Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszkurátor
Bakker.Ahogy ecsetelgetitek itt a történéseket meg tervezgettek.......és ilyenkor nemtudok jáccani (attention players ), hogy mihamarabb énis mehessek veletek !!
És még van olyan aki ezeket a közös nyomulásokat kihagyja ....nemértem

GAthersw
igen is Orbán Skill úr 😊

01110000 01110010 00110000

GAthersw
minden nursere kell 1 vazsi vagy stunner, ha nincs és mondjuk mindenkire 2 nurse jut, abból csak kavarodás van.

klánomban van aki ki tudja nyitni...
ha zergelni kell klánom tud jönni...
tessék szolni ! ja és mindenki
hozzon még egy kulcsot!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GAthersw
kecseg 😛PPP Nem háráltattam senkit, végülis csak SS nem volt nálam, jah meg escape scroll, jah meg D kristaly, de fegyom meg armorom volt 😛

Lynx_TWL
ant queennél már elég nagy volt a fejetlenség😊
ahogy megütöttem a larvát, láncreakció kezdõdött, és mindneki elkezdett ölni mindent😄 vicces volt de haszontalan😊

sztem egy jó taktika az, ha egy nagy tápos tank rámegy a queenre, megcsapja, aztán megcspaja a lárvát is a lényeg az, hogy az összes guard rámenjen. egy táp vazsi pedig szépen le tömeg rootolja az összeset, és a guardok ki vannak iktatva... egy ideig csak ezért a vazsinak ott kell állnia melettük és noymni beléjük a sleepet rootot mindent a lényeg az, hogy maradjana távol tõlünk. hogy effektívebb legyen az akció, mehet mellé még egy vazsi aki segít neki altatni, a tank pedig rohangáljon körbe gyüjtse össze lehetõleg az összes guardot.

a nurseöket 3-4 varaázsló el tudja intézni, egy lövéssel ahogy ezt Seferin, Ballpower is tette, nem tudom milyen gépük van, de mire kijelöltem egy nurseöt az már feküdt 😊 (nekem kurvára akadt még lower deatilbe is😄

a nurse antokat csak õk öljek, ha másik is erik az csak felesleges damage pazarlás😊 az összes DD csapja a queent, 3-4 wizi intézi a nurseöket egy ütéssel, és pár magas wiz bspssel nyomhatja a queenre az AOEt, hogy a megjelenõ nurseöket is irtsák (úgy hallottam, két magasabb wiz bspssel ha felváltva lövik a queent a területsebzõjük, elintézi a körülötte álló nurseöket, olyan erõset csapnak 😊

a larvát meg nem kell piszkálni, csak elhúzzuk vele a nurseöket és ezzel nehezítjük az anti-nurse wizik dolgát.

a core raidnél pedig az volt a baj, hogy nem tisztáztunk mindent pl: a platform amin van a core folyamatos sebzést termel, tehát a táp tankok akik verik a coreot, kell mellüjk 2 healer akik group healt nyomnak.
nekik csak ez a dolga, a másik két csapatnak pedig a spawnoló mobokat kel verni.
legközelebb nem is megyünk el corehoz amíg dana nem 49es, vagy nem hoz magával mindeni 10 kulcsot😊

ja és ha már raidre megyünk ne ez legyen, hogy xy nem hozott magával SSt + piknik kosarat és másokat hátráltat ezzel😊 (Gather te láma😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hol van ez?

๏̯͡๏﴿

phalanx
megülni = megölni

phalanx
körülnéztem az orphus forumon és nagyon úgy tûnik, hogy csak silence-es taktikával lehet megülni a queent

Lynx_TWL
áramszünet megint mer mér ne😄

๏̯͡๏﴿

BEAST
gat 😛 fuss ki a feketepiacra szerezz 1-2 lance-t 😄DDDDD ha antharassal elbántunk a queen semmiség 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

GAthersw
Mondom, az íjásszok lenyírják a területsebzõvel ketten az összes hanygafaszt, a nurseokat meg simán ki lehet így iktatni ahogyan leírtam, ha 50en vagyunk is visszahealelik. Így kb. 3 perc alatt le lehetne gyakni.

BEAST
sztem meg csak ugy lehetne leverni az anteket hogy annyian megyünk mint a CBA a várakra ... lekell zergelni ... ha speckozgatunk hogy isi silencel minden hanyga rá fog menni ... én 34es szinten 4 ütés vagyok ... már megint 33 vagyok igy kb 3,5 😄DD ... és vagy 8-10 hangya mászik rád ... isinek nem lesz ideje ilyesmire ... az agro meg enm müxik a hanygyákon ... sztet többet kell sebezni mint amit azok megtudnak gyógyitani ... -50% védelmük van a tüz ellen ... ha 1 terület tüzlabdát dobtam bspssel akkor a királynõ körül 1 hanyga sem maradt ... de az ujjak már engem rágcsáltak 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
elég vices látvány ahogy azt a yaksát tartod a kezedben... a fejrésze nagyobb mint a felsõtested 😄DDDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

PhantomW
Cuki megtámogatott egy full zubie's settel hogy lássátok mien nagylelkû ember

átadás elõtt

átadás után

The World is Yours

Nethyrrea
kapják az anyatejet (izé, ant queen tejet 😄 ) infúzióba

😄DDDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
nem 😄
Máson.... 😄

Cromac Mac Art
ezen gondolkoztál egész éjszaka?..😄DDD

Területutálat legkevesebb 1 hónap még nekem, és akkor optimista becslést adtam 😊

Baszkurátor
gondolhatod .....

Öööö ha jól értem: lovagok stunolják a nurseokat. A 2-3-4 izomnuker mindenki mást leölt aki odaspawnol. A DD-k meg szétszedik a queent. Közben a healerek mindenkit gyógítanak kit csak lehet.
Nekem teccik. Szóval 1 knight - shield stun lvl9 remélem elég lesz vagy gyorsa neghalok) - már biztosan van szerény személyemben.

SDana
7-8 nurse is van... 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Megvan a tökéletes taktik az ant queenre, kb. 20mp alatt le tudjauk nyírni, csak kell legalabb 4 Human Knight/DA/Paladin, meg 2-3-4 (nemtommenyi nurse van izomnuker aura flarel amivel egy flarevel megöli, amint bespawnol, a lovagok meg csak stunnolnak (nekem 5bõl 5ször bejött a stun) szóval azok kiiktatva, csak nem szabad õket megölni. Amiket meg a wizzik ölnek azok meg még a heal elõtt meghalnak, a queen meg lófing, ha nemhealelik.

SDana
Aztán majd nagyokat pukkantasz a hangyak orra alá

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Én is nagyon-nagyon szeretnék menni de addig még néhány tányér babot megkell ennie a garázslómnak ......
De ha felnövök én biztosan ottleszek !

Azoknak a kecseg ant nurse-öknak nem fogy el a rohadt manajuk????

SDana
Szerintem nem holnap lesz. Addigra talán majd már te is területagróval fogsz a csapat élén menetelni 😊

Remélem kkor lesz amikor én is ráérek 😊

SDana
Majd legközelebb kipróbáljuk.
Addig lehet gondolkozni és megrágni az újabb taktikákat 😊

Hát magadra kell utáltatni õket . .. kérdés az hat-e rájuk. Nekem szerintem még kicsi a hate-m az ilyesmihez 😞
Persze van a két DA kollega meg az SK kollega nekik biztosan jó magas a skilljük és tudnak ezzel játszani 😊

SDana
Kötve hiszem, hogy a nõvérkék majd jól leállnak bunyózni (én egyet se láttam visszaütni... de lehet, hogy csak nem volt rá idejük 😊, amikor gyógyítani mennek.

Jaja a nõvérekre nem jó a megölöd õket taktika, mert túl gyorsan spawnolnak, és semmiféle fogvatartás nem, mûxik rájuk. Elvileg védik a lárvákat is, te mint mondtad tegnap az sem jött össze . . . meg aztán ha el is futnak a lárvákhoz gondolom ha elkezdjük ütni a quennt vissza akarnak futni. Nem ismerem a terepviszonyokt de nem lehetne fizikálisan ilyenkor elállni az útjukat? Néhany nagy PDEF/evasion fickó beáll az útba, hátulról gyógítják õket, meg folyamatosan magukra agroztatják a DD-k meg közben legépelnék a queent. AZ õrõkre mondjuk nincs ötletem. . .

SDana
Nekem az egyetlen használható taktikának az tûnik királynõ ellen, hogy addig kell lecsapni, amíg a nõvérek átbandukolnak a lárvához és visszaérnek. Ez nagyon rövid idõ, egyszerûen összesen se lennénk képesek ennyi sebzést kiosztani ilyen kis idõ alatt... És sajna itt a tankoknak max annyi szerepe lenne, hogy terület agróval elvonják az õröket, szóval nekik eleve szívás.
Még jó pár szint kell mindenkinek, aztán lehet újrapróbálni egy nagy szervezett rushal lenyomni a kislányt. Aztán ha nagyon megy, oda lehet majd szervezni a funraidokat 😊

ElBart
C1 óta nem lehet sem altatni,sem rootolni a nõvérkéket.
Már a prima guide írói is rájöttek erre
http://www.primagames.com/games/downloads/errata/76154501.pdf

L2 -- Inactive

SDana
Asszem ha belecsapsz a királynõbe, kapásból rámozdulnak arra, aki megütötte... És ha összegyûlt az összes, akkor le is darálják az illetõt pillanatok alatt... Vagy bealtatni kell mind, hogy ne szülessenek újra, vagy folyamatosan ölni õket.

SDana
Én is írtottam a nõvéreket egy ideig. DSel még néha a gyógyítást is sikerült megszakítanom. De mikor megszületik, kapásból kezdi nyomni a gyógítást. Egyszerûen arra sincs idõ, hogy kijelöljem (a next target ugyebár úgy vacak ahogy van... volt olyan, hogy fél percig álltam egyhelyben miatta mert leöltem egyet, next target, kijelöli és attack gombra visszaváltott a már halottra... meg kellett várni, hogy az eltûnjön és utána állt csak rá normálisan új célpontra), nemhogy még meg is öljem a gyógyítás elõtt.

Orfennél is ilyesmit akartatok asszem.

Az õrõket nem lehetne elcsalni a szokásos 1-et megüt egy gyors elf, a többi rámozdul aztán lefutja õket? vagy túl gyorsak?

SDana
Egyébként csapatjátékból is szerintem nagyon jól alakított az egész banda.
Pl volt olyan, hogy ütöttem a királynõt és rámmászrak az õrök. Egyet lecsaptam és elkezdtem szaladni Sis felé. Mire odaértem, már egy õr se volt mögöttem, mindet leszedték rólam. Kaptam a gyógyítást és mehettem vissza ütni. Gondolom ezt nem csak én játszottam meg, szóval GJ 😊

Nethyrrea
megkérdem külföldi barátomat este õk kivel/hogyan mentek be múltkor

Azóta az orphuson volt update, az a stratégia nem megy, mivel nõvérkéket nem lehet altatni, paralizálni, megõrjíteni.
Strahd mondta hogy neki egy nõvér 1 lövés de valami 1-2mp a spawnjuk. Szóval suxx. . . .

SDana
És ráadásul még a királynõ mellett ott voltak az õrök. Amint valaki csapott egyet, az amugy is agresszív õrök nekiestek az illetõnek. Nekem sötétkékek voltak, de nagy tömegben (gyakorta 5-6an is) bárkit ledaráltak volna... Engem is mindössze 3 hangya ölt le egyszer, pedig kb háromnegyed életnél elkezdtem futni elõlük és öltem is õket. Egy örrel gyorsan végeztem általában (ds meg 4-5 sses ütés), de lezergeltek 😊

SDana
Nem ment a nõvérkékre altatás és rootolás se.
Valamint az elején kapásból jó nagyot szívtunk, a királynõ bement a lárva mellé, a nõvéreknek mozognia se kellett, hogy mindkettõt gyógyítsák.
Aztán valahogy kimászott a királynõ, de a nõvérek utána meg szartak a lárvára, nem mentek be gyógyítani.

Az ajtóval meg leginkább én próbálkoztam. Lvl5ös zárnyitásom van. Lvl1es ajtót 100%al, lvl2est 75%al nyitok. A guideban az van, hogy az ajtó egyes, de bent mondták, hogy 3as.
Mindig failedet kaptam, csak zabáltam a kulcsokat... Beletörtem vagy 8at. Meg mások is próbálkoztak. Lehet, hogy C1 óta van csak így.

Baszkurátor
Mér,mitír

Olvastátok, hogy mit ír a prima guide az Ant Queen legyakásáról?
Sztem nekünk is sikerülne úgy!

Hogy a francba nem tudtatok bemenni az ajtón??
Múltkor Ric 2x egymás után ki tudta nyitni!

Baszkurátor

SDana
"félek! nem tok materialt gyüjteni!!! minden kék meg zöd 😞"

Megint összevert valaki? 😊

Nethyrrea
kempeld HV-t. ott soxor látok.

light x bow shaftot láttok szoljatok !!! FONTOS 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben