Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ez mindig elveszi a kedvem...ha annyira nem tetszik a játék menj át egy másikba, azért mert itt játszik a haverod és jól el vagytok ne rontoson az élvezeten az, hogy közben nem olyannal játsozl amit még élveznél is igazából...
én l2 mellett elmegyek war3azni ha hívnak a haverok, õk nem jönnek ide azért, hogy kínozzák magukat, nem tetszik nekik nem játsanak vele, de ez nem jelenti azt, hogy nem a haverod😊
nem akarok offenszív lenni, és ez nem is feltétlenül neked szól semo, csak most ez jutott eszembe, és éppen neked válaszoltam😄
pl: nem tetszik L2 akkor z3d szól aylának, hogy: "gyere nyomjunk egy kis quake3at"
értitek?😊
Ui: nem akarok senkit elüldözni, csak kb nem érdekelnek a hasonló viták, és nem szeretem( de ezzel szerintem mindenki így van) ha leszólják azt ami nekem tetszik
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
egyébként nekem eddig csak Dana segített egy páncéllal kölcsön ezen kívül MINDENT Strahd adott. az hogy õ hogy rendezte nem tudom.
ha idáig jutunkhogy hánytorgatsz mond meg mennyi pénzt oltél bele amikor Strahd nekem szervált dolgokat, kifizetem és téma lezárva.
a terület elég nagy, és minden egyes krónikával bõvül
ugyan nincs horgászás(utálok horgászni) és kocsma(lehet dartsozni vagy biliárdozni?😊, de a pvp arémában elég jól el lehet lenni, c2-vel pedig lesz monster race, lottó és ..... még valami(nem ugrik be)
eq2-re kiványcsi leszek(bár a l2 grafja jobban bejön, és nagyon/rettentõen tetszenek az animációk) , de wow-ra nem megyek
amugy powered by Master Isendur háát ok ... akkor én nem is segitek többet ... ugyis csak a mester segit igaz? ...
tehát a Mester nyer.
01110000 01110010 00110000
és ne beszéljé' velem mags lóról mert eccer meglepõdõl a sötét bosszuállásomon. 😊
During our periodic maintenance today (Wednesday, August 18), the following changes will be made:
Rewards for Olympic event tallied and placed in characters' warehouses.
Fixed typos regarding certain NPC overhead names.
"Blessed Gloves" name was changed to "Divine Gloves" to match their armor set name ("Divine Gloves" was likewise changed to "Blessed Gloves").
System message no longer points to the Korean website when you try to log in with an expired account.
Join group confirmation box text error fixed.
Deluxe Elf Stone item description now lists Gold Nuggets correctly.
Skill Lightening Strike is now spelled correctly in the skill description.
Added a EULA pop-up when logging into the game, to which players must agree before proceeding.
hajra,hajra,mindja elso lesz a forum😊
mennyiért szoktatok látni elven longswordot?
2. nem volt bspsem ... nincs pénzem ilyen luxuscikekkre ...
3. ha 15 szintel nagyobb lennék mint õ ... akkor õ is csak 1 löves lenne
2. a CoH sokkal értelmetlenebb ... ott még pvp sincs ... tök lineáris mobhent
3.vita lezárva
Igen Mester.
én cak azt írtam le, hogy több mmo-l foglalkoztam hosszabb ideig és tudom, hogy mi jön be nekem, meg mi nem, és mi ami teszik, vagy sztem jol van megcsinálva, és mi az ami nem tetszik és sztem nincs jol megcsinálva egy mmo-ba.
azt is írtam, hogy ez saját véleményem, erre jön biszt, hogy márpedig ez semmivel nem szarabb mint más mmo
nos innen indult az egész, csak a forgatagban hajlamosak vagyunk elfelejteni honnan indult a vita😊
én subjektív véleményt írtam l2-l (hogy sztem legtartalmatlanabb mmo, az általam ismertekhez képest), nem kötelezõ elfogadni😊
bíszt-l meg most elnézést jkérek még1, ha degradálonak vélte kihallani egy két mondatom (amúgy ez teljesen természetes reakáció, ha valakinek a kdvenc játékát éri kritika, akkor egyböl...😊)
peace😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
bspsel feborult az egyensuly, sajna senki nem tud szembeállni egy mágussal bármilyen faju is az. . .
na ezér utálom õket a Mester kivételével persze 😊
๏̯͡๏﴿
és akkor csak mi humanok maradunk a világon
(meg persze a Mester)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
nekem pl ez az elsõ MMOm, raábeszél Isendur mester (nem dobtam meg a mágiaellenállásom fene enné meg) de mielõtt elkezdtem volna megmmondtam hogy mi lesz a vége. mert már gyûrtem végig néhány játékot. és nyilván biszt is.
péke emberek 😊 aki versenyezni akar versenyezzen abban hoyg ki tud nekem a legtöbb oriharukon oét szerezni 😄
te elolvasod a postjaimat???? EQztam és a COHt is megnéztem (igaz 1-2 alkalom), az Anarchy-t is csak 1 hétig jáccotam ... de a TE tapasztalt multadhoz SENKI sem érhet fõl ... LOL
amitöl rosszul vagyok itt, 3-4 ember az ideális party, ha több akkor meg csak cruma mondjuk 50ig, szal 30-50ig ami nem kis idõ nézheted ugyanazon falakat.
egyszerûen sztem tul kicsi az ingame terület, és az azonos szintûként xphetõ terület
no mind1, nem elégedetlenkedem, ugyis még jodarabig ezzel jáccok, mert más nincs atm..😛