Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Inkább csak egyszerûen mindenki kinõtte a cuccát, de már nehéz eladni 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Orphen meg még hamarabb, ha összejön megint ilyen tömeg.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Ez olyan, mint amikor a gustini alacsony árakról beszéltünk. Siegen azért drága minden, mert most jut el a tömeg oda, hogy épp kell neki minden. A 20-30as korból már sokan kinõttek, ezért csökkent le a brigandine set cuccainak az ára. Ugyanez lesz majd a Cs és Bs cuccokkal is... Jó sokára.
szóval ha akkor raidezünk amikor én is vagyok rám számíthattok. fõleg ha ant raid lesz, a szemétje 10%al dob claymoret 😊
guys don't waste your money on b-grade items just yet. When c2 comes out, item prices will plummet.
Examples of c2 prices in korea right now:
Cyclone bow........ 1.9mil
Crystal dagger..... 9 mil
+3 Eminance bow. 9 mil
+3 demon's staff. 10 mil
Kris .................. 19 mil
Demons dagger.. 28 mil
and FALLING.
Hope these help.
You'd be wasting a LOT of money if you buy b-grade items in C1.
Stick with c-grade: it doesn't make that much of a difference.
akkoris kicsit gyanús hogy egy új játékkal, ahol még nem ismersz semmit, hogy tudsz ilyen gyorsan szintezni már az elején...hacsak nem kávéinfúzióval és álmatlansággal küszködve nem.
emléxem, egyszer volt olyan napom amikor 2 szintet léptem egy nap (26,27), egész nap erratica beasteket gyaktam, és még a kínaiak is békénhagytak aznap jobbára. és sok idõm volt jáccani, mert akkor még munkanélküli voltam, tehát nem volt ritka a napi 12-16 óra gamma sem 😄 ígyis csak 29 lettem béta végére.
most már effektíve kevesebbet jácchatok, hazaesek 8-9 között, éjfélig elvagyok, aztán szunya hétköznapokon. hétvégén kicsit lazább, ha muter nem talál meg valami boldogító pótcselekvéssel...
Who tanks in that group?
tharghan Posted: Aug 31 2004, 08:24 PM
" Who tanks in that group?"
our tank of course!
oh wait... we dont have a stupid tank...
archers with evasion buffs are awesome tanks... at least in c1.
zatutic Posted: Aug 31 2004, 08:24 PM
"Who tanks in that group?"
Me/Quadi, i'm 135 evasion, qua is 133. We're the best tanks in the game.
-Z

in our group we have 9 63+, 6 66+, and 3 69+. quadi and I will level 70 tomorrow as well.
so lets see, we all had chinese pl us right? and i guess its the chinese as well that destroy every day whoever dares to come close to us in AL.
can you make up some more bs pls?
im really curious about who you really are, you registered this account only 2 weeks ago... perhaps hong?!
full bow of peril, odinon blue wolf, akinél egy kard van, annál damascus...phew. 😮
i belive this is the first lv70 prophet of L2NA. if you're wondering how long it took... an average of 10hrs of daily grinding.
20 -> 2 april
30 -> 9 april
prophet -> 21 april
50 -> 8 may
55 -> 23 may
60 -> 19 june
65 -> 23 july

jaja, jó buli volt a tegnapi,ha legközelebb összejövünk ennyien akkor GO ORFEN..😄
az nagyon megaláztuk volna tegnap..😛
orfenre elég lett volna ez a létszám, bár még pár 45+ wizi, oda is kelett volna
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
én öszehaverkodtam vele szerintem valami félre értés áldozata lehettél...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Az már más kérdés, hogy a nõvérkéi egy nagy rakás ******, hogy másodpercenként fullra tuningolják... ennyit egy 75ös bishop se tudna gyógyítani, mint egy ilyen nõvérke.
A corehoz meg annyit, hogy legközelebb 1000 darab kulccsal és két napi hideg élelemmel menjünk... Vagy várjuk meg, míg valamelyik zárnyitogatós 49 lesz 😊

Meséljetek! 😊
Ki az a The Krunch? Magyarul rámköszön utána 10 percel meg mana töltés és sg olvasás közbe kiakar nyíratni.....
könnyebb egy emberhez igazodni mint 30hoz...
๏̯͡๏﴿

๏̯͡๏﴿
Így viszon gondolom 40 közeli scavenger kellene 😞
A pengékre vevõ leszek abban a pillanatban hogy siekrül szervélni egy receptet szóval ha megtennéd hogy addig nem passzolod el 😊
Persze ha kel sürgõsen piz keress meg és megveszem jó áron 😊
PS: csatlakozom a "heppibörzé" táborhoz 😉
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ez igy igaz ... sok gyenge 40 közeli 😄 nem tudják hogy kell ezt 😄DDD

sajna ostromos képek eltüntek mert vincsicserém volt még anno, de majd szerzek párat, jó nézegetést
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
akkor csak közlöm hogy nem leszek ott, fõnök megint meghívott hogy folytassuk a Doom 3-at 72 centis tv-re kikötve házimozi hangfalszetten nyomatni..
1. faszság
2. senkit nem érdekel
3. kár lenne kihagyni (lehet, hogy pont azon az egy emberen múlik 😊
4.na erre már nem emlékszem
๏̯͡๏﴿
fél 9kor gyülekezõ cruma lvl 1 bejárat. (amíg mindneki odaér úgyis elelik egy jó fél óra😊
aki tud jöjön ventrilóra (nem kötelezõ)
aki tud ajtót nyitni tanulja meg maxra a skilljét és hozzon magával kulcsokat.. az se baj ha marad, majd megyünk még 😊
๏̯͡๏﴿