Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Isendur aki ékszerek nélkül is legyözte Bitangot 😄 lesz a nevem .-)

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator
szvsz ha kiadod az accod a kezedböl, minden más mmo-ba így jártál effektus van, ha csak tudomásuk nincs róla, hogy valahogy lenyulták az accod (feltörték vagy stb)
szal örülök, de legközelebb vigyázz szvsz😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Viszont elég gázos lett talking.
3-4 tetves kiba*** pk kolbászol szinte mindik a tanya körül ....
Nemértem, hogy mi a redves ******* nem banoljak õket.
Képzeljétek csak magatok elé, ahogy táncolnak a pengék és a mutatványoson valami qrva nagy és nehéz páncél van.
Kb.: Olyan lehet a latvany mint amikor a lakodalomlagziLajos monmdjuk balettezne....

),és megadtuk annak a hitelkártyának a számat, amivel vettem az accot és visszaadták nekem, és mivel a srác már átpakolta rá mindenét, így most minden az enyém.
Ugyhogy ujra én vagyok artehun szerepében

Drizzt ügyességei harcos. Könnyû páncélt és könnyû, gyors fegyvereket használ. A bladedancer nehézpáncélos, nagy kardokkal.
Sajna nincs igazi Dexes harcos la2ben... A tõrösök állnak hozzájuk még a legközelebb.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
1. My penis is small
2. Get C2 textures, maybe it will look better. After all, it's craft only.
3. I got mine off a drop.
4. what mob?
3. Lvl 14 Thai Hooker

Sokkal olcsóbb minden mint nálunk.
Pl.: a Blessed D-SpS ott 53-55 / darab míg nálunk 59 körül van 😞
csak gondolom te nem 30 szint alatt csináltal 20 millát 3-ból 😊
Wake up,
Nokia, Colgate, Nescafe, Hochland, Orbit.
Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia.
McDonalds, Coca-Cola, Orbit.
Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia. Renault.
Tuborg.
Tuborg.
Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg.
Nokia... Nokia.
Durex.
Colgate.
Bocs de olyan jó, hogy megkellett osztanom veletek!

ccoal=500-750
coal=300-400
cokes=3k
varnish=200-250 😛P kinaiak^^
sop=9-10k kinaiak^^
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
más.....
Yal, plz mond már meg nálatok mennyibe kerül pl.
charcoal, coal, cokes, varnish, sop
nálunk...
charcoal 800-1100
coal 500-700
cokes 5k-6k
varnish 500-600
sop 12k-15k
playertõl