Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van rajta egy mázsa comic szerintem ilyen beküldöd a gm nek és felrakja dolog lehet

link javítva

oopsz igazad van köszi az észrevételt remélem így már megy

Kosz

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
Ez mégse az a komik, hanem valami másik 😊
Amúgy lineage2.gamemeca.com, ha valaki esetleg eltévedne 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
A komik régen fent volt l2resourcen lefordítva.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

kóreai oldal
lineage2 témában.
lehet öltöztetni karikat, meg van rajat comics igaz kóreai nyelven de a lényeg lejön . Comics miatt érdemes szerintem. A fenti menûbõl galery és azon belül comics . Olyan mintha fórum lenne de nem az .

Baszkurátor
gõz... 😊
Már ha a c64-es lokomósön a tárgy ....

Lynx_TWL
felhõ?😊

๏̯͡๏﴿

SDana
A felhõpamacsok ott is fotorealisztikusak voltak 😊

jo van na de meg nem kaptam meg wow eu betara a kodot😊
adig eq2😊

Lynx_TWL
Locomotion😊

๏̯͡๏﴿

BEAST
jah és az hogy kb akkor sereget összehozni mint az CBA ... és 15 perc alatt ... ilyet probáljatok L2ben 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
na ez meg a másik 😄 ... WoWban 1 másodpercnyi lagom sem volt ... pedig csak béta ... és a 20+os küldik már egész szép világkörüli turákat jelentenek ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nekemis jobban teccik a wow, jokis hangulatos texturak, sokkal szinesebb vilag. Oda nezek ahova jolesik, nincs 2 perces swap minden mozdulatnal
a kuldetesekrol meg mar nem is beszelek mert meg itt megkoveznek

GAthersw
SKILL, ha erre tévedsz akkor gyere ventrillora!!!

01110000 01110010 00110000

BEAST
naja az L2 tényleg szép , a DE karik még mindig a legjobbak ... de , mást nem tud adni ... az EQ nagyon jol történet és világ , de hamar átmegy azis L2 féle netenvásárolt cuccáradatba ... az EQ2 meg agyon szép lesz , bár a karik kicsit furák ... az animáciok , effektek nagyon ott lesznek , a városban élet lesz meg minden ... de nekem a wow mégis jobban teccik ... igaz nem olyan übergrafikáju mint az L2 , mégis többet ad a sok küldivel és a jól eltalált világgal ...

SDana
Hát hajrá 😊
Majd tudósíts 😊

GAthersw
én rosszabb napokon még mindig elõveszem mai napig kedvenc játékomat a Might And Magic 6-ot eszméletlen feeling játék, a grafikája viszont már 96ban elavult lett volna de hihetetlen élvezetes 😊 jajjjjjjjjjjjjjjjjj

01110000 01110010 00110000

nem mondtam hogy uber allat lesz, de tudod a remeny hal meg utoljara😊)

SDana
A grafika valóban nem minden, de azért valljuk be, hogy mostanában már nem születnek olyan játékok, amiket _csak_ a tartalmukért lehet szeretni... Ilyen nekem utoljára az FF7 volt, bár akkoriban az a grafika is elég über volt 😊
Lehet, hogy én vagyok öreg, de sok újat, ami odaköt egy játék elé, már nem várok el semmi új játéktól.

Baszkurátor
Ezzel teljes mértékben egyetértek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

még jó hogy fel sem telepítetted de már tudod hogy milyen über állat lesz

persze hogy nagyon joL2ben grafika, csak unom mar az allando hentelest pen utani rohangaszast😊

meg azert valjuk be rpghez nem sok koze van😊

Baszkurátor
Ja!
És lehet akármilyen fos néhány(majdnem minden)dolog az L2-ben a graFika az télleg ottvan...

Baszkurátor
Ez igaz.Viszont (nálam legalábbis) beletartozik az is (mostmár) hogy jólegyen a graFika... 😛
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a graFika nem minden de ......

Cromac Mac Art
nem baj, már kevesebb mint 2 hét..😊)

meg megy update, de nem a grafika az elsodleges nalam, sokkal fontosabb hogy elvezzem a jatekot😊

Cromac Mac Art
szó-szó, van egy kis gyurmafigura beütésük..😊

Nethyrrea
van neki accja csak nem tudta befizetni 😄

egyébként sajnos nem tudok, nekem is egy barátom fizeti elõ, mi televagyunk már a webkártyán 3-an: seferin, lynxék, és én. 😞 már befizettem volna ha megtehettem volna 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Téged nem zavarnak a formátlan karakterek...?
Amit képeken eddig láttam, mind valami amorf jelenség volt...

hehe, mig ncsoftnal karban tartanak este en mar EQ2ben nyomulok ha minden jol megy

Baszkurátor
Hát hogy legyen szegénykének acca...(reg,regiszrácijóóó)

Nethyrrea
miben segítek?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Baszkurátor
Segítesz MaC kollégának a regben????
Leborulok nagyságod elõtt ...

jo ertem en, de azert mokas, hogy kb 50Mb rol updatel tobb mint 3 gigara😄DDD

Nethyrrea
cromac, ha olvasod SG-t, írj privit, most nem bent vagyok, másik cégnél karbantartani, és nincs msn.

Cromac Mac Art
jajj..ha ilyen problémáim lennének.😊
Te kis mákos..😄

aha, de kicsit szivok klienssel, 5megas setup.exet tolthetsz le ami aztan szepen elkezdi magat updatelni, most tart 1 giganal es kb ez az 1/3a az egesznek, ja es lassan tolt le😊)

Cromac Mac Art
mellesleg.....még mindig nincs aki be tudna vállalni engem 1 hónapra?.😄

Cromac Mac Art
Jana szerver

a beállításáról itt mindent megtalálsz:

http://szamitogep.hu/show/read.php?id=14811

ULTRAGIGAMEGA OFF

Tud vki window xp ala ilyen netmegoszto progit amivel le lehet korlatozni a megosztott savszelet meg figyeli is a dolgokat?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Bevettek closed tesztre?

most updateli magat kliens, de nem egyszeru😊
majd elmeselem akkor hogy milyen😊

BEAST
nem , de nemis szeretném 😞 ... szép meg jó meg minden ... de ha olyan lesz mint az 1 volt ... akkor ottis mobhent 1000L és jóóó hosszu küldetések 😄 ... nekem az EQ1bõl akkor lett elegem amikor már a 2. kiegészítõ jött ki és már elgondolkoztam azon hogy megéri e ... én eqzni már tuti nem fogok 😞 a WoW jó lesz ... sok küldi , rövidek és pergõsek ... nem kell sok1000 mobot levágni mire végre esik 1 küldicucc ...

beast eq2t nem probaltad?

BEAST
minek? nem kell szidni az L2 olyan amilyen ... én nem foglalkozom már vele ... amig kijön a WoW jó lesz ...
amugy is csak a társaság miatt maradtam mert a játékot már nagyon rég unom , ezért jártam már csak arénázni ... de már a társaság sem az igazi ... tudod ez a magyarok vagyunk dolog 😄

msn suxxor😊

Alapitsatok "szidjuk az l2ot" egyesuletet!😄

használjátok már azt a retek msnt... megyek venti!
remélem dset kell 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

adok kamat nem kell...
msn:[email protected]

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben