Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
A lényeg az, hogy 1-1 partyzás, nagy hentelés nem a bot miatt fog meghiúsulni. Cuki, ha nincs bot, ugyanennyien válaszolnak csak nem az van ott hogy online hanem az hogy offline. Egyébként meg az aki használja az válallja hogy bannolhatják. Az õ döntése. Aki meg nem használja, az elmondhatja, hogy én e nélkül is gazdagabb és magasabb szintû vagyok mint Kis Guci Illés aki meg használja.

01110000 01110010 00110000

BEAST
naja 😛 de a bétára már nem jutok be ... addig találtam maagmnak más elfoglaltságot 😛 ... és nem nem a abszogatás az 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
"Sok mindenki segített neked, aztán ....tál a fejünkre mindannyiunknak! Errõl ennyit!" legalább ne állits olyan dolgokat amik nem igazak ... köszi ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Manoooo

Köszi!😄DD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
jah persze ... poénból botozik vki ... amugy meg pont most irtad ... te dolgoztál és nem votl kedved jáccani ezért használtad a botot ... gondolom a pénz amit a bot hozott nem jött rosszul ... ENNYI VAGY, GG SZANALOM!

... 1re mókásabb ...

na bantsatok beastet, stresz teszt alat fuggo lett es meg nem kapta meg wow kulcsat, ezert fusztralt most enyire😊

amint lesz kulcsa ujra helyre all a hormon haztartasa😄

Nethyrrea
nekem már nem lógsz, szóval engem húzz ki a listáról 😊 de ha kell hosszúlejáratú kamatmentes hitel, szólj bátran.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Manoooo
Sok mindenki segített neked, aztán ....tál a fejünkre mindannyiunknak! Errõl ennyit!
Ha a 90k-t elõteremted vhonnan, nem fogok tiltakozni, mert most voltak kiadásaim bõven, és még két emberkének "lógok"!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

csuzlee
http://l2vault.ign.com/View.php?view=Translations.Detail&id=6

Itt nezd meg cuki!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Legyszives idezd azt a sort, ahol en azt mondtam hogy botoztam, mert meloztam!!!!!!! Latod fogalmad sincs mirol beszelsz, mert van sajat velemenyed es azon tu lnem latsz! En poenbol botoztam, a melohelyen, mert nem volt forgalom es unatkoztam, es nem akartam jatszani, mert az full kepernyot igenyelt volna, es ha megis jon valaki ki kell lepnem es az elegge megviseli a gepet 😄 ENNYI VAGY, GG SZANALOM!

na kira, grat magamnak😄DD

Nethyrrea
mutasd meg neki manó! 😉 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Plz dobjon meg vki egy linkkel, ahol le vannak írva a C2-es skillek!

BEAST
ehehe 😊 jah mindenhol béta accot akarnak venni ... túl drága 😞

Nethyrrea
énis dolgozom, azóta hogy elkezdõdött a fizetõs játék. mégis tudok játszani. cromac is dolgozik, õ is tud, már amikor, meg még jópáran. ti szerintem csak hozzászoktatok hogy nyáriszünet alatt látástól mikulásig ment a játék, és most szar lemaradni.

BEAST
nem beszéltem magam ellen ... engem már nem érdekel hogy ki botozik és ki nem ... engem csak ez az álszent duma zavart amit te lenyomtál ... "az hogy vki dolgozik meg minden nem jó ok a botozásra" erre 1-2 commenttel késöbb TE irod azt hogy csak azért botoztál mert dolgoztál és nem tudtál jáccani .. igaz nem a main karival ... ez szánalmas ... amugy meg a fasz stilusom ... lehet ... de az L2 szar és kész ... akármit is mondasz ...

manó ... ha a pénzed kell akkor megkapod ... megszerzem neked azt a 90kt ... a vicc ebben az hogy nem csak ti segitettetek nekem ha jól emléxem ... igaz ilyenkor csak erre a részére jó emlékezni 😛

Beast gyere vissza eL2õzni!!! 😄DD
Gazdag leszel!!! 😄D

wow
csak viszonyítás képp...sieghardton ma láttam ilyet 25 millért!!!

pedig ma lettel 48😊
csuzlee
Beast ezt a te velemenyed, te e szerint is cselekedtel. A velemenyedet termeszetesen meghallgatjuk, csak ne 2-3 commenten belul beszelj sajat magad ellen. Kb. 1-2 honap utan felvetted ezt a fasz stilust, hogy mind1 mi van, az szar, azt nem jol csinaljak, te tudod, isten vagy, stb. CSAK KOTEKSZEL VEDD MAR ESZRE!!!! (en csak jot akarok) 😄D

latom, szepen zajlik itt az elet😊

mondjuk, nekem mar uninstal lett lineage2, igy ezen problemakhoz mar nem szolok hozza😊

LOL...ezen fél órája röhögök! 😄DDDDDD
(túlzás rlz 😛P)

Manoooo
Beast!
ki vagyok akadva rajtad??
Nem értelek komolyan!
Egyszer ellene szólsz a botnak, leszólod csuzlee-t!
Utána Nethy-nek meg azt mondod, hogy ha a fél társaság csinálja, akkor miért ne!
Amúgy nem tudom emlékszel - e még a tartozásodra! Amit nem adtál nekem vissza!
Úgyhogy Csuzlee-t ne bántsd, mert ez nekem szarul esik, és mert én is tudlak baszogatni!

Baszkurátor

Nem is ezen a szerveren játszol, nem is vagy az inqben, nem tudod mi folyik már vagy 2 hete itt, Ez az "igazsegg" szóval plz ne írj hülyeséget, ha nemtod mirõl beszélek.

BEAST
mi is az eredmény? lol ... 1 kari amit csak kihasználni lehet ... pesze segit mert rendes ... de ezért szenvedett hónapokon át ... ugy ahogy van szar az L2 ... nem éri meg vele jáccani ...

csuzlee
Hat en ugy erzem, Cuki eleg sok melot fektetett eloszor a torpikejebe, es meg is van az eredmeny, mert eleg sokaknak segitett es a sajat, masodik karakteret is eleg szepen felhuzta es felszerelte!

GAthersw
Az lenne a legjobb, ha abszulút semmilyen bot nem lenne és akkor senki se tudná használni.

BEAST
vicces ... akkor te vagy a jófiu mert nem a main karival botoztál 😄DDDDDDDDDDD

Az milyen lenne, ha lvl 50 után is ugy fejlõdnél mint lvl 20-on? Semmi értelme nem lenne, 1 hónappal béta után 70-es karik szaladgálnának. Még jó hogy nehéz ilyen szinten már fejlõdni.
Ja és ugye én Gattacát akarom fõ karimnak. De attól még, hogy le vagyok maradva 10 szinttel, nem fogok hasznáni botot.
Cukit meg lvl 55-ig viszem, utána hanyagolva lesz, de ha megint kedvet kapok hozzá akkor Cukit viszem.
A törpét azért utáltam meg mert partyba nem vmi hasznos, csak exp-t lop. Nincs nagy sebzése, szar a stunja, 5 szinttel kisebb DA, pala fele olyan jó ruciban 10x jobb tank, még ha agólem nem szívna exp-t akkor lehet ezt vinném tovább, de így.....craftról már nem is beszélek, mikor egy fegyver-t craftolni kb 1-1,5 óra, ha nincs semmi összerakva. ://

BEAST
az L2 meg pont az a játék ahol a sok munka sem ér semmit ... hiábba farmolgat akárki 20 órát / nap ... a többiek lehagyják ... mert ezeket használják ... ez igy már nem játék hanem szenvedés ... a franc se fizet ilyen szarért ...

csuzlee
Lol, soha eletemben nem hasznaltam a boto main karakterrel, nyaron toltam fel vele egy torpet lvl_18-ra ugy hogy a munkahelyemen ment az L2 meg a bot es melo kozben neztem! Ennyi volt eltem botozasa, 6 nap! Beast te pedig ugy erzem nem ervelsz, hanem kotekszel, tudod a ketto kozott van kulonbseg, es a masodik nem igazan vezet sehova 😄DD

Strahd_
jaíh és alacsony szinten is .) Cedar Bot ot .)

Strahd_
Én is használtam botot a legvégén .) Sage Staff .) legjobb bot volt 😄

BEAST
csinálják ... engem nem érdekel már nem jáccok ... és amugy is a lájnédzsesek több mitn fele botozik vagy vmi más gémkönnyitõ lehetõséget ahsznál ... akkor most miért pont a magyarok ne ...

Nethyrrea
a fele inq bottal szintezik

BEAST
akkor te miért is ahsználtad a botot ? ha akkoriban nem használod nem itt tartanál az tuti ... és ha jól emléxem pont te voltál az aki a munka meg nem vagyok játékban érvekkel védekezett ... nc

Nam botoznak ezek! Hogy mond6sz ilyeneket!!!

Árulnak a pijacon! Azért nem szólnak hozzád!! igen ez az igazsegg!

csuzlee
Beast erre inkabb nem mondok semmit...

GAthersw
Miért tán' nincs? Gyurcsány biztos nem fog bankot rabolni, meg Bill Gates sem. 😊))

Nethyrrea
én nem botolok pl...inkább játszok és úgy leszek magasszintû.

BEAST
csuz pont te mondtad hoyg ez csak 1 játék .. ne hasonlitsd már a bankrabláshoz ...

GAthersw
"Egy jóideig" (visszajössz). Akkor miért adod el az ACCot is? 😞((

BEAST
acro te miért mész? meguntad esetleg vmi más?

csuzlee
De bakker en ezt meg mindig nem ertem....en napi 9 orat melozom, minden nap, nem csak nyari szunetben, es suliba is jarok, tudjatok egyetem + melo, minden nap reggel 8-tol este 7ig nem vagyok otthon, es en meg sem botoztam!!!!!!! Miert lenne mar Gathernek igaza? Ez kb. olyan hogy aki kevesebbet keres, annak nagyobb joga van bankot rabolni 😄 LOL GG NC!

BEAST
ezez dögöljön meg mind ... sõt sztem irány és uninstall Linage 2

Acro
Hali mindenki!

Sajna itt kell hagynom L2 világát egy jó ideig.
Ezért úgy döntöttem eladom a karimat, és a pénzét.
Kb 14-15 millió adenáról van szó.
Az acc meg egy majdnem 51-es DA, és egy 35-ös Assasin.
Ami érdekes az accounttal kapcsolatba, hogy akivel elcseréltem(egy angol srác), az nem szedte ki a számlaszámát plyanc-n, és ezért a havidíjjat õ fizeti.Magyarul , akié lesz ez az account, annak nem kell havidíjjat fizetni.

Ha valakit érdekel a dolog dobjon hozzám egy mailt: [email protected]

Khold- 52 SR

Baszkurátor
Skill papánál.Írj neki privit!!!

GAthersw
Az a 25% már régen volt :/

Na ezt szivesen megnéztem volna! 😊))