Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

számmitógépen játsznuk elvárok némi vizualitást 😊lehetne beirkálni hogy hûde kocsma meg iszunk meg minden de akor játszom egy muddal ahol nincs grafika és cdsak irkalni kell. 😊

SDana
Nyiss kocsmát 😄
Legtöbb mmorpgben úgyis játékosok irányítanak mindent.
Lionán pl volt ilyen. Játékosok csináltak kocsmát tünde városban. Nem tudom, hogy mûködött, de legalább megpróbálták 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

na ezzel én is igy vagyok 😊

SDana
Sajna nwn nem mmo... Pedig ha kicsit annak készûlt vona, akkor lehet, hogy most nem itt lennék 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Jockey
így van, erröl beszélek, az emberek különböznek, van akinek amonoton mob ölés és grafika elég, van akinek ez kevés, és inkább mást vár el egy mmoban, tökéletes valsezg még jó daraib nemis lesz, szal lehet válogatni mi flé megy el az ember

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hát engem marhára zavar hogy egy városban nem tudok bemenni egy kocsmába. ez alap számomra egy ilyen játékban. és ilyen játékok nagy részében szerintem benne is van.
mindegy ez egy meddõ vita ahogy mondani szokás az idõ eldönti meliyk a királyabb )és most nem is a WoW a lényeg hanem bármi ami nem ez)

Jockey
lol, ismerõseid probálták, ez aztán a megalapozott véleménynyilvánítás haha
mi bajoda coh-l? az hogy kiproblátam?😊 én legalább kiprobáltam szal ismerem is, nem csak amit hallok azt lököm ide a fórumra, mint egyesek😊
amúgy nics ezzel semmi gond, nem is azért írtam a kritikát, neked ez jön be, agyatlan hent, és ennyi. én ezt tiszteletben is tartom, szal tarstd tiszteletben az én véleménymet is, fõleg ha nwn-n és l2-n kívûl más tapasztalatod ahogy nézem nem nagyon van mmo-k között...

SDana
Wowba én kötve hiszem, hogy megyek...
La2t annó kizárólag a grafika miatt kezdtem el (imádom a manga stílusu játékokat) és ez most is megvan benne. Engem feldob farmolás közben, hogy kicsit ráközelítek a karira és nézem, ahogy csapkod. Egész napos meló után nem biztos, hogy lenne kedvem a Wow összevissza szaladgálós kusza kvesztjeivel foglalkozni. Inkább csak ütök és élvezem a látványt.

RPrõl meg annyit, hogy már Nwnben is elõjött ugyanez, hogy ménincs, meg hogynincs. Ott is és itt is csak az embereken múlik. Lehet, hogy Wowban több lesz a lehetõség szerepjátszani a horgászattal, kocsmázással, de ott is lesznek sokan olyanok, akik letojják ezeket (War klánhoz hasonlóak) és inkább tápolnak aztán majd jól legyakják az RPzõ manuszt és jön a WTFPWNEDTEHN00B. Ez mindenhol így van. Ha valaki RPzni akar, akkor megtalálja a módját mindenhol és élvezi a szerepjátszást. Ha meg nem talál rá módot, akkor lehet, hogy nem is érdemes keresnie...

na tessék megsértõdött. . .sajnálom de kezdetektol a Horda volt a szimpi.
szerintem megint ellenfelek leszünk 😊
meghalsz drow kutya 😊
kár hogy nicns death knight . . .

BEAST
ok

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

inkább leszek hordás csak ne gyere 😛

számithatok fatboyra is...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
ugye ugye 😛 ... mondom ha a nagy csapat 1ütt megy ... 1 oldara akkor megyek énis ... dana is jön vagy ütök 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ugy mint NWNben 😊 Muhahahaha 😊
ha minden kötél szakad és strahdot nem tudom megyözni télleg a human pala marad.

BEAST
az lesz vagy meghal az többi hordás kutyával 😄

isiben n elegyel biztos 😊

BEAST
isi ayla meg én tuti szövetségesek ... sztem a human lovag ott is teccene 😛

hát miattam ne gyere mert majdnem biztos hogy hordás leszek 😊
de ez itt off.
human powa roxx

BEAST
de az nem köt le sokáig ... igaz amikor megláttam az elsõ vizesést azthittem elcsöppenek ... de ha már 10000000X látod mert ott farmolsz hogy vmit vehessél akkor téleg uncsi 😄DDD

Baszkurátor

Nincsenek ellentétek csak én UTALOK MINDEN VARAZSLOT ebben a vilagban és mindenhol máshol is
Kivéve természetesen Isendur Mestert.

BEAST
a WoWba CSAK strahd ayla meg z3d miatt mennék ... más nem igazán érdekel ott ...

Baszkurátor
Azért azt elkell ismerni, hogy a grafikkka télleg jó.

BEAST
necsokolgassááá....

BEAST
aki még1x kiüti a postomat az BEALTATOM MERT ÉN VAGYOK A KEMÉNY DE MÁGUS!!!!

Baszkurátor
Az EQ2-t várom énis.
Remélem sokan lesznek innen elõfizeetõk mert habár vannak ellentétek a társaság azért QRVA JÓÓÓÓ !

"en vagyok a kemeny de mage ne ugass mer elaltatlak. . . "

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

de a grafikaja jó 😊

BEAST
lesz benne több "nemtecõ" dolog is 😛

Baszkurátor
Nekem egy dolog nemteccik igazán ebben a játékban.
Illetve több is de egy qrvára.
Mégpedig az, hogy mondjuk elmész lvl 40-ig.Megvannak a skillek.Aztán sikeresen letornászod magad lvl 4-re és a skillek megmaradnak.
Hát ekkor baromságot régláttam.....

ha már 1 dologtol különleges megelõzi ezt mivel ez nem tud semmit.
(ne jöjj a grafikaval mert ha azt akarom nezni megszerem a doom3at)

BEAST
jol kiütötted a postomat ... a lényeg ... a WoW csak 1 szép fantasy mesevilág ... az EQsoknak már van tapasztalatuk és az EQ2 nagyon ütõs lesz .. csak ne kiegészitõzzenek ...

Acro
9 tõlmegyünk Ölni valamit vagy valakit😊

Khold- 52 SR

Na itt a kasztok aztaán marha sokat jelentenek . . .
minden kaszt ugyanazt tudja csak mas a sikk neve meg esetleg mashogy nez ki. LOL
az alibi skill meg pont elég arra hogy ha már tele vah a tokom akor elmegyek horgaszni mert fun. vagy elmegyek kocsmazni, mert ott van kocsma ahol le lehet ÜLNI (ez technikai ujitasnak számit? eheheh)
NWN-t amikor untam ilyeneket csinaltam ott is és megnyugtatott.
mindegy még ha SENKI nem is jön én eltûzök az biztos (és szerintem nem leszek egyedül)

BEAST
ki mondta hogy L2 jo? ki mondta hogy az L2ben van RP ... senki ... és hidd el igaz amit irtam ... a WOW csak a warcraft világ miatt lesz különleges ... ennyi ... az EQ nagyon jo volt ... a 2 meg nagyon jo ...

BEAST
röhej ... a wow szted mi lesz????? nem mob meg player ölés??? csak csunya lesz és van benne pár alibi skill (halászás,varrás, stb) amit persze semmi értelme használni ... max ha már nagyon unod ... de ha már nagyon unod ... akkor a kötögetés nem hiszem hogy megnyugtatna ... LOL ... a legujjab béta már majdnem a teljes gáma ... csak a kasztok nincsenek megcsinálva , skillek stb ...

Egyebkent a CoHba legalabb lehet 5fele karinal tobbet genralni mar üti ezt, nem is beszelfe arrol hogy 1 hónap utan unalmas az allitolag, hát ez is unalmas qrvara.
Az meg hogy itt mennyi szerepjatek van ne röhögtess. . .
szerepjaték kimerül abban pl. hogy "en vagyok a kemeny de mage ne ugass mer elaltatlak. . . "
a szerepjatek ott kezdõdött amikor az NWN régi fórumán külön chat topicban vívtuk a privát kis háborúkat emlékszel igaz? 😊
itt csak ez megy.

Szyl, Hóvirág nagyon sajnálom, de szarakodott a netem, 10 perccel a leállás elõtt tudtam csak bejutni (köcsög externet! ) épp elég volt arra hogy egy escapet elnyomjak. 😞(

Baszkurátor

Asszem ilyenem se lesz soha...

Sword of Limit

Ebbõl akartam dualt csinálni a prophetemnek
De ezt a kardot csak a Coinos kveszttel lehet megszerezni és 1 db (nekem 2õ kéne ) 700 db Blood Medusa, 2000 Silver Unicorn, 1500 Golden Wyvren coinba kerül (ha jól számoltam).
Szóval errõl már nem is merek álmodni!

LOL a WOWot lehuzni ugy hogy meg meg se jelent. . .
az L2 egy dologrol szol es az a penz + felszereles. Semmi masrol. Ennyi kesz. Diablo szepr grafikaval. Tudod Biszt ha megunod a mobok oleset normalis játékokban csinalhastz mast is. Itt elmehetsz raidekre (ami mob oles) elmehetsz siegekre (ami player oles) es ennyi. Szar. Hiaba vitazol szar. Nézd majd meg hányan fogják otthagyni a magyarok közül ha kijön akar az eq2 akar a wow akarmi mas. ez jellemzi ezt a gammat.

BEAST
JUUUJ ... most nézem meg csak jobban ... CoH 😄DDD mint ONLINE RPG???? 😄DD RÖHÖGNÖM KELL semmi rpg semmi sincs benne ... az egész annyi hogy az elején kiválasztasz 1 karit és amig meg nem unod és uninstall addig ugy néz ki ... az meg a másik hogy csak MOBHENT az egész játék ...

semo1
Off.
Tud valaki Dc++ 0.4032-vel kapcsolatba segiteni?

BEAST
hát nemtom DAoCot nem probáltam de ismerõseim igen .. és páran mondták hogy ott is csak annyi hogy néhányan összeállnak és elmennek vmit farmolni ... ha igaz ... márpedig nekik hiszek akkor NC

BEAST
LOL ... ki mondta hogy az alfa alapján itélek ... azt mondtam AZOTA ...

Jockey
kiábránditalak, pl daoc-be nem a felszerelés avn elõtérbe, ott nem kell pénzt venned ebayn hogy hazsnálható karid legyen stb😊
wow alpha alapján itélni már magában röhejes, már ne haragudj😊
félreértés ne essék, én se nem wow@blizzard fun vagyok, se nem eq fun, de ezek egyenlõre sokkl többet ígérnek mint l2 számomra

Jockey
lol bazze le ne harapd már a fejem
nemtom hány mmo-ra füzettél eddig elõ, de én már fogyasztottam párat (nem bétauserkedésre gondolok, 2hónapnál régebbi elõfizkre..😊álá daoc, swg, planetsidel2, city of heroes, shadowbane és a béták...) és Tapasztalataim szerint eddig ez a legszarabb mmo az általam írt területeket figyelve, ez van, ez az én véleményem, és kétlem hogy megtudsz gyõzni az ellenkezõjérõl😊 (mellesleg csak meg kell nézni, hogy 40+on hány emberke hagyja abba, vagy még elõtte magyaroktol, ez nem véletlen..)
l2 grafikábol áll, semmi másbol, türhetetlen quest rendszerrel,. a csetrendszerekröl sem hiszem hogy sok tapasztalatod lenne😊
craftredsne ugy szar ahogy van, röhej, hogy csak 1 faj tud craftolni, és õ is cak akkor, ha craftlási jártaaságga helyett a craftnál a mobölési tapasztalata számit, semmi más az égvilágon😊
egyszerûen nemtudod lekötni magad a mobölésen kívül semmi mással, nics másodlagos mesterséged, vagy ölöd a mobot vagy nem😊
castle siege kb 5 alkalomig érdekes, aztán részmeröl a zergizálás (nem kell nagy tudás hozzá..) valamint chaotikus állapotok szintán unalmassá teszik
pvp, no az aleglolabb, massive pvp gamma, hahaha, aki pvp-ni akar menjen nézze meg shadowbanet vagy amivel 2,5évig játszottam daoc-t, aztán sírva füzethet is elõ valamelyikre..😊

nem is szaporítom tovább a szót, addig míg ki nem jön az általam leírt 2 mmo valamelyike, addig ugyis leszek, akármilyen fogyatékosságai is vannak a gamának😊

BEAST
danaaaa tedd fõl vhova ah tudod .... én még else kezdtem 😞

BEAST
minden játék ilyen 😄 ... ha gazdag vagy bármit megvehetc magadnak ... ha bármit megvehetc erõs vagy ... ah erõs vagy a játékot is könnyebb élvezni ...

Nethyrrea
[email protected] valaki a c2 múvit? 91%-nál megszakadt a letöltés és nemtalálja a helyet..... 😞((((

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX