Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legtöbb mmorpgben úgyis játékosok irányítanak mindent.
Lionán pl volt ilyen. Játékosok csináltak kocsmát tünde városban. Nem tudom, hogy mûködött, de legalább megpróbálták 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
mindegy ez egy meddõ vita ahogy mondani szokás az idõ eldönti meliyk a királyabb )és most nem is a WoW a lényeg hanem bármi ami nem ez)
mi bajoda coh-l? az hogy kiproblátam?😊 én legalább kiprobáltam szal ismerem is, nem csak amit hallok azt lököm ide a fórumra, mint egyesek😊
amúgy nics ezzel semmi gond, nem is azért írtam a kritikát, neked ez jön be, agyatlan hent, és ennyi. én ezt tiszteletben is tartom, szal tarstd tiszteletben az én véleménymet is, fõleg ha nwn-n és l2-n kívûl más tapasztalatod ahogy nézem nem nagyon van mmo-k között...
La2t annó kizárólag a grafika miatt kezdtem el (imádom a manga stílusu játékokat) és ez most is megvan benne. Engem feldob farmolás közben, hogy kicsit ráközelítek a karira és nézem, ahogy csapkod. Egész napos meló után nem biztos, hogy lenne kedvem a Wow összevissza szaladgálós kusza kvesztjeivel foglalkozni. Inkább csak ütök és élvezem a látványt.
RPrõl meg annyit, hogy már Nwnben is elõjött ugyanez, hogy ménincs, meg hogynincs. Ott is és itt is csak az embereken múlik. Lehet, hogy Wowban több lesz a lehetõség szerepjátszani a horgászattal, kocsmázással, de ott is lesznek sokan olyanok, akik letojják ezeket (War klánhoz hasonlóak) és inkább tápolnak aztán majd jól legyakják az RPzõ manuszt és jön a WTFPWNEDTEHN00B. Ez mindenhol így van. Ha valaki RPzni akar, akkor megtalálja a módját mindenhol és élvezi a szerepjátszást. Ha meg nem talál rá módot, akkor lehet, hogy nem is érdemes keresnie...
szerintem megint ellenfelek leszünk 😊
meghalsz drow kutya 😊
kár hogy nicns death knight . . .
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha minden kötél szakad és strahdot nem tudom megyözni télleg a human pala marad.
de ez itt off.
human powa roxx
Kivéve természetesen Isendur Mestert.

Remélem sokan lesznek innen elõfizeetõk mert habár vannak ellentétek a társaság azért QRVA JÓÓÓÓ !

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Illetve több is de egy qrvára.
Mégpedig az, hogy mondjuk elmész lvl 40-ig.Megvannak a skillek.Aztán sikeresen letornászod magad lvl 4-re és a skillek megmaradnak.
Hát ekkor baromságot régláttam.....
(ne jöjj a grafikaval mert ha azt akarom nezni megszerem a doom3at)
minden kaszt ugyanazt tudja csak mas a sikk neve meg esetleg mashogy nez ki. LOL
az alibi skill meg pont elég arra hogy ha már tele vah a tokom akor elmegyek horgaszni mert fun. vagy elmegyek kocsmazni, mert ott van kocsma ahol le lehet ÜLNI (ez technikai ujitasnak számit? eheheh)
NWN-t amikor untam ilyeneket csinaltam ott is és megnyugtatott.
mindegy még ha SENKI nem is jön én eltûzök az biztos (és szerintem nem leszek egyedül)
Az meg hogy itt mennyi szerepjatek van ne röhögtess. . .
szerepjaték kimerül abban pl. hogy "en vagyok a kemeny de mage ne ugass mer elaltatlak. . . "
a szerepjatek ott kezdõdött amikor az NWN régi fórumán külön chat topicban vívtuk a privát kis háborúkat emlékszel igaz? 😊
itt csak ez megy.
) épp elég volt arra hogy egy escapet elnyomjak. 😞(

Sword of Limit
Ebbõl akartam dualt csinálni a prophetemnek
De ezt a kardot csak a Coinos kveszttel lehet megszerezni és 1 db (nekem 2õ kéne
) 700 db Blood Medusa, 2000 Silver Unicorn, 1500 Golden Wyvren coinba kerül (ha jól számoltam).
Szóval errõl már nem is merek álmodni!

az L2 egy dologrol szol es az a penz + felszereles. Semmi masrol. Ennyi kesz. Diablo szepr grafikaval. Tudod Biszt ha megunod a mobok oleset normalis játékokban csinalhastz mast is. Itt elmehetsz raidekre (ami mob oles) elmehetsz siegekre (ami player oles) es ennyi. Szar. Hiaba vitazol szar. Nézd majd meg hányan fogják otthagyni a magyarok közül ha kijön akar az eq2 akar a wow akarmi mas. ez jellemzi ezt a gammat.
wow alpha alapján itélni már magában röhejes, már ne haragudj😊
félreértés ne essék, én se nem wow@blizzard fun vagyok, se nem eq fun, de ezek egyenlõre sokkl többet ígérnek mint l2 számomra
nemtom hány mmo-ra füzettél eddig elõ, de én már fogyasztottam párat (nem bétauserkedésre gondolok, 2hónapnál régebbi elõfizkre..😊álá daoc, swg, planetsidel2, city of heroes, shadowbane és a béták...) és Tapasztalataim szerint eddig ez a legszarabb mmo az általam írt területeket figyelve, ez van, ez az én véleményem, és kétlem hogy megtudsz gyõzni az ellenkezõjérõl😊 (mellesleg csak meg kell nézni, hogy 40+on hány emberke hagyja abba, vagy még elõtte magyaroktol, ez nem véletlen..)
l2 grafikábol áll, semmi másbol, türhetetlen quest rendszerrel,. a csetrendszerekröl sem hiszem hogy sok tapasztalatod lenne😊
craftredsne ugy szar ahogy van, röhej, hogy csak 1 faj tud craftolni, és õ is cak akkor, ha craftlási jártaaságga helyett a craftnál a mobölési tapasztalata számit, semmi más az égvilágon😊
egyszerûen nemtudod lekötni magad a mobölésen kívül semmi mással, nics másodlagos mesterséged, vagy ölöd a mobot vagy nem😊
castle siege kb 5 alkalomig érdekes, aztán részmeröl a zergizálás (nem kell nagy tudás hozzá..) valamint chaotikus állapotok szintán unalmassá teszik
pvp, no az aleglolabb, massive pvp gamma, hahaha, aki pvp-ni akar menjen nézze meg shadowbanet vagy amivel 2,5évig játszottam daoc-t, aztán sírva füzethet is elõ valamelyikre..😊
nem is szaporítom tovább a szót, addig míg ki nem jön az általam leírt 2 mmo valamelyike, addig ugyis leszek, akármilyen fogyatékosságai is vannak a gamának😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX