Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDDD
és nem félsz hogy átba**nak?
Én asszem maradok.
Bár nekem a gusztin is van egy lvl 19-es de misztikem,sajnos tök meztelen.
Én ott kezdtem a játékot és amikor láttam, hogy többen vannak a siegen akkor jöttem át ide.
Bár nekem a gusztin is van egy lvl 19-es de misztikem,sajnos tök meztelen.
Én ott kezdtem a játékot és amikor láttam, hogy többen vannak a siegen akkor jöttem át ide.
hogy megvegyem a skilljeim?😊amugy nem gyujtök,ha meghalok az altalaba véletlen vagy mar faradt vagyok,mar megszoktam,amugy tenyleg marhasok sp kell majd 52-nel,annyiszor ugyse tudok meghalni hogy eleg legyen
amugy mindenkinek gratulalok a tegnapi sikeres RAIDhez!(aki ott volt)😄
amugy mindenkinek gratulalok a tegnapi sikeres RAIDhez!(aki ott volt)😄
18 millára van már jelentkezõ,10% kereskedelmi költséggel
"mert most megoldhato lenne az adena transfer(1:1-ben)!!" Hogy visztek át annyi manit?
O.o
O.o
Kölll az új projectemhez 

nemis mondtad hogy silvert is veszel😊asszem azis van😊

Grat😊Ugy látom több felesleges spt gyüjtöttél mint én.😊
Sok sikert! Bocs, de ezt még hozzá kell tennem: Szerintem ez egy újabb halott ötlet, mint az eddigiek is azok voltak, és ezt pont most támasztottad alá!
Hat ensem megyek max ha utolso mohikankent tengetem itt a kis eletem akkor majd meggondolom.Addig tuti maradok!
Itt is lenne ket klan es megsem mukszik!Gondoljatok ott majd minden megjavul?Legyen ugy akkor megyek de addig nem!Nem latom ertelmet!
Az ittmaradtak legalabb jobban osszefogva talan tenyleg tudnak egy jo csapatot alkotni.2 prophet akkor mar tuti marad.😊
ZitusHUN lvl33 cleric
Itt is lenne ket klan es megsem mukszik!Gondoljatok ott majd minden megjavul?Legyen ugy akkor megyek de addig nem!Nem latom ertelmet!
Az ittmaradtak legalabb jobban osszefogva talan tenyleg tudnak egy jo csapatot alkotni.2 prophet akkor mar tuti marad.😊
ZitusHUN lvl33 cleric
Zitus
ménem? 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nah majd beszélek vele 😄 LÁZADÁÁS 😄DDD és WoWba és jöttök ... NINCS ellenvetés ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akik jonnek gustinra:
Kog,Arte,Cromac,Nethy,HUNrRiCane(en).. eddig ok mondtak biztosra.
Aki szeretne meg jonni az irjon vissza, mert most megoldhato lenne az adena transfer(1:1-ben)!!
Kog,Arte,Cromac,Nethy,HUNrRiCane(en).. eddig ok mondtak biztosra.
Aki szeretne meg jonni az irjon vissza, mert most megoldhato lenne az adena transfer(1:1-ben)!!
Majd felébredsz!
lol beindul a biznisz? 😄DDDD
+ Ha valakit érdekel akkor van egy H.Bow, Dwarven Mace, Wooden set, stb... a 6.os szerveren, nagyon jó induló felszerelés, és megbízható is vagyok, én biztos oda is adom mindez egyben kell akkkor akciós áron 500k ba kerül neked a fölöslegessé vált pénzedbõl a 2.es szerveren pm me !
az elso 3 dologgal egyetertek
Betársulok és akkor jobb a többesszám 😄DD
"Vagy csak egyszerûen idióta? 😄DDD
"Vagy csak egyszerûen idióta? 😄DDD
01110000 01110010 00110000
Ez csak öt az nem is sok 😛
Vagy minden egyes adenadat külön okként számoltad? 😊
Vagy minden egyes adenadat külön okként számoltad? 😊
hát én nem megyek
bevallom csábítóak az árak meg a sokkal normálisabb emberek, de nagyon sok dolog van ami miatt nem megyek:
1, sokkkkkkal kevesebb ember van, kb, a 1/10-e a Sieghardténak
2, van 3 30+-os és 1 50+-os karim/karink
3, sok-sok ismerõs
4, nagyon necces pénzátvitel (legfõbb ok)
5, van/lesz már magyar prophet
bevallom csábítóak az árak meg a sokkal normálisabb emberek, de nagyon sok dolog van ami miatt nem megyek:
1, sokkkkkkal kevesebb ember van, kb, a 1/10-e a Sieghardténak
2, van 3 30+-os és 1 50+-os karim/karink
3, sok-sok ismerõs
4, nagyon necces pénzátvitel (legfõbb ok)
5, van/lesz már magyar prophet
Költözni akar masik szerverre, megunta, WoW, E2 jobb, vagy csak egyszerüen idióta, nincs türelme a játékhoz!? Egyszerü megoldásra van szüksége! Pénze, felszerelése a legnagyobb biztonsagban a legjobb kezekben lesz nálunk, átadását egyszerûen és gyorsan megoldjuk! Részletekért keressen bennünket! (Vagyis engem) 

Akkor kik is maradnak?
Hát, ha hamarabb szóltál volna akkor tudtam volna adni egy Mage staffot :/
Nem baj....
Akik maradnak, hát ha tudnak normális klánt csinálni.
(remélem)
Akik maradnak, hát ha tudnak normális klánt csinálni.
(remélem)
Skacok.
Lenne valakinek (köccsönbe) valami jobb konyve(esetleg pálca) mint a Relic of The Saints???
Nagyon megköszönném!

Lenne valakinek (köccsönbe) valami jobb konyve(esetleg pálca) mint a Relic of The Saints???
Nagyon megköszönném!

nemtom ez csak tõled istõl danátol meg cukitól függ ... ha ti mentek akkor énis ... karit már csináltam ...
Te is elhúzol Beast Gustinra?
az eu server is 😛
😊
Várjuk ki a WoW végét az még szerintem "kicsit" odébb van 😊
Várjuk ki a WoW végét az még szerintem "kicsit" odébb van 😊
Olvasgatva a postokat most miért is merült fel konkrétan a költözés gondolata? Nem látom a sorok között a választ bár biztos vak vagyok. . .
mire eu lesz addigra WoW is 😄DDD
Ha nem lehet átvinni semmit - bár mintha nem ezt igérték volna akkor én is maradok siegen vagy abbahagyom.
mellesleg bassza meg az NCSoft hogy kicsez a játékosokkal.
Ha meg már mindenképp költözni akarokt miért nem vérjuk meg az eu szervert?
mellesleg bassza meg az NCSoft hogy kicsez a játékosokkal.
Ha meg már mindenképp költözni akarokt miért nem vérjuk meg az eu szervert?
ami mokas meg, mikor legutobb hallottam a crafterukrol, akkor o 40es volt, es azt montak hogy sosincs fent 😛
ha kapasbol a 7-8 magyar.. Ennek kb haromszorosa lenne igaz
aztan hogy a masodik legnagyobb klan a serveren, na ez nagy marhasag
aztan valoban voltak ostromon, de csak az Ashen segitoi voltak
meg en meg tudnek par dolgot mondani errol a klanrol amiket eddig eszrevettem/hallottam, es szerintem nem biztos hogy annyira jol jarnatok ha kapasbol ide belepnetek
ilyenekre kell szamitani, pl amikor Jolsn belepett, nemtom hogy hany napra ra az egyik member lenyulta a dualjat, aztan van bent egy tag, aki mar 2 klanbol es lopott, 15+ millio ertekben, es hat igensok klan KOSan van, naponta 4-5x legvagjak, es ha klantarsa van mellette akkor ot sem kimelik. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de en olyan klanba nem lepnek be ami napokon keresztul crumaba, es egyeb helyeken ahol mellesleg eleg sok kinai van hirdeti hogy tagokat recruitel, szerintem az a klan jo ahol csak meghivasra lehet belepni, es nem arra mennek hogy olyanok legyenek mint a zergek. Lattam mar kinaiakat is a klanba, ami reszemrol megint egy nemtul jo dolog, igaz nincs gondom veluk mert miattuk olcso a sok cucc, de klanba azert nem lennek veluk. Hat most szerintem lenne meg par ervem, de ha tovabbra is ezt a klant tartjatok a nyeronek, akkor sok szerencset a klanba 😊
aztan hogy a masodik legnagyobb klan a serveren, na ez nagy marhasag
aztan valoban voltak ostromon, de csak az Ashen segitoi voltak
meg en meg tudnek par dolgot mondani errol a klanrol amiket eddig eszrevettem/hallottam, es szerintem nem biztos hogy annyira jol jarnatok ha kapasbol ide belepnetek
ilyenekre kell szamitani, pl amikor Jolsn belepett, nemtom hogy hany napra ra az egyik member lenyulta a dualjat, aztan van bent egy tag, aki mar 2 klanbol es lopott, 15+ millio ertekben, es hat igensok klan KOSan van, naponta 4-5x legvagjak, es ha klantarsa van mellette akkor ot sem kimelik. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de en olyan klanba nem lepnek be ami napokon keresztul crumaba, es egyeb helyeken ahol mellesleg eleg sok kinai van hirdeti hogy tagokat recruitel, szerintem az a klan jo ahol csak meghivasra lehet belepni, es nem arra mennek hogy olyanok legyenek mint a zergek. Lattam mar kinaiakat is a klanba, ami reszemrol megint egy nemtul jo dolog, igaz nincs gondom veluk mert miattuk olcso a sok cucc, de klanba azert nem lennek veluk. Hat most szerintem lenne meg par ervem, de ha tovabbra is ezt a klant tartjatok a nyeronek, akkor sok szerencset a klanba 😊