Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
LordCain: hm biszt nem tetszel nekem. Igor ÖL! .)
Igor: Yes Master!
... 😊
//tegnap olyan jol szorakoztam megint vele .) hála Zitusnak 😄//
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mage igazi réme az ijász 😄 össze többi nem vészes de az Ijász más tészta 😄 én nem szeretem öket .)
Cuki silence ha alapbol megy akkor lehet válogatni
Bsps el tuti megy, de jelentem....
1 ant nurse 2 lövés (1 bsps es lövés nekem) ergo dehogy silencelem .)
Kryn a cuccaid a werehouseban csücsülnek .)
Tegnap véletlen körülnéztem, és úgy tûnik hétvégén ostrom lesz...
Gludio 29.-én vasárnap reggel 5-kor(eddig a DoO és a Tempest iratkozott fel +mégvalaki)
és ugyanebben a az idõpontban (29 reggel 5) ostrom alá veszik Dion-t is...
meg kellene nézni Oren-t és Girant is...bár sztem ott is ugyanezzel a dátummal fogunk ostromkiírást találni.
bár némi lin2 tápolás is jólett volna, de ezserossz 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
half plate tempert meg plate gaiters tempert vennék!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Néha kell egy kis leszbi.Itt éppen simogatom a p****t.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
๏̯͡๏﴿

Remélem örülsz, hogy jövök. ;D
Szóval...silence-et castolni az Ant Nurse-ekre.
Sztetek lehetséges?
De az Ant Queen sztem, nem gáz.
Ki kéne dolgozni valami taktikák magadnak amiben nem kell vagy keveset pihenned. Valami olyamire gondolok hogy megnézed mennyi HPt gyógyít a healed. Megnézed hogy mennyi idõ alatt regenerálod fel az MP igényét, és olyan mobokat ölsz, amelyek a regenerálás ideje alatt annyi HPt sebeznek le. Úgy ahoyg Dana is írta. Lehet ezek zöld vagy kék mobok lesznek, de ez miatt ne idegeskedj, ugyanis neke, volt egy idõszak amikor eladtam minden páncélom hogy vehessek egy Revot és meztelenül majd brig alsoóban 200PDEFel öltem világoskék mobokat. A pénz is jött, az xp is 15%/óra volt. ÉS mivel nem ülsz a cubicod puszittani tud folyamatosan. És az a 200-300 sebzés nagyon jó, olyan mintha 3-4el többet ütöttél volna ergo kevesbeb HPt sebzõdsz.
Persze ha csak nem haragszol hogy tanácsot próbálok adni 😊 Eygszerûen ez nekem nagyon bejön így.
de van sok másnak amivel sebeznek is ne a DAkat izélgessétek 😊
na jó tényleg el van túlozva a többi knighthoz képest lvl40 felett. . .

Epp Kecskeneten vagyok.Mit szolnal ha meglatogatnank paran es te oromedbe megdobnal parmillio adenaval?

Khold- 52 SR
valakinél van még hely befizetni accot?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX