Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Dobják mobok (talán spoilozni is lehet, mintha greater healt lehetne...), csak annyira ritkák, hogy aki talál, az se tudja mikor felhasználni, mert csak egy van neki 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
de már 2-t elhasználtam eccer....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
mikor merre. biznicelek mostanában

Nethyrrea
még az olimpián nyertem 3-at 😊

gPROject
jahhh, hihi
azért jó lenne tudni, honnan lehet szerezni, gondolom csak benne van a játékban, nem csak az olimpiára találták ki, mint ahogy a mana lötyik sincsennek sehol 😞

SDana
Randa sötétek nyerték az olimpiát...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
honnan szereztél Te greather haste potiont??

Baszkurátor
Nincs valakinek egy eladó vagy nemhasznált ezért kikölcsönözhetõ swordbreaker valamint egy comp bóója??

Baszkurátor
Asszem majd inkább hétvégin.Merre vagy fellelhetõ ???

Nethyrrea
mindenesetre az én táncikálásom legalább valami, összehasonlítva a hímek nyújtózás-szerû izéjéhez képest...

Nethyrrea
hihi...jaja 😄 elõször énis szakadtam a röhögéstõl amikor bekapcsoltam a hangot (általában hang nélkül jáccom hogy a többieket halljam ventrin) és hallottam hogy dúdolászik mellé 😄😄

Baszkurátor

SDana
Jajj, ténleg... Elértem a 46ot, még egy adag sp kell nekem és 5%os eséllyel fogom tudni nyitni a lvl3as ajtókat. Szóval elvileg 20 kulcsból be tudunk jutni Core bácsihoz egy kis traccspartira 😊
Persze minimum kellene majd a multkori létszám...

SDana
Nem is a pengetáncolás az érdekes benne, hanem a dudolászása mellé 😊 A fenékrázásról nem is beszélve...

Nethyrrea
hát, ha egy prófétától kapnék egy haste2-t, akkor néznél csak igazán 😄 vagy a greather haste option is ugyanazt tudja? mert akkor ma este megmutathatom 😊

Baszkurátor
Nethy,eccer összefuthatnánk valahol és megmutathatnád igazán, hogy milyen amikor a pengék táncolnak!!!!
Qrva kíváncsi lennék reááááája....

Baszkurátor
Halika!
Én a sógorom bankkártyájával fizetek és 3 havonta kb.:10k huf.
Meg a játékot is megkell venni,az is olyan 10k és adnak hozzá 1 hónap jáccccásit...

Cromac Mac Art
van 1 Kris edge-e eladó..csak accountunk nincs még..😊

es nincs valami IRC csatorna ahol fentvagytok magyarok?
hali!

en meg csak az ingyenes verzioval jatszottam anno a tajvani(?) szerveren, de azota nem. Most lesz megint netem, szal majd elo akarok fizetni, mennyibe van havonta a game? es ti hogyan fizetitek? es a ragnarok online is jo?
Baszkurátor
Bár lehet, hogy erz csak az érzékelõim csalódása ....

Baszkurátor
Én úgyvettem észre, hogy ha leülök és van ez a passziv skillem akkor kicsit gyorsabban töttödikk a manám

Nethyrrea
"Raises amount of MP recovered from recharging" ez szó szerinti fordításban azt jelenti hogy a feltöltésbõl adódó Manapont mennyiségét megnöveli. tehát valszeg tényleg az, hogyha manát töltenek rajtad, akkor többet kapsz vissza mint alaból (vagy gyorsabban is regenerálódsz? ezt nemtom)

Gyeremekeim! Volna 1 kérdésem:
Mi a fene az a "Higher Mana Gain" spell??
ezt írja róla: Raises amount of MP recovered from recharging.

De ezt hogy értsem? mikor számít ez? Ez értendõ a body to mind -re , vagy a mana feltöltésre az elf mágustól??

Dömike nem érteni...

Nethyrrea
egy biznyos OBERSMITH hirdette az orphuson (vajon ki lehetett.... 😊 ) csakhát ugye mivel ric accja nemmegy ezért nehezen tudnánk eladni neked 😄

Nincs Kris edged még? Azt mondtad 4 nap és lesz 12! 😞

Baszkurátor
Méééér???
Igaz, hogy apró a törpe de nemhiszem, hogy kiskorú lenne...

pedo feeling?😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

vezzeg behalt a serverük

HUNrricane
Igazi Nude patch

http://www.wrw.be/index.php?act=Downloads&CODE=02&id=112

Itt van rola egy kép (szigoruan 18 feletieknek!):
http://www.wrw.be/screenshots/<112>z221086613112.jpg

Majd felébredsz!

BEAST
akkor mind1 ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ne tessék agodni! 😊
a te pénzed jelenleg ittemben van amit be kéne vinni giranban csakhát itt a lvl 40 és inkább xpzm kicsit

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Baszkurátor
Ja.Sajnos RiC accountja jelenleg nem üzemel....

Nethyrrea
ködget-ködget

Héjjj!!!
El ne add az én pénzem is!!! 😛PP

gPROject
már nincs több hely az inq-ben 😞
de van még 2 magyar lvl3-as klán, ha még mûxik a goh 😊

Nethyrrea
jáccani 😄

Baszkurátor
Mik a követelmények Dana??

BEAST
majd lenne veled 1 kis beszédem 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
van valakinek egy link jol összszedett kinai beszolásokrol? .)

Cromac Mac Art
Te is abbahagyod, vagy mi?

adena eladó! => msg

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
😄 pontosan 11 napja nem jáccottam aktivan 😄 1x azért benéztem 😄 de most megint leszek mert vége a WoW tesztnek 😞 ...

SDana
Te játszol még egyáltalán?
Száz éve nem is láttalak belépni 😛

BEAST
én igen 😄 hadénis 😄 léci léci léci 😛 ...

SDana
Meg aki az elsõ szélfuvallatra holtan esik össze, de ha nem jut el hozzá a mob, akkor nagyokat pufogtat belé... Nem tank, núker, mint Malice...
Ténleg, baszkurátor, nem akarsz csatlakozni az Inqhez? Már elég szép számmal vagyunk 😊

Nethyrrea
sokkal több magyarázat nem kell hozzá 😊 nuker a tömegpusztító 😊 aki crumában tömegesen lövöldözi/mérgezi a gólemeket, 2 lövésbõl lekap egy nála pár szinttel magasabb mobot, stb 😊

Cromac Mac Art
már van fenn pár leírás az inq-es honlapötleten.😊
és itt elérhetõ is még a dolog:

http://www.explus.hu/inquisitors/index.php?mit=60

Baszkurátor
Pedig igazán faxa lenne egy ilyen szótár!!