Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nnnnna,az orfuszra sem megyek többet asszem .....
Dual Weapon Mastery 1 Passive - - - 19,000 Increases attack power when using bows.
A legérdekeseb bnekem a filmben az volt, hogy volt egy sötételf ijjász, emivel meg valami csicsás páncélban. Viszont a haja az C2es sötételf haj... Nincs kint olyan rég a c2 kóreában, de lazán vannak már új karik új fejjel 40 felett... Hülye kockafejüek 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
http://www.revamped.org/
a Soe mapot enis feltettem es szerintem jolnezki😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Na ezért mondtam, hogy ha eccer nekem nagy karim lesz akkoe olyan de olyan öldöklést rendezek, hogy olyat még a moha nemb@ßott ...!!

jot a kis kinai ks er .) szokás szerint ks elt mident a ks drow megunta és beleütött a mobokba amiket a kinai is... és utána a kis drow egy késel utöt valami jelentéktelent gondolom a kinaiba, belilut a kinai is szurt vissza de ekkor fura dolog történt .) a kis drow szép páncél kerult.) egy ij a kézbe (eminence bow) és löt 😄 olyan jot röhögtem 😄
Gondolom már kicsit rutinosak és eccerüen nemütnek vissza. 😞
Meer próbálkoztam.Direkt odavittem az én édes Maliceomat meg egy low lvl kerit akivel elkezdtem basztatni az egyiket.Arra gondoltam, hogy valamelyik visszaüt és akkor Malice be.......
De egyébként kb. 7-8 ember várta, hogy valameJJik visszaüssön és lila legyen.De nemjött össze.....
hameg kell segíteni kasztváltóba, szólj, letankolom a mobokat 😊
A humáán wizárdé pl. elég gázos sztem.....
Tudod a kedves és aranyos Baszkurátor nevü karim PENGETÁNCI YESSSSS (copyright) lessz ha felnõ....
elõször le kell verni asszem 5 likantróp-skullra való likantrópot a gludio/elftown/detown keresztezõdésnél, aztán valahova gludin mellé eldzsalni valami pókot meg szemet lecsapni, aztán megvan. pontosan hogyvan majd megnézem neked.
Odavittem egyébként egy alacsony (lvl 11-es) humán wizárdot hogy ingereljem de nem ütött vissza és sajnos nemtudtam leölni sem mert az egyikük (sztem egy ember vitte a három karit) állandóan gyógyította....
raadasul fel sec a castolas...
ha eccerre kezdjuk el castolni mire en azt mondom hogy hók...mar alszom is
szerintetek fel lehet buffolni egy shamant hogy olyan gyorsan castoljon mint egy wizard? buff+set+mittomenpl BSPS
nincs mob lopas, ks, farmolas, nem lattam meg kinait sem, mar van lakasom, tukorrel, lampaval, szal edig jobb mint L2😊)
Anno: Biszt irtogatott valahol KS elték folyamatosan...
Odamnetem Isivel látom egy harcos és egy pap nagyban öl gyüjt midnent amit lát .-) jo poén én is elkezdtem amibe beleijaztak azt lelötem .) 1 lövésel kb 1 perc után megunták és kérezték miért csinéltam megmondtam visszakapják amit másoknak tesznek .) van aki ért ebböl van aki visszaüt ilyenkor .) annak bsps sleep aztán köszönjük nincs miröl beszélni .)
Hogy nemlehet normálisan jácccccóóóódnyi.....
RoD-ban van egy (3-as csapat,pfff) nagypofájú f@szrágcsáló KSelõ fosbojler.Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de ideges vagyok

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
elõbb bent volt, lemaradtál 😊
nemtok mivel játszani, szomorú vagyok... 😞(
l2-vel játszanék csak nincs megfelelõ kari amivel tudnék nyomulni 😞
ha cukival bemegyek, mindig jön egy rakat angol privát, amire mukkani se tudok 😞( mi a francnak van ennyi ismerõse? 😊
hunniat nincs kedvem már vinni, mert semmi értelme egy sokadik da, ráadásul pala is van már 😞
ja errõl jut eszembe Gat.., milyen érzés, hogy van már nálad "jóval" magasabb magyar da? 😉)