Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helytelen! nekem tessék!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
nekem kevesebb azért 4 4 2 lett a végére .)

Nethyrrea
brig helmet darabokat adtam el egy törpének HV-ban 65-70k-ért egypárat...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
Szupi 😊 hoviraggal jösz ugye? .)

BEAST
jah jo sok hiling potim lesz ... van 44 bronz = 88 greater hiling poti ... 12 ezüst = 12 greater haste poti 2 arany = 2 D armor scroll ... juppííí

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
most nézem drow-ok is olyan undead formák..😊
lehet a holy shield az ellen is véd..;DDD

Isi küldj privit ha indultok légyszi. Mennék én is szivesen😊
Strahd_
Lehet ma este 😊 ha van aki jön velem minimum 1 ember mert egyedül is elvagyok ott csak .) sok a pihenö idö a sleep mint felesleges spell miatt is akár .) igy egy ember is már segit föleg
Ha tank öt ütik .)
Ha pap recharge és root
Ha törpe .) leülni a földre és nézni ahoyg atörpe elvérez .) (vicc 😊 )
ha ijaász huzza magára .) stb

Cromac Mac Art
Isi, mikor mész temetõbe? szívesen elkísérnélek egy kis zombivadászatra...most hogy már atompowa íjjásztank lettem undead-ek elleni holy shield-el, nagyon kinyilt ám a csípám..😄DD

Strahd_
Ma este Temetö "raiadre" várom lelkes érdeklödésü Papok,Tankok,ijástápertörösök,MillcsiktöldagadoTörpöket és persze Kedvesaranyosistenihatalomalrendelkezö Magek,
.) ha van kedvük egy kicsit kimozdulni .)

Strahd_
ez is egy baj.... vannak csak szétszortan .) pedig csak egységben lehet nyerö 😊 mert táp a picike orfenke .)

Cromac Mac Art
nem hiszem hogy össze tudnánk szedni megegy akkora csapatot...sokan nem játszanak már rendszeresen, ill. rendszertelenül sem..😞

Cromac Mac Art
muhahaha...hagytuk magunkat, hadd legyen neked is egy kis sikerélményed..😛P

jaaaaaaa
meg potionokat is megveszem...

Strahd_
Orfen raid jol hangzik de az kelle hoyg midnenki ott legyen mert csak ugy van értemlem ha elég erös a csapt hoyg a közponba is be tudjanak menni mint anno az elsö capat amilyen volt az elsö raidnél ... annál csak erösssebb lehet a party különben funny xp lost ra megy a banda...

Strahd_
dana ne viccelj már az erösebb Wyrmet egyedül tudod ölni HV ben ami erösebb mint a gagyi wyrm SoS ban.

Strahd_
Lesz szép scrolom sok potim ijá-ijá-ó 😄
Éljenek a szép Drowk ijá-ijá-ó
Lenyomtuk a korcs elfeket ijá-ijá-ó
Most lett csak jo a kedvem Ijá-Ijá-ó 😄

Strahd_
A DEk Nyertek!!!??? ÉLJEN 😄 😄 😄 😄 😄 😄

hehe ma is egy d weapon scroll 😊
most már +3 mas a tarbarom 😛
d scrollt vennék az olimpia lezárása után esetleg d weaponra cserélnék...

ja meg brig helmet darabokat kérek sépen árat megdumáljuk...
esetleg valami trade...

party? >😉

Cromac Mac Art
köszi, de nem bírtam új karit kezdeni...😊
ugyhogy marad Cromac, csak egy kicsit átalakul...asszem kap egy gasztrát míg nem lesz lóve normalis cuccra..😊

BEAST
joreggelt 😄

Biszt --> melo .... majd jövök amint beértem 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

semo1
Jó reggelt

BEAST
"Interesting note: During the attempted siege of Gludio Castle on Sieghardt, some of the largest PvP battles in Lineage II were witnessed, with many clans battling each other head-to-head. Although no one won a castle, it was a great sight to see!"

semo1
Akkor ezért nem talállak a játékban

BEAST
igen a DEk nyertek ... hurrá ... hát nemtom ha elnéz vki RoD RoA Wasteland közelébe csak azt látja hogy farmer ELF ijászok meg törösök rohangálnak ezért volt az hogy vasárnap még 5-6ezerrel vezettek ... már sokkal több elf farmer kari van sztem mint DE ...

Lynx_TWL
kezdek álmos lenni 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
😄DDDD

๏̯͡๏﴿

GSXR
Áhhh KOS-os barátaim kövér dropjában reménykedve vissza logoltam és ezek az állatok még mindig ott feküdtek haló poraikbanOrfennel a nyakukon.

Orfen vs Bitang 4:0 😄

Ha jol fel van szerelve siman lehet vele szolozni. Olyasmi mint a gladiator, csak van stunja, meg spiritjei +ba, igaz nincs durva dmg powerje, de az elobbi 2 siman kompenzalja ezt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GSXR
Kellene már összehozni 1 orfen raid-et. Minden nap találkozok vele szóval nemnagyon nyírják. Igaz most már elég ha meglátom a lábait és log-out😊
Mivel szinte egész nap sos-ba vagyok privibe érdeklõdhettek nálam hogy él-e ha esetleg vmelyik nap összejönne 1 yo csapat😊

Nethyrrea
fakk...szóval a hivatalos oldalon írják, na.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea

eszerint a rendes szerdai karbantartás után kerülnek elvileg a raktárba a nyertesek cuccai.

Nethyrrea
"DID YOU KNOW?
You will gain karma if you kill your summoned creature."

gat, vert le a párducod és bepirulsz... ha lebírod verni 😄

Jockey
volt már valakinek magasabb szintû orc monkja, esetle eljutott már valaki a tyrantig?😊
kérdés az mennyire lesz szopás a solo 30 felett, játszható még, vagy csak teames kari az is?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lynx_TWL
elõbb voltam mithril bányákban kveszt ügyben... amerre a szem ellát törp farmerek 😊
egyik kitapétázta egy terem alját receptekkel 😊
egy másik pedig elvezetett a bosshoz szó nélkül... rendes volt

๏̯͡๏﴿

Én a legelején azt hittem a törpök nyernek hisz abból rengeteg farmert láttam, de ezek szerint csak arrafele van sok amerre én járok, és a kis eldugott kezdõ Dungeonokba még mindig DE DD a legtöbb Bot/Farmer

Lynx_TWL
mondjuk itt nem az orkokra gondolok, hanem magamra😄 nem lett volna rossz a 20 medálom megkapni 😊

๏̯͡๏﴿

SDana
Sieghadrdton nyeszlett DEk nyernek.
Pedig ma reggelig még a tündék vezettek fölényesen. Bundaszagot érzek.
Bezzeg ha a jóravaló tünde nép nyer, akkor szétosztottuk volna a nyereményt a szegények között. Dehát így a sötét banda mindent bezsebel...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Lynx_TWL
itt is õk nyerték kb, az más kérdés, hogy vannak nem farmerek is a fajon belül😊
....persze az ötlet jó, de legalább lenne vigszdíj vagy vmi, pl orkoknak semmi esélyük... akkor a medálok felét kapják csak meg 😊

๏̯͡๏﴿

Hát ha jól láttam sieghardton a DE-k nyertek kb 1000 pötyel az elfek elõtt, ami jó mert en DE vagyok

ElBart
Nah,Gustinon a kínai farmer nép nyerte az olimpiát.Külön gratulálok NCSoftnak a kiváló ötletért(najó,végülis az ötlet nem volt rossz,dehát mindenki tudta,h nálunk a jelentõs létszámfölényben lévõ farmerek nyernek),csakígy tovább,gazdagítsuk tovább a kínaiakat!

L2 -- Inactive

sámlíííííí

GAthersw
csá 😄

01110000 01110010 00110000

Ha jól tudom nem játékbeli animáció, ez amolyan "fake" kép. Egy srác csinálta, de kurvajól néz ki az biztos! 😊

Jockey
azta büdös de jól néz ki

Jockey
jah a nevek:

Csendpenge 34 assasin
Dagi 15 dwarf
Khurra 14 de mystic
Sintia lvl27 oracle
stb

Ez meg mi a loszar😄D

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jockey
én épp a 15ös törpicsekemmel játszok, ha cromac gondolod nyomhatjuk egyutt😊