Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alacson szinten nem sok haszna van ennek a varinak, de magas szinten nagyon durva lesz. Bár csak Eldernek lesz magasabb szintû, de te látom wizi leszel, ezért sztem nem sok értelme van.
Ja, és az attack speedet csökkenti az ellennek.

ja, és hondurasba meg haiti-ra szállítanak, meg botswanaba is. meg slovakiaba is, de magyarorszagra nem!

vazzeg utánanézegettem.... 49.99 USD-be kerül aaz a szar szám, de ha vmelyik boltban veszed meg ha nem az USA-ban laksz, akkor csak 29.99 USD. de szar..... és ehhez még dobzt is kapsz...

ja

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ha elõfizetnék, akkor muszály egy retail kodot venni?

köcci

BEAST
http://skill.mailfantom.hu

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

illetve a wind strikenak van + sebzése ellenük

Baszkurátor
Köszike.
Ezt (meg még mást) sem tudtam...

és meg a repülõ szörnyek ellen + sebzésed is van, szal ajánlom a ruin imp ribeokat, meg a denevéreket!

jaja nekem is kéne!
(ma megkérdezem hátha még 1x hátha eelõfizetnwk nekem anyámék, és lehet visszatér GumbokHUN az orc shaman)

GAthersw
honnan húzzam, link plzzzz.

01110000 01110010 00110000

Baszkurátor
Kössz.
Jó dolog ez a prima guid.
Holistalálom???? Illetve mijisez???

BEAST
WoW ... lejött a múvi .... hátbaz nagyon állat az a második fõmob .... eszméletlen miket castol meg hogyan mozog ... 75ös akarok lenni 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
azért nem árt megtanulni 😄 SPd ugyis lesz 😄DD
a prima guideban levan irva ... amugy a tied nem tul bonyi kuldi ...

Baszkurátor
Gondoltam.... 😞
Még szerencse, hogy most elõbb kérdeztem és még nem cselekedtem ...vagyis még nemtanultam meg.

Esetleg van valami leírás arról, hogy mit és hol kell tenni a lvl19-es küldinél??Amikor wizi leszek... 😄

BEAST
sztem a második 😄 én még sohasem használtam ... illetve 1x kiprobáltam de nem hinném hogy van vmi haszna 😄

Baszkurátor
Skacok.
Van egy Wind Shacke vari.
Ez jó valamire vagy az értelmetlen kakik sorát gyarapítja??

Taptarap
köszi mingyá lent lesz a movie

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

nem az én gépem ez valami szerver...

BEAST
menj Ruin of Despairbe vagymi 😄 és ott zombizzál ... énis azt csináltam 20ig ... és elfkén jo gyorsan castolsz a zombi meg jo lassu 😄

Baszkurátor
NiceScream
Gludio közelében tanyázok éppen.

BEAST

mi a karid neve? mehetnél a többi hasonlo szintû magyarral jáccani

Baszkurátor
Tessék-tessék,itt a soha visszanemtérõ alkalom !!
Majdnem lvl 16-os (15.75) Elf garázsló akibõl Spellsinger lesz ha felnõ klánocskát keres.

BEAST
nabaz ...

"can't find downloaded file , can't resume"

skill minden ok nálad? 😄

gPROject
SZYL!!! 525K-ért van giranban(luxory bejáratánál) karmian tunic.
most ahogy számoltam 570K körül van a luxoryban, de nem mertem megvenni, mert nemtom szereztél e már

Gamlin biztosan van a Giants caven belül ( azonban a körül is volt pl Barif, szal lehet gamlint is találnank ott).

gPROject
giants caveben a dungiban vagy körülötte a "réten" van?

Hûû viszont Liviona+Karikot még sose láttam ( ezek a képek alapjan azonos dungeonba lehetnek).. Sõt kentaur-féleségeket se láttam, igaz Abandoned camp fele nem szoktam járni. Meg mintha a nevek se lennek jók a képeken: pl a Field stalker neve vm Yintzu vagy mi, a macsekot meg hanglinkanak vagy minek hivják, sõt a crimson beart is mintha mas néven láttam volna Giants cavebe.

Igen öltünk is párat, ( sõt ha jól emléxem akkor cuki is ott volt akkor😊-bar lehet amikor vele voltunk ott, akkor csak a környéken öldököltünk-)

SDana
Nagyjából annyi... De szerintem nézd meg és ha végig jó, akkor felért 😊

Meg ha már nincs connection a szerverre és nem tölt fel, akkor is felért. Meg ha van connection és nem tölt, akkor le lehet lõni, mert én most nem tom lelõni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
ez viszont az ol mahumoknál kellene, hogy legyen

gPROject
a külsõ területe giants cavenek hasonló(zöld mezõ), de ott csak tigris, medve, pók, gömb izé meg szem izé van

Hat en nem nagyon mereszkedtem bemenni, mer sok agro volt😊 De a linkelt kepen mit keres ez a gamlin 1 zold mezon? Giants cave elvileg 1 cruma szeru dungeon.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

n1

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
látott valaki ilyet giants caveben?

gPROject
C1 mobok??
hát persze

gPROject
egy jo dolog a spoilos törpéknek

Taptarap
wow köcce

megcsinálnám, csak mire én azt feltöltöm.... meg hova tölthetném?

381 mega ha anyi akkor felért...

SDana
Ha rá tudsz nézni FTPre, akkor lehet, hogy már fel is ért... Melóban vacakol nekem most a net, nem tudok ránézni.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Feladó: SDana
Elküldve: 2004. 08. 19. 16:19
Tárgy: re: re: re: Nincs tárgy
Köszi, már töltöm is fel.

szerintem holnapra felér...

itt lessz elérhetö : http://skill.mailfantom.hu

Taptarap
mert nekünk a movie, nem a tartalom kéne már amennyire értelmezhetni lehet kérésünket.

Taptarap
és megosztod valahol vagy csak újjabb fölösleges hozzászólás született???

nekem lejött!
elég jó, bár szegény törpi lány igen csak laggolt, szal kicsit diavetités szerûek a harcok. a zene jó, és a baumit elég durva.
ja, és van tánc emote

semo1
Szevasz

Rendezz mindent a Mesterrel 😊

Taptarap
ez nekem is kéne

Hi!

Fiuk nem tudtatok hogy lehet -e valahonnan letolteni, keresni Lineage 2 belebesi kodot es accountot?

Elore is koszi!!

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.