Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
47es volt, a lvlje biztos az hogy delevelelt e vagy sem azt nemtudom,de szvsz nem vaszínû.

01110000 01110010 00110000

GAthersw
mit is kell nézni?

01110000 01110010 00110000

SDana
Mert az alf botok olyan helyen vannak, ahol te még nem jártál 😊
ACben csak elf kínaiakkal találkoztam szinte.

Egyébként meg 20 alatt a DEk ütnek a legnagyobbat, velük érdemes botolni kis monsztákat.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Hát ezzel tisztában vagyok.
Jó sok bot van ezen a kiba szerveren emberek.
Amúgy valaki elárulhatná, hogy miért DE a legtöbb (ha nem az összes) bot.

phalanx
olyanunk nem lesz nekünk (halandó játékosoknak) soha

Jockey
tiszta röhej ez amúgy
valamit nagyon elkurnak ám itt a fejlesztõk😊
healerböl, varázslóbol, assasinbol, tank-bol is szinte az ember a legjobb, kivéve talán ijjászokat
a többi faj tiszta lol, azért nehogymár egy darkelf-l jobb legyen egy fényjáró tök1erû ember bazze😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SDana
Pont ez a bajom, hogy õ egy átlagos 47es ember bicskás...
A dash2 46os skill, nagyobb már nem lesz.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Hát igen.Sajnos sok népmûvészeti agyagedény található ebben a játékban.
Talán majd ha eccer egy klánhoz fogok tartozni akkor nemfognak annyit zaklatni ismeretlen *censored*.

nem csak Õ....

http://skill.mailfantom.hu

lineage/screenshot könyvtárt ajánlom figyelmetekbe

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nethyrrea
gat adta kölcsön, nekem komp van

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
5113 HP!! nagyon durva

gPROject
tiéd az armor?

gPROject
doom leather asszem
nagyon cool

Nethyrrea
do i look sexaaaaay or what?

dwarven chain cuccos DE nénin (rajtam) 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
különbenis ha elkezdesz sleepelni akkor lehetsz akárhány szinttel kisebb nálam

Nethyrrea
mibajod? már fél hp-n voltam amikor láttam hogy elkezdtél leamortizálni legelõször

BEAST
kivéve ha nethy az illetõ mert õ csak lesbõl vagy full buffban mer megtámadni 1 nála kisebbet 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
neeeeem .... te maradjál csak elf bökõs ... méghogy 1 nyamvadt ember késest kezdeni ... bah ...

lehet hogy téleg az a legjobb késes ... de ... ne sergeybõl indulj ki ... õ az 1ik (ha nem a) legtápabb tõrös a serveren ... és az hogy 47es ... röhej 😄DD 47es szinten még nincs meg minden skillje ... és õ már használta a dasht olyan szinten hogy lefutotta ricet ... szal bõven 50+os volt .. sõt ... ha 10+ szinttel nagyobb nálad vki téleg le tud alázni ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Baszkurátor
De szép ez a páncél.

SDana
Ember bicskás...
Lassan én is komolyan kedvet kapok rerollolni egy ember késest.
Bár tegnap már egész jól ment csatázás, egy DE késest kétszer elvertem (egyszer nagyon 😊. Meg õ is kétszer engem... Ez már jónak számít nálam 😛

gPROject

szép kis matkja van :x

gPROject
azta qrva.......

Jah, Gothic 2-vel😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ehh😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
játszol már??

#28152-ben van egy link, ott pedig egy kép

Milyen kepet?

Nem, miután latta a képet tök normális maradt, odaadtam neki 4 B-grades cumóm felpróbálni (kicsit fostam hogy most bosszút áll vagy vmi) de utána ugyan úgy visszaadta. Nem szidott 1általán, azt mondta én megpróbáltam mindent...

SDana
Bizony, tessék majd félni tõlem 😄

SDana
Addig örülj, amíg nem kiabálják rád, hogy scammer vagy egy ilyen után...

PW-nek 30671219 hp-ja van lvl 67-en? Hm, lehet hogy kezdek 1 uj karit😊)

most biztos utal teged 😄

Szegény Keyz azt hitte én szerencsés vagyok a 60%-os crafttal, mert mutattam neki, hogy 5 cuccot craftoltam magamnak mind 60%-al és eddig mind sikeres volt.
Tudtam, hogy pont most nem áll mellém a szerencse 😞((

szopas, orulj hogy nem a tied volt 😊

Basszameg....
Ezért nem fogok én másnak craftolni B-grades cuccost!
Tudtam, hogy nem fog sikerülni, nem is akartam megcsinálni!

hat nemtom, de en tudom hogy mi vagyok 😄
nem PW

GSXR
Frizing Shackle olyan mint a poison. Igaz arra várnod kell lvl44-ig de akkor nagyon ütõs les😊 Life leach meg minek neked van hp-d elég nem úgy mint a sötételfnek.

gPROject
neked 1312HP-d van
akkor ezek a szarok: plain walker, silver ranger?

de jovoheten talan lesz mar crystal is 😛

project, a torom csak cursed, miutan nem PW vagyok

Baszkurátor
Hát eléggé hiányzik az elfeknek a lájflícs meg a pojzon. 😞

BEAST
sztem a human sorci erõsebb ... de akkor is drow powaa 😄 és mijen töltés? 😄DD

Hedrox
Lehet maradok humannál. 😛 Bíszt, Te, mint testvérem karifarmban, mit gondolsz errõl? Akarsz C2-ben izmosakat lõni? 😊 (kell a human wazsi töltése)

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

BEAST
kérdezd Bitangot errõl ... de akkor is Drow POWAAA 😄

Baszkurátor
Hát remélem is, hogy ütõs.

BEAST
juj lehet minjá veszek vmi cuccot a 22es elf varázslomnak 😄

BEAST
háát de sztem az elf pap nem tul jo ... a spellsinger viszont nagyon ütõs

Baszkurátor
Kössz!
A 40% az valóban nemrossz ...😊
Jujjjj,már lvl 16.85 vagyok!És akkora az arcom hogy csak na.
Leverem az összes kinait.....
Vagy leverjük ketten Tutyival.

Igen: wizzi nem kap belõle magasabb szintet így értelmetlen kifejleszteni.( DE elder lvl 52-n viszont kap lvl 4-s WS-t és akkor már 40%-al csökkenti az ellen attack speedjét, így Pvp-be illetve nagyobb MOB-k ellen elég hatásos átok lesz.)
( De amúgy ne aggódj, a game úgy van megalkotva, hogy mire új skilleket tanulhasz, addigra simán kifejlesztheted az összes régi skilljeid: pl az összes lvl 14-s skiled megtanulhatod mire lvl 19 lennél ( és 20 jön új skill)