Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
11-en voltunk különben is.😛

Baszkurátor
Most látom a fõoldalon, hogy Z3d-nek szülinapja van (ha minden igaz)
Hát akkor Isten éltessen! !

Baszkurátor
1 db generátor valamint 10-12 darab mókus.......

Lynx_TWL
na meg az, hogy 10en kevesen voltunk😄D

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
fú bazeg kurva áramszünet halálra untam magam

๏̯͡๏﴿

GAttaca meg BeastHUN aprítja az ilyen csoportokat 😊
igaz Beast?😊

Nethyrrea
isa pur és Ckristály vogymuk...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
akkor ma 9-kor Core Raid?

SDana
A claymore receptet warrior of plain dobja, nem csodálom, hogy ritkaság...
Van kedve valakiknek nekiesni pár ilyen csoportosulásnak? Mert bár plains walker vagyok, azért ezeken még nem merek átgyalogolni egyedûl 😊

Akár jó kis csoportos edzés is lehet, mert nem túl erõsek (40felettieknek...), de nagyon szeretik egymást 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Fenének az ilyennek ilyen jó fegyver, csak elrontja 😄

Legalább lett sok kristályod...

z3d: nekem van két pengém hozzá, receptet még nem láttam...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Cromac Mac Art
az nem is sok...

GAthersw
Hát srácok én Hongtol szembe (fog a pajzs) Deflect Arrow 3al meg shield mastery 3al olyan 150eket kapok sima SS lövéstõl.

01110000 01110010 00110000

Baszkurátor

GAthersw
OMFG 😞

Felhívás: ha lát bárki Siegen Claymore receptet és nem irreálisan drága vegye már meg és írja be ide, este rögvest kifizetem.

Szóval ez igy mûxik . . . akkor fel kéne tolni így egy törpét 20ra Cain revojával . . .

Hat igy jartam 😞

hát egy 150-200 + PDEF nem hiszem hogy csak 30al csökkentené 😊
További ötletek: eltöröd az íját, levágod a kezét, lestunolod . . . ööö bocs az neked nincs 😊
De te utoléred nem tud elszaladni 😊

Kiválasztani ki lehet csak az elsõ oldalon írjûk hogy USA és Canada only 😊

aucs baj tortent 😞( mindjart kepet szurok be😞(

Nethyrrea
lol...hányan jáccottak azzal az accal? 😮 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Általában arénában látom, a tempest tagja. És általában mindenki õt veri. Egyszer még piros is volt arénában 😊
(szerintem már rég eltradelte...)

GAthersw
Hong most HBSR, eltradelték az accokat.

kivancsi vagyko Hong hanyas mar, vagy hogy jaccik e meg. Mikor sosba ertem elso karimmal 40en, o mar akkor 54-55 volt asszem 😛

Baszkurátor
senki ??

SDana
De én ugyanolyan ügyes vagyok, mint erõs... Oszt mégis elbírom a két kardot, de a két bicskát meg nem...

HUNrricane
Torhoz ugyesseg kell, kardhoz meg ero.. Ezert nehezebb 2 tort hasznalni, mint 2 kardot..

Majd felébredsz!

SDana
Eléggé rumorjellegû a dolog, bár még én is vágtam be asszem képet ide egy DS-bloodsword dual daggerrõl... 😊
Hasonló rumor szerintem a dual polearm (két vége lenne, mint pl a death knightok nagy playerbazerbálójának).

De lehet, hogy majd egyszer lesz ilyen is, nem tartom elképzelhetetlennek. Ha valakik képesek két kardot forgatni, akkor két tõrt is simán...

Nethyrrea
hát mégha dual tõrösök is lehetnek majd.....lehet csak rémhír de még anno asszem az l2resourcen ilyen is volt. bár egyik C2 múviban sem láttam olyat. azt monnyuk elképzelhetõnek tartanám hogy egy tõrt egy karddal összerakatni (artemis entreri is tõr/kard duallal tolta 😄 )

SDana
Nem lesz nagy különbség. Olyan lesz, mintha hozzáadódna egy normál SSes ütés. Nem az egész spécit fogja megduplázni.

HUNrricane
majd nyomod az SS-es GuardStancet 😄

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
én meg az SS-es sprint-et..😄D

HUNrricane
LoL SS-es fogjak nyomni a torosok a spec skilljeiket..

Majd felébredsz!

HUNrricane
Akkor majd Hasznalom az SS-es Dual Shotot.. es azt mondjak csokkeni fog a manna igenye is..

Majd felébredsz!

Bazz...
C2-ben mûködni fog a spec SS-el??? O.o
Akkor a törösök még durvábbak lennének!

Cromac Mac Art
mit tehetek én róla hogy bugos a mortal blow..😄DDDD

SDana
Ezt nekem ne akard bemagyarázni 😄
Csak SS nincs spécinél, C2ig 😊

Nethyrrea
az igaz...bár akkormeg SS nincs 😄

Cromac Mac Art
spec utesnel nincs is miss..(pl. power strike)

Nethyrrea
jah azt láttam

bár SS-el asszem jóval kisebb eséllyel missel, vagy hogy. vagy akkor ha speckót használsz ütéshez?

Cromac Mac Art
ja igy kezdtem én is annakidején felhuzni a törpémet..lvl 1-en megkapta kicsit Cromac Revoját..😄

Cromac Mac Art
télleg milyen igaz.. pajzsdef tovabbi 30 dammal csökkenti..😊
mit lehetne még levonni belõle?..😄

SDana
Ki lehet választani mindenféle országot...

SDana
Az a gáz, hogy ez nem is hülyeség... Bemész, egy próféta (mint pl Vinyien) felbuffol, kezedbe nyomják az elérhetõ legjobb kardot, egy csomag SSt és essneki a monsztáknak...

Talán még emlékszik valaki arra kóreai televíziómûsorra, ahol azt nézték, hogy milyen fegyverrel hogy boldogul egy kezdõ kari.
10es volt asszem a célszemély és Leto lizzard az ellenfél talán (40 körüli ugyebár). Srác kapott egy falchiont, leölt kettõt ssel, utána meghalt. Kapott egy Sort (vagy valami Ds fegyver), leölt 20at, meghalt. Kapott egy SLSt, leölt 200at... A lényeg az volt, hogy azzal egy ütésbõl ölte õket, hiába nem találta el 10szer, ha egyszer eltalálta, vége volt a lizzardnak... Valahogy úgy halt meg a végén, hogy már vagy 20at mellécsapott és ráfordult a mob és lecsapta...

csak amcsiknak van zárt béta 😞

Dana, HunRiccane nem titeket izélgetlek hogy ennyi skillt használtok, hanem a játékot hogy ennyire van lehetõség 😊
Én is stun + hit taktikára mennék ha arénáznék, elég gáz hogy nincs más- na majd 40 után 😊

SDana
Lesz zárt béta cserébe, tessék feliratkozni szépen és lesni a postát... 😊

HUNrricane
Probalkozok

Majd felébredsz!

SDana
Ijjász mást nem tud csinálni... Max ha mákja van akkor a bénítás bejöhet. Utána lehet kicsit mókázni a doubleshottal (pl ues bicskások ellen ez kell). De nem éri meg, mert egyrészt sokat zabál, másrészt olyan lassú, hogy két szerencsés lövessel annyi idõ alatt akár többet is sebezhet...

HUNrricane
Ok mar Antharas cave-ben kezdtek a karaktert ..

Majd felébredsz!