Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
Egyébként ha be vannak a nurseok silencelve, a queen HP-ját olyan 20mp alatt leszedjük, a guardok meg viccek 😊

01110000 01110010 00110000

Strahd_
akkor ok .) még soha nem voltam ott a karakterstatisztikájuk alapján álitotam a leölést ha nem ütnek engem én le silencelem öket lazan .)

BEAST
jo lesz a sima mezei slíp is ... az elfek csak pihenjenek 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
Biszt majd Igi arcábalép a sok nyálas magenek ha a gazdám ugy akarja...

LordCain: hm biszt nem tetszel nekem. Igor ÖL! .)
Igor: Yes Master!
... 😊
//tegnap olyan jol szorakoztam megint vele .) hála Zitusnak 😄//

GAthersw
Ha nem megy a területsleep, mindenképpen qrvajó ötlet a silence, mert kb. 2 másodpercenként spawnolnak, tehát ölni õket felesleges. Szóval ha a területsleep nem megy rájuk akkor biz le kell silencelni, mert nem lehet õket ölni....

BEAST
probálj harcolni 1 orc destroyer vagy monk ellen ... 2 35ös DE wiz meg én mentünk 1 39es ork monk ellen ... eséjünk se volt ... a slip nem jött be 1x sem ... és olyan gyorsan szorta a 100+os sebzéseket hogy még else kezdödött de már vége is lett a harcnak ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
ijaszra visszatérve a magas criticaljuk miatt jok nagyon.)

Mage igazi réme az ijász 😄 össze többi nem vészes de az Ijász más tészta 😄 én nem szeretem öket .)

Cromac Mac Art
ja mer UD alatt az m.def is 1800-al nõ,csak olyankor meg nem lehet mozogni.😊)

BEAST
jah még vmi ... a táp sleephez ... tegnap bebizonyosodott hogy nem mindenhato a sleep ... volt 1 nálam kb 20 szinttel nagyobb meg 1 kb akkora ork az arénában ... és kb 10bõl talán 1x ha sikerült slipelnem ... vmi skilljük lehet ami védi õket mert mindig nagyon önbuffoltak ... a lovagokat se tom slipelni amikor , asszem az UDt használják ... a tõrösök szivják meg nagyon nekik nincs semmi fegyverük ellenem .. csak ha mákjuk van es 1-2 utésbõl (amit max betudnak vinni 1 meccs alatt) megölnek ... varázslo varázslo ellen elég mokás 😄 ... ijász meg simán megszakitja a kasztot ... szal megint bebizonyosodott hogy nincs überultragigamegatáp kari

Strahd_
De a silence nem éri meg .)

Strahd_
pedig nem leszek .-) 10 nap yugo .)

BEAST
amugy ugyanaz a helyzet itt mint orfennél ... nekem is 3 lövés 1 csicskása bspssel 1 lövés 1 utés 😄 de olyan gyorsan respawnolnak hogy nem éri meg õket öldökölni ... inkább tömegslip vagy root ...

BEAST
ha nem leszel utálni foglak ...

Strahd_
Jah hamár postfarmelek.)

Cuki silence ha alapbol megy akkor lehet válogatni
Bsps el tuti megy, de jelentem....
1 ant nurse 2 lövés (1 bsps es lövés nekem) ergo dehogy silencelem .)

Strahd_
Kryn majd lehet átadom Cainnak vagy Bisztnek a cuccaid hoyg tölük megkapd, mert nem leszek hétvégén és jövö héten .)

Strahd_
Persze hoyg lehet silencelni öket, de megéri?? nem jobb ha pofánlövöm öket? ezt kell mérlegelni.

Kryn a cuccaid a werehouseban csücsülnek .)

Strahd_
Kryn a cuccaid nálam vanak.

Cromac Mac Art
jó Reggel!
Tegnap véletlen körülnéztem, és úgy tûnik hétvégén ostrom lesz...
Gludio 29.-én vasárnap reggel 5-kor(eddig a DoO és a Tempest iratkozott fel +mégvalaki)
és ugyanebben a az idõpontban (29 reggel 5) ostrom alá veszik Dion-t is...

meg kellene nézni Oren-t és Girant is...bár sztem ott is ugyanezzel a dátummal fogunk ostromkiírást találni.

Nethyrrea
émmeg mostfelé fexek le...eddig nyomattunk itt bent cégnél fõnökékkel ut 2k4-et 😄

bár némi lin2 tápolás is jólett volna, de ezserossz 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
kicsit késõn

๏̯͡๏﴿

SDana
Mai tápolás elmaradt, most megyek lassan hazafelé munkából

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Akkor kérdezd meg a mester, hogy honnan kummantja a cuccost...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

srácok valakinél még van hely accot fizetni?

half plate tempert meg plate gaiters tempert vennék!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

És nem izgat a jogi részleged, gondolod hogy hagyom magam elítélni holmi sötételf bíróság által? Muhahaha, rám csak a Mester törvényei vonatkoznak.

Rajtam nincs semmid Kryn, minden a Mesteré, nála kopogtass 😊 Persze hogy meghallgat-e egy alsóbbrendû pénzért olõ orvgyilkost - amikor itt van neki a tökéletes testõr - más kérdés 😊

Taptarap
bahh

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
csak 18+-osoknak!!
Néha kell egy kis leszbi.Itt éppen simogatom a p****t.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

BEAST
ki kéne irnod hogy 1 teljes szitnen át én tápoltam a karidat 😄 ... ha nem igy lesz jön a jogi ut 😛

GAthersw
Acro, meddig leszel itt, adjál kordinátát aztán megyünk a "családdal" 😄DDDD

Ja, mert majdnem mindenem rajtad van... és még ki sem írsz a fõtámogatók közé. A marketingrészlegem asszem hamarosan szólni fog a jogi részlegemnek. ;D

Nem sokat kell farmolnia mert megvan minden 😊

SDana
Szerintem meg hátbadöfni mind. Ha az elsõ nem hat, akkor mégegyszer 😊

Lynx_TWL
az ant nurseoket altatni és rootolni kell, prima guide mondja, hogy lehet akkor az úgy is van

๏̯͡๏﴿

BEAST
örömhír 😄 bíszt annyira gazdag lett hogy 3x is kitudnám fizetni a pénzedet 😄DDD

SDana
Hajrá

Sztradi, kezdj el farmolni mint a gép, mert lehet, hogy hétvégén, legkésõbb jövõ héten visszakérem a cuccaim. 😄
Remélem örülsz, hogy jövök. ;D

Baszkurátor
Micsoda?????
Szerintem mi ketten TUTYI-val lenyomnánk ....

Hát ami nekem eszembe jutott ahoz kéne Isendur 😊
Szóval...silence-et castolni az Ant Nurse-ekre.
Sztetek lehetséges?

Orfent CSAK magyarokkal sztem nem sikerülne.
De az Ant Queen sztem, nem gáz.

Az a baj hogy neked nincs drain energyd sem 😞
Ki kéne dolgozni valami taktikák magadnak amiben nem kell vagy keveset pihenned. Valami olyamire gondolok hogy megnézed mennyi HPt gyógyít a healed. Megnézed hogy mennyi idõ alatt regenerálod fel az MP igényét, és olyan mobokat ölsz, amelyek a regenerálás ideje alatt annyi HPt sebeznek le. Úgy ahoyg Dana is írta. Lehet ezek zöld vagy kék mobok lesznek, de ez miatt ne idegeskedj, ugyanis neke, volt egy idõszak amikor eladtam minden páncélom hogy vehessek egy Revot és meztelenül majd brig alsoóban 200PDEFel öltem világoskék mobokat. A pénz is jött, az xp is 15%/óra volt. ÉS mivel nem ülsz a cubicod puszittani tud folyamatosan. És az a 200-300 sebzés nagyon jó, olyan mintha 3-4el többet ütöttél volna ergo kevesbeb HPt sebzõdsz.
Persze ha csak nem haragszol hogy tanácsot próbálok adni 😊 Eygszerûen ez nekem nagyon bejön így.

hát ja suxx hogy nincs de meg elf harcosnak stunja . . .
de van sok másnak amivel sebeznek is ne a DAkat izélgessétek 😊
na jó tényleg el van túlozva a többi knighthoz képest lvl40 felett. . .

SDana
Birka meg a Birkanetet használja?

Acro
Szoval Kecskemeten hasznalom a Kecskenetet....na

Khold- 52 SR

Acro
Hee Gath..
Epp Kecskeneten vagyok.Mit szolnal ha meglatogatnank paran es te oromedbe megdobnal parmillio adenaval?

Khold- 52 SR

BEAST
igaz a DA "kicsit" ellet tulozva ... pl 1 DE harcosnak több az str(erõ) pontja ... mégsem képes 1 pajzzsal pofánvágni 1 ellenséget ... röhej ...

ha adena kell akkor menj farmolni ne raidra!

valakinél van még hely befizetni accot?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cromac Mac Art
igaz, de legalább adna egy kis sikerélményt...😊

Nethyrrea
ant raid a maga eldarake dropjával neméri meg a belefektetett SS/sps árát sem

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
ahhoz kellene pár sámán, vagy van valami uj taktika?

Sztem meg Ant raid kéne, az még menne is sztem.