Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aranyba öntenélek .) stb ha ilyet tudnal nekem csinálni egyszer 😄
staffocska .)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
mert ha így van akkor nagyon fasza lesz, mert ezzel sikerül NCsoft-nak kizárni a kisklánokat és a klán nélküli játékosokat a siegekbõl.hát gratulálok..most ment el a kedvem c2-tõl..😞
Szerencsére van késem és ijjam is és mindig a megfelelõt használhatom 😊
Tegnap is amikor Cromackal már bogármacikkal kergettettük magunkat, rájöttem, hogy azok gyorsak. Nosza elõ az ijjat, és jól megsoroztam mind 😊
Amikor meg elszaladt mellettem egy Cromac gõzmozdony bogármedve utánfutóval, bicska elõ, deadly blowt bele. Aztán futni már nem volt kedvem, ijjat vissza, gyorstuzelés 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
#
Queen Ant, Core, Orfen have been balanced
- They've increased in difficulty and rewards have been set higher.
- Number of Nursing Ants have decreased from 8 to 3
- 4 more Queen Guardian Ants have been added
- Minions of Core have been reduced to 1/3 of original number
- Orfen's Lair had its number of minions slightly reduced
#
Lair of Antares now checks for illegal entry, and game will automatically close if found to be so
7.4 Boss/Raid Monster Drop Settings
#
Boss and Raid monsters now have heavier restrictions on Level-penalties than normal mobs. Item-drop penalties begin if players are 3 levels higher than the actual mob, and further decreases 15% per extra level. (if they con white, yellow, reds - there are no penalties). These mobs also check for whoever contributes most damage before calculating drops.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Majd felébredsz!
- By using Relay Towers, one can safely view Siege, Colosseum and Monster Racing.
- It costs certain amount of adena for an hour's worth of view.
- During spectator mode, you may only change your camera angle, cannot move or perform any actions, and can only chat via Alliance, Clan and PMs
Szoval "futok lovok" -el farmolok mar 52 szintje (4honapja 8 napja, 22 oraja es 9 perce.)
Skill-t nem hasznalok sohase, mert elfogy a manam.
PvP-be se hasznalok skill-t mert lassan kasztolja es sokkal tobbet er egy SS-es criti.
Szoval az ijasz a legvaltozatosabb karakter. Tomegevel valtogatom a skilleket
..Majd felébredsz!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Decreased item drop chances even further on those with low Karma points (c2 system)
ezért akik várják hoyg majd a posin felkelt el kell keseritenem öket .) nagy dolog 😄
kinek kell posin 1-2 hpt leszed? .) 😄 nagy dolog 😄
ami ütös Hurrican Vampi 😊
dark wizard sh twister-hurrican ugyanolyan .)(csak sebzésben ég és föld .) )
40+ tol jo a spellsinger mert piszokgyors .)
(acumen,bersec,karimian,Bladedancer buff) 😊 csak gondolj
bele ha egy spellholwernek 700+ os ezzel a buffal a cast speedje .)
midnengyiknek van elönye hátránya a sorci szerintem igen jo
mert gyorsabb mtn az SH de kissbeezt sebez ugyanez forditva az elfel öszehasonlitva
magama részéröl szeretném ha lenen 60 as Sorci a magyarok között elfnek ott van bitang .)
mert ugy lehet majd egymásnak adni a wind,fire,water spiriteket 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én is deadly blowt használom szinte mindig. Ha sikerül egy monszta mögé kerülnöm, akkor az is ugyanúgy beüt, mintha a több manába kerülõ, de tutira találó backstabot használnám. Véreztetnem nem érdemes, csak pvpben, mortalt meg csak akkor használom, ha muszály, de még pár szint és nagyobbat ütök majd ssel, mint MBvel...
Ijjász skilleket meg eleve nem lehet használni, olyan sokat fogyasztanak 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Hurrican Aura Sleep Vampi amit használok .) többi csak ha unom magam
baj hogy csak 1 spellt használ a sorc???? ... minden kaszt max 1-2 skillt használ mert azt éri meg ... énis a twisterrel dobálozok ... isendur sem hadonászik cursed boneokkal ... a nekro is ugyanilyen 1hangu és unalams akkor ... CSAK poisonolhat vagy életszivhat ... vagy megkockáztathatja hogy a summon öljön ... de a summon is csak MAX zöld mobbal bir el ... a spellsinger meg téleg jo varázslo ... bááár , csak a gyorsasága az elönye ... ha kap 1 silencet nem fog ugrálni ...
itt mindig megáll az updatem, legalább 100x indítottam már el 😞(
Megtudná valaki dc-n, kazaa-n vagy valamin osztani a texture könyvtárat?
Hiányzik egy csomó minden a gamébol és sokhelyen bugos is, hogy félig jött le csak a c1.
pl.: a girani pvp aréna félig van meg, belelóg egy domb és a kerítés is össze-vissza van. 😞
Erre tessék, már gastrát akar venni
Tegnap is mentünk volna veled temetõbe, Isi, de nem voltál sehol.
Cromac meg ijjász tank, magára húzza és õt ütik néha 😊