Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
😊 igen mulatságos votl a tegnapi pvp zés .) nem szép dolog lesböl támadni te .)

Birk@
Az nem az eredeti Reo volt De majd bemegyek jól azt visszavagok valamikor 😉

Birkus Maximus

BEAST
tegnap majdnem leborultam a székembõl ... gludin arénában találkoztam reonellel , hivtam isit is 😄 és amitõl majdnem dobtam a hátast hogy lenyomtam isit is meg reot is 😛 ... igaz mákom volt hogy mindig bejött a slíp 😄 de akkor is 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw
Azért mondtam, hogy ha nagyon gázos a helyzet, mert ha csata után rámjön, lowhpn vagyok, és ha a következõ stun nem jön be akkor beszoptam a cifra f*szt 😊

01110000 01110010 00110000

BEAST
én slip ... ha nem jön be akkor még1x ... ha bejön akkor meg már minek futni 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
tudod hogy veled nem konfrontálódom...😊
de azé magasan próbálom tartani az m.def-em is...😄DD

GAthersw
Én ha már nagy a gáz, stun, futás, escape scroll, de erre csak Knight koromban volt példa 😊

Cromac Mac Art
mert 3,5k egy kubic és gazdaságtalan volt eddig a használata...15perc-ig él utana eltûnik mivel nemigen tudok solozni cuccok miatt, ezért sokat kellene ülni amit a cubic is semmittevéssel töltene, meg amyúgy is mob-onkét 1-et szokott lõni (250-300 dam) néha egyet se..😊
(partyba meg minek használjam..😄DD
szal nem tul nagy segítség mikor egy leto lizarmannek is van 1300 HP-je...én meg a Revo-val csapkodtam bele annyidején 50-eket..😊 szal szokott néha kialakulni élethalálharc..😄DD

BEAST
amugy az is kötsögség hogy ha gáz van és ss spam kéne mindig lagol 😄DDD

BEAST
hmm ... a fetteredek nem a szintjük miatt erõsek ... hanem azért mert tripla hpjük van a hasonlo szintü társaikhoz képest ... aztmeg már nagyon megtanultam hogy a fettered elöl nem szabad futni ... épp elégszer vágtak már le ahoz hogy észrevegyem ha futok simán utolér és vhogy minden ütése kritikal 😄DDD

Nethyrrea
én csak azt utálom, hogy pl a fettered soul iába kék már nekem, kettõvel eccerre nem bírok mégse el még SS-el sem. tegnap ütöttem grandisokat kvesztben, kb 700 hp-m maradt. grandis bátyó aggro. túl közel állt hozzá a fetti, és rámjött. közben egy második fett is. UD benyom, ss spam, meg sting, meg ami belefér. grandis meghal, egyik fettered is. maradt kb 150 HP-m, így elkezdtem futni. kínaiak oersze ilyenkor sehol. útközben összeszedtem mégegyet valahogy. lefutottak. megöltek. így el is ment a kedvem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
ööööö .. izé ... nem akarlak elkeseríteni ... de hol érdekel engem a pdefed??? 😄DDDD azért mert a könyvem nem sebez meg még szétnyukolhatlak 😄DDD

Nethyrrea
hát már látnám... 😉

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
de van de van!! C1-el jött be a játékba...43-tõl megkapom en is !!! papirtank mi??? MUHAHAHAHAHAHAHA

Cromac Mac Art
tyüüü bazz!!! letojom az emi bow-ját, azt nézd meg mennyit nyom Guard Stance a p.def-jén...anyám buffok nelkul 609-rõl 731-re!!!
alig varom mar a lvl 43-at..😄D

Strahd_
ha én futtatok l2 servert mások tudnak csatlakozni hozzá lanon? .)

Strahd_
Cromi te miért nem cubicolsz???

Strahd_
Biszt onnek igaza van .) amugy meg szarok a statjai

Nethyrrea
eemész a tudodhova.... 😛

én nemadok ki dupla árat érte. Zubei cuccot késõbb egyszerûbb lesz beszerezni, ergo nem is lesz ennyire overpriced mint a fullplate...remélem

BEAST
ok akkor elemezzük a képet ... az emit valszeg kidobta 1 player és õ felvette ... ezért van kifeketitve a többi szöveg ... a másik meg ez 1 elf lovag statjait mutatná be ... namármost guard stance ha jol tom még nincs a játékban ... tehát C2 ... 😄DDDDDDD

GAthersw
Én meg ha most összejön az üzlet, akkor veszek egy full-platet.

Strahd_
nézd mit kapot a gyerkoc a temetoben....

emin.bow

Nethyrrea
akkor erre fogok ezentúl gyûjteni amint meglesznek a stormjaim

Nethyrrea
fene...mire lecserélem, normális kinézetet fognak adni a kompozitnak...de már megvan mi lesz a következõ 😊

shrnoen's cuccos

Nethyrrea
na arkhon az egy mekkora seggarc....ezexerint élõben is

BEAST

Nethyrrea
a mai rendszeres karbantartás után kapjuk meg

Strahd_
bitang jol elhuztal szintben 😄 de utolérlek lekezdem én is a tápolsát 😄

ha valaki tudja ki fizet elö nekem az csörögjön rám!!!
ma lejár szal küldenem kéne a lovét!!!

06-20-463-63-27

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
mit vársz attol aki ilyen nevet ad a karijának hogy Zsido ...

gPROject
"De nem gondoltam volna hogy sarga!?!.."

lol

valaki tudja ki fizet elö nekem? ^^
ja meg most hogy sokan eltünnek valaki tud válalni 2 elöfizetést?

Cromac Mac Art
ahhh...de iszonyu jól fog állni rajtam a fullplate set c2-ben..😄
akaromakaromakarom!!!!..😊)

HUNrricane
LOL, Kleppy-t ismerem ...
Pedig olyan aranyos healere van . De nem gondoltam volna hogy sarga!?!..

Ostromon egy partyba voltunk (de akkor mar nem volt Tempestes).

Majd felébredsz!

BEAST
és én szebb meg okosabb vagyok mint ti buta és csunya elfek 😄 ...

UI. a csunya az elf lányokra nem vonatkozik 😛

BEAST
pedig milyen sok farmer erlf van ... giran környékén is 100ával rohangálnak

Aki még nem látta volna itt vannak a c2-es rucik.
Tessék megnézni a Shrneon (azaz Zubei) Setet. A breatsplatem már meg van 😊))

Teljes set:
Shrnoen Heavy - Breastplate, Gaiters, Helmet, Gauntlet, Boots
+5%pdef, +294HP(max)

HUNrricane
Meg okosabbak is...

Majd felébredsz!

GSXR
Nemértem ezek a sötétlelküek hogyan nyerhettek
Egyszerûen szebbek és jobbak vagyunk.....

Lynx_TWL
healpotok csak párosával jönnek az eventbõl 😊

๏̯͡๏﴿

BEAST
hétfõn este 8kor lezárták ... a cuccokat a DE*Drow/SötétElf karik 😄DDDD kapják meg szerdán a heti karbantartás után a warehouseba

HUNrricane

Majd felébredsz!

valszeg nem birtad el és betetted

lol 54% on van a törpém és még van egy halom cumo a warhausban 😛

aromr scrollokat potionokat veszek!!!

aylakistigris

rere

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Jockey
hmm, aszittem már vége az eventnek, ezekszerint nincs?😊
akkor meg mi a rkot keresett 15 healpt a raktáramba?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

azok kapják meg amedálért járó cuccokat, akik a nyertes fajba tartoznak (ez valszeg DE vagy elf lesz). az event végén a warehousbe lesznek majd.

Jockey
khm, szal de-k megnyertek az olimpiat?
és mikor kapjuk meg az eredményt?
én pl megnézte, 3 d armour scrollomnak is kéne lenni, és egy sincs, heal pt-k megvannak ahogy néztem, haste-t se találtam, vagyis volt nálma de nemtom azt nyertem vagy már megvolt😛
a nyereményeket amugy hova tetteék warehouse-ba vagy inv-be?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

brig

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

melyik az a páncél, amelyiknél pl a DE male-eken a válluk mögött ilyen "szárnyak" vannak?