Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
cáfolom. ha nincs top grades felszerelésed, eléggé függsz a skilljeidtõl soloban, ami gyorsan felemészti a manád. én világ életemben javarészt solóztam, és elég gáz, ha egy mobra el kell kasztolnod a mérget/life draint/stinget, hogy gyorsabban tudd leszedni, és ne 4-et, hanem monnyuk 7-et tudj leütni mielõtt pihensz. partiban más a helyzet, ott általában én voltam az egyetlen aki full hp-val/manával állt amikor a többiek pihenni ültek le. mostmár ezis másképp van, mivel a parti igényli a táncaimat folyamatosan, ami elég sok manát eszik.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

csuzlee
Beast megint nem erted, en mindig is human karikat kezdtem minden jatekban! Csak azert lettem toros mert anno Lynx ezt javasolta...

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
En csak akkor szoktam kicsit duhos lenni, mikor pl. te a kis blesseg SPS-el bealtatsz en meg a 38-as szintemmel 4-szer melle huzok mortallal a velem egy szintun...

BEAST
ok eljössz velem és megvesszük 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
van benne valami amit írtál, de:
20-40 között bõven vannak olyan lassú mobok amiket lehet farmolni soloba, ha kcsiel lassabban lõsz vagy futsz annak ellenére
szal itt sztem a lövési sebesség nem számít abszolúte
törös dolog meg már sztem 20-40 között is kijön, a hp különbség meg egyenesen elszomorító
mint írtam, ha jol emléxem (nemtom passive e vagy active) de nektek 40 között iss van hp regen skill, ami szintén lényegesen gyorsítja azért a dolgot
pvp-l ne beszéljük, tény hogy agyoonver bármelyik ember törös egy másik fajbelit sztem😛
mind1, nem sírok, én szeretem a de assasinom, de sztem kijelenthetjük, ember ma sokkal jobb választás (mg mob accuracy tuning elõtt ez azért nem volt enyire egyértelmû sztem)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
nemis azért irtam hogy megbántad ... de te nme a human 1xüsége miatt lettél az hanem mert vki azt mondta hogy az a táp 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
nalátod errõl beszéltem .. aztse tudtad milyen lesz de ez a kari teccet meg ...

ugyanezért tisztelem z3det is ... már nwnben is sötétlelkü ember harcos volt ... itt is az ... õ már az is marad ... de majd 1x csinálok belöle elf paladint 😄DDD

csuzlee
Ez most nem azt jelentette hogy megbantam. Sot en , mint azt mar mondtam szeretem a karim es meg vagyok vele elegedve!

BEAST
itt nemis 😄 a játékban ... ha felmegyek ventrire inq vagy csuzlié .. tökmind1 ... 1 órán belül tuti hogy vki elsirja hogy jaj szegény human kari 😄

csuzlee
Kiveve engem 😄 En 25-tol csak torrel voltam, most vettem egy +2-es Gastraphetet, lvl 37-en 😄

Nethyrrea
én 2 dolog miatt lettem DE bladedancer: az egyik salvatore, a másik drizzt és a dual pengéi

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
"En nem azert lettem human mert egyszeru ... valaki azt mondta hogy a toros a durva"

itt szerintem egy human se sirt hogy rossz a karaktere. másik hogy mindenki azért volt drowal az elején mert azt hitték azok a királyok.
a stunrol meg annyit PVEben hogy persze nagyon jó skill csak megeszi az MPet NAGYON gyorsan és az MP humannak kicsit lassan regenerálódik. és a DE knightak kicsit nagyobb a PATKja amihez nem kell semmi erõforrást használnia ergo 20-40 között gyorsabban fejlõdik. ennyi.

BEAST
"hogy konnyu olyan fajrol beszelni amivel nem jatszol "

és te? 😄DDD

"Elfnek vagy Drownak, legyen az barmilyen cast"
amugy ez sem igaz ... láttál már DE vagy ELF harcost 20-40 között ... stun nélkül kicsit lassabban fejlödnek mint a human társaik ... a varázslok nagyábol hasonloak 20-40 között ... és 20-40 között nem létezik olyan hogy tõrös 😄 mivel a tõr skilljei 40+tol lesznek használhatoak .. ezért ijászkodik mindenki 20-40 között ...

csuzlee
En nem azert lettem human mert egyszeru, lol, hanem mert minden jatekban a barbar , a tank, az ilyen jellegu karik jottek be! Itt most kivetelesen nem lettem Warrior, de csak azert, mert amikor meg cast valasztas volt, valaki azt mondta hogy a toros a durva 😄D kb. ennyi az oka! De attol fuggetlenul nekem nem jonnek be sem az Elfek, sem a Drowk, de nem hiszem hogy buta lennek egy Wizihez vagy egy akarmi mas karihoz ami nem harcos... 😄

Nethyrrea
azzal dicsekedhetem hogy az elsõ 9 rész mind megvan ESLÕ KIADÁSBAN 😊 ma annak már nagyon nagy az értéke...kölcsön se adom senkinek

BEAST
ez nem igaz 😄DDDD a human kaszt olyan mint minden játékban ... a kezdõknek való karik ... nem kell tulbonyolitani a fejlödést és a skillhasználatot ... semmi nehézséged nincs a fejlödésed alatt ... de 1 másik fajtabeli kari bármikor le tud verni ha jol kihasználja az adott faj elönyeit és skilljeit ... nincs überkaszt vagy faj ... csak okos játékos aki rájön a msik gyengéjére és az a játékos aki a könnyebb utat választja ... human

ez nem célzás akart lenni ismerek jopár játékost akik nem ezért vannak humannal hanem mert minden játékban humanok ... ezzel semmi bajom nincs ... sõt ...

hát csak én pécsi vagyok, és nincsenek nagyon ilyenek

Strahd_
lehet mind kapni...

Budapesten a Silverlandban

Nethyrrea
ettõl függetlenül egy azonos szintû ember tõrös simán bármikor bealáz egy DE-t, vagy bármi mást, ugyanolyan szerkóval

csuzlee
Persze azt is figyelembe kell venni, hogy konnyu olyan fajrol beszelni amivel nem jatszol 😄 En ugy latom a helyzetet, hogy lvl 20 es 40 kozott konyebb fejlodni es foleg egyedul jatszani barmelyik Elfnek vagy Drownak, legyen az barmilyen cast! 40 felett, sot mar olyan 38 kornyeken lehet erezni, hogy tenyleg jobbak az emberek. Az en karim, pl. egy tipikus party orientalt jatekos, most / pill. De 40 felett mar azert eleg utos lesz. De egyedul farmolni igazan nem tudok , mert ijasznak lassu vagyok, a Mortal Blow, pedig ha bejon az szep es jo dolog 😄 de eleg kicsi ra az esely, igy meg a feherekbol is max. 4-5-ot tudok megolni egyedul (ismetlem ij nelkul). 40 felett viszont mar lesz eselyem csak torrel is! Elfeknek es Drowoknak, nagyobb a dex. az evasion. viszont szerintem annyival nem nagyobb mint amennyivel kisebb a HP-juk. En szemely szerint nagyon szeretem a karim.

BEAST
ezeket mind olvastam ... már bánom hogy nem vettem meg õket hanem haver adogatta kölcsön 😞 ... hazafelé benézek 1 boltba hátha kapni még .... remélme 😞

és ezeket be lehet szerezni MO-n is? esetleg könyvtárban?

Baszkurátor
Köszönöm szépen a vbálaszokat!!!!

Gumbo-> Nemtudod mit hagytál ki.Szerintem állj neki az alant felsorolt mûveknek. MEGERI elolvasi õket.

Nethyrrea
ha felébredsz a rózsaszín ködbõl rájössz hogy a humanok tényleg jobbak tulképp minden kasztban....

Strahd_
ezeket olvasd el ajánlom nagyon jok...
alapmüvek .)

DarkElf Trilogy

Icewind Trilogy

The Legacy of the Drow

Paths of Darkness

Ebböl sajnos még az utolsót nem tudtam elolvasni
The Hunter's Blades Trilogy.

Daughter of the Drow

BEAST
kár , pedig nagyon jók ...

BEAST
tanknak papnak és tõrösnek télleg jobbak ... de csak a karakterisztikájuk ... én pl SOHA nem lennék képes 1 ember karival jáccani .. 1xüen irritál maga a karakter ... lehet hogy a füleg miatt van 😄DDDD ... de akkor is ...
ja amugy nézd csak meg az ember karis játékosokat ... folyamatosan sirnak hogy nekik milyen szar ... meg hogy igy meg ugy gáz a karijuk ... fura ...

nem sajnos ez kimaradt az életembõl

Jockey
helyesbítés: ijjászt és damage dealer castert kivéve
többiben mindben jobbak sztem (hp nagysága, 20-40 közötti hp regen skillek, ami nagyban segitik az xp-t, jobb clerik tulajdonságok, nekik van egyedül tank/healer kasztjuk, tankban-n is univerzálisabbak sokkalta, toros karikban is jobbak már had ne soroljam..)
multkor kérdeztem csuzle-t mennyi hp-ja van 37en, valami 1300+t mondott
nekem de-ként (õ is én is assasin típusuak vagyunk) 35on nött 1020-ra a hp-m..
ha 37 leszek lesz kb 1100, de sztem kevesebb
ha számolsz egy majdnem 20% különbség, csak hp-ban..😛 (ha jol tom ráadásul neki van hp regen skillje is, én meg ha lesebeznek ülökö 20 percet...)
had ne soroljam...😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
te nem olvastál R.A.Salvatore Sötételf könyveket????? (csak azért irtam sötételfet hogy tudd mirõl van szo) 😄DDDD

Strahd_
Azok akik anno kitalálták a sötételfet Drow-nak nevezték el öket, ezért ezt használják.
Ajálom figyelmedbe a különbözö könyveketz amik a Drowkkal foglalkoznak érdemes elolvasni öket .) aranyos egy nép

Lynx_TWL
😄

๏̯͡๏﴿

fantasztikus (akárcsak a félszemû smileyd)

Strahd_
Mert az a neve .)

értem de akkor minek drow-t irsz?

Strahd_
Drow -> Sötételf , DarkElf

Úgy tudom sok ÉP-jük van, tudnak bénítani. Én ezeket ismerem, aki többet tud, egészítse ki. Hozzátenném hogy még nem volt human karim 😞
gPROject
hát én nemtom, de szerintem a Shillien Knight egy fokkal se gyengébb a Dark Avangernél

mi az a drow?

Lynx_TWL
Mert erõsebbek és ennyi 😊

๏̯͡๏﴿

Strahd_
mert aki irta human fan volt .)
mert nincs igaza .) mert a drowk azok .))

"L'elamshin d'lil Ilythiiri zhah ulu har'luth jal"
The destiny of the Drow is to conquer all

Baszkurátor
Halika!
Valaki írta itt a multkor, hogy talán az íjjászt kivéve mindenben jobbak a humán karik.
Miért????

Nethyrrea
inkább nászúton csak 😄

ez olyan mintha meglépted volna a 60 at 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

wow gratz 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
a 2 közül akkor inkább elf

BEAST
mind2 gyik ...

Strahd_
szoval

human summon áll elf summonal szemben melyik jobb? .)

B@lu
szia!

be vagyok fizetve, csak en megnosultem menet kozben, es most epitkezes/koltozkodes a fo tema nalunk!!! remelem szeptemberben mar tobbet tudok gamelni!