Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
siege golem 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
a macsek aranyosabb.😄

Strahd_
Szavazás .)

Unicornis vagy Macsek .) melyik a jobban haszálhato summon? .)

Cromac Mac Art
inkább csak fun az egész, + jó néz ki..😄D

Strahd_
Én meg nem megyek .) mert nem is leszek itthon .) éljen az utazás 😄

Cromac Mac Art
mennék én is de csak vasárnap délután/este leszek otthon..😞

Cromac Mac Art
hát cubic használat sem túl gazdaságos, 5 D kristály-ba kerül és 10percig él..átlagban minden mob-ba 1-et lõ, ami 180-300 dam-ot jelent szal...

csuzlee
Amig kint van addig igen, de ha veletlenul bemegy a feszekbe akkor mondom hogy ki lehet hozni egy helyet ahonnan nem megy vissza csak arrol a pontrol nem szabad elmozdulnia annak, aki kihozta Orfent, tehat birnia kell az uteseit, tehat tanknak kell kihoznia es ott maradnia 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
hát, mostanában kénytelen vok szûkmarkúan bánni az elveszthetõ %-aimmal, ígyis elég keveset tudok jáccani, fejlõdnék is 😞 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

csuzlee
De vegulis mind1, kidolgozunk 1 taktikat, odamegyunk es funolunk egyet, ha meg sikerul akkor boldogok leszunk, ha nem akkor meg jot szorakoztunk 😄 Ennyi

csuzlee
A multkor sikerult lenyomni, csak Orfen maradt 😄

A palaval az a baj hogy a rossz PATKját nincs summon/skill ami ellensúlyozza, az undeadek elleni skillek meg viccek. Ha adnának neki egy-két cubicot bizots az lennék 😊

Nethyrrea
annyira gyorsan nem tudtuk eddig leölni azt a 30-40 kísérõjét 😄

Nethyrrea
ne keveredjünk fogalmi zavarba, a tank golyófogó, a DD az aprító 😊 orfent inkább aprítani kell 😊 a kísérõit kell tankolni 😊

"sokat kel lölni" - sokat kell ülni

PVErõl beszéltem 20-40ig. DE knight egyértelmûen jobb mert nagyobb STR nagyobb PATK, és ha az MATKja is nagyobb ugyanazokat a mobokat gyorsabban bedarálja mint egy human. Én meg annak a híve vagyok hogy pihenés nélkül öljek kisebb mobokat mret a nagyon "gyors" HP regenemmel is sokat kel lölni, addig kicsinálom még sok zöld-fehér mobot a drain+hit comboval. tehát a válaszom: inkább ütnék 10el többet mint a HPm nagyobb, mivel az nem szokott fogyni 😊
40 fölött nemtom még milyen a DA sem azt milyenek a SK/TK-k. Majd akkor nyilatkozok. Mindenesterte Cromac szerintem kéne neked az a summon PVEben csak kisseb mobokat ölj ahol nem kell sokat ölnöd mindjárt meg fogja érni.
PVP - hát ott ténlyeg a DA a kira, de egy bpsp slepp ellen õ is cumizik. Ennyi.

csuzlee
Vagy lehet hogy amig legalabb 1 kiseroje el addig nem megy vissza! Ezt problata mar valaki?

csuzlee
Tudom, mi is tapasztaltuk, de, van ott egy ko ha a melle allsz akkor pont kijon es nem megy vissza! Csak nem szabad onnan elmozdulnia, max befele a tanknak 😄 Nah most ki tudja letankolni Orfent??????? 😄

SDana
Ja, csak akkor dugja ki az orrát, ha szegény farmoló, kvesztelõ emberkék szólóznak akárhol SoSban... De akkor szerintem már a térkép túloldaláról agró lesz rá 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
ha egyszer beteleportált a fészekbe, onnan már nem jön ki többet....amint a szélére ér, visszapattan a fészek közepére, tapasztalat

csuzlee
A csicskasok nem gazok, siman letoljuk oket! Az lenne jo ha Orfen nem menne vissza, ha pedig megis visszamegy akkor a tankoknak ott kell tartani a bejarat elott, mert ahogy kintebb mesz visszamegy kozepre! Bent pedig eleg gazos leverni!

SDana
Csicskákat én elcsalom, majd fake deathel otthagyom valahol a puszta közepén mind 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

csuzlee
jaja, valami ilyesmire gondoltam en is 😄 De csinaljunk meg!!!!! Vagyunk mar jo sokan 😄

Nethyrrea
nem is a számokon van ott a hangsúly, mint inkább a taktikán.

míg kintvan, gyorsan leverjük róla már most a fele hp-ját, hameg beteleportál fészekbe, 2, max 3 parti elég leverni.

1, fõleg tankokból álló csoport kicsalja a segédeit, 1 csapat készenlétben áll segíteni bármelyiknek, és míg a kísérõk futnak a csali után, 1 fõleg DD csapat elkezdi gõzerõvel ütni/lõni orfent (DE vazsik elõnyben, hurricane powa+ bléddencerek, stb)

SDana
Tündék jellemzõen nem PVP karik.
Viszont ha valaki szólózik, tuti, hogy a tünde a legjobb faj neki. Velük lehet a legjobban egyedûl nyomulni.

Cromac Mac Art
jó végülis nem kesergek mert nincs miért, már ez elsõ kasztváltás után 21-es szinten gyorsan rájöttem hogy ez bizony nem pvp karakter...akkor meg már nem volt szivem ujat kezdeni..😄

SDana
SKnak több az ereje és gyorsabban is üt, mint DA. Persze stun alatt õ se üt, élete meg nem sok van 😊

A TK szerintem még mindig csapatos tanknak való. A sebessége és a viszonylag jó védelme melletti jó evasionja miatt szerintem kevesebbet kell gyógyítani, mint egy DAt csapatban. Valamint õ is tudja magát gyógyítani (bogyóból is akár), szóval akár egész partit menthet meg a kihalástól... Míg egy DA max csak nyelni tudja a sebzést és õ hal meg utoljára...

Cromac Mac Art
mert csak azt a célpontot támadja amit éppen te is támadsz...ha pedig le vagyok stunolva olyankor nem szoktam támadni, vagyis a cubic sem csinál semmit..😞

a másik dolog ami nem tul logikus számomra az az, hogy dark avanger-nek nemcsak a HP-je jóval több, de STR-e is vagyis ugyanazzal a fegyverrel mint amit egy hasonlo szintû TK vagy SK forgat több dam-ot fog bevinni, mint a többi tank...és emellé még megkapja a stunt(panther-rõl nem is beszélve)...szal nem értem hogy mi volt itt a logika a balance kialakításánál...

csuzlee
Orfen is kiraly lenne csak oda tenyleg sokan kellunk, es okosan! De meg lehet csinalni!

SDana
Én még mindig azt mondom, a TK inkább öljön mobokat, az jobban megy neki 😊
Mint a paladinnak, az is inkább mobok ellen jó, fpleg élõhalottak ellen.

Jockey
bahh😄

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Cromac Mac Art
ha le vagyok stunolva a cubic nem támad

Nethyrrea
ezaz, ott kezdõdik hogy ODAJÖN.... 😊

egy vazsi azelõtt lesleepeli hogy megmoccanhatna 😊 már ha engedik a sleepet, úgytudom koreai pvp-ben nemszabad

SDana
Posztlopó 😛

Jockey
Nurka?
Az már KOS territórium, nem biztos, hogy szerencsés lenne...
Inkább orfen akkor már, vagy a csicskája 😊

SDana
Amikor sikeresen használtam az AW ellen, akkor fél életem megmaradt a harc végén...
Persze mivel késes vagyok, megfelelõ mázlival is megmaradt volna ennyi 😊
De tetszett, amikor a végén az egyik nézõ megszólalt, hogy "she is godly" 😊
Valóban elég nagy lelki terror, hogy nagyban csapkodunk, én meg UD után SPSel elég gyorsan elnyomok egy gyógyítást, miközben el se találnak...

csuzlee
Huh emberek, mit szolnatok egy nagy kozos hetvegi Nurka Raidhez? Mindenki aki csak el es virul a szerveren!

Jockey
igen, azt már láttam hogy nem rossz a self heal elfeknel, tankoknál láttam, hogy sokat hazsnálják, de pvp-be nemtom mennyire hatékony, nem nagyon láttam még hazsnálni, bár én télleg nem ülök sokat az arénák környékén az biztos

SDana
Én nem érzem kevésnek a skilleket...
A pvp így is elég pörgõs, hát még ha gondolkozni kellene, hogy épp melyik skillt használd...

Jockey
jah, ez askill hazsnálat ebben a játékban alegkevésbé helytálló, mert annyira kevés van😊
tul nagy ész nem kell a hazsnálatukhoz😊
néha vissza is sírom a daoc-s idõket, ahol oldal-l, hátulról, szemböl bevihetõ több ütéses kombinációk vannak egy simpla tanknak is, és ennek megfelelõen megy a pvp-s is😊

SDana
SKnak van ellenszere, szokásos villám, magas szinten.
TKnak meg a C1es védelmi skill, golyók, UD, heal.

Ember tank ellen egyetlen megoldás van, ne érjen utól. Szégyen a futás, de hasznos.
És SKval kapásból méreggel kezdenék és futás a fenébe. Ha megfelelõ a távolság, életszívás. Nem szabad közelharcba bonyolódni, mert lekábít.
TKval pedig sok lövöldözõ gömbõcöt a fejem fölé és szintén futás. Aztán csak leszedik 😊
Ha cica is van, akkor már gáz 😊

BEAST
igaz 😞 ezt is csak ugy lehetne orvosolni ha a cubicok .. maguktol támadnának 😞 amugy igazad van 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
loool...Beast mondd meg nekem akkor a dark avanger gyenge pontját hogy legyõzhessem..1v1-be...egyszerûen nincs neki ellenfele a tankok között...nem lehet okosan használni a skilleket ellene,(nem mintha lennének ellene valamiféle skill-jei SK-nak vagy TK-nak)...egyszerû és rövid a csata..odajön aztán stun , stun, stun, stun...ennyi

SDana
A tündéknek több a hpja, mint a DEknek. Ezért jobb a pdefük is.
Az elemental heal meg egyáltalán nem hülyeség, én rendszeresen azzal farmolok... Ha minden mobra csak egy DBt nyomok el, akkor nem nagyon fogy a manám, tehát marad gyógyításra. Kb negyed életet tölt vissz aegy és két pihenés között el szoktam nyomni akár 2-3at is. Ezzel másfélszeresére nõ a vadászási idõ.
Valamint ez az egyetlen esélyem, hogy pvpben nyerjek... Egy sötételfet is csak úgy tudok (talán) megverni, ha bevetem az UE+SPS+Heal kombót. Így csak akkor van gáz, ha éppen spécit nyom. Akkor meg általában már végképp megszakítja a gyógyítást 😊

Nethyrrea
pk-zd le a szolgáltatót 😊

BEAST
😊))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw
Én meg itt vagyok, ez az oldal bejön 3 perc alatt, MSN nem enged loginolni, Lin2 nem enged loginolni, ventrin 40k a pingem szóval fasza...

01110000 01110010 00110000

valaki elö tud fizetni 1 vagy 2 accot ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
sztem tök mind1 ... nekem a paladin szimpatikusabb ...

GAthersw
Mitõl rendelkezne? A Holy Armor csak undead ellen jó.

01110000 01110010 00110000