Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
Éppen az uralkodó nyomja rá a dark forszt mint amit Lukera is nyomott 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Öblös néger hangod is van az elõbbihez, vagy azt képzeljük oda?😄

๏̯͡๏﴿

SDana
Kezdek félni az orkoktól.
Ha mást nem is tud, de elég durván néz ki.
---
postfarming project

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Nekem a tegnap esti félresikerült nagy ostromból megmaradt a fehér oldal feliratom...
Szeretnék inkább valami frappánsabbat helyette. Mint pl a "Can't touch this", vagy a "Nevermiss" 😊
Az elõbbit lehet is énekelni, bár még sokára lesz teljesen igaz 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
szrintem cukinak nem probléma egy Comp+Egy Démon/Divine

01110000 01110010 00110000

SDana
De az alap powershotot akkor tanuld meg 😄

SDana
Majd te húzod a sárkányokat, én meg hátbadöfködöm 😊

SDana
Nem, kölcsönadom a bicskám, vagy az ijjam 😛

Cromac Mac Art
lehet hogy nem lesz kardom nem baj?.😄DDDDD

SDana
Úgyis megyek SoSba wyrmet verni... Pont jó leszel oda, mert egyedûl még nem tom hogy menne 😊

Cromac Mac Art
akkor ráb@szol mert este megyek..😊

SDana
Csak zárójelben:
(Elvileg pont errõl szólna a GoH. Kár, hogy mióta beléptem leginkább senki nem volt bent a klánból... Szóval néha már úgy éreztem, hogy ugyanúgy egyedûl játszom, mint amikor klán nélkül voltam.)

En csak annyit tudok hozzafuzni hogy 29-nel a cleric sznte csak partiban tud igazan fejlodni egyedul max feherek sok manaval pihivel.Kesobb ha mar lehet nehezpancel talan nyero de az meg soka raadasul ott a kerdojel /s akkor lesz eleg manam a tobbieket buffolni? mivel szamitanak ram a tobbiek/.Raadasul meg penzem sincs egy esetleg ij dual halados alomparosra.
De akkor is prophet leszek!😊Legyel te is max en buffolok te +gyilkolsz😄
ZitusHUN lvl29 cleric

Zitus

SDana
Ne selejtezd.
Ha bent vagyunk, ugorj mindenki nyakába, hogy most te ott fogsz ülni a vállán és segítesz ölni akármit 😊

Cromac Mac Art
inkább ne adj, a saját érdekedben..😄
de azért köszi a felajánlást..😊
igazából qurvára sajnálnám "leselejtezni" Cromac-ot..valami megoldást csak talalok majd..)

Lynx_TWL
nekem tegnap ütött😄DD

๏̯͡๏﴿

BEAST
na én megyek jáccani 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
LOOOL SKill ... fejezd már abba ezt az "ugyisnekemvanigazammondokvmiokosnaktûnöt" ... SOHA nem üt akkorát 1 tank 2 ss ütéssel mint 1 nuker 1 lövéssel ... arról már nem is beszélve hogy ha már a tank ss akkor a nuker bsps ... sztem gondolkodj 1 picit 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Ha adok egy millát, mennyi idõ alatt farmolod össze, hogy visszaadd? 😊

BEAST
magyaroknál ez már csak igy megy 😄

BEAST
nemis fog 😄DDD

Cromac Mac Art
😛

*te tudod...

tudod 😛
te még nem kerültél fejlesztés alá?

Cromac Mac Art
ehh..e-bay?

GoH?

Sztem....
Prophet: ...nagyon jó kari, de nem nagyon tud magasabb mobokat ölni soloban
Sorcerer: ...hamarabb megunnám, de ezzel folyamatosan lehet a saját szintjénél vagy 10 szinttel magasabb mobokat ölni.

Cromac Mac Art
hmm...ahogy most számolgatok ugy tûnik 1,5milla kihuzná Cromac-ot a szarból...😄

Strahd_
Szerintem meg nem .)

Sorcival lehet solozni végig , nem unalmas az elején kicsit nehéz de mivel cuki a pénzeszsák ellátja felszerelésel ez sem gond .) max felszerelésben darál a sorci. közepes cast speed közepes dem...

Elven mithril setbben gyönyörüen arat.

spst meg nem ajalomm pénzvesztés bár tény gyors fejlödés de ha a pénz nem gond akkor meg már bsps .) a dupla sebzés miatt.

SDana
Ha szólózni akarsz, akkor silver ranger.
Ha meg azt nem akarsz, akkor bármi 😊
Prophettal szólózni egyszerû, mert nehézpáncélban önbuffokkal két fegyverrel jobban darál, mint egy gladiátor. És minden mob után gyóygul egy kényelmeset. Ha meg elfogy az SS varázsol egy recallt 😊
Szorci szólózni szintén egyszerû. Két Sps tûzlabda, mire közelér egy aura, aztán corpse life drain. Élet maxon, akár tölthet is egy kis manát magának.

Szerintem a varázsló unalmasabb... A prophetban legalább megvan a lehetõség, hogy rootol és lövöldözik, ha már unod a kaszabolást. Szorci meg lõ .)

GAthersw
Én mék

01110000 01110010 00110000

Strahd_
sanca ne dolgozz elenem .)

Nekunk temetö vagy mocsár kell .)

Marsh Stalker,Grave Guard .)

de ha megy egy szép party jöhetnek az oriasok is 😄

Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy Prophet vagy Sorcerer 😊
Solora sztetek melyik jobb 40 után? Lehet sztetek prophettel folyamatosan solozni? Mert sorcival sztem megállás nélkül lehet és az vagy 5x gyorsabban kinyirja a mobot mint a prophet. 😞

Strahd_
persze ma este megadom.

SDana
Ha megadod a maradék pénzt és sikerül magamnak bicskát venni meg még szintet is lépnem, akkor megyek.
Amúgy is, csak akkor jó lenne még egy buffer pap is

Temetos mobok nagyon almak. 5+t kinyirtam 1 huzamba siman. Akkorma inkabb giants cavebe menjetek, az ilyen crumaszeru cucc, es ott jol dobnak a mobok.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Strahd_
nincs ma kedve a társaság egy részének temetöben látogatást tenni? .) 1-3 mobba kötöttem csak bele (buffban) nem vészesek(engem nem sebeztek igy sebzésüket nem tudom)

😊 no?

SDana

Lynx_TWL
nem érek rá ajtót kell festenem :/

๏̯͡๏﴿

😄DDDD
party?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lynx_TWL
Bounty Hunter
Spoil Festival - Spoil Monsters in the area 😄DDDDDDDd

๏̯͡๏﴿

valaki party?

Cromac Mac Art
de arról egy szót se írnak, hogy lenne egy új paralizáló cubic...

Cromac Mac Art
azannya!!! lesz várunk..😄D

6th Castle, Innadil Castle has been added.

Strahd_
köszönöm .)

minek neki szutyok nuke 2 öt üt ss el ugyanott van 😛

Dana😊))
C2 infok itt

Ez meg egy kis filmecske rolam😊 Bocs azoktol akik mar lattak😊 http://www.pwned.nl/
SDana

BEAST
látod ... te is csak kihasználnád szegény cukit 😄 neki sorci kell én tudom 😄 majd jol szétnukeol mindenkit 😄