Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
20-40 között bõven vannak olyan lassú mobok amiket lehet farmolni soloba, ha kcsiel lassabban lõsz vagy futsz annak ellenére
szal itt sztem a lövési sebesség nem számít abszolúte
törös dolog meg már sztem 20-40 között is kijön, a hp különbség meg egyenesen elszomorító
mint írtam, ha jol emléxem (nemtom passive e vagy active) de nektek 40 között iss van hp regen skill, ami szintén lényegesen gyorsítja azért a dolgot
pvp-l ne beszéljük, tény hogy agyoonver bármelyik ember törös egy másik fajbelit sztem😛
mind1, nem sírok, én szeretem a de assasinom, de sztem kijelenthetjük, ember ma sokkal jobb választás (mg mob accuracy tuning elõtt ez azért nem volt enyire egyértelmû sztem)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ugyanezért tisztelem z3det is ... már nwnben is sötétlelkü ember harcos volt ... itt is az ... õ már az is marad ... de majd 1x csinálok belöle elf paladint 😄DDD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

a stunrol meg annyit PVEben hogy persze nagyon jó skill csak megeszi az MPet NAGYON gyorsan és az MP humannak kicsit lassan regenerálódik. és a DE knightak kicsit nagyobb a PATKja amihez nem kell semmi erõforrást használnia ergo 20-40 között gyorsabban fejlõdik. ennyi.
és te? 😄DDD
"Elfnek vagy Drownak, legyen az barmilyen cast"
amugy ez sem igaz ... láttál már DE vagy ELF harcost 20-40 között ... stun nélkül kicsit lassabban fejlödnek mint a human társaik ... a varázslok nagyábol hasonloak 20-40 között ... és 20-40 között nem létezik olyan hogy tõrös 😄 mivel a tõr skilljei 40+tol lesznek használhatoak .. ezért ijászkodik mindenki 20-40 között ...
ez nem célzás akart lenni ismerek jopár játékost akik nem ezért vannak humannal hanem mert minden játékban humanok ... ezzel semmi bajom nincs ... sõt ...

Gumbo-> Nemtudod mit hagytál ki.Szerintem állj neki az alant felsorolt mûveknek. MEGERI elolvasi õket.
alapmüvek .)
DarkElf Trilogy
Icewind Trilogy
The Legacy of the Drow
Paths of Darkness
Ebböl sajnos még az utolsót nem tudtam elolvasni
The Hunter's Blades Trilogy.
Daughter of the Drow
ja amugy nézd csak meg az ember karis játékosokat ... folyamatosan sirnak hogy nekik milyen szar ... meg hogy igy meg ugy gáz a karijuk ... fura ...
többiben mindben jobbak sztem (hp nagysága, 20-40 közötti hp regen skillek, ami nagyban segitik az xp-t, jobb clerik tulajdonságok, nekik van egyedül tank/healer kasztjuk, tankban-n is univerzálisabbak sokkalta, toros karikban is jobbak már had ne soroljam..)
multkor kérdeztem csuzle-t mennyi hp-ja van 37en, valami 1300+t mondott
nekem de-ként (õ is én is assasin típusuak vagyunk) 35on nött 1020-ra a hp-m..
ha 37 leszek lesz kb 1100, de sztem kevesebb
ha számolsz egy majdnem 20% különbség, csak hp-ban..😛 (ha jol tom ráadásul neki van hp regen skillje is, én meg ha lesebeznek ülökö 20 percet...)
had ne soroljam...😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ajálom figyelmedbe a különbözö könyveketz amik a Drowkkal foglalkoznak érdemes elolvasni öket .) aranyos egy nép
mert nincs igaza .) mert a drowk azok .))
"L'elamshin d'lil Ilythiiri zhah ulu har'luth jal"
The destiny of the Drow is to conquer all
Valaki írta itt a multkor, hogy talán az íjjászt kivéve mindenben jobbak a humán karik.
Miért????
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben