Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
ACben csak elf kínaiakkal találkoztam szinte.
Egyébként meg 20 alatt a DEk ütnek a legnagyobbat, velük érdemes botolni kis monsztákat.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Jó sok bot van ezen a kiba szerveren emberek.
Amúgy valaki elárulhatná, hogy miért DE a legtöbb (ha nem az összes) bot.
valamit nagyon elkurnak ám itt a fejlesztõk😊
healerböl, varázslóbol, assasinbol, tank-bol is szinte az ember a legjobb, kivéve talán ijjászokat
a többi faj tiszta lol, azért nehogymár egy darkelf-l jobb legyen egy fényjáró tök1erû ember bazze😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A dash2 46os skill, nagyobb már nem lesz.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Talán majd ha eccer egy klánhoz fogok tartozni akkor nemfognak annyit zaklatni ismeretlen *censored*
.
lineage/screenshot könyvtárt ajánlom figyelmetekbe
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
dwarven chain cuccos DE nénin (rajtam) 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
lehet hogy téleg az a legjobb késes ... de ... ne sergeybõl indulj ki ... õ az 1ik (ha nem a) legtápabb tõrös a serveren ... és az hogy 47es ... röhej 😄DD 47es szinten még nincs meg minden skillje ... és õ már használta a dasht olyan szinten hogy lefutotta ricet ... szal bõven 50+os volt .. sõt ... ha 10+ szinttel nagyobb nálad vki téleg le tud alázni ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lassan én is komolyan kedvet kapok rerollolni egy ember késest.
Bár tegnap már egész jól ment csatázás, egy DE késest kétszer elvertem (egyszer nagyon 😊. Meg õ is kétszer engem... Ez már jónak számít nálam 😛
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Tudtam, hogy pont most nem áll mellém a szerencse 😞((
Ezért nem fogok én másnak craftolni B-grades cuccost!
Tudtam, hogy nem fog sikerülni, nem is akartam megcsinálni!
nem PW
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
A 40% az valóban nemrossz ...😊
Jujjjj,már lvl 16.85 vagyok!És akkora az arcom hogy csak na.
Leverem az összes kinait.....
Vagy leverjük ketten Tutyival.
( De amúgy ne aggódj, a game úgy van megalkotva, hogy mire új skilleket tanulhasz, addigra simán kifejlesztheted az összes régi skilljeid: pl az összes lvl 14-s skiled megtanulhatod mire lvl 19 lennél ( és 20 jön új skill)