Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami téleg jobb lesz az az EQ2 ... de nem is csoda az EQ multjával nem nehéz jot alkotni ... de ha a 2. rész is ilyen "szorjukakiegészitõket" játék lesz tuti L2nél maradok ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
l2 éppp ezért szar, nem sorolom, de hulladék partyrendszer, csetrendszer, droprendszer, ebaygamma lett, itemalapúság és max lvl a varázslatos craftrendszer...😊
soroljam még?😊 (ilynekor már cak azt mondom, sig még relative sok plyeres szerver, mi van ha egy kisebb szerveren vagy?😊)
én tuti wow vagy eq2ig maradok, addig jó ez is😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
na ugye?😄
๏̯͡๏﴿
vagyis egy DA kap egy Tallum Bladet😊 nem rossz
๏̯͡๏﴿
Vagy akkor kaphatsz S fegyvert, ha az összegyûjtött adenát eladod az ebajon, veszel repülõjegyet kóreába és személyesen leszopod az összes NCsoft alkalmazottat (takarítót is 😊. Ez is teljesen reális feladat 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
De arra azért kíváncsi lettem volna, hogy a fegyvert ki kapta volna meg, ha mégis nyernek😛
Nesze neked A fegyver 😄
Requirement Lvl :75
Quest involve killing a minotaur sorta boss from a tower dungeon (not sure if it is insolence or ivory)
Another part will involve killing Baium
It mentions that Baium is another supremely difficult to kill boss (maybe even more difficult or same as antharas)
On Korean test server,about 200 lvl 74-75 player with top b grade items attempt to kill it.
After 3 hrs of fighting, they only managed to reduce baium's life by 16% and then all of them died
The reward : First "A" Grade weapon according to your class.
---
Szerintem akik ilyet akarnak bõven boldogok lennének, ha 4 hónapig csak alapanyagot keresgélnének és utána 50%os eséllyem megkraftolhatnák 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
)
Legalább is amíg felnõ és megszedi magát megfelelõ mennyiségû ember hozzá. Szóval jóval hosszabb, de már elkezdõdött 😊
Én is nagyon sok normális farmerrel találkoztam, amíg grandisokat és windsusokat öltem. Piknikezõ farmerbanda engem is buffolt, meg néha windsus ölés közben volt olyan, hogy törpe besózta és hozta nekem, hogy öljem le. És még azt is felfogták, hogy õk max sózzanak, ne üssenek bele, mert kell az xp és kvesztdrop 😊
, ennél pedig mondhatsz akármit könnyebb még talán Antharas legyõzése is
( Oka: 4 hónapon át senki se képes uyganazokat a mobokat ölni napi 12 órába, mert beleõrül)
De a legnagyobb farmolásom eddig Danarral volt. 19-24 között pókok folyamatosan és kizárólag. Vagy 4-500K jött össze 😊
anno kb 4 szinten keresztül farmoltam az akkor még erratica beasteket, dacolva kínaiakkal, hp-vesztéssel, mindennel, hetekig. meg szintén anno wastelanden is. (ott össze is jött a szemes-bazis küldibõl majdnem 300k-nyi lóvé 😊 )
Sokkal zavaróbb, hogy bunkók és kselnek, szemétkednek, befoglalnak... A másik hasonlóan zavaró az, aki megveszi az adenát és utána keménylegénykedik kisebbeken...
A játék felépítésébõl adódóan szükség van farmerekre. Egy 100 fõ feletti klán szinte elképzelhetetlen legalább egy 20 fõs állandó farmerállomány nélkül. Ha csak és kizárólag klánoknak lennének farmerei, akkor nem is lenne zavaró. De ez, hogy IRL pénzért adják az adenát, ez eléggé irritáló. Bár az utóbbi idõben NCsoft valamit egyezkedhetett az EBayel, mert kezdenek eltûnni az ajánlatok. Ettõl persze még fognak venni, csak talán kicsit körülményesebb lesz.
És ennek tükrében már érthetõ, hogy pl kóreába a KOR klán (asszem nagy fõkolompos kóreai klán) miért védi a farmereket a saját szerverén. Nekik érdekük, hogy csurranjon-cseppenjen belõle adena. Sõt lehet, hogy kizárólag nekik farmolnak az illetõk.
A legjobb megoldás talán az lenne, ha minden kezdõ karinak felajánlaná egy nagyobb klán, hogy 40ig neki kell farmolnia. Vagy egy adott összeg eléréséig. Cserébe védik és ellátják mindig a legjobb cuccokkal. Így játékon belül marad a dolog.
És igen én is próbáltam összeszedni legalább a cokest az új fegyveremhez, de még a fele se jött össze amikor meguntam a fene monoton farmolást ( és én nem játszom napi 12 órát ezért több napot vett igénybe összespoilolni pár vacak cokest..)
Ncsoft-).. Igen ám de 20% esélyed van arra hogy elrontod a receptet, szal mág 25% árat rá kell számolni: tehát (20+13+2)*1,25 azaz kb 44 millió legyártani ( és akkor ennél nyilván többért kell árulnod, mert megvenni az alapaynagokat rengeteg idõ).
Én egyszer 12 órán keresztûl folyamatosan farmoltam ugyanazt 😊
Bazikat wasteban 30-ról 31re lépve. Vasárnap reggel 9tõl este 9ig.
Sohatöbbet 😛
Így senki se lepõdjön meg amikor TOP B-s fegyok 50 mill áron fognak megjelenni ( és 30 mill alá talán sose mennek le).
( Sõt ha nagyon elõrehaladunk A-s fegyvereket ( ha majd elérhetõvé válik, és nem csinál vmit az NCSoft C2 vagy c3-ba) nyilván senki se fog adenáért árulni: a pénz ezen a szinten már teljesen értéktelen lesz).