Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
), hogy mihamarabb énis mehessek veletek !!
És még van olyan aki ezeket a közös nyomulásokat kihagyja ....nemértem

01110000 01110010 00110000
ha zergelni kell klánom tud jönni...
tessék szolni ! ja és mindenki
hozzon még egy kulcsot!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ahogy megütöttem a larvát, láncreakció kezdõdött, és mindneki elkezdett ölni mindent😄 vicces volt de haszontalan😊
sztem egy jó taktika az, ha egy nagy tápos tank rámegy a queenre, megcsapja, aztán megcspaja a lárvát is a lényeg az, hogy az összes guard rámenjen. egy táp vazsi pedig szépen le tömeg rootolja az összeset, és a guardok ki vannak iktatva... egy ideig csak ezért a vazsinak ott kell állnia melettük és noymni beléjük a sleepet rootot mindent a lényeg az, hogy maradjana távol tõlünk. hogy effektívebb legyen az akció, mehet mellé még egy vazsi aki segít neki altatni, a tank pedig rohangáljon körbe gyüjtse össze lehetõleg az összes guardot.
a nurseöket 3-4 varaázsló el tudja intézni, egy lövéssel ahogy ezt Seferin, Ballpower is tette, nem tudom milyen gépük van, de mire kijelöltem egy nurseöt az már feküdt 😊 (nekem kurvára akadt még lower deatilbe is😄
a nurse antokat csak õk öljek, ha másik is erik az csak felesleges damage pazarlás😊 az összes DD csapja a queent, 3-4 wizi intézi a nurseöket egy ütéssel, és pár magas wiz bspssel nyomhatja a queenre az AOEt, hogy a megjelenõ nurseöket is irtsák (úgy hallottam, két magasabb wiz bspssel ha felváltva lövik a queent a területsebzõjük, elintézi a körülötte álló nurseöket, olyan erõset csapnak 😊
a larvát meg nem kell piszkálni, csak elhúzzuk vele a nurseöket és ezzel nehezítjük az anti-nurse wizik dolgát.
a core raidnél pedig az volt a baj, hogy nem tisztáztunk mindent pl: a platform amin van a core folyamatos sebzést termel, tehát a táp tankok akik verik a coreot, kell mellüjk 2 healer akik group healt nyomnak.
nekik csak ez a dolga, a másik két csapatnak pedig a spawnoló mobokat kel verni.
legközelebb nem is megyünk el corehoz amíg dana nem 49es, vagy nem hoz magával mindeni 10 kulcsot😊
ja és ha már raidre megyünk ne ez legyen, hogy xy nem hozott magával SSt + piknik kosarat és másokat hátráltat ezzel😊 (Gather te láma😊
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
átadás elõtt
átadás után

The World is Yours
😄DDDD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nekem teccik. Szóval 1 knight - shield stun lvl9 remélem elég lesz vagy gyorsa neghalok) - már biztosan van szerény személyemben.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
De ha felnövök én biztosan ottleszek !
Addig lehet gondolkozni és megrágni az újabb taktikákat 😊
Persze van a két DA kollega meg az SK kollega nekik biztosan jó magas a skilljük és tudnak ezzel játszani 😊
Még jó pár szint kell mindenkinek, aztán lehet újrapróbálni egy nagy szervezett rushal lenyomni a kislányt. Aztán ha nagyon megy, oda lehet majd szervezni a funraidokat 😊
Már a prima guide írói is rájöttek erre
http://www.primagames.com/games/downloads/errata/76154501.pdf
L2 -- Inactive
Pl volt olyan, hogy ütöttem a királynõt és rámmászrak az õrök. Egyet lecsaptam és elkezdtem szaladni Sis felé. Mire odaértem, már egy õr se volt mögöttem, mindet leszedték rólam. Kaptam a gyógyítást és mehettem vissza ütni. Gondolom ezt nem csak én játszottam meg, szóval GJ 😊
Strahd mondta hogy neki egy nõvér 1 lövés de valami 1-2mp a spawnjuk. Szóval suxx. . . .
Valamint az elején kapásból jó nagyot szívtunk, a királynõ bement a lárva mellé, a nõvéreknek mozognia se kellett, hogy mindkettõt gyógyítsák.
Aztán valahogy kimászott a királynõ, de a nõvérek utána meg szartak a lárvára, nem mentek be gyógyítani.
Az ajtóval meg leginkább én próbálkoztam. Lvl5ös zárnyitásom van. Lvl1es ajtót 100%al, lvl2est 75%al nyitok. A guideban az van, hogy az ajtó egyes, de bent mondták, hogy 3as.
Mindig failedet kaptam, csak zabáltam a kulcsokat... Beletörtem vagy 8at. Meg mások is próbálkoztak. Lehet, hogy C1 óta van csak így.
Sztem nekünk is sikerülne úgy!
Múltkor Ric 2x egymás után ki tudta nyitni!

Megint összevert valaki? 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben