Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Hat nincs😛 Fõleg ahoz nincs kedvem hogy lvl 1 karival tököljek😛

V9ykn8_TZL0

kabbe😄

Gustinon vagyunk Dav, johetnel te is~~
persze ha van kedved uj accot venni 😄

Davidus
A lvl miért van kitakarva? Mintha érdekellne bárkit is a szar szinted.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mizujs?😛

V9ykn8_TZL0

BEAST
WoW 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
nekem is annyi van mindent maxon nyomok ... ha lagolok is már csak a server oldalárol ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Z3d:
Mondtam egy szóval is, hogy baj? Nem adtam volna oda ha baj lett volna... ott voltam amikor Sztradi rádrakta a cuccokat.

(Ma néztem ki a konyhabútort, lehet, hogy szervezek majd Lakásavató No.6-ot is nektek... ;D)

Nethyrrea
lehet....kb úgy mint a bot report.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

De regen ilyenkor ramirt Gizi hogy szia miben segithetek.. Vagy ez mar ilyen automatizalt sisztem ?😛

Ezt elég szomorúan hallom . . .
Azt hittem te vagy a kira 😊

Nethyrrea
hmmm...lehet most hogy már majdnem egy gigga ram van a gépemben feljebbnyomom a felbontást, kipróbálom 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
azt írja hogy megoldották a beragadási problémád. ha még van bajod írd meg részletesebben hogy miaz hogy minél jobban tudjanak segíteni, köszönjük hogy minket választottál, stb stb

Lynx_TWL
nem szabadított ki?

๏̯͡๏﴿

gPROject
40-es Plain Walker Emivel?
nem vagy semmi 😊
milyen tõröd van?

SDana
Mi lenne?
GMhez fordultál, csak szívás lehet a vége 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Ez most mi? beszorultam, aztan irtam GMnek es erdekes..

GAthersw
mijaza dot? 😄

01110000 01110010 00110000

Strahd_
kit erdekel hoyg 100 al kevesebbezt sebeznek .) 800 as casting speedjuk lehet

dot is van terület sleep,sima sleep 😄 ok a jobbak

Strahd_
16 kor megyunk .) addig gamolok .)

Meghajlok az elfek elött ok a jobbak Magben 😄

Cromac Mac Art
miket nem mondasz...a végén még félreértik..😄DD

BEAST
obaz 😞 fogadjunk most fogok majd lejárni és te már nem leszel 😞((((

Jockey
ohh, mágusra írtam, assasin tipussal nem foglalkozok, sztem tök egyformák/lesznek😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hát te meg mit csinálsz még itt? Na húzzáj gyorsan Balcsira 😊

Strahd_
te biszt .) szerintem valami bug történt .)
09/18/04 van kiirva lejarasnak .) nost tölem csak 1$ vontak le eddig ugy tudom .)

SDana
Ja, persze... Hogy aztán majd a golyóid belémlõjenek nagyokat és két ütés után maxra gyógyítsanak téged, mi?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Cromac Mac Art
figyi Dana.. ha egy kis sikerélményre vágysz majd C2-ben akkor majd szólj, aztán kinyírhatsz párszor.😄DDD

SDana
A gond csak az, hogy már egy DE is mindig betalál, akkor a tünde annál nem tud többször spécit bevinni

Jockey
ha nagyon elvi alapon nézed, akkor de sose éri be bonus sebzéssel az elfet
gyakorlatban zerg-l ez már kevésbé számít sztem, de ha télleg papíron nézed, akkor az de elméletileg végig alussza a párbajt😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
Na deríts, kiváncsi vagyok 😊

BEAST
most megteszem azt amitõl még a Pál utcai fiuk is rettegnek ...

isendur

BEAST
hát amikor kipattan a zsenialitás szikrája nem éppen a copyra gondolok 😄DDDD

Bazzeg, mielott elkulditek, copizzatok, ennyi.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
hát bocsi dana ... pedig mindenre fényt deritettem volna a bicskás üggyel kapcsolatban ... de a gonosz mester kiütötte a postot ... 1 ujjabb X-AKTA ...

Nethyrrea
hehe, orphuson is aki behostolja a múvit, rögtön eléri a sávszél limitet..... eddig 3 host volt belinkelve, egyiken sem elérhetõ már a cucc, mivel napi 30-40 giga forgalmat generált azután hogy feltette a videót 😄

BEAST
😛

BEAST
hátbaz irtam 1 jot erre kiütötted ... nem irom be még1x

SDana
Szerintem azért te bspsel, nagyobb mattackal bõven sebzel akkorát, hogy behozd a lassu kasztolást... Buffolva meg nem lesz akkora hátrányod, a spellek úgyis ugyanannyi idõ alatt töltõdnek fel, nem?

Strahd_
aug 18 at irtak ki de mégis él a szamlad .)

Strahd_
biszt a mobilszamom megvan ha nem tudlak 3 ig aktiválni csorogj rám és ekuldom neked az aktualis kartyaszámot
max ezt tudom megoldasnak. d remelem meg tudom en oldani

Strahd_
biszt még nem deaktiválodott 😞

2 Dana tényleg táplodik a wizard a criticallal , DE ettöl még a DE mage az ELF magehez, human Maghez képest 40 töl hátrányba kerül a skillehk hiánya miatt... lassan castol,nincs dot spellje,nincs skin spelje soroljam még? .)

tobbi kaszt a gyorsab catoslássla ellensulyoza azt hoyg 100 al kisemb t ammatackja de ezért cserébe gyorsan castol joval mint a de
338(de) 415(elf) arányt nézzük buolatlanul set nelkül... Ez is igazsagtalan

SDana
Ja, lesz esélyem elfutni, ha az alatt a fél perc alatt nem tesz belém 2 1500as sebzést (el tudom képzelni simán, hogy ekkorát fog csapni majd egy 60as karira)...

Amúgy persze maradok PW, mert szeretem a karit. Csak utálom, hogy szivatnak
Persze aztán majd még kiderül milyen lesz valójában. A THkról se gondolta volna eredetileg senki,hogy õk lesznek a legerõsebbek... És marhára nem is zavarna, ha PW ütne a leggyorsabban... Leginkább ez piszkálja a csõröm.

Nethyrrea
vagy beszélj koggal a játékban.

Nethyrrea
dana, tudok adni talán tárhelyet

BEAST
de meglesz az én kedvenc harcinyögésem 😄 az pedig nincs holmi ember bicskásnak 😛 és ez a lényeg 😄 amugy sztem tök mind1 ki erõsebb 1v1ben ... mert õk csak 1v1ben elsznek jobbak nálad ... de pl a szidzseken simán jobb leszel ... és még mindig te leszel a leggyorsabba akkor is ... a human csak max fél percig lehet gyorsabb nálad ...

SDana
Szóval a C2 mage és késes tápoló csomag lesz...
(ijjászokat persze megint nerfelik majd valamivel, állítólag a C2 kijövetelével majdnem az összes ijjász abbahagyta a játékot, vagy rerollolt)

És mivel kóreában eddig a PWk voltak túlnyomó részben, ezért azt erõsítik legkevésbé, hogy a ferdeszemûek csináljanak más késest is.
Csak hogy NAban az utóbbi hónapban TH invázió van, mindenki rerollolt THnak. Ezzel csak még kevesebb lesz majd a PW... Szóval valahogy az itt nem jön be, amit kóreában kitaláltak.

Na mind1, eddig se voltam táp, ezek után már végképp alultáplált leszek majd

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Nethyrrea

Nethyrrea

BEAST