Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw
MegaMájkrém 😊

01110000 01110010 00110000

BEAST
van benne vmi 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
az 1ik srácéhoz még irtam is ... FabiousBile ... kötsög ...

MageMike nem ide irta hanem vmelyik másik srácot kritizálta és elkezdtek vitázni és kiderült hogy ez az elsõ karija ...

Nethyrrea
fõleg az én bepucsítós nyújtózásom viszi a prímet mi? 😛 😄DDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
gyújt-szív-lenntart-kipufog 😄DDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
hol írta hogy elsõ? nem láttam sehol. viszont ha azt a BLAST nevû köcsögöt felveszik, akkor teljes mértékben leírták magukat nálam (még annál is jobban)

ha valaki azzal unatkozik hogy alacsonyszintûeket szivat be és öl meg, hát........

Jockey
nemtom, lehet én látom hülyén, de sztem egy de fighter-k is szarabb az xp lehetõsége egy emberhez képest
most az, hogy te 27ig nyomattad falchionnal, semmit nem jelen, ha ugyanezt ráadod a de-re õ is ugyanolyan szar lesz.
sztem ezeknél a kariknál elég kevés dolgot kell figyelembe venni:
1xp vonal: mi a jobb ha ütsz 10el többet (álá de), vagy ha a hp regened gyorsabb. sztem egyértelmû, teambe kb mind1, lovagnak ugyanugy van aggro spellje, warrirornak meg ott van stun, az is jo valamire, de-k csak aggro spellje(hate), meg sting
ezek mellett egy emberkének sokkal több hp-ja..
(másrészröl de-k és embenek is van drain energy, elfek a legszarabbak, nekik self heal van és méggimpebb hp lol)
2. pvp it meg nem kell messzemenõ köviket levonni, kb tudja mindenki mi az eredmény, bár én még gladiátort nem láttam noirmálisan pvp-ni..
szal ha cak száraz alapon nézed (és nem mi tetszik) akkor az ember rövid hosszú távon is jobb választás sztem😊
amúgy megjegyzem nekem se jönnek be az emberek, tán csak 1 mmo-ba mivel komolyabban játszottam voltam ember, de ott is csak azért, mert aklánom az volt (daoc)
az emberek nekme is tul hétköznapiak, látni belölük eleget, igaz ebben ajatiban de-l is lassan..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
gyurj még evézsönre meg pdefre öcsi 😄DDDDDDDDD

bazz nem hiszem hogy kivedenem ezt a kombot 😄

😛

BEAST
😄DDDDD

GAthersw
ez sem teljseen igaz..

01110000 01110010 00110000

"akkor is igaz amit irtam", hm, nem dontheted el masnak mi teccik jobban, szerintem a tobbi a gagyi, de tiszteletben tartom hogy neked azok teccenek jobban, nem kell letamadni

Strahd_
Ezek most mien áron vannak kb??

Bich'Hwa
Scallop Jamadhr

BEAST
akkor is igaz amit irtam ... az elf/DE karik emocioja 1000x jobb

Nethyrrea
ha pala akarsz lenni, sztem készen vár egy SirWilliam nevû 40-es pala 😊 (ha még nem törötle le)

monknak light

3 toros volt osszehasonlitva, nem az ork es torpe torossel irkaltam a cumot 😊
szal szerintem a 3 toros kozul az embere a legjobb^^

BEAST
1 nagyooon joo plasztikai sebész aki sötét elfet csinál belöle

Strahd_
Mi a jobb orc monknak?

Heavy Armor vagy Ligth?

BEAST
jobb emociok????? ez ugye vicc ... a játékban 1értelüem az ember emociok a legbénábbak ... a törpe/ork van nagyábbol az elsõ helyen a 2. hely elf/DE és utána csak az ember ...

BEAST
2 (KETTÕ) K ???? hubaz ... lehet mégse veszem meg mindet 1xre 😄DDD

miert is jobb a TH mint a tobbi
-hat ugye csak neki van crit chance + power egyben
-neki van fake death + silent move egyben
-passiv atk speed novelo skill csak neki van
-a tobbieknel tobb HP
-jobb emociok (legfontosabb)
-szeritem lennenek meg ervek hogy miert jobb a TH mint a tobbi :p

Strahd_
na ez változo régen oclso volt most 2k körül

SDana
Én is már rég sírok, hogy az ember hozzám képest gyorsabban és nagyobbat üt, valamibnt még gyorsabban is szaladhat, ha akar...
Nekem bõven elég lenne, ha a tündének lenne olyan skillje, mint az embernek, amitõl gyorsabban csap. Akkor ha nem is lenne kiegyenlített e dolog, azért legalább lenne esélyem egy ellen... Persze ha rámvág egy DBt, ugyanúgy megpusztulok, de legalább ha mellé üt, nekem is esélyem lenne sebezni õt...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

köszi az infót, mennyibe fáj egy ilyen könyv?
Sajna nemtudom hogy ha felmegyek BP-re, akkor elmegyek könyvet venni. talán azért is, mert fingom sincs hol vannak ezek.
De pécsen van egy szerepjátékos bolt, ott megnézem hátha.
De elõtte Könyvtár!!!! (kb 1% az esélye hogy van ott ilyen 😊

gPROject
ráadásul a paladin sokkal nagyobb deffel rendelkezik, mint a da

BEAST
hehe tudod mit nézz meg ... jot fogc nevetni ...

http://www.knightsofshadow.org

a forumban a klánfelvétel topic ... nézd meg kik jelentkeznek ...

1 példa ...

MageMike vagyok cuccaim a következõk

30as asszem ... +6os DemonFang (vagy 9, már nemtom) mithril set (minden +4 feletti) elven éxerek (+4 mind) ... röhej ... ja és elsõ karija ... pff

tegnap találkoztam egy elf tõrös leányzóval. lvl 20 volt, és top d grades cuccokban mászkált...

Strahd_
Gumo itt veheted meg a könyveket.... érdemes.... tudok még jo könyveket ajálani ha érdekel a téma nem csak Forgotten Realms hanem Dragonlance,Ravenloft könyvekben is tudok jót ajálani

Silverland Fantasy Szerepjátékok. Bp. 1036 Lajos u. 40.
Univerzum könyvesbolt Bp. Kruspér utca 3, 11.ker

BEAST
amugy néztem a pala skilljeit ... az sem tul rossz .. jobb gyogyitási képességek (méreg,blees,sting,stb) csak macskája nincs 😞 ... viszont asszem van skillje mentális cumok ellen (sleep,root, stb) tehát nem kell a macska hogy felébresszen ... ha pala leszel van 6 40+os könyvem neked 😄DDD

Strahd_
/* silence cast */ nem türöm szájalást... menj hozd el nekem bitang fejét és cukiét is szeretnék cuki skullbol inni az este.

Igen Mester (térdreborulás)
(suttogás nem létezõ bajusz alatt "hogy szakadnál meg")

nem csak nwnben, papíron is mindig human és lehetõleg vallási beütésû hogy oszthassam az igét ha meg nem akkor pallos 😊 szóval nem is mindig sötétlelkü mert a paladin is cool 😊 most is dilemmázok hogy pala legyek-e 😊
a tiszteletért kösz 😊

Strahd_
Finoman fogalmazol .)" A human karik mentális képességei elég karcsúak" leforditva sik hülyék .) 😄

csuzlee
Nekem torpikek tetszenek (kiveve a kinai farmolo botokat!)

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

jaja human mellet ORC powa 😊

Nekem csak most van top grades cuccom (Hail Master Isendur) elõtte 20-26ig falchionnal toltam és nem volt gyors de inkább lassú.
Ne cáfold mert én dolgoztam egy ideig stunnal és nagyon sokat ültem úgy hogy MP nulla HP meg maxon. A human karik mentális képességei elég karcsúak tehát az MP regen sem valami gyors. Szóvaé addig stunoltam mig rá em jöttem hogy drain energy + ütés komboval nem kell phenni szinte semmit. Ezt egy dark fighter is meg tudja csinálni csak azzal a különbséggel hogy a PATKja nagyobb (szerintem MATKja is bár ebben most nem vagyok biztos). A stun PVEben szar. a drain energy sokkal jobb, sokkal gyorsabban fejlõdsz ha ez utobbit csinálod mint az elõbbit. Az egy dolog hogy minden doksi azt írja imlyen gagyi skill is az és sokan nem használják de arról már nem én tehetek 😊

BEAST
ha edzeni nem is ... de megnézni megyek ... már soxor mondtam 😄DDD de a könyv az könyv 😄 jösz és kész 😄DD

Strahd_
de számit az ki a tápabb????? nem az számit tetszik e a kari vagy sem?.)

én pl most summonert kezdek el mert érdekel mien .) és mellé fojtatom igort mert ö is fun más nem számit ebben a játékban... funnak találod -e vagy sem

ORC Powa lesz 😄

Strahd_
Ha eljösz edzeni :p Biznisz az Biznisz .)

Strahd_
emlékszek még az elején volt pár mage de sorba abbahagyták a akrikat mert felszerelés nélkül gyengék a wizardok ez TÉNY!! elején elf ijasz drow törös ,drow lovagbol,drow bladedancerjelölt (sok mini drizzit) volt rengeteg!!!

humant alig látam törpét is alig Drow hála a könyveknek népszerü volt.

BEAST
nemérdekle eljösz velem könyvezni és kész 😄DDDD

BEAST
amugy most mindenki gondolkozzon el ... de komolyan ... nem nevetséges hogy 1 nyamvadt ember tõrös gyorsabban fut mint 1 elf ????? 1xüen több jobb skillt adtak nekik amit az amugy igy elég jo jellemzõikkel simán kihasználhat minden játékos ...

Nethyrrea
20-40 közt még nem táncoltam.. 😊 de azért is lehettem fullon mert tanknak rossz kaszt ez, ergo nem én megyek elõször a mobra. ütni meg ütünk akkorát csapatban hogy ne kelljen használni a skilljeimet.

40 felett ez máshogy van.

Strahd_
Biszt ami nekem hibádzik még azt még nem adták ki magyarul ezért nem olvastam .) angolul csak Dragonlance és Ravenloftom van .)

/* megjegyzem az uj Dragonlance könyv isteni 😄 szétröhögöm magam rajt Lélekkovács a cime. ) Raistlin élete .)*/

BEAST
de ez már 1 teljesen más téma ... ez nem azért van mert drow vagyok hanem mert beraktak 1 tárgyat amivel ilyen táp lett a varázslo kaszt ...

csuzlee
huh meg mindig nem voltam eleg pontos, szoval a lvl 20-as cast valasztasnal segitettek 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

BEAST
jah a party harcol te meg táncikálsz a pengéiddel 😄DDD