Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
sztem a farmereknek az a része rontja el a játékot akik ebayre szedik a pénzt. tény, hogy mivel eszement módon kempelnek 1 helyet, néhány fajta materialból dunát lehetne rekeszteni náluk, és ez jó is, mert nélkülük tényleg talán drágább lenne. az egész játék ár-piacát viszont az ebayes farmerek tették tönkre:

eladják a pénzt, hogy a buta amcsi drágábban megvehesse a cuccost -> drágábban megvette, tehát nehogymár olcsóbban adja, haszonnak kell lennie -> mégdrágábban adja -> másik buta amcsi meg megin vesz pénzt ebayrõl hogy a drágábbat mégdrágábban megvehesse.....ördögi kör. a szegény csóró magyar legit játékosok meg csak sírhatnak...vagy ha tudnának, csalnának.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hojo lvl titok^^ wowig

BitanGPower lvl 47 Spellsinger amígcsak megnem unja
Danaliena PW 43 Sokáig maradok L2ben
Gath3rHUN lvl41 Dark Avanger Sokáig maradok L2ben 😊
Isendur 45 Sh nem tom .)
LordCain lvl titok Knight WoWig
BeastHUN Dark Wizard lvl 32 Sokáig szeretnék maradni ... vagy ameddig azok maradnak akik számitanak nekem
NiceScream lvl 11 Elf mage nemtudommeddigmaradokazl2ben 😛
Nethyrrea lvl44 DE Bladedancer kimaxolomhabeledöglökis
Selynia lvltalámmár16 necromancernövendék jólenneelvinni 50fölé
Cromac lvl 41 Temple Knight valszeg én is WoW-ig
Iluvator 36 knight WoW-ig mindenkepp
Linnei lvl 40 Gladiator ameddig csak lehet, de lesz WoWis mellette 😊
fattboyhun 33 sokáig maradok
ZitusHUN lvl30 cleric/prophet-tanonc/ szitugy sokaig

Zitus

Nethyrrea
höazzztaqrva....nna sietek haza leszedni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sajnos ez enm egészen így van.... Az igazsaág az hogy bármenyire is nem szeretem a farmereket nélkülük a material árak kb 5* ennyi lenne ( még akkor is ha a farmer eladja a megtermelt pénzt és ezáltal rontja az L2 gazdaságát)...
Csak viszonyitásként egy fegyóhoz kell olyan 240 cokes( és ez csak 1 összetevõ a sok közül), egy óra latt a Törpöm jó ha 20 kokszra valót össze tud szedni egyedül ( parytba többet.. de ki partyzna egy spoilerrel..ingye? 😊 ), szal 12 óra dögunalmas monoton farmolassal lesz meg 1 összetevõ.
Aztán egy fegyóhoz kel még uyge acél is az még 1 nap, CBP abból meg még több kell így +2nap. Ori ort és SOP-t erõs mobok spoilolnak kis eséllyel az egyedül nem is menne de még parytba is 160-220 ezekbõl úgy egy hét napi 12 órás farmolással... Bladeket/headeket fegyverekhez csak magas szintû MObok spoilolnak naon kicsi eséllyel ( szal 40+s scavinak kell lenned hogy bladet szerezz, és paryt kötelezõ), az még 2 nap.. A receptel uygan ez a heylzet ( de abból szerencsére csak 1 kell😊...
Tehát 2-3 hét napi 12 órás spoilozas mire összejön 1 fegyverre való ( és a farmolás során szerzett adenából ki tudod fizetni a c gemstone+c crystal árát).
Ha te így megszenvednél egy fegyverért, akkor nyilván nem adnád el a materialjaidat még 20* áron se, nem hogy vacak 9kért árulnád az Ori ort.
( amúgy merem állítani hogy senki se lenne képes közülünk napi 12 órán át monotonon uygan aztokat a MOB-kat ölni.. Én legalábbis biztos nem).

GSXR
BitanGPower lvl 47 Spellsinger amígcsak megnem unja
Isendur 45 Sh nem tom .)
BeastHUN Dark Wizard lvl 32 Sokáig szeretnék maradni ... vagy ameddig azok maradnak akik számitanak nekem

SDana
Kóreai C2 tesztszerver mozi fõgonoszokkal.

A teszt végén ugyebár mindenki 75ös lett és megkapta a csúcs cuccokat.
El is ment a banda (potom 1500 ember) Antharast és a C2 új genyáját, Baiumot ölni. Persze mindekettõt leverték, de szerintem ilyet élesben a büdös életben nem fog csinálni senki... Soha nem lesz 1500 megszállott, aki 75ig viszi a karit 😊

A mozi egyébként 400 mega, szóval nem azonnal jön le. Cserébe színvonalas és jó minõségû.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

phalanx
Isendur 45 Sh nem tom .)

Lynx_TWL
Isendur 45 Sh nem tom .)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
fizetõs

๏̯͡๏﴿

Strahd_
1 már fizetünk érte havi 3200 pizt
2 sajna nem ingyen van

Sugam
hellosztok.lenne par kerdesem:1. most akkor ezert
ti mar fizettek vagy ingyen vagy most mivan.2
ha inygenes akkor hogyan tudok csatlakozni hozzatok (honnan szedem a gemet meg stb.).elore is koce a valaszokat

Strahd_
bár elöbb tudtam volna én felvettem volna töled .) a készleted 😄

Jockey
hát, ezért lesz a törpöm scavi, tök esélytelen ez a craftolási móka, eleve csak szinted alatti cuccokat tudsz csinálni, én meg nem 50esnek szánom a törpöm
néztem multkor valami dirk recepetem volt, mondom kb átszámolom mi mennyi, de absolute nem éri meg craftolni ha jol kalkuláltam
ja ha valakinek van steel receptje azt megvenném szívesen amugy😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strahd_
nem mert van olyan huyle aki kifizeti azt aaz áérat érte 😊 nem a kinálat ára a rosz hanem hoyg van aki anyiért megveszi .)

hiábya árulnám a junoszt tv met 2milláért mégha van aki tvt akar venni .)ennyit nem fizet érte a sok csiter, ebayer felverte az árakat......

GSXR
én mikor a fegyómra gyúrtam gludinba ültem egész nap.
a girani árak kb 50-60% át adtam a cuccokért és még így is büszkén írtam a store ablakba hogy "top price"
bár ujabban a wastelandes bottereket egyre többször látni giranba is. persze nem a tescos árral😞

Strahd_
4 milla lenne 10k ért csak 1 alapnyag ár a fegyverhez 😞 ezért magasak a fegyver árak is. ugy veszimidneki hoyg a luxury bbotl ár aaz alap és ahoz viszonyitanak 😞 pedig a luxrunak kéne valami irtodrágának lenne 😞 és nem viszonyitási alapnak

Nethyrrea
persze mert az ritka és arra hatalmas a kereslet.

elején a sárkányokat milláért kínálták, mostmár 100k alatt utánadvágják, hogy vidd má el.

Jockey
10k alatt alig látni origenyát, de nekem van pár, ma leszek is, szal keress meg ingame csendpenge vagy dagi neven leszek

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strahd_
Pont az ilyen szar alapanyag árak miatt nem éri meg craftolni 😞 majd a b fegyvereknél milyne szivás lesz

a kinaiak jol csinaljak sok alapanyaguk van és drágán adják a sok marha meg követi öket és ugyananyiért árulják a kinaiak a pénzt eladják amit kapnak és ugyanugy drgán árulnak tovább 😞
egy hulye kitalálta a c armor scroll 800k azota csak anynirét látok pl .)

Strahd_
Én még anno vettem 2800 ért oriharukon oret...30 körül.

Strahd_
pedig votl amikor én anno 25 voltam .) szoval jo régen volt annyi most már nem annyi

Nethyrrea
nemtom mikor láttál te 8-9k alatt orihaukont piacon...amióta az eszemet tudom ennyi volt a legolcsóbb

Strahd_
alábbi tárgyakat vennék meg pls mielött másnak eladod idegen boltban.) pls keres meg engem lehet megvenném(ha lesz nálam pénz)
cokes
compund braid
silver
oriharukon ore
animal bone és csontpor

Strahd_
ment privi

GSXR
Compound Braid 6200a , Silver Nuggets 400a
Én ennyiért szoktam eladni, még van belõle cca 25 és 350db.
A meghiusult könyvembõl maradtak. Ha érdekel privi.

Bitang marad amíg meg nem unja.

bocs egy idöre felfügesztem a spoilolást... csinálom csak rakom a raktárba... a klánba amibe elvileg ma belépek nem tudom hogy mennek a dolgok ...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Strahd_
skill a heten vagy hetvegen nem megyunk el beszerzö körútra? .) csak csekély 400 oriharukon ore .) ha már párt megszerzek akkor jol járok mert a genyák nem 2500 as áron akarják eledani ezzel verik fel az árakat 😞

srácok ki fizet elö nekem ???

nincs meg a teljes számlaszám!!!
nem vágom mért van xxxx ot...

phalanx
Isendur 45 Sh nem tom .)

Nethyrrea
loller. akkor inkább már neis legyen

Strahd_
WoWban meg Undead Mage lezsek .) csak hogy maradjak a jóknál .)

Cromac Mac Art
valszeg én is WoW-ig vagy ameddig meg nem unom meg, vagy nemtudomés mittudomén...

Strahd_
mi a szar kerül nekik 60$ ba eg aro adatbázis müveltben???

Cromac Mac Art
lol

SDana
SWGbe bevezették a karakter transzfert.
Remélem, ha valaha lesz LA2ben, akkor nem ilyen lesz...:

---
- A karakter ELVESZÍTI minden tárgyát, épületét, pénzét és pet-jeit. Azokat is amik a bankban vannak! Nem kerülnek továbbá átvitelre a badge-ek és az épp aktuális küldetések állapota sem! Csak a skillek, az xp, és a megjelenés kerül átvitelre. A név megtartása sem garantált!
- Ha az átvitel megtörtént, nincs lehetõség visszacsinálni és az elveszített dolgokat visszahozni. Amennyiben a SOE ezen késõbb változtatna (lehetõvé válna a felszerelés, pénz stb átvitele a karakterrel együtt), nincs lehetõség a korábban átvitt karakterekhez tartozó dolgokat utólag visszakérni.
- Force Sensitive és Jedi karakterek átvitele nem lehetséges.
- Szerverenként továbbra is csak 1 karaktered lehet.
- Két account közötti átvitelre csak akkor van lehetõség, ha mindkét account-nak azonos a regisztrált tulajdonosa.
- Nem javasolják, hogy átvitel elõtt eldobáld, megsemmisítsd tárgyaidat, egyéb dolgaidat mert sikertelen átvitel esetén ezeket visszakérni nincs mód.
- A SOE bármikor megtagadhatja egy karakter átvitelét indoklás nélkül is.

A díjak (karakterenként):
Azonos account-on egyik szerverrõl a másikra: 30 USD
Azonos szerveren egyik account-ról a másikra: 30 USD
Egyik account-ról a másikra, másik szerverre: 60 USD
A fenti díjakon túl az EU lakosai 17,5% adót is fizetnek.
---

Ez így szivatás.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea

Baszkurátor

BEAST
nem lesz ez igy jo

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
Isendur lvl 45 Spellhowler nem tudom lehet csak wow

Strahd_
Isendur 45 Sh nem tom .)

SDana
Akkor eddig:

Görgessétek, ha lehet 😊

Strahd_
persze hoyg él AAO magyar közösség ts szervere

GAthersw

01110000 01110010 00110000

SDana
Szerintem a magyar népesség felémérése kellene indítani egy kis felsorolást, amit mindenki továbbgörgetve kiegészít, hogy lássuk, hogy hányan is vagyunk és hányan maradunk.
Ilyen név, osztály, szint, meddigakarszmaradni bontásban.

Pl:

SDana
Él még az a szerver?
Néha felüdülés lenne azon beszélgetni, különösen, hogy fél óra után is tudok rajta dumálni és látom is, hogy kibeszél 😊

BEAST
ok akkor mi 3an TSezzünk 😄

Strahd_
nekem is ts jon be jobban .) föleg hoyg van l2 ts is 😄