Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
hehe ... ugy tünik a hangya felejtõs 1enlöre 😄 csak 3x haltam 😄DDD a coret nemtom .. még nem láttam 😛 1 egész ajto választott el töle 😄DD nurkát meg nagyon ellehet felejteni 😄 azt a KOS öli minden alkalommal hogy a klánház továbbra is az övék legyen ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
hehe, ki nézegeti orphust... 😊)))

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ez is lehet, mindenesetre ezeket koreai szerverrõl szedte az illetõ.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Szerintem nem a C2 hatása az árcsökkenés... Legfeljebb akkor lenne az övé, ha drasztikusan változnának a droppok. De nem hiszem, hogy fognak.
Inkább csak egyszerûen mindenki kinõtte a cuccát, de már nehéz eladni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
ahogy írja a post küldõje, koreában is tulképp ugyanez volt mint most nálunk, ilyen árakkal ezekben az idõkben.

SDana
Szerintem hamarabb lesz megint core raid (ha valaki eléri 49et), mint ant... A hangya egy szemétláda 😊
Orphen meg még hamarabb, ha összejön megint ilyen tömeg.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Ez szép, hogy közelítenek a cuccok a reális áraikhoz. Csak az a baj, hogy a kedves orphusos posztoló azt felejtette el, hogy azért, mert már nincs ezekre a cuccokra tömeges kereslet. A kóreaiak vannak akkora elõnyben, hogy akinek kellett, az már mind megvette magának.
Ez olyan, mint amikor a gustini alacsony árakról beszéltünk. Siegen azért drága minden, mert most jut el a tömeg oda, hogy épp kell neki minden. A 20-30as korból már sokan kinõttek, ezért csökkent le a brigandine set cuccainak az ára. Ugyanez lesz majd a Cs és Bs cuccokkal is... Jó sokára.

fene hogy tegnap pont nem tudtam lenni, megfogadtam hogy 30 után minden raiden ott leszek 😊
szóval ha akkor raidezünk amikor én is vagyok rám számíthattok. fõleg ha ant raid lesz, a szemétje 10%al dob claymoret 😊

kösz 😊

Nethyrrea
hümm...

guys don't waste your money on b-grade items just yet. When c2 comes out, item prices will plummet.

Examples of c2 prices in korea right now:
Cyclone bow........ 1.9mil
Crystal dagger..... 9 mil
+3 Eminance bow. 9 mil
+3 demon's staff. 10 mil
Kris .................. 19 mil
Demons dagger.. 28 mil

and FALLING.

Hope these help.
You'd be wasting a LOT of money if you buy b-grade items in C1.
Stick with c-grade: it doesn't make that much of a difference.

Nethyrrea
ahogy emléxem én április 17-én kezdtem az ipart.

akkoris kicsit gyanús hogy egy új játékkal, ahol még nem ismersz semmit, hogy tudsz ilyen gyorsan szintezni már az elején...hacsak nem kávéinfúzióval és álmatlansággal küszködve nem.

emléxem, egyszer volt olyan napom amikor 2 szintet léptem egy nap (26,27), egész nap erratica beasteket gyaktam, és még a kínaiak is békénhagytak aznap jobbára. és sok idõm volt jáccani, mert akkor még munkanélküli voltam, tehát nem volt ritka a napi 12-16 óra gamma sem 😄 ígyis csak 29 lettem béta végére.

most már effektíve kevesebbet jácchatok, hazaesek 8-9 között, éjfélig elvagyok, aztán szunya hétköznapokon. hétvégén kicsit lazább, ha muter nem talál meg valami boldogító pótcselekvéssel...

gPROject
csak azt nem értem, mi miért nem fejlõdtünk ilyen ütemben?!

gPROject
Cronus Posted: Aug 31 2004, 08:21 PM

Who tanks in that group?

tharghan Posted: Aug 31 2004, 08:24 PM

" Who tanks in that group?"

our tank of course!

oh wait... we dont have a stupid tank...

archers with evasion buffs are awesome tanks... at least in c1.

zatutic Posted: Aug 31 2004, 08:24 PM

"Who tanks in that group?"

Me/Quadi, i'm 135 evasion, qua is 133. We're the best tanks in the game.

-Z

gPROject
tharghan Posted: Aug 30 2004, 02:33 PM

in our group we have 9 63+, 6 66+, and 3 69+. quadi and I will level 70 tomorrow as well.

so lets see, we all had chinese pl us right? and i guess its the chinese as well that destroy every day whoever dares to come close to us in AL.
can you make up some more bs pls?

im really curious about who you really are, you registered this account only 2 weeks ago... perhaps hong?!

Nethyrrea
"átlag" felszerelés náluk:

full bow of peril, odinon blue wolf, akinél egy kard van, annál damascus...phew. 😮

Nethyrrea
az IC4 nyakrafõre lépi a 70-et. ma épp tharghan volt az illetékes. íme hogyan:

i belive this is the first lv70 prophet of L2NA. if you're wondering how long it took... an average of 10hrs of daily grinding.
20 -> 2 april
30 -> 9 april
prophet -> 21 april
50 -> 8 may
55 -> 23 may
60 -> 19 june
65 -> 23 july

barret
Ja,nem kicsik a képek...😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Cromac Mac Art
reggelt..
jaja, jó buli volt a tegnapi,ha legközelebb összejövünk ennyien akkor GO ORFEN..😄
az nagyon megaláztuk volna tegnap..😛

gPROject
..lehet oda is kelett volna..

gPROject
talán, ha jpg-be konvertálod, 10x ennyit tudtál volna feltölteni 😊
orfenre elég lett volna ez a létszám, bár még pár 45+ wizi, oda is kelett volna

csuzlee
Nekem nagyon tetszett a tegnap esit Raid! Jo erzes volt hogy meg is van egy kis esely a nagy magyar kozos jateknak! Szerintem egesz szep szammal osszejottunk, es meg ha nem is volt sikeres egyik raid sem, en akkor is nagyon jol ereztem magam! Legkozelebb jobb taktika kell, es kicsit nagyobb fegyelem 😄 Itt van par kep, amiket lebutitottam mert nem akartam 3G-t feltolteni http://csuzlee.ini.hu

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

frianci klánban lévö (valszeg ott is él) magyar...
én öszehaverkodtam vele szerintem valami félre értés áldozata lehettél...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Annyiban sikeres volt az ant queen raid, hogy nem pusztult ott az egész banda. Sõt, még taktikázni meg pihenni is volt idõ.
Az már más kérdés, hogy a nõvérkéi egy nagy rakás ******, hogy másodpercenként fullra tuningolják... ennyit egy 75ös bishop se tudna gyógyítani, mint egy ilyen nõvérke.

A corehoz meg annyit, hogy legközelebb 1000 darab kulccsal és két napi hideg élelemmel menjünk... Vagy várjuk meg, míg valamelyik zárnyitogatós 49 lesz 😊

Sáska
Ma sem tudtuk kinyitni az ajtót, végsõ elkeseredésben meglátogattuk a queen ant-ot, persze sikeretelenül😊

milyen ant queent?

HUNrricane
jaja

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
antharast könnyebb megölni mint ezt a mocsok ant queent

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nem tudtunk bemenni 😄

๏̯͡๏﴿

Na mi volt Core raiden??
Meséljetek! 😊

HUNrricane
boldog szülinapot

Majd felébredsz!

GSXR
Azok noobok. Szoktam nyomni egy mindenki alszik spellt. Ezekre jön be szinte mindig és mindenkire majd lemérgezem õket

Ki az a The Krunch? Magyarul rámköszön utána 10 percel meg mana töltés és sg olvasás közbe kiakar nyíratni.....

kill them kill them 😊

Lynx_TWL
én meg egy kurvajó filmrõl maradok le de nem érdekel.......
könnyebb egy emberhez igazodni mint 30hoz...

๏̯͡๏﴿

Minden heppibörzé táborlakónak köszönöm

Lynx_TWL
Mivel nem mindenki olvassa fórumot szóljatok minden magyarnak aki a friendlistben van 😊 ha nincs ott akkoris szóljatok 😊

๏̯͡๏﴿

nem is az a baj hanem az hogy csak spoilra különben a Mester széjjelszedné õket 😊 Meg persze az egyéb jó indulatú egyének 😊
Így viszon gondolom 40 közeli scavenger kellene 😞
A pengékre vevõ leszek abban a pillanatban hogy siekrül szervélni egy receptet szóval ha megtennéd hogy addig nem passzolod el 😊
Persze ha kel sürgõsen piz keress meg és megveszem jó áron 😊

Nethyrrea
ez a DAOC ez nem valami höhhnye...legalábbis grafikára tuti nem

PS: csatlakozom a "heppibörzé" táborhoz 😉

BEAST
boldog szülinapot 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

szintén kösz kösz

kösz kösz

BEAST
ez igy igaz ... sok gyenge 40 közeli 😄 nem tudják hogy kell ezt 😄DDD

Jockey
sajna nem sok idõm volt, de ha bemész a galériákhoz, felraktam 4képet daoc-bol, párona az assasinok vannak rajta, 1en egy klán csapat épp csatába indul (gambell az én karim, én vezettem õket), 1 kép van házikórol, ilyeneket bérelhetsz magadnak..
sajna ostromos képek eltüntek mert vincsicserém volt még anno, de majd szerzek párat, jó nézegetést

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nethyrrea
meg különbenis hoznom kell a formám, én krónikusan kerülöm az olyan alkalmakat amikor nagyobb dropot kaphatnék.....

Nethyrrea
ha mégis...

akkor csak közlöm hogy nem leszek ott, fõnök megint meghívott hogy folytassuk a Doom 3-at 72 centis tv-re kikötve házimozi hangfalszetten nyomatni..

Lynx_TWL
ja és ne azért ne jöjjön el valaki, mert a csapatban van olyan akit nem kedvel... ez
1. faszság
2. senkit nem érdekel
3. kár lenne kihagyni (lehet, hogy pont azon az egy emberen múlik 😊
4.na erre már nem emlékszem

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
na szóval CORE RAID 😊

fél 9kor gyülekezõ cruma lvl 1 bejárat. (amíg mindneki odaér úgyis elelik egy jó fél óra😊

aki tud jöjön ventrilóra (nem kötelezõ)

aki tud ajtót nyitni tanulja meg maxra a skilljét és hozzon magával kulcsokat.. az se baj ha marad, majd megyünk még 😊

๏̯͡๏﴿

Baszkurátor
Szegény kiscsaj mit tekerhetett volna amíg a bratyó nyomja za ipart .....

Baszkurátor
Hát nemcsodálom......

Lynx_TWL
a hugomat akartam befogni, de nem tetszett neki az ötlet

๏̯͡๏﴿

Cromac Mac Art
tényleg ám.. hepi börzdéj z3d !!!