Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugger
Zúzós törpe kerestetik most !!!

Baszkurátor
Skacok,kellene nekem sürgõsen köccsön fél milla.
Jövõ hét végefelé visszaadom + 100k kamat!!!

Jockey
lol
ezt megörökítem😊
tom már wow fórumon letárgyaltuk, de akkor is..😊
még emlékeimbe sejlik az l2 általam való lehúusa utáni flame postjain hehehe😊)
micsoda pálfordulás..😊)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

😊))))))))))))))))))))
Persze hogy nem csalas!:FFFFFF
En akkor veszek 10 gepet, meg 10 accot, es 1v1 cimen 10v1ezem😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jakuza, mar kb fel eve vangol kliens van, amcsi serveren. Csakmar nem beta😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
Csomó ilyen van. Tegnap is találkoztam egy próféta/qw kombóval DV bejáratánál. Nem elég, hogy tápolja magát, még bunkó is volt 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

JA, félreértettem 😊
Akkor is...így könnyû...2 ember visz 1 karit, még jó hogy fejlõdik az az egy kari 😊

EGY ember játszik...akinek van két gépe és 2 accja!
Nem két ember játszik 2 gépen 2 accal!

SDana
Nekem általában a 'dejótölünk-hoppmennyitfejlõdtem' érzésem van mostanában 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

hpzolee
Ha ket ember viszi a karit akkor miért akacc ki rajta ha nem tucc két embert kitenni(hisz ez természetes) nem értem 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

BEAST
hehe ... nem fogok szenvedni meg unatkozni csak azért hogy "juj2%otszereztem" érzésem legyen ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Ennyi erõvel tápolhatnál is, jobban menne az aréna is 😊

BEAST
mivel épp nincs wow néha felmegyek arénázni ... ennyi ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Jó ez... Csapatban jól elvagyunk néha.
Miért, te mit csinálsz? 😊

BEAST
nalátod 😄 ennyi az l2 ...

SDana
A powerlevel és a nem powerlevel között nálam annyi a különbség, hogy a nem powerlevel után van pénzem, a powerlevel után meg nincs, csak gyorsabban jön a szint 😊

Lynx_TWL
meg ha buzikat nevelsz😄

๏̯͡๏﴿

BEAST
látom te is kened-vágod a témát 😛 .... gyanus vagy 😄DDD

GAthersw
Dehogynem 😄 Pl. a betörõ 😄

01110000 01110010 00110000

BEAST
õõõ ... sztem itt te vagy az aki nem érti a dolgokat 😄 ... én már nem L2zök ... az egész játék ugy ahogy van elvan baszva ... a folyamatos mobölési kényx ... a semmiért .... pf ...

Szimszet meg ne bántsd 😊))))
Jó kis játék az 😊))
Ott legalább nincsennek köcsög emberek 😊

De erre miért mondtad hogy "PFÚJ PWRLVL ... az ilyesmitõl még jobban elmegy a kedvem ettõl az egésztõl ..."
Wizard nem ezt csinálja bazz?
Nem elég hogy 2-3 lövés egy monszta, de manát is tud "csinálni" magának. Ez is szinte megállás nélküli hent.

Na hát igen...
Így könnyû 😊
2en visztek egy karit egész nap megállás nélkül.
Ennél már cask az jobb, mikor a RiP-es Bizkitcan vagy ki, 2 karit visz egyszerre. Mert Õ ugye megteheti. 2 gép (amin elfut az L2) + 2 acc, és van TH-ja (vagy Hawkeye ezt nemtom) meg egy prophete.
Nem nehéz......
De az már felbaszott mikor 1v1-eztem vele és mecs közbe healelte meg buffolta magat a prophetével és mikor mondtam hogy ez nem fair, meg egy köcsög csaló akkor csak annyit mondott, hogy az nem csalás ha mind a két karit Õ irányítja!
LOL
A jó anyádat....

BEAST
folyamatos mobölés minnél rövidebb pihenõvel .. ezt értette õ is és énis ...

SIMS2 ... TEJÓÉG 😄DDDD

Ettõl miért?????
Sztem te nemtod mit értett Dana pwrlvl-en.

BEAST
PFÚJ PWRLVL ... az ilyesmitõl még jobban elmegy a kedvem ettõl az egésztõl ...

[Jakuza]
Na akkor asszem mar kivarom a 3-4 honapot, amig megnem jelenik a Middle Earth Online.
Addig mar nem fizetek erre elo.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Cromac Mac Art
én is én is..csak valaki help 1 hónapot plz...

Lynx_TWL
igen, csak nem vagyok befizetve😊

๏̯͡๏﴿

SDana
Tegnap én is próbálkoztam kis powerlevellel, hogy meglegyen a maradék két és fél százalék. 20 perc alatt jött össze, tehát óránként kb 10-12%ot tudnék fejlõdni. Napi 4 órával ez háromnaponként szinlépés, ami a jelenlegi 2hetes ütemtervet figyelebe véve nem rossz 😊
Cserébe viszont tuti veszteséges a dolog a sok ss és a gyorsító lötyi miatt. Viszont ha ügyesen csinálom, akkor fehéreket nagyjából megállás nélkül tudom ölni. Csak nem szabad spécit használnom, a mana a gyógyításra kell... Vagy heal poti töltögetés kell.

Baszkurátor
Már régen nem a béta megy kacsa
Fizetnyi köll érte ....

hpzolee
Zonca minket igazol😄D

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

SDana
Menni mennék én is. Csak megint úgy kellene minimum, mint multkor, hogy 3 teli csapat meglegyen... Ott azért lesz halál meg szívás mindenképpen 😊

[Jakuza]
Sanca a kliens meg mindig sargaknak a nyelven muxik ?
Vagy mar kiadtak egy rendesen ertheto betaklienst is ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hogy lehet ezt megjegyezni?😊)

koszi

Mindja 50. Power lvl van

B@lu
huhh en mennek oda szivesen😊

bazz már 49 vagy?O.o

SDana
Alt+H

User interface-t hogy lehet eltuntetni?

GSXR
hmm lehet igazad van mert acro pl iszonyat nagyokat szokott rajtam tölteni...

Strahd_
Bitang nem
"Higher Mana Gain" megnöveli rechargnal a visszatöltött mana mértékét.. én legalább is igy tapasztaltam

GSXR
Azt tanuld meg. Mp gyorsabban töltödik vissza.
Gondolom te is garázsló vagy.

Végleg abbahagyod?O.o

mazsa
Van egy problémám: az autoupdate-nél elakadok, ugyanis azt írja, hogy "Download .\Notice\Notice-e.txt file", de nem tölt semmit, csak áll.

elado acc és adena! acc:lvl 35 dark elf assasin ,lvl 35 dark elf spell howler ,lvl 40 bounty hunter ,lvl 20 artisan és még pár kissebb!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Még mindig meg van, csak rád vár meg a pénzedre 😊

Nethyrrea
avadon darabkák érdekelnek, ahogy az aláírásomban is írtam. dana, ugye megvan még a recipe? sztem este lezsírozzuk.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Baszkurátor
Valakit nem érdekel eladó Elvenékkszerkészlet??