elbukatam, közben), már régóta nem tud szólózni (farmolni), de még party-nak sem tud hasznos tagjává válni, mivel gyenge felszerelése és kevés HP-je alkalmatlanná teszi a tankolásra.. nem azzal van a gond, hogy ráuntam, (biztos vagyok benne, hogy 1x még felszerelem újra, ha lesz mibõl, mert vinném tovább szívesen), de egyenlõre elég volt ebbõl a kínlõdásból,ami valahogy már nem szórakoztatott az utóbbi idõben...

BEAST
ha már human legyél warlord ... olyan magyar kari még ugysincs ... tök 1edi lennél ...

GAthersw
hmmm, DA Gladiátor vagy TH?

01110000 01110010 00110000

BEAST
HUMAN??????????????????????? ugye ez csak VICC??? ... nemáá 😞(((

Cromac Mac Art
jó van na szerény vagyok..😄DD

BEAST
"egyazon félisten leszármazottai" ... bah csak 1 félisten? 😄DDDD

miért tetted ezt?

Cromac Mac Art
jó reggel mindenki!

Tegnap Cromac üzenetet kapott a rendjétõl, így visszatért a templomerõdbe amely oly sok idõn keresztül otthont adott számára. Elõljárója, a templomosok nagymestere megbízta egy távoli és veszélyes küldetéssel, melybõl kétséges a visszatérés...
De ne csüggedjetek..😛
Cromac eddigi munkássága nem volt hiábavaló, és nem enyészik el a múlt emésztõgödrében nyomtalanul, mert eszméit és hitvallását továbbviszi féltestvére, MacART, kinek szûlõattyja közös Cromac-éval, vagyis egy vérbõl valók, hisz mindketten egyazon félisten leszármazottai..😊
Igy tehát Cromac az úr évének 2004.-ik esztendején hajnali pitymallatkor hajóra szállt, és a Templomosok jelmondatával búcsúzott barátaitól és féltestvérétõl...
-"Non nobis, domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam." (Nem miértünk, Uram, nem miértünk, hanem a Te nevednek dicsõségére.)

Amen

a privimre még nem válaszoltál!

HUNrricane
Rajt vagyok.. 😄

CBA Roham vege.. Il 2 mellett futok hatra, es azok utannam 3-4en CBA sok 😊

Majd felébredsz!

phalanx
modemesektõl elörre is elnézést kérek

itt még állnak a zászlók ....

itt már elkergették CBA-t a vár környékérõl

CBA elsõ rohama

Beast akcióban 😊

2. CBA roham vége

az ünneplés pillanatai

Használ vki DC++-t?
Meg kellene osztani a Texture könyvtárat, mert nem akarja updatelni 😞

HUNrricane
Jaja 😊

Majd felébredsz!

SDana
A taktikáról nekem fogalmam nem volt. De az hogy a keleti csapat késett, azt láttam, mert hülye módon az elsõ támadás elején voltam 😊
Visszaszaladás után kb 10percig vártuk a népet a folyómederben és utána hajrá. Ez volt a nagy roham, mindneki együtt. Le is dõltek a zászlók szép sorban. Én persze megint szaladtam gludinból a végén 😊
Mire visszaértem már csak szorványos volt a CBA ellenállás. Ekkor kerültek elõ a zászlók a hátizsákból és kezdõdött a fejetlenség.
A várkapunál volt pár próbálkozás de igazából nem jutott be senki. Mindenki védte a zászlókat és volt is mitõl 😊
A CBA elõször frontális mindentbele támadást csinált a zászlók ellen. Kapuból szaladt mindenki oda és kb annyira voltak eredményesek, mint mi az elsõ hullámban. Utána már taktikáztak és próbálkoztak elölrõ-hátulról de nem volt túl sok sikerük. Egyik halálom alkalmával láttam sok CBAst ücsörögni gludinban. Feladták 😊
Olvastam orphuson, hogy Vinyen panaszkodott, hogy a zászlóinkat többen védték mint amennyien õk voltak összesen. Ez cask azért lehetett, mert a várat szinte senki nem támadta.
Egy nagy ösznépi beszaladással lehet, hogy beljebb jutottunk volna, de ilyen nem volt. Viszont egymást tényleg verték a kis klánok lelkesen.

Legközelebb kell adni egy kis idõt CBAnak, hogy több õrt öljön le, aztán betámadni õket 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

HUNrricane
WHAAAA!! Cisnaltam egy csomo kepet aztan nincsenek meg, csak 1.. Lehet tul nagy volt a lag az ostromnal? Pedig nyomogattam rendesen a PS-t.. es csak 1 kepe csinalt..
Ime a gyulekezo, a csapatok nagyreszet nem latni, de kepzeljetek oda oket 😄
4:30 -->

Majd felébredsz!

HUNrricane
Na megirom mi volt reggel a siegen (remelem valakit erdekel 😊 :

3:40 - A klanok elkezdtek gyulekezni a DE Oltartol Del keletre egy volgyben. -volt ott mindenki, Tempest, Rip, Koa .. meg en 😊.
-jol elbujtunk de jottek furfangosz 😊 ic-sek es meglestek 😊). (de hiaba lestek meg kb 1 es felszer annyian voltunk mint ok 😄..

4:30 korul mar mindenki partyba volt.. (az en partym, egy Blade Dancer, Sword Singer, Prophet (asszem az buffolos allat 😊, elf healer, es 4 ijasz (mindenki 50+ os volt)

4:50 buffok es go.
Taktika: 2 csapatra oszlunk. egy tamad nyugaton (a nagy resze), a masik resze meg keleten itt csak olyan 40 player volt.

5:00 A harc elkezdodott, kisse keson tamadott a keleti csapat, + hirtelen akkor lag lett hogy a legtobben ebbe haltak bele.
-Keleti csapat elveszet (kinyirtam azert: 2 healert, 1 ijaszt es 1 Galdiatort (meg egy csapat tarst is 😊.
-NYugati csapat tudta tartani magat.

Elindultunk gludinbol vissza gludioba. Kozben volt 1-2 incidens (ugye a ki vartamado az nem lilul be ha a masik vartamaodt oli) aztan oltuk utkozben az iceseket (mondjuk en nem 😊. Oda ertunk a varhoz. es meg a nyugati csapat birta, es elkezdtuk felhuzni a zaszlokat a var nyugati felen.
-Akkor elkezdodott a war... Nem haltam 1x-se mert jo volt a healer.. megoltem egy hordanyi CBA-st 😊.
--Megbosszultam a regi serelmeket. Kinyirtam Ally-t (ot utalom, kos vezetoje), Jookey-t aki megszivatott minket amikor PHV-nel kiakartuk nyirni az ol mahum fonokot, meg spinozat is aki megolte gugger kutyajat. Tobb mint egy oraig ment a folyamatos war.. (es minket nem tamadtak a csapattarsak, csak a CBS-okat).
Olyan durva buffjaim voltak hogy az mar valami vicc.. attack speedem 487 volt, criticalom 331, es 4-5x erosebb volt a criti dam a normalnal.. (a criti ss-t lottem, akkor az egy lovagba is olyan 900damot -1k-t sebzett.

6:30 Lemostuk a CBA zaszloit, es megindult a mi ostromunk..

6:40 CBA visszajon gludinbol.. es alattomosan hatba tamadja a varvedoket.. De siman lenyomtuk oket.
meg ugyis lenyomtuk oket hogy a csapat egyik resze varat ostromolt

6:50 a fejetlenseg megkezdodott.. a RiP elkezdte tamadni a klan nelkuli nezelodoket. Justice megtamadta, meg meg egy klan. Azok hamar lehaltak.. Egyre nagyobb fejetlenseg lett.

Kozel 7 ora de nem tudjak attorni a var vedok gyuruit, a var nem lett senkie!
(nagyon sok playert megoltem (elhasznaltam 1400SS-t.<a vegen mar SS-nelkul lottem>😉 ..Probaltam kispezini a vezetoket es a healerket.. Healerek csak 1-2 loves kellett 😄.. Vezetoben is asszisztaltam, Wagner, Princesnell, Jooker, Karmapolic, Ally "a tobbi nem jut eszembe" megoleseben.

Nagyon fun volt... Rakok be kepeket 😊

Majd felébredsz!

en montam hogy szar 😄

Lynx_TWL
túl hamar jöttél vissza, még nem tudlak kenterbe verni 😛

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ElBart
Megnéztem.........ezt a lehetõséget inkább kihagyom(de azért köszi)
Gustinról Sieg-re jelenleg nem áll módukban átvinni,de kipróbáltam fordítva:
You Give:
6000 K Adena
on Sieghardt in Lineage 2
You Get:
3551 K Adena
on Gustin in Lineage 2

L2 -- Inactive

C2-õt

GAthersw
mit tölt ez???

GAthersw
bekk

ez egy lehetoseg IGE
bar kb 50% loved elveszik de ez biztos 😛

lol... nedmistudom ki akart láthatatlan lenni itt van neki ami kell

ElBart
Nemtud vki valamiféle megoldást arra,h hogyan vihetném át a pénzemet Gustinról Sieghartd-ra? Ha tudtok bármi lehetõséget,légyszives szóljatok.
Elõre is köszi

L2 -- Inactive

Nethyrrea
ebben a játékban mindenki csak magára, vagy honfitársaira számíthat. lefogadom hogy a nagy klánok tagjai is csak saját érdekbõl vannak ott. (addig jó nekik, míg a klán tagjai, egyedül, vagy egy kis klánban semmire sem vitték volna, harmad olyan jó cuccal nyomhatnák csak)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
de az ellentábor sem jobb ... szal itt mindenki ellenség 😄

BEAST
mer sokan vannak , meg erõsek ... és várakat foglalnak ... (oren,giran,dion) ... és nagyon nagyon adóemelnek ... meg bántják a nézelõdõd kicsiket ... (szegény biszt 😛) én csak ezért nem szeretem õket 😄DDD

És miért kell nemszeretni õket?😊
BEAST
CBA = KOS , IC , TR , DoO ... szal az ellenség 😄 legalábbis az 1ik 😄DDD

BEAST

CareBearAlliance

BEAST
de azért az anti-CBAról is megvan a véleményem ... ugyanugy ölték a klánnélkülieket mint a CBA ... és amikor mondtam hogy mi a helyzet ugyanugy kiröhögtek ... köztük 1 Ric nevezetû egyén Fehérmittudoménmi felirattal ...

Mi a lófütyi az a CBA?
BEAST
Biszt nagyon is büszke magára 😄 ... kerek 60% ott buktam mire megöltem az elsõ ICst 😄DDD de nagyon élveztem végre olyan érzéssek mentem csatába hogy most van esélyünk a CBA ellen ... nagyon teccet ahogy pánikolva rohangáltak a hátramaradt CBAsok 😄

UI: az ICs halálrasebzett alacsonyszintû volt 😄DD még énis megijedtem mekkorát sebeztem bele 😄DDDDDD

SDana
Eddigi legjobb siege volt ez a Gludioi.
Aki kimaradt, az sírva fog ébredni, hogy mit mit hagyott ki

Bár a várat senki nem foglalta el, de nagyjából a fél szerver verte a szerver másik felét, nagy csata volt.
A 3 magyar, aki tevékenyen részt vett, meg büszke lehet magára (én, Ric meg Beast... mással nem találkoztam, max mint nézõ 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

phalanx
tördj=törõdj