Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
a másik meg kétlem hogy a WoW jobb lenne az L2nél ... én már azota nézegetem olvasom miota elöször irtak rola ... és azota jáccok vele miota az elsõ "lopott" alfa kijött ... 1etlen elönye van és ez a Warcraft világ ... grafikában szarabb , party szarabb (nem partyzhatok akárkivel) , és kamu nem-harci skilleket tettek bele , amiket semmire se tudc használni ...

ami téleg jobb lesz az az EQ2 ... de nem is csoda az EQ multjával nem nehéz jot alkotni ... de ha a 2. rész is ilyen "szorjukakiegészitõket" játék lesz tuti L2nél maradok ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
biszt csak nem jar l eaz accontod .) majd lealas utan megnezem .)

Lynx_TWL
Azon kívül, hogy a játék a pénzrõl szól semmi bajom vele.

๏̯͡๏﴿

BEAST
NEM!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
LOL ... voltál EQban? ... vagy Anarchy Online-ban??? ... mind2 ebay paradicsom ... minden online játékban árulják a dolgokat ... hulladék partyrendszer ? ... hát nemtuod ... mi magyarok 1 normális partyt vagy réjdet sem tudunk összehozni , ezek után nem kéne leszolni azt ami van fõleg hogy még ki sem használjuk ... a csetrendszerrel mi a baj? ... a legtöbb játékban ... a WoWban is ilyen ... és ez a hüjeség hogy item meg lvl ... minden játékban igy van ... miért ha nekem jobb cuccom van meg magasabb szintû vagyok miért ne verhetnék le mindent ...

dárk elf barátaim! scrollokat potionokat 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Jockey
hát, tudom utáltok érte, de csak ismételni tudom önmagam
l2 éppp ezért szar, nem sorolom, de hulladék partyrendszer, csetrendszer, droprendszer, ebaygamma lett, itemalapúság és max lvl a varázslatos craftrendszer...😊
soroljam még?😊 (ilynekor már cak azt mondom, sig még relative sok plyeres szerver, mi van ha egy kisebb szerveren vagy?😊)
én tuti wow vagy eq2ig maradok, addig jó ez is😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lynx_TWL
még B gradenél se tartotok, szerintetek egyáltalán játszotok c2ig?
na ugye?😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
A kardot azok kapják meg akik a küldetést csinálják.

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
First "A" Grade weapon according to your class.
vagyis egy DA kap egy Tallum Bladet😊 nem rossz

๏̯͡๏﴿

😄

Lynx_TWL
ez király Gladiator BD dualt kap ami A grades 😊

๏̯͡๏﴿

SDana
Áááá... olyan kell, hogy csak te sebezheted, ha más is beleüt, akkor már ugrott a kveszt (persze elõtte kell szaladgálnod egy hétig keresztûlkasul a világban).

Vagy akkor kaphatsz S fegyvert, ha az összegyûjtött adenát eladod az ebajon, veszel repülõjegyet kóreába és személyesen leszopod az összes NCsoft alkalmazottat (takarítót is 😊. Ez is teljesen reális feladat 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
lehet hogy lesz olyan kveszt hogy felveszed, és monnyuk anniy hogy le kell verni antharast, de pl tiéd kell legyen az uccsó ütés, vagy hasonló. ez elég logikus és elfogadható lenne 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Az Ses kard neve az, hogy Gods Blade. Ez azt hiszem elég sokat elárul a megszerzési módjáról is... 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Csak azt tartom viccesnek ,hogy ennyire meg kell szenvedni egy "kezdõ" A-s fegyverért. És elvileg a gameba majd C akármenyni után lesz S-s fegyver ( nem tom mit tudnak kitalálni a megszerzésére, de sejtésem szerint majd csak 1 darab lesz minden szerveren minden 2-s fegyvertípusból)

mer?

Hmm asszem mégis igazad van: "az elsõ kasztodhoz illõ fegyver...".. ez viszont így még röhejesebb😞

Nem a "first" arra vonatkozik itt, hogy a serveren a legelsõ.. és nem "szintbe" a legelsõ.

Nem rossz: erre mondtam hogy ha el nem rontjak a questet az NCsoftnal... Ettõl függetlenül inkább azt próbálnám meg megölni - még akkor is ha nyilvánvalóan lehetetlen, és nem jóvedelmezõ a quest-, minthogy 4 hónapon át farmolgassak ( lehet az ázsiaiaknak bejön a monoton ugyan azt ölöm de nekem nem).
De arra azért kíváncsi lettem volna, hogy a fegyvert ki kapta volna meg, ha mégis nyernek😛

hol lehet elolvasni?

SDana
Ja, és a slusszpoén... "First "A" Grade weapon". Ami mondjuk kardok esetében (de máshol se sokkal jobb) rosszabb, mint a legjobb Bs fegyver, mivel mágus kard.
Nesze neked A fegyver 😄

SDana
A grade weapon kveszt:
Requirement Lvl :75

Quest involve killing a minotaur sorta boss from a tower dungeon (not sure if it is insolence or ivory)

Another part will involve killing Baium

It mentions that Baium is another supremely difficult to kill boss (maybe even more difficult or same as antharas)

On Korean test server,about 200 lvl 74-75 player with top b grade items attempt to kill it.

After 3 hrs of fighting, they only managed to reduce baium's life by 16% and then all of them died

The reward : First "A" Grade weapon according to your class.
---
Szerintem akik ilyet akarnak bõven boldogok lennének, ha 4 hónapig csak alapanyagot keresgélnének és utána 50%os eséllyem megkraftolhatnák 😄

Lynx_TWL
nem rossz, de egy kicsit még nehezíthetnék 😊

๏̯͡๏﴿

BEAST
😄DD

Nethyrrea
LOLLLLL

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Aszongya a leírás, hogy ha az élete 50% alá kerül, akkor elkezdi elteleportálni a klántagokat... Azért az kicsit meglendíti a mókafaktorát a dolognak ("gyógyíts! hova lettél?" "giranba b+" 😊

( Sõt az igazsag az hogy mi 3-n csak kiegészyítésnek voltunk ott, és a sebzést a 50+stársaink okozák, szal 9 50+ egyén megfektette volna a BOsst, persze mi csak a poen kedvéért kötöttünk bele, és miután kimókáztuk magunkat a Mob-t elaltatta a wizzi és hõsiesen elfutottunk)

Hmm asszem a temetõbe lévõ quest mob és a minionjairól beszélsz.. Mert ha igen akkor az egy elég könnyû MOB egy 50+-s parytnak (csak a HP-je sok, de a sezése nem vészes). ( ott voltunk: leszedtük a kicsiket, és a nyag HP-janak is kb 10%-t pedig mi csak 3 40+ (jó gyenge felszerelésbe) és 2 50+sak voltunk)

BEAST
prima guide 172. oldal 😛

BEAST
vmi undead lord vagym i legyõzése a világ körbefutásával stb ... de minja megnlézem 😄

SDana
De akkor mi kell Lvl5höz?

SDana
Antharas legyõzése kb 2 év...
Legalább is amíg felnõ és megszedi magát megfelelõ mennyiségû ember hozzá. Szóval jóval hosszabb, de már elkezdõdött 😊

BEAST
ugyehogy ugye ... amugy lvl4 😛

SDana
Az szerintem a Lvl5höz kell. A 4hez csak mani és sp kell.

Én is nagyon sok normális farmerrel találkoztam, amíg grandisokat és windsusokat öltem. Piknikezõ farmerbanda engem is buffolt, meg néha windsus ölés közben volt olyan, hogy törpe besózta és hozta nekem, hogy öljem le. És még azt is felfogták, hogy õk max sózzanak, ne üssenek bele, mert kell az xp és kvesztdrop 😊

Nem : arra gondoltam, hogy egy c-s fegyóravalót összeszedni 2-3hét, egy B-sre 2 hónap napi 12 órás farmolás.. az A-s fegyó - ha lehetne kraftolni- nyilván legalább 4 hónap lenne , ennél pedig mondhatsz akármit könnyebb még talán Antharas legyõzése is
( Oka: 4 hónapon át senki se képes uyganazokat a mobokat ölni napi 12 órába, mert beleõrül)

SDana
Nekem a bazisból annó az alatt az egy nap alatt 200K jött össze a pénzdropokkal együtt.
De a legnagyobb farmolásom eddig Danarral volt. 19-24 között pókok folyamatosan és kizárólag. Vagy 4-500K jött össze 😊

BEAST
jaja a mérgezõsre gondolok ... de sztem az a lvl3ról lvl4re ...

BEAST
nekem a legtöbb farmerral nincs bajom ... sõt még rendesek is ... szvsz a kisebbség az aki kötsög ... pl wastelandon nagyon sokan segitettek rajtam és énis nekik ...

SDana
A klánvezérmérgezõsre gondolsz? az nem a Lvl5-é?

Nethyrrea
én is egyfajta módon eszeveszett farmernek számítok....

anno kb 4 szinten keresztül farmoltam az akkor még erratica beasteket, dacolva kínaiakkal, hp-vesztéssel, mindennel, hetekig. meg szintén anno wastelanden is. (ott össze is jött a szemes-bazis küldibõl majdnem 300k-nyi lóvé 😊 )

BEAST
ovlasd el mi kell a lvl4es klánhoz ... a küldije qrvajo ... imádom

SDana
Nem olvastad figyelmesen... Összeszedni az alkatrészeket iszonyatos idõ lenne, de olyan kveszt lesz, hogy a szerver fele lakosságának segíteni kell neked, hogy a megfelelõ monsztát legyilkold... Nehezebb lesz, mintha "csak" kraftolni kellene.

SDana
Sajna egyébként szükség van farmerekre. Engem nem is az irritál, hogy léteznek.
Sokkal zavaróbb, hogy bunkók és kselnek, szemétkednek, befoglalnak... A másik hasonlóan zavaró az, aki megveszi az adenát és utána keménylegénykedik kisebbeken...

A játék felépítésébõl adódóan szükség van farmerekre. Egy 100 fõ feletti klán szinte elképzelhetetlen legalább egy 20 fõs állandó farmerállomány nélkül. Ha csak és kizárólag klánoknak lennének farmerei, akkor nem is lenne zavaró. De ez, hogy IRL pénzért adják az adenát, ez eléggé irritáló. Bár az utóbbi idõben NCsoft valamit egyezkedhetett az EBayel, mert kezdenek eltûnni az ajánlatok. Ettõl persze még fognak venni, csak talán kicsit körülményesebb lesz.
És ennek tükrében már érthetõ, hogy pl kóreába a KOR klán (asszem nagy fõkolompos kóreai klán) miért védi a farmereket a saját szerverén. Nekik érdekük, hogy csurranjon-cseppenjen belõle adena. Sõt lehet, hogy kizárólag nekik farmolnak az illetõk.
A legjobb megoldás talán az lenne, ha minden kezdõ karinak felajánlaná egy nagyobb klán, hogy 40ig neki kell farmolnia. Vagy egy adott összeg eléréséig. Cserébe védik és ellátják mindig a legjobb cuccokkal. Így játékon belül marad a dolog.

Hmm ez a questes dolog - ha csak el nem rontják a készítõk- jó ötlet, mert A-s fegyót ha lehetne kraftolni az ahhoz való materialokat hónapokba tellene összefarmolni, és ennél nyilvánvalóan egyszerûbb megcsinálni egy nehéz quest-sorozatot is..
És igen én is próbáltam összeszedni legalább a cokest az új fegyveremhez, de még a fele se jött össze amikor meguntam a fene monoton farmolást ( és én nem játszom napi 12 órát ezért több napot vett igénybe összespoilolni pár vacak cokest..)

gl 😛

Hmm üldögélni a piacon unalmas dolog😊... szal kiszamoltam mennyibe kerülne legyártani mostani árakon egy Deads man Gloryt ( top B-s Axe). Csak az alapaynagok 20 milla, ehhez még hozzájön a 13 head ( 65-sMob spoilolja 0,2% esélyel így darabja kb 1 millió), és a recept amit egy 70es MOB spoilol 0,03% eséllyel ( magyarán ára felbecsülhetetlen- Ncsoft-).. Igen ám de 20% esélyed van arra hogy elrontod a receptet, szal mág 25% árat rá kell számolni: tehát (20+13+2)*1,25 azaz kb 44 millió legyártani ( és akkor ennél nyilván többért kell árulnod, mert megvenni az alapaynagokat rengeteg idõ).

SDana
A-s fegyvereket majd kvesztbõl lehet csak szerezni, asszem kraftolni egyáltalán nem lehet. A kvesztnek kb hasonló részei lesznek, mint hogy gyõzd le Baiumot, meg hasonlók...

Én egyszer 12 órán keresztûl folyamatosan farmoltam ugyanazt 😊
Bazikat wasteban 30-ról 31re lépve. Vasárnap reggel 9tõl este 9ig.
Sohatöbbet 😛

Ó és a vicc az egészbe ( ezt te is jól látod) hogy egy B-s fegyverhez ugye már "elittebb" alapaynagok kellenek ( Mold Glue, Lubricant stb), amit csak 50+ scavi tud beszerezni gazdaságosan ( persze 1-2 dob 40+MOb is, de abból a pár db-bõl sose lesz fegyód😞 ). És mivel C2 megjelenése elõtt a B-s receptek nem 100%-s sikerrel bírnak, így ez tovább növeli a nehézséget és persze az árakat is.
Így senki se lepõdjön meg amikor TOP B-s fegyok 50 mill áron fognak megjelenni ( és 30 mill alá talán sose mennek le).
( Sõt ha nagyon elõrehaladunk A-s fegyvereket ( ha majd elérhetõvé válik, és nem csinál vmit az NCSoft C2 vagy c3-ba) nyilván senki se fog adenáért árulni: a pénz ezen a szinten már teljesen értéktelen lesz).

van steel receptem ...