Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
cuki van egy gyönyörü staffnak elado receptje .))

aranyba öntenélek .) stb ha ilyet tudnal nekem csinálni egyszer 😄

staffocska .)

lol

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cromac Mac Art
ez most mi? kik azok a chaotic player-ek? akik csak ugy odamennek nézelõdni/harcolni annélkül hogy hivatalosan bennelennének az ostromlók vagy a védõk listájában?
mert ha így van akkor nagyon fasza lesz, mert ezzel sikerül NCsoft-nak kizárni a kisklánokat és a klán nélküli játékosokat a siegekbõl.hát gratulálok..most ment el a kedvem c2-tõl..😞

SDana
Én azért változatosságra nem panaszkodok...
Szerencsére van késem és ijjam is és mindig a megfelelõt használhatom 😊
Tegnap is amikor Cromackal már bogármacikkal kergettettük magunkat, rájöttem, hogy azok gyorsak. Nosza elõ az ijjat, és jól megsoroztam mind 😊
Amikor meg elszaladt mellettem egy Cromac gõzmozdony bogármedve utánfutóval, bicska elõ, deadly blowt bele. Aztán futni már nem volt kedvem, ijjat vissza, gyorstuzelés 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
7.3 Existing Raid Monsters
#
Queen Ant, Core, Orfen have been balanced

- They've increased in difficulty and rewards have been set higher.
- Number of Nursing Ants have decreased from 8 to 3
- 4 more Queen Guardian Ants have been added
- Minions of Core have been reduced to 1/3 of original number
- Orfen's Lair had its number of minions slightly reduced

#
Lair of Antares now checks for illegal entry, and game will automatically close if found to be so

7.4 Boss/Raid Monster Drop Settings
#
Boss and Raid monsters now have heavier restrictions on Level-penalties than normal mobs. Item-drop penalties begin if players are 3 levels higher than the actual mob, and further decreases 15% per extra level. (if they con white, yellow, reds - there are no penalties). These mobs also check for whoever contributes most damage before calculating drops.

Nethyrrea
ezek a tower of insolence-nél lesznek, ahol majd lesz az iggen erõs BAIUM nevû büdösdög

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
delevelezzenek 😛

HUNrricane
Jaja szegenyeknek mar sotetkek az orfen, azert nem farmoljak.. Tessek oket sajnalni..

Majd felébredsz!

gPROject
azért tök jó, hogy lesznek lvl76-80-as mobok is, gondoltak a készítõk az ic-sekre 😛

Cromac Mac Art
ezaz és ráadásul, egy top-c cuccos tõrös aki velem egyszintû kb. 3 ütéssel végez velem...szal ha váratlanul betámad arra sincs idõd hogy kijelöld, azt már rég halott is vagy...és ezekután ráadásul még dobni se fog ha kinyírják?..tök jó...

gPROject
lvl31-35-os mob

Miumiu 😊)

gPROject
tetszik ez a boss:

gPROject
Various Towns, Colosseum, Race Tracks have had Relay Towers added.

- By using Relay Towers, one can safely view Siege, Colosseum and Monster Racing.
- It costs certain amount of adena for an hour's worth of view.
- During spectator mode, you may only change your camera angle, cannot move or perform any actions, and can only chat via Alliance, Clan and PMs

gPROject
Previously, in Castle Sieges, Chaotic players would also not drop any items. This has been deemed unfair and from C2, all Chaotic players may drop items even in Castle Sieges. Rate of drop will be lowered to 1/4 of normal situations to reflect the reduced losses of XP.

HUNrricane
En nem hasznalok semilyen skillt..mert elfogy a manam.
Szoval "futok lovok" -el farmolok mar 52 szintje (4honapja 8 napja, 22 oraja es 9 perce.)

Skill-t nem hasznalok sohase, mert elfogy a manam.
PvP-be se hasznalok skill-t mert lassan kasztolja es sokkal tobbet er egy SS-es criti.

Szoval az ijasz a legvaltozatosabb karakter. Tomegevel valtogatom a skilleket ..

Majd felébredsz!

gPROject
eddig nem igazán mert senki leölni egy ks-elõ barmot

gPROject
ha azt vasszük, hogy pár player milyen gecó krumában(és máshol) akkor, c2-ben talán lesz remény lepkzni büntetés nélkül õket, viszont õk is gyakhanak minket nyugodtan 😊

Strahd_
Ninth igazad van 😊

BEAST
LOL lehet ezt még tovább csökkenteni? 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
nemtom most örüljek e vagy inkább átkozodjak:

Decreased item drop chances even further on those with low Karma points (c2 system)

mindegy amúgy nem vitatkozom , csak gondoltam megosztom a tapasztalataim a kasztal . Amúgy erõs mint minden mage .

Egyhangúság szempontjából mondom .

Strahd_
én posont csak golemek ellen használom mana sporolás miatt amugy tök felesleges .) pvp ben is csak funak van .) + kellemetlenség 😄
ezért akik várják hoyg majd a posin felkelt el kell keseritenem öket .) nagy dolog 😄
kinek kell posin 1-2 hpt leszed? .) 😄 nagy dolog 😄
ami ütös Hurrican Vampi 😊

Strahd_
ebben igazad van spellsingernek legalább az effectje változik .)
dark wizard sh twister-hurrican ugyanolyan .)(csak sebzésben ég és föld .) )

40+ tol jo a spellsinger mert piszokgyors .)
(acumen,bersec,karimian,Bladedancer buff) 😊 csak gondolj
bele ha egy spellholwernek 700+ os ezzel a buffal a cast speedje .)

midnengyiknek van elönye hátránya a sorci szerintem igen jo
mert gyorsabb mtn az SH de kissbeezt sebez ugyanez forditva az elfel öszehasonlitva

magama részéröl szeretném ha lenen 60 as Sorci a magyarok között elfnek ott van bitang .)
mert ugy lehet majd egymásnak adni a wind,fire,water spiriteket 😄

BEAST
😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Antibuff még a vizardos idõkbõl

Cromac Mac Art
Temple Knight közbeszól: -Mi az a skill?..😄DDDD

Amúgy egy jó kaszt . De elég rosz nézni mikor partyban vagyok hogy a másik mage elszórakozgat poison el , én meg lõhetem a tûzlabdám meg antibuffolhatok ami be sem jön

SDana
Jaja, mindenki csak pár skillt használ. Talán csak a Monk és a gladiátor, akik használnak többet is rendszeresen.
Én is deadly blowt használom szinte mindig. Ha sikerül egy monszta mögé kerülnöm, akkor az is ugyanúgy beüt, mintha a több manába kerülõ, de tutira találó backstabot használnám. Véreztetnem nem érdemes, csak pvpben, mortalt meg csak akkor használom, ha muszály, de még pár szint és nagyobbat ütök majd ssel, mint MBvel...
Ijjász skilleket meg eleve nem lehet használni, olyan sokat fogyasztanak 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Ok de változatosság . Nézd meg menyi aktív támadó spellje van szegény sorci nak .Nem mondom hogy rosz mert imádom csak néha nagyon unalmas mindig ugyanazt csinálni .És farmolást jelentõsen megkönyíti a poison kivéve hogyha nem vagy egyenlõs zintû a monsztával különben rábaszod az összes mannád

Strahd_
de hadonászok ha unom magam 😄 találtam csonti lelöhelyet iyg most van 10db 😄 de minek 😄 max mana sprolás de fölslegesen .)

Hurrican Aura Sleep Vampi amit használok .) többi csak ha unom magam

BEAST
amugy sztem ez hülyeség 😄DDDD
baj hogy csak 1 spellt használ a sorc???? ... minden kaszt max 1-2 skillt használ mert azt éri meg ... énis a twisterrel dobálozok ... isendur sem hadonászik cursed boneokkal ... a nekro is ugyanilyen 1hangu és unalams akkor ... CSAK poisonolhat vagy életszivhat ... vagy megkockáztathatja hogy a summon öljön ... de a summon is csak MAX zöld mobbal bir el ... a spellsinger meg téleg jo varázslo ... bááár , csak a gyorsasága az elönye ... ha kap 1 silencet nem fog ugrálni ...

SDana
Attól függ, hogy ki ellen kell durvának lenni. Spellsinger közelharcban folyamatos aurázással nagyon durva. Spellhowler meg távolról nagyot lõ.

Strahd_
ha meg engem akkor a Spellhowler

Persze a prophet meg party kari .De legalább nem 121 el futsz 😊

Sorcerer erõs de nagyon egyhangú hivatás , végig 1 nukot fogsz használni : Prominence . Ezt tudod tápolni aztán jóestét. 48 -on kapsz magas szintû poisont addig ha "10" szintel nagyobb mobot ölsz akkor álandóan mana regen lesz .Ha engem kérdez valaki a legdurvább wizard jelen esetben a Spellsinger (elf).

gPROject
Segítsen valaki, plíííz!!

itt mindig megáll az updatem, legalább 100x indítottam már el 😞(

Megtudná valaki dc-n, kazaa-n vagy valamin osztani a texture könyvtárat?
Hiányzik egy csomó minden a gamébol és sokhelyen bugos is, hogy félig jött le csak a c1.
pl.: a girani pvp aréna félig van meg, belelóg egy domb és a kerítés is össze-vissza van. 😞

BEAST
a kivétel erõsiti a szabályt 😄

SDana
Ez nem igaz... én Bitang kezében még egyszer nem láttam ijjat 😛

Cromac Mac Art
a kényszer szülte..😊
de amint lesz lové stormbringerre, azonnal be is zuzatom az íjjat..😛

Strahd_
minden elf ijász csak max tagadja mint dana .)

Strahd_
bocsi közbejött valami .) ma este megejtjük a temetö raidet akor 😊

GAthersw
Eladott 100 millát a zíbéjen, egy napi zsebpénzébõl 😄

01110000 01110010 00110000

SDana
Cromac tegnap: "NEM VAGYOK ijjász, kikérem magamnak!"
Erre tessék, már gastrát akar venni

Tegnap is mentünk volna veled temetõbe, Isi, de nem voltál sehol.
Cromac meg ijjász tank, magára húzza és õt ütik néha 😊

BEAST
"tápcsiterabõrömalattispénzvan" törpék 😛

Törppapát a törpcéh kiutaztatta Malibura õ nem tud jönni sajna😊
GAthersw
Tank jöhet? 😄

01110000 01110010 00110000

Strahd_
Még egy hilert kell találni .)

BEAST
majd hozzd magaddal a "gonosz" vén törpét 😄

Persze. Vele