Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval én a PW ellehetetlenítésén akadtam ki leginkább, amit C2ben mûvelnek vele.
Jelenleg a legfõbb erõsségem, hogy nagy a criticalom és jó arányban csapkodom be a spéci bökéseket bárkibe. Továbbá jó evasionom van és gyorsan ütök. Cserébe sebzés nuku a többi bicskás kasztjoz képest.
Magas szinten a TH majdnem olyan rendszerességgel fog betalálni, mint én, de azért én többet. De ami igazán kiakaszt, hogy gagyi, csökött emberke gyorsabban fog ütni, mint egy tünde. Ez eleve kicsit szemétség...
C2ben ráadásul AW és TH 60 felett kapnak még kép critical power featot. Tehát még nagyobbat csapnak. Tünde nuku.
C2ben hatni fog a death whisper a késes spécikre (IMHO jelenleg is hat, de mind1), tehát arányaiban egy TH négyszer akkorát fog csapni 60 felett, mint én. AW még nagyobbat, de persze õ kevésbé talál... Elvileg!
És azért elvileg, mert a focus és a fegyverre rakható critical chance enchant következtében C2ben MINDEN bicskás 90%osan fog betalálni szembõl is!
Ezzel a maradék egyetlen elõnyét is elveszik a PWnek, ugyanolyan eséllyel találok, mint a többi késes. Cserébe negyedakkorát ütök, lassabban is csapok, mint egy TH, aki még ráadásul gyorsabban is tud futni nálam. Marad egyetlen elõnyömnek az evasion, ami uygebár tökmindegy spéci támadások esetén...
Megszívtam

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Én itt nem tudok szervert indítani tûzfal miatt...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Pali: amikor láttam még játszott 😊
Diniz: multkor láttam belépni, de szerintem eltévedt...
Kryn: ajánlom neki hogy a lakásavató után tapadjon rá a gépre 😛
Manooo: addig játszik, amíg csuzlee
HUNCsuzlee: addig játszik, amíg manooo
Agyhalal: róla semmitnem tudok, de néha látom õt is
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- Ayla -
- PaliHUN -
- Diniz -
- Kryn - (ha visszajön :/)
- Manoooo -
- HUNcsuzlee -
- Agyhalal -
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
a GoHra meg ne számits 😄DDD az már nem lesz sokáig ..."Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- Gath3rHUN - lvl41 Dark Avanger - Sokáig
- Isendur - lvl45 SpellHowler - nem tom .)
- LordCain - lvltitok Knight - WoWig
- BeastHUN - lvl32 Dark Wizard - Sokáig
- NiceScream - lvl11 Elf Mage - nemtudommeddig
- Nethyrrea - lvl44 BladeDancer - sokáig
- Selynia - lvl16 Necromancer - sokáig
- Cromac - lvl41 Temple Knight - WoW-ig
- Iluvator - lvl36 Knight - WoW-ig
- Linnei - lvl40 Gladiator - ameddig csak lehet, de lesz WoWis mellette 😊
- fattboyhun - lvl33 Scavenger - sokáig maradok
- HedroxisHUN - lvl0 SpellHowler - Kíváncsi vagyok C12-re...
Terveim szerint szeptember elején újra a magyar mag és a Guardians Of Honor aktív tagja leszek, mint SpellHowler luvnya. (Ha a klánvezérúr beleegyezik természetesen.)
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Irj privit ha vmit akarsz mert most fekszem és holnap nemfogok visszaolvasgatni.
csak itt kiderül az igazság...
DE ki az a KEREKES ZOLTÁN?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Legalább is azért adtam, amikor mondtad, hogy tudnál neki helyet, amikor kérdeztem, hogy nem kell-e valakinek, mert akkor nem adom el.
volt pizem
Dana adot kiteot... amit eladtam
kryn adot pancel alsot amit eladtam .)
felsot amit én fizetek ki de Cainra raktam hoyg a set teljes legyen
majd vetem brigsisakot ,pajzsot
abban feszit Cain
igy én jövök Krynnek brig also felsovel és meg jo par dologgal amivel engem megsegitett
cainnak meg en vettem cucot azokbol amiket eltardeltem illetve megnyertem ezaltal hogy kryn megsegitett .)
legynen már pisz!
Kryn: én nem kértem a brig felsõdet egyszerûen rámtették. Amint megremeg Aden földje azonnal megkapod az árát. Annyira nem vagyok csóró hogy egy nyomorukt felsõt ne tudjak venni magamnak.
Tehát amivel el kell számolnom esetleg az Hedrox felé egy ng éxerkészlet és egy bone shield ára.
Minden másban CSAK STRAHD segített.
Köszönöm az eggyüttmûködést.
๏̯͡๏﴿

AYBABTU
Kinek is a konzervruhájában feszítesz valójában? ;D