Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuck 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Nem kristály, gemstone.
Azt talán még boltban is lehet majd kapni.

Azért a sétáló gólem lesz a fõ tömegoszlató szerintem 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
de ütni is fog ám 😄

sztem amikorra odáig jutunk annyi B kristály lesz már mint a szemét

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hedrox
Fõleg a spoilos törpik... 😛

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

BEAST
na ennek viszont nagyonis örülök ... kezdem már unni x-en vagyunk és rajtam kivül mindenki megszedi magát ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
Party Looting Options - following Options are now selectable:

- Cycling Loot
- Random to Pary including Spoil
- Cycling including Spoil

gPROject
Inventory

- All Slot positions of Inventories are now saved.
- A display of current Inventory slots taken, and Total Inventory slots have been added.

gPROject
jah, lehet farmolni 😊)

Hedrox
Ideje volt...

gPROject
gondolom drága lesz, mert elég nehéz lesz lvl55-re felnyomni a hacsit, hogy egyáltán megpróbálhasson az ember hátast csinálni belõle, egy szintén nem egyszerû(gondolom) küldiben

gPROject
12.1 Macro Setup
#
Access your System/Macro menu

- To create, edit, save macros
- Saved Macros can be iconized and can be placed on your quickbar
- Name of Macro can be set up to 12-32 letters (Korean letters are syllablic)
- Within a Macro, any slash(/) commands and chatting symbols can be placed
- Additionally you may set delays or have Substitutional functions applied.
- Basically, anything that can be macroed can also be performed via chat-box.
- All Characters can have up to 24 programmable macros
- Within each Macro you can have up to 12 entries
- Within each entry you may use slash commands or text, up to 32 (Korean) letters.

SDana
50 milla körül sajjolom a kezdõárat.
Késõbb, ha majd "sok" lesz, akkor talán lemehet 30ra is.

Bár nem hiszem, hogy bárki is el akarná majd adni a sajátját, szóval megfizethetetlen lesz.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
Wild Hog Cannon

- Can be set as either Ranged Attack/Move Mode, During Ranged Attack mode it cannot attack, Move only move etc.
- Can only attack Castle Gates, Walls, Camps
- Can only be summoned outside Castle during Castle Siege
- Uses 30x B-Grade Gemstones per minute.

30 B-gemstone/perc???
úristen

gPROject
vajon mennyit ér majd egy ilyen dög?

gPROject
ott van az is(Shrnoen Light)

gPROject
errõl jut eszembe.. a blessed scrollok állandóak(úgy értem nem tûnnek el használat után)?

SDana
Addig add nekem a pénzt 😛

Egyébként valahol olvastam, hogy lesz majd olyan lájt armor set is Bben, ami +4 evasiont ad. Az se lenne rossz nekem.
Ha meg nincs, akkor majd teszek a bicskára evasiont 😄

A fegyverre evasiont már le is nerfelték kóreai C2 teszt alatt. Eredetileg +11et adott, most már csak +4et.

gPROject
Manor system

.....
Production

* Castle Lords may produce items from processed materials.
* Finaly product cannot be resold by NPCs, but will be given to Castle Lords.
* Castle Blacksmiths, new addition, will be used to produce items.
* How many and what types of items to be created, depends on how much investment has been made to Process-system.
* Every investment to Process-system lasts 2 weeks, regardless of Castle ownership change.
* Producable Items as per Town:
*
Gludio - Instant Healing Potion, Scroll: Enchant Weapon D, Scroll: Enchant Armor D, Escape Scroll: Castle, Blessed Escape Scroll

*
Dion - Instant Healing Potion, High Grade Haste Potion, Scroll: Enchant Weapon C, Scroll: Enchant Armor C, Escape Scroll: Castle, Crystal: B-Grade

*
Giran - Instant Healing Potion, High Grade Haste Potion, High Grade Potion of Alarcrity, Scroll: Enchant Weapon C, Scroll: Enchant Armor C, Blessed Resurrection Scroll, Dual-Sword Crafter Stamp

*
Oren - Instant Healing Potion, High Grade Potion of Alarcrity, Scroll: Enchant Weapon C, Scroll: Enchant Armor B, Blessed Resurrection Scroll, Crystal: B-Grade, Dual-Sword Crafter Stamp, Metallic Reinforcing Agent

*
Aden - Instant Healing Potion, High Grade Haste Potion, High Grade Potion of Alarcrity, Scroll: Enchant Weapon B, Scroll: Enchant Armor B, Blessed Resurrection Scroll, Crystal: B-Grade, Dual-Sword Crafter Stamp

*
Innadril - Instant Healing Potion, High Grade Haste Potion, Hight Grade Potion of Alarcrity, Scroll: Enchant Weapon B, Scroll: Enchant Armor B, Blessed Resurrection Scroll, Crystal: B-Grade, Dual-Sword Crafter Stamp

valamiért ez nem tetszik

Err, en aszittem h lehet mar b-s kardokat dualozni😞 Full igazsagtalan h nem lehet, elmehetnek a picsaba h varni kell c2ig. Igy most csuszik a dual delusionom😞(

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
Doom lájt szettet én már kinéztem magamnak 😊
Ideális lesz nekem, legfeljebb kell majd egy jó hozzávaló tetkót szerezni, hogy ellensúlyozzam a hiányosságait.

gPROject
némelyik elég durva dolgokat ad

Nethyrrea
rakjanak bele fodrászt is. már unom a frizum 😄DD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
gruppban lévõ mobok, (mint most a lord of plain és tsai), fele hp-val, fele xp-ért. ha esetleg megalomániád támad vagy polearm fegyóval tolod 😊

BEAST
1. érdemes 2. sokan ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
8.7 New Set Items
#
Following Sets have been added:

a)Shrnoen Heavy - (Shrnoen's) Breastplate, Gaiters, Helmet, Gauntlet, Boots
- +5%pdef, +294HP(max)

b)Avadon Heavy - (Avadon) Plate Breastplate, Plate Gaiters, Circlet, Glove, Boots - +294HP(max), with Shield +24% Shield Defence

c)Shrnoen Light - (Shrnoen's) Leather Shirt, Leather Gaiters, Helmet, Gauntlet, Boots - +4Evasion

d)Avadon Light - (Avadon) Leather Mail, Circlet, Glove, Boots - +5.25%Mdef, +5795Weight

e)Shrnoen Robes - (Shrnoen) Tunic, Stockings, Helmet, Gauntlet, Boots - +10%Matk, -5%MPregen

f)Avadon Robes - (Avadon) Robe, Circlet, Glove, Boots - +5%Pdef, +15%Castspeed

g)Blue Wolve's Heavy - (Blue Wolve's) Breastplate, Gaiters, Helmet, Gloves, Boots - +7speed, +5%HPregen, +3STR, -1CON, -2DEX

h)Doom Plate Heavy - (Doom) Plate Armor, Helmet, Glove, Boots - +320HP(max), +waterbreath, -3STR, +3CON, with Shield +24% Shield Defence

i)Blue Wolve's Light - (Blue Wolve's) Leather Mail, Helmet, Glove, Boots - +5%Pdef, +15%castspeed, -2INT, +3MEN, -1WIT

j)Doom Light - (Doom) Leather Mail, Helmet, Glove, Boots - +waterbreath, +2.7%Patk, +2.5%MPregen, -1STR, -2CON, +3DEX, -20% Poison chance

k)Blue Robe - (Blue Wolve's) Tunic, Stockings, Helmet, Glove, Boots - +206MP(max), +5%MPregen, -2INT, -1MEN, +3WIT

l)Doom Robe - (Doom) Tunic, Stockings, Helmet, Glove, Boots - +7speed, +waterbreath, +5%MPregen, +2INT, +1MEN, -3WIT

Drop % nem lesz "normalis"(kevesebb lesz mint a sima hp-s moboknal), mintahogy a dupla hp-s mobok is sokkal jobban droppolnak mint a simank.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
én nem hagyom abba
😄DD

SDana
Vagyunk még páran, csak eléggé szétszórva.
És maradnak is biztosan jópáran.

Hedrox
Bréko bréko!
Érdemes még egyáltalán visszamenni L2-be, vagy mindenki tervezi, hogy abbahagyja? Hányan vagyunk még egyáltalán? 😞

gPROject

Nethyrrea
"Lair of Antares now checks for illegal entry, and game will automatically close if found to be so"

új exploit lehetõség, ha ezis visszadob az idõben. craftolsz/enchantolsz, és ha nemmegy, bemész illegálisan 😄

gPROject
8.5 Full-Armor Enchant changes
#
To balance, Full-Armor suits now can be enchanted to +4 without chance of crystalizing. Normal-Armor remain as same at +3.

gPROject
B-grade duals:

B-Grade Dual-Swords have been added

- They are craftable via Oren/Aden town Blacksmiths
- To create B-Grade Dual-Swords, one of the following are required:
a)Dual-Sword Crafter Stamp + fee
b)Set number of material (Stone of Purity)

gPROject
All dyes contain +stats as well as -stats

- The maximum +stat one can have is +5 per stat
- The maximum -stat is unlimited, however does not drop to 0

😞

elado egy brig gatya! menyit ér ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

gPROject
nem az árával van a gond 😊
igaz jobb is így, hogy csökken valami, mert amúgy ûberûber táp emberek lennének egyesek

SDana
Neeem... Isinek van igaza.
ezeket azért teszik bele, hogy az egyszerre sok mobra vadászni akaró partikat is kielégítsék.
Fele annyi hpjuk van és fele xp, de viszont mégse kékeket kell hajkurászni, hanem fehéreket... Szóval normális a drop % és az SP is jó az xphez képest.

gPROject

str+1 dex-3 37K??
uhhh..

Hedrox
Áhh... Újra akarom kezdeni! Nem vagyok befizetve... 😞

gPROject
ezek akkor farmer monszták, nekik lett kitalálva vagy spoilosoknak 😊

gPROject
na most melyik?? 😄D
Strahdéra szavazok egyenlõre 😊

Cromac Mac Art
nem😊
csak olyan mobokról ír amellyikeket partyval lehet vadászni, vagyis nem tudod õket szólóba ölni mert sok a HP-jük stb..(ilyen monsztákkal van tele Cruma is)...

Strahd_
anyit jelent hoyg ugyanolyan szinten lesznek olyan mobok amik felanyi hp val rendelkeznek es xp is kevesebb iyg többet lehet egyszerre ölni belölük h ajól értem

Strahd_
Nem ök lesznek prtyban .) semi értlem nicsn szerintem .) max több esélyed lesz dropra .)

gPROject
vagy ezek a mobok vannak partyban egymással???? 😄

Cromac Mac Art
remélem is hogy a pk-kra gondoltak....

gPROject
??
7.6 Half-HP Party Monster
#
New types of Party-Monsters, with half the amount of HP and EXP of same level monsters, have been added. We hope this addition aids players who prefer to hunt multiple enemies at once
#
Where they are found:

a)Mel Lizardman Camp: Mel Lizardman; Mel Lizardman Scout; Mel Lizardman Guard; Mel Lizardman Warrior; Mel Lizardman Shaman; Mel Lizardman Overlord; Giant Erenid; Poison Erenid; King Erenid

b)Hatu Bee Hive: Hatu Weird Bee; Hatu Dire Wolf; Hatu Brown Bear; Hatu Onyx Beast; Hatu Crimson Bear; Hatu Windsus ;Hornet Worker; Hornet Drone

Hatu Bee Hive

c)Tanor Silenos Camp: Tanor Silenos; Tanor Silenos Soldier; Tanor Silenos Lookout; Tanor Silenos Warrior; Tanor Silenos Shaman; Tanor Silenos Overlord; Nightmare Guardian; Nightmare Watcher; Nightmare Ruler

d)Plain of Blue-Sky: Kadein; Mountain Hydro; Konabi; Vartal; Ruminen; Inershen; Pobi's Maid; Pobi's Follower; Pobi

e)Ancient Battlegrounds: Hungry Corpse; Ghost of War; Ancient Knight; Futile Invader; Blade of Death; Guardian of Darkness; Spirit of Blood; Blood Knight; Blood Priest; Blood Ruler

f)Silent Basin: Giant Footprint; Fragment of Dreams; Dark Shadow; Ancientman Warrior; Ancientman Soldier; Ancientman Shaman; Forgotten Ancientman

betudok venni mobokat partyba????

Cromac Mac Art
akkor nézz meg gyorsan egyet, mert c2-ben nem fogsz látni..😄D

Strahd_
Nem azt jelenti hoyg eddig sieg alat tnem dobhatott senki tárgyat amég a vörösek sem mostantol a vörösek uganuyg dobnak tárgyat csak csökkentet % ban

gPROject
nekem tecc, eddig sose láttam sieget