Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
kinai 15 v 1
akkor azt is megkéne szüntetni
hülyeséget írsz nemtom honnan szedted de remélem nem így lesz mert onnantól nulla lesz a karim😞
Semmit csak nem nézek.
Öt darab bizbasz hajtottunk tegnap este Gat bajtársal az elf dungeonban.
Kettõ már volt és az istennek nemakart esni több.
Ma reggel megint mentem, lenyomtam 6-7 patkány állomásfõnököt és még mindig nemesett.
Akkor megnéztem a quest leírást.Csak kettõ kellett belõle .......

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"gáz neked"
"agyonvágtalak"

80%-os crafttal.....
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
elkene fogadni, hogy mindekit le lehet verni, talána magusokat kcsit kevesbe most, dehat ez van😊
sztem mar rajohettunk volna, hogy ez a game nem 1v1 rol szol, csak zerg-l😊 ott meg tok mind1 mivel mesz szinte, mert lyan faszan meg van csinalva agamma, hogy meg a sajat csapattarsadat is meglheted akar egy ostromnal😊
mondom én hogy kaki ez nem pvp jati😊
amúgy most épp orc monk-l nyomulok, meg egyenlore fun😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De: ha nem lenne sleepem és freezingem 40+ fölött nem lenne
ami ne verne le engem 10 sec alatt.
Amúgy a stun-t meg én utálom annyira mint ti a sleepet.
Mental shield meg messze nem 100%. Tegnap volt rajtam is lvl2-es és néha ugyanúgy beálmosodtam mint máskor.
Blessed sps powa - ha nem sajnálja rá az ember a pénzt csak elhülyéskedni akkor derül ki igazán mi is a bitangság😊
lvl55 SK mennyi is volt tegnap? max 10 sec. Meg is kérdeztem hogy ki vágta agyon az 1vs1-ünk közbe mert nem hittem hogy ilyen hamar kidõlt

De az akkor is fas*ság, hogy van folyamatosan sebzõ varitok ami sleep alatt hat 😞(
2. a sleephez int kell .. az neked nem sok van 😄DDDD
3.a sleepet ne ugy képzeld el hogy ténylg altat ... a sleep olyan mint a nwnben a hold ... a varázserõddel lebénitod ... és az 1 mechanikus golemre is hat 😄
Sleep csak akkor kell nagy a baj 😊
Én nem sokmindent kezdenék a sleeppel, gyenge a mérgezésem.
A sleeprõl nem is beszélve....
Fas*om top c-s exereim vannak 404 az mdefem és bitang szarrá alázott tegnap arénaban.
Ja, meg a másik az, hogy elég nagy fas*ság, hogy egy mehanikus robotot lehet sleepelni...
2. a mental shield ha jol emléxem nem tartozik a BladeDancer buffok közé 😛 ... miután 1x haltál minden sleep bejött .. addig nem ... fura
3.nemtudom 😄DDD

2 acro nem buffolt, csak a saját buffjaim voltak végig rajtam az arénában
3 minek vitatkozok veled?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szerintem több az esély a bénításra a villámmal. Olyan fele-fele lehet. Valamint persze ha nem Bspsel csinálja, akkor megérdemli, hogy lestunolják 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Kapsz egy villámot, aztán két percig se kép, se hang nálad 😊
Gat bajtárs jött, látott és segített.

Csak az a baj, hogy kurva ritkán dobják ezek a barmok azt a bigyót ami kell.
Egy darabig lementem de hát egyedül ezt lehetetlen megcsinálni.Elkínlódtam lvl19-ig és most itt állok mint a mittoménki szamara.Hülye NC.....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX