Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
windsus 😛 és jah TS nekem is jobban bejön ... de hát mit csináljak ... a többség ezt használja

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
valaki meg tudja mondani most jellenleg kb ezek mibe kerülnek??

silvernuget
csontpor
compoundbraind
oriharukon
cokes

SDana
Ventri egy nagy rakás windus ürülék TShez képest...
TS nem fagyasztja le a gépem és még TSO is van hozzá 😛

Baszkurátor: Csinálj szép nagy friendlistet.
Majdnem mindenkinek van kicsi alt karija, akikkel partizhatsz 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Strahd_
csontpor mien áron van a piacon?

Strahd_
és akkor mi lesz meghalsz? .)

Strahd_
nah ne.... sokkal puritanabb a tb

BEAST
és neszojjábe mert jösz még az én arénámba 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
a TSben azért a külsõre is gondoltak ... ventri 1 tök 1xü ablak semmi grafikával ...

Strahd_
mintha a ts nem lenne .)

BEAST
aham ... pontosan ... én csak annyi különbséget vettem észre hogy a ventrilo nagyon 1xü ... grafikailag is meg kezelhetõségben is ...

Baszkurátor
Kössz a válaszokat!
Mindenképpen olyan klánba szeretnék jelentkezni ahol a honfitársaim vannak túlnyomó többségben mivel az inglist nembeszélem.Egyedül meg eljáccogat az ember egy darabig de úgy nem az igazi ...
Akkor ez a ventrilo olyasmi mit a tímszpík?!

Nethyrrea
lényeg a "döfködésen" van, nem?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Ennek nem biztos, hogy a bicskámmal esnék neki 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
ventrilo: olyan progi amivel dumálunk játék közben egymással

10-es szintû karik láphetnek klánokba (bármelyikbe)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
RANG RANG!!! PKPKPKPKPKPKPKPK

😄DD

BEAST
hát most mit csináljak 😛 örökkén me titkolhattam 😄

BEAST
ajánlom figyelmedbe ezt #27765 ... NC

Baszkurátor
Hali skacok!
Nemrég kezdtem a játékot és elolvasva a #26054 -es hozzáészólást lenne 1-2-3-x kérdésem.
1. legyél ventrin <--- milegyek?? vagy hol??
Nincs meghatározva, hogy hanyas szinttõl lehet jelentkezni.
Ez azt jelenti, hogy én a lvl 11-es karimmal jelentkezhetek ??Vagy jelentkezhetek és azt mondja a fõnök, hogy majd egy kicsit késõbb próbálkozzak???

Kössz.

Acro
jaja ..nekem is mondta Beast hogy kínai...sõt küldött is egy fotót magáról...
Ime Beast az õ meztelen valójában:

Khold- 52 SR

Cromac Mac Art
hát én nem találtam poénosnak.

SDana
"2 ijjásszal meg kicsaljuk "
A meghasonult ijjász lovag 😄

Cromac Mac Art
de irtam az IC-snek hogy: -srry but my clanleader is idiot..😄DD

SDana
A náci logó miatt én is szóltam, hogy inkább nem kellene.
Lehet, hogy poén, de nekem inkább kellemetlen volt

BEAST
else hiszed mennyire örültem akkor hogy szartál a jelentkezéseimre ...

Cromac Mac Art
ja azon én is felhuztam kicsit magam...

BEAST
jah csak ennyi volt a klán "hirneve" már az elsõ percben felismerték a horogkeresztet és mondogatták hogy nácik nácik ... arrébis mentem ...

HUNrricane
Meg kellett nezni hogyan mutat

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
probaljuk meg azt hogy a többiek besétálnak a fészekbe, 2 ijjásszal meg kicsaljuk a guardokat a többiek meg adnak Orfen szájának...

BEAST
giran "majdnemszidzsen" kirakta ott ültek 4-5en a vár alött és mutogatták magukat az ICseknek meg a KOSosoknak ...
LÉPJ KI ! MOST ! MENEKÜLJ AMIG TEHETED !

Strahd_
Csak jeleztem, hogy ne az legyen hogy nem szoltam elöre!

HUNrricane
Még le pk-znanak minket

Majd felébredsz!

BEAST
JÁ VOL HER RIC ...

Strahd_
Orfen raidre jövök .) elvégre hétköznap fun hétvége a munka .)

HUNrricane
Kimondta hogy felkerül

Majd felébredsz!

Strahd_
Ha a logo felkerül a karakterem elé én kilépek a klánbol!
Ezt komolyan mondom!

HUNrricane
5-kor és 9-kor Orfen Raid.. Jöjjön minden bátor ember, elf, D.elf, törpe, ork..
Utanna mehetnenk Cruma Huntra is 10-kor, le a Kinai farmerekkel!!

-Beast mar van horogkeresztes logonk is, csak az annyira brutalisra sikeredett, hogy elfutnak elolunk a masik jatekosok. (meg KG logojat alakitottam at)

Aki a naci-s logonkkal kibirja 15 percig az arenaban (ugy hogy bent van, annka adok 200k-t!
War-nak ezt a logot kellett volna hasznalni az tuti!

Majd felébredsz!

Strahd_
a burzsuj befizette magának egy csillagra 😄

Cromac Mac Art
né már..csillagja is mondtam neked hogy kínai..😄DD

Nethyrrea
biszt fejléce sötétedik.... 😄 butul a gyerek 😄DD

Strahd_
mit akarsz biszt 😊 egy csep manát nem pazaroltál a mecsen 😊
söt még segitettem is neked manát tölteni 😄

Acro
BÁrmikor és bárhol...
Én meg adok neked egy Monster combot..meg egy lengõbordást

Khold- 52 SR

BEAST
hát ugy könnyü volt 😛 miután kiirtottam a fél arénát visszajöttél és megöltél 😄DDD

Strahd_
Acro... .) jövök neked 1 hurrican comboval .) csak találkozunk az arénában 😄

BEAST
ja és a folytatás ...

Bíszt megtámadja reot
Reot a slipek után álmában éri a halál 😄DDDDD

Strahd_
😊 utána megboszultam gyorsan 😊 de rajtad is 😄

BEAST
hát nagyon röhögtem akkor ...
Reo: megöllek hogy ne keljen pihenni a mana miatt
Isi: nemkell kösz
Reo megtámadja isit
Isi: mondom nekell
Isi meghalt 😄DDDDDDDDDDDDD

Strahd_
én is megyek mar arrafelé wish miatt ugye .)

össezzörrenhetünk csak sokba keerül a tegnapi pvp mecsecske 30k ba került nekem 😞

Strahd_
Az igazi reo jönnön mert kicsit érdekes volt .) tegnap az antisociális viselkesdése .) saját partytagját megölni amikor látja hogy 200hpn van csak egy szintén sunyi partitárstól .)

én egy Cuki,Bitang,DA 3 as tagjait szeetnem meg megézni a karim ellen

BEAST
miért hogyan támadjak? 😄 drow vagyok , nem tagadhatom meg önmagam 😄

BEAST
ok ma is megyek arrafelé 😄