Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még én is élek és virulok..meg remélem leszek is majd hamarosan..addig is..
nem tudna valaki befizetni 1 hónapra?..

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Röviden, tömören, .......
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Fõleg ha nemlehet majd karit átvinni.Akkor nemsok értelme lessz.....
PcDome
Az idézQjel elkerülte a figyelmemet, de nem is hívtátok fel rá 😊 Honnan tudja, hogy nem véletlen, ha elöször látom? 😊
ha meg a közös shoutba akarsz írni (amit narancssárgával látsz) akkormeg felkiáltójellel kezded a mondatot. valahogy így:
!mindenki idefigyeljen, mert most én kiabálok
"név szöveg
pl. ha nekem akarsz írni vmit akkor ezt kell írnod:
"Cukipofa Szeva Cuki! 😊
ennyi 😊
Mindenki csak ennyit mond: " név és szöveg" De ez nem elég, valaki mondja már meg rendesen....
Már fél napja szarakodik a kiba*** mob szerver.
Nincs elég monszta,valahogy csak a fele van a szokásosnak.
mellesleg nekem semmi bajom velük néha partyba is invitálnak bár igaz, hogy semmi értelme mert xp nuku
Aki benne van plz jelezze.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ICé lett gludio? Pff... DoO nem kapott semmit 😊
Nem is tudtam az ostromról (nem is figyeltem), de szerintem nem is mentem volna. Drágább meg sokkal nem lesz semmi, mivel giran a fõ vásárlóváros... A legjobb NG cuccok lesznek egyedûl drágábbak.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Reo
Birkus Maximus

és ugyanúgy fognak farmúúnyi,botozni stb ...

amúgy jó kis hent volt megint