Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Nah, Strahd tegnap esti DEmágusnemkapsemmit puffogására írt eltûnt válaszomat most pótolom 😊

Szóval én a PW ellehetetlenítésén akadtam ki leginkább, amit C2ben mûvelnek vele.
Jelenleg a legfõbb erõsségem, hogy nagy a criticalom és jó arányban csapkodom be a spéci bökéseket bárkibe. Továbbá jó evasionom van és gyorsan ütök. Cserébe sebzés nuku a többi bicskás kasztjoz képest.
Magas szinten a TH majdnem olyan rendszerességgel fog betalálni, mint én, de azért én többet. De ami igazán kiakaszt, hogy gagyi, csökött emberke gyorsabban fog ütni, mint egy tünde. Ez eleve kicsit szemétség...
C2ben ráadásul AW és TH 60 felett kapnak még kép critical power featot. Tehát még nagyobbat csapnak. Tünde nuku.
C2ben hatni fog a death whisper a késes spécikre (IMHO jelenleg is hat, de mind1), tehát arányaiban egy TH négyszer akkorát fog csapni 60 felett, mint én. AW még nagyobbat, de persze õ kevésbé talál... Elvileg!
És azért elvileg, mert a focus és a fegyverre rakható critical chance enchant következtében C2ben MINDEN bicskás 90%osan fog betalálni szembõl is!
Ezzel a maradék egyetlen elõnyét is elveszik a PWnek, ugyanolyan eséllyel találok, mint a többi késes. Cserébe negyedakkorát ütök, lassabban is csapok, mint egy TH, aki még ráadásul gyorsabban is tud futni nálam. Marad egyetlen elõnyömnek az evasion, ami uygebár tökmindegy spéci támadások esetén...

Megszívtam

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea

Nethyrrea

Cromac Mac Art
én is ma akartam "gyorsan" leszedni..😞

SDana
Ha tudtok adni hostot, feltöltöm szívesen.
Én itt nem tudok szervert indítani tûzfal miatt...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
emberek, valaki leszedte a dana által tegnap belinkelt c2 múvit? 91%-nál eltûnt a file a célhelyrõl, azóta sincs ott.....kicsit lettem csak ideges

SDana
Ayla: rég láttam már, elvileg lesz majd szokásos ütemben...
Pali: amikor láttam még játszott 😊
Diniz: multkor láttam belépni, de szerintem eltévedt...
Kryn: ajánlom neki hogy a lakásavató után tapadjon rá a gépre 😛
Manooo: addig játszik, amíg csuzlee
HUNCsuzlee: addig játszik, amíg manooo
Agyhalal: róla semmitnem tudok, de néha látom õt is

GAthersw
Reggelt

01110000 01110010 00110000

BEAST
most 3 napig otthon lehetek .. ah nem jáchatok itt vki sirni fog ... és attol félek hogy én leszek az 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
😊)))))))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
biszt még mindig nem jartal le .) remelem 15h ig lejár 😊

Cromac Mac Art
jó akkor kérek 100-at..😄DDD

Hedrox
Akik kimaradtak kb., akikrõl rég tudtam, és még vannak (lehetnek :/)
- Ayla -
- PaliHUN -
- Diniz -
- Kryn - (ha visszajön :/)
- Manoooo -
- HUNcsuzlee -
- Agyhalal -

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

BEAST
van annyi és adok ingyé is ...

csak k*rva sokan vagyunk ezen a fórumon

Cromac Mac Art
HELP!
WTB 13db Stone of purity...

árban megegyezünk...

BEAST
WHÁÁHÁHÁHÁÁHÁHÁÁÁ ... látom hirtelen a semmibõl te is elõkapod a joker varázslot 😛 nagyon helyes a GoHra meg ne számits 😄DDD az már nem lesz sokáig ...

Baszkurátor
Hát persze.De ha kiderül, hogy ki nemaz akkor a végén azis kiderül, hogy kiaz ....

semo1
Iluvator is csak wow-ig lessz?

Hedrox
- Danaliena - lvl43 PlainWalker - Sokáig
- Gath3rHUN - lvl41 Dark Avanger - Sokáig
- Isendur - lvl45 SpellHowler - nem tom .)
- LordCain - lvltitok Knight - WoWig
- BeastHUN - lvl32 Dark Wizard - Sokáig
- NiceScream - lvl11 Elf Mage - nemtudommeddig
- Nethyrrea - lvl44 BladeDancer - sokáig
- Selynia - lvl16 Necromancer - sokáig
- Cromac - lvl41 Temple Knight - WoW-ig
- Iluvator - lvl36 Knight - WoW-ig
- Linnei - lvl40 Gladiator - ameddig csak lehet, de lesz WoWis mellette 😊
- fattboyhun - lvl33 Scavenger - sokáig maradok
- HedroxisHUN - lvl0 SpellHowler - Kíváncsi vagyok C12-re...

Terveim szerint szeptember elején újra a magyar mag és a Guardians Of Honor aktív tagja leszek, mint SpellHowler luvnya. (Ha a klánvezérúr beleegyezik természetesen.)

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Strahd_
Nincs igazad pl én nem szeretem Orfent mégis ott van 😄 nem akar eltünni 😄 pedig már jo lenne 😄 😄 😄

Strahd_
jah lett volna helyed de jo cseret csinaltam birg pajzsra + nemi penzel .)

bölcs hozászolás ezt felirom... 😛

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GSXR
Ehh mi van hogy mindenkinek én kellek?😊
Irj privit ha vmit akarsz mert most fekszem és holnap nemfogok visszaolvasgatni.

SDana
Kerekesék kicsi fia...

pff ez itt kb barátok közt...
csak itt kiderül az igazság...
DE ki az a KEREKES ZOLTÁN?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Okok... Én abban a tudatban voltam, hogy Cain még mindig lelkesen szorongatja 😊
Legalább is azért adtam, amikor mondtad, hogy tudnál neki helyet, amikor kérdeztem, hogy nem kell-e valakinek, mert akkor nem adom el.

Strahd_
nos ...
volt pizem
Dana adot kiteot... amit eladtam
kryn adot pancel alsot amit eladtam .)
felsot amit én fizetek ki de Cainra raktam hoyg a set teljes legyen
majd vetem brigsisakot ,pajzsot
abban feszit Cain

igy én jövök Krynnek brig also felsovel és meg jo par dologgal amivel engem megsegitett

cainnak meg en vettem cucot azokbol amiket eltardeltem illetve megnyertem ezaltal hogy kryn megsegitett .)

legynen már pisz!

Strahd_
dna a kite shiledt eladtam...

vettem birg shiledt helyette.

Dana a kite shieldded soha nem volt nálam, sõt nem is volt soha kite shieldem. Bone shieldem volt Hedroxtol (ajándék ha kell tejelek) meg hoplon Isendurtol most meg brig shield amit majd ki kell fizetnem szintén Isendurnak.
Kryn: én nem kértem a brig felsõdet egyszerûen rámtették. Amint megremeg Aden földje azonnal megkapod az árát. Annyira nem vagyok csóró hogy egy nyomorukt felsõt ne tudjak venni magamnak.
Tehát amivel el kell számolnom esetleg az Hedrox felé egy ng éxerkészlet és egy bone shield ára.
Minden másban CSAK STRAHD segített.
Köszönöm az eggyüttmûködést.

én azt kérdeztem ki az, és nem azt hogy ki nem

Baszkurátor
Engem nem.Én a Baszkurátor volnék .... 😊

Lynx_TWL
Nem emlékszem már kinek kellett, de nekem már a második manticore skin shirt recpet esik, és nem kell úgyhogy adom szívesen 😊

๏̯͡๏﴿

jóvanna 😊 de fontos lenne megtudni ki az a kerekes zoltán

"[/BRUTÁLNAGY]" -

EMBEREK!!!!! KIT HÍVANK KEREKES ZOLTÁNNAK?????[/BRUTÁLNAGY]

Amúgymeg 28k!
AYBABTU

Minden beleremeg majd amikor újra Aden földjére lépek.

Amúgy már a hírtévé is a legfrissebb szenzációról beszél: jövõ héten költözöm, tehát lesz újra állandó netem.

Lynx_TWL
Na kinek hány potionje scrollja van?😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
sztem menj el füll-orr gégészetre😄

๏̯͡๏﴿

Mármint a Zéháromdé...

Khmmm...
Kinek is a konzervruhájában feszítesz valójában? ;D

Lynx_TWL
a nemtudommedigeseket fel se kellene írni😊

๏̯͡๏﴿

SDana
Maga meg ne krahácsoljon, inkább tápoljon 😄

SDana
Ja, engem is zavar, hogy ki tudja, ki meddig játszik. Azért is kezdeményeztem a névsorgörgetést (jól abba is maradt a flémvór miatt). Legalább lehet tudni, hogy kivel érdemes foglalkozni és kivel nem...

Khmmm....

SDana
A pajzsod is tõlem van, kicsihuszár 😄
(már ha még megvan a kite shield)