Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszkurátor
2 ijj a kézbe és lábbal meg "pengeti" az ember a húrt.....végülis....

Baszkurátor
LOLLLLLER

Nnnnna,az orfuszra sem megyek többet asszem .....

Dual Weapon Mastery 1 Passive - - - 19,000 Increases attack power when using bows.

SDana
Asszem senkinek nem lett meg a cucc 😊
A legérdekeseb bnekem a filmben az volt, hogy volt egy sötételf ijjász, emivel meg valami csicsás páncélban. Viszont a haja az C2es sötételf haj... Nincs kint olyan rég a c2 kóreában, de lazán vannak már új karik új fejjel 40 felett... Hülye kockafejüek 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Baszki.
Ha egy héttel elõbb árulod .....

Gugger
nem kell valakinek egy +3 Demon Fangs ?!

idáig is az voltam,nem?😊)
Botozni fogsz te is?😊
ha epp valakinek van kedve egy kis cheatre😊csak regisztralni kell
http://www.revamped.org/

a Soe mapot enis feltettem es szerintem jolnezki😊
Cromac Mac Art
jaja.. még anno béta idején, le-pk-zott egy griefer, azt még most is tudom hogy brilhasti-nak hivták...😄

Nethyrrea
esküszöm elmegyek este valami ng cuccot összevásárolni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

énis szivessen segítek ^^

Nethyrrea
csak majd jól meglepõdnek ha elkasztolom hirtelen a dance of firet, és belelendülök 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Baszkurátor
Hát ez kérlek a rutin hiánya ... 😊)

Nethyrrea
jaja, énis ilyet akarok. piece bone páncél, vagy szarabb, max gladius, aztán a jótékony vándor útrakel 😊

Nethyrrea
mert direkt rájuk mentél 😛 ha csak ötlegelni mentél volna, ks-eltek volna. ha akkor csapod meg õket tettetett idegességgel, tuti visszaütnek 😊

Baszkurátor

Na ezért mondtam, hogy ha eccer nekem nagy karim lesz akkoe olyan de olyan öldöklést rendezek, hogy olyat még a moha nemb@ßott ...!!

Strahd_
láttam olyna páldát RoD ban .) egy "kis" drow öldökölt igen gagyi ng cucokban .) még én is bufofltam hajnalal .) ugy megszántam hoyg 1 mob után pihen .)

jot a kis kinai ks er .) szokás szerint ks elt mident a ks drow megunta és beleütött a mobokba amiket a kinai is... és utána a kis drow egy késel utöt valami jelentéktelent gondolom a kinaiba, belilut a kinai is szurt vissza de ekkor fura dolog történt .) a kis drow szép páncél kerult.) egy ij a kézbe (eminence bow) és löt 😄 olyan jot röhögtem 😄

Strahd_
ks elni kell öket kis karival .) egy idö után ha nem botok van reakciójuk .)

Baszkurátor
Ebben igazad van.Nyitok egy kis jegyzetfüzetet.......

Baszkurátor
Nemfog menni tesvér!
Gondolom már kicsit rutinosak és eccerüen nemütnek vissza. 😞
Meer próbálkoztam.Direkt odavittem az én édes Maliceomat meg egy low lvl kerit akivel elkezdtem basztatni az egyiket.Arra gondoltam, hogy valamelyik visszaüt és akkor Malice be.......
De egyébként kb. 7-8 ember várta, hogy valameJJik visszaüssön és lila legyen.De nemjött össze.....

Nethyrrea
nézzed orphuson, hátha. de ork vazsikról nemsok képet láttam ottse...ha láttam.

Nethyrrea
ha nem túl magasszintûek egyedül szétszedem õket. csak be kell lilítani õket valahogy...hmmm..kéne NG cucc álcának 😄

Nethyrrea
csomót KS-el és nememléxel a nevére? ejnye.... én az ilyet mindig megjegyzem....

hameg kell segíteni kasztváltóba, szólj, letankolom a mobokat 😊

B@lu
#30551 valaki help?

B@lu
en is mehetek???😛

Baszkurátor
CSak hogy mennyire bonyolult, de ezekszerint nem az.
A humáán wizárdé pl. elég gázos sztem.....
Tudod a kedves és aranyos Baszkurátor nevü karim PENGETÁNCI YESSSSS (copyright) lessz ha felnõ....

Baszkurátor
A franc emléxxik má a nevükre 😞
Az egyik valami AgoBot vagy valami hasonLÓ volt.

Nethyrrea
mire gondolsz?

elõször le kell verni asszem 5 likantróp-skullra való likantrópot a gludio/elftown/detown keresztezõdésnél, aztán valahova gludin mellé eldzsalni valami pókot meg szemet lecsapni, aztán megvan. pontosan hogyvan majd megnézem neked.

Nethyrrea
írd le a nevüket, este benézek oda nethyvel takarítani 😊

Baszkurátor
Nethy,a pelenkás lovag küldije milyen???Van valami leírás róla???

Baszkurátor
Hát komolyan mondom, ha eccer nekem lesz magas karim akkor olyan vérengzést csinálok az ilyen fasztalicskák között, hogy öröm lessz nézni!
Odavittem egyébként egy alacsony (lvl 11-es) humán wizárdot hogy ingereljem de nem ütött vissza és sajnos nemtudtam leölni sem mert az egyikük (sztem egy ember vitte a három karit) állandóan gyógyította....

B@lu
tud vki olyat ahol sok ork sámán szkrínsot van? magas szintûek...

B@lu
amugy meg 36 vagyok😊))) elirtam alul

B@lu
hat az viztos hogy a bsps + sleep eleg hatasos meg egy shaman sem vedi ki...

raadasul fel sec a castolas...

ha eccerre kezdjuk el castolni mire en azt mondom hogy hók...mar alszom is

szerintetek fel lehet buffolni egy shamant hogy olyan gyorsan castoljon mint egy wizard? buff+set+mittomenpl BSPS

Dana nem rossz EQ2, nem gaz a grafika sem, iranyitas elsore kicsit gazaos volt L2utan😊

nincs mob lopas, ks, farmolas, nem lattam meg kinait sem, mar van lakasom, tukorrel, lampaval, szal edig jobb mint L2😊)

Strahd_
Baszk .) vidd fel a wizardod magas szintre .) hidd el van hatása .)

Anno: Biszt irtogatott valahol KS elték folyamatosan...
Odamnetem Isivel látom egy harcos és egy pap nagyban öl gyüjt midnent amit lát .-) jo poén én is elkezdtem amibe beleijaztak azt lelötem .) 1 lövésel kb 1 perc után megunták és kérezték miért csinéltam megmondtam visszakapják amit másoknak tesznek .) van aki ért ebböl van aki visszaüt ilyenkor .) annak bsps sleep aztán köszönjük nincs miröl beszélni .)

Baszkurátor
Én meg megfogom ezt a sz@rt és kiba**** az alblakon minnyá!
Hogy nemlehet normálisan jácccccóóóódnyi.....
RoD-ban van egy (3-as csapat,pfff) nagypofájú f@szrágcsáló KSelõ fosbojler.Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de ideges vagyok

Taptarap
egyedül lettem DE elder??

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Cromac Mac Art
Acro!!
elcserélte a shilien elder-ét egy 47-es DA-re...😊

GAthersw
Amíg nem tudlak elkapni cukival addig nem tok fejlõdniii 😞((

01110000 01110010 00110000

GAthersw
ki?

BEAST
sztem akkor ugy lett volna hogy jóval magasabb "magyar" da 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

phalanx
TheKrunch-ra gondolsz?

Ki az?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
Skill mivan mostanaba veled?Végleg abba akarod hagyni?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
nem játszik most 😊
elõbb bent volt, lemaradtál 😊

nemtok mivel játszani, szomorú vagyok... 😞(
l2-vel játszanék csak nincs megfelelõ kari amivel tudnék nyomulni 😞
ha cukival bemegyek, mindig jön egy rakat angol privát, amire mukkani se tudok 😞( mi a francnak van ennyi ismerõse? 😊
hunniat nincs kedvem már vinni, mert semmi értelme egy sokadik da, ráadásul pala is van már 😞

ja errõl jut eszembe Gat.., milyen érzés, hogy van már nálad "jóval" magasabb magyar da? 😉)

GAthersw
CUKIIIII MERRE VAAAAAGY?????

GSXR
az a hülye szerdán azt is ki szokta írni hogy csak 10 perc..pff

Baszkurátor
Jéééééé,aszondta az attention nevü gémer, hogy csak 90perc lesz a leállásika....