Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Pl személyeskedés nélkül...: Ric abbahagyta a nyilasát (a jelek szerint), aki klánvezér. Reo birkaként nem nagyon játszik, phan meg a karival inkább skillekre nyomul, ami érthetõ is, õ is klánvezér. Berzerk meg szintén klánvezér, most õ is abbafejezte ezek szerint...
A tömeg megvan, a szándék is, csak pont azok fáradtak bele a vezérségbe, akik azok voltak... Elõlrõl kezdeni egy új karival, vagy egy meglévõbõl újra lvl3at csinálni meg megint könnyen oda vezetne, hogy aki csinálja belefárad lvl4 elõtt...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
De ha mondjuk ilyen brutál szigorítások lesznek, ami számomra elveszi a játék örömét, azt nem szeretném!
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Majd felébredsz!
Skacok,nemtud valaki csinálni valahol egy klán fórumot ahova csak a klántagok tudnak belépni???Jó lenne egy jelszavas fórum is.
Inkább legyen kicsi, de csak magyarokból álljon 😊 Ha valaha eljutunk lvl4es klánszintre, akkor már ha nem is alklánként, de csatlakozhatunk valami szövetséghez névleg. Az is bõven elég lenne.
Egyébként ric, te nem aklarod továbbfejleszteni a goht és mindenkit bevenni? 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
amugy 1sem volt 😊
Ha közössen mindenki beleegyezne "aminek nincs esélye" akkor beszélnék pár klán vezetõvel..
Majd felébredsz!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
-lvl 3- klán. 700k sp es 3m adena (asszem)
+lvl 4- klán 1,4m sp..
Majd felébredsz!

Más karival mindenki azt csinál amit akar.
Az már megfordult a fejemben, hogy mit mondanak a többi playerek az INQ-ra????na, itt a bot klán......
Szal ezért is jólenne ha klán karival senki sem botozna!
És megkell állapodnunk abban, hogy az õ szava szent.
Én ezt egyébként is így gondolom egy klánvezérrõl.
Na.
Akkor kell elõször is néhány ember a klánból aki aktív és aki elis vállalja a dolgot.
Nekm 2 jelöltem is lenne,mindketten hozzászóltak a mai témához.......
Na????Választunk vezírt????
Egyébként tényleg kár volt kilépnie cukinak ezért... Különösen, hogy elvileg most már gattaca a fõ karija, aki nincs is a klánban, hogy azonnal értesülhessen valami partiról... Így meg fõleg meg fogja unni, ha nincsenek állandó társai és minden jöttment csak buffokért kunyerál nála.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A megoldás mégsem az lett volna, hogy egybõl kilépsz a klánból!
Van egy fõnökünk.Összekellene trombitálni a klánt ventrin és megbeszélni ezt a dolgot,gyártani valami klán kiskáté-t amibemn a szabályokat leírjuk.Abba belelehetne/lehetett volna venni ,hogya például:az Inq klán tagjai nem használhatnak botot.
Vagy valami,na.Egy kicsit elkapkodtad a kilépést.Persze ez csak az én véleményem.
Bot nélkül is lehet háznyi bunkónak és becstelennek lenni, és bottal is lehet becsületesen nyomni. Pl bot néha inteligensebb, mint én és kevésbé ksel egy népesebb helyen 😊 Míg pl a ksereket, hülye kínaiak, meg a trainelõs kis sunyi törpék nem botok, mégis elõbb ütnék meg bárki helyében egy olyat, mint agy magában békésen ellevõ karit, aki láthatólag megállás nélkül öl...
Diákok, dolgozók: betegálomány!😛PPPP
Mekkora feeling lenne!😄DDD
Nekem már nincs szabim, de érzem, hogy lassan beteg leszek! 😄
Nem lehet utánanézni vhol, mondjuk pénteken, hogy mi van szegény Core-ral??? 😛PP
Tegnap reggel láttam, hogy mentek többen is! Õk vagy tudtak valamit, vagy nagy mákuk volt! 😄DD
ma nem aludtam hajnal 1 töl 11 ig crumaztam léptem 100+++ % ot! volt kedvem játszani! ha viszont nincs mért nem bot cisnálja a kék mobo kijelölését? mig bot megy takaritok kaját csinálok megnézek egy jo filmet! nem élek 1000 évig hogy mindenre jusson idöm!!! egyszerüen nem lehet mindenre idöt szakitani! te minek használsz mosogépet ha kézzel is kimoshatnád?!?!?! gépek rulz! azért vannak hogy mást is tudjál csinálni! <== EZT ne felejsd el cuki beast!
régen mig artisannal kerestem a betevöt (ss) volt olyan nap hogy egész nap sst kraftoltam! LOOOOOL manna töltés néklkül! kinek van kedve sst gyártani? tán neked cuki?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Hétvégén lesz újra próbálkozás? Ha igen, akkor spmet a zárnyitásra pazarolom, hogy ne kelljen annyit tökölni az ajtóû elõtt. Ha nem, akkor addig költöm másra 😊
Utána meg hasonló volt arénában, amikor bementünk sokan és majdnem kapásból volt 5v5re másik klánból partner (kétszer lerongyolódtak, bár mondjuk egyszer nagyjából bitang rendezte le õket mind 😊. És hiába botolás, meg hogy azzal értem el a szintet, ez jó volt (no nem mintha eddig olyan sokat botoltam volna). Nem azt mondom, hogy a farmot csak bottal, a mókát meg normál kliensbõl. Hétvégén én is farmoltam egyedûl és néha az is élvezetes tud lenni. Meg volt nagy parti is, ahol szerintem nagyon durván öldököltünk (ugye, cuki? 😊. Szépen egyensúlyban tartva a dolgokat, mindig azt csinálva, ami jólesik nem lehet baj és nekem belefér a botolás is. Az undorító az az, amikor valaki bottal felnyomja magát 1tõl 50ig és utána elmegy keménykedni a gludini arénába. Ez olyan, mintha valaki pénzért venné a kariját. Részemrõl jobban elitélem az adena és karakter kereskedelmet, mint a botolást.
Nem egyszer tapasztaltam már, hogy ilyen kapott/vásárolt karik sokkal gyengébben teljesítenek, mert nem ismerik magukat... Míg azért egy bot belövéséhez valamennyire ismerni kell a karit, hogy ne haljon meg percenként.
Majd felébredsz!
Na nekem erröl az a véleményem:
Mindenki ugy játszik ahogy akar, és ahogy élvezi a játékot.. De minek nyalogatnád a tortásdobozt, ha megehetnéd a tortát is? Ugyanis nem mind1, hogy Cursed Maingauch-al, vagy Dark Screamerrel olsz 42-esen.. és az se mind1 hogy 40-es vagy 60-es szintü vagy...
Hogy miért is?... Volt klán warunk??? NEM.. (miért is: mert a szintünk egy 0 <="nagy 😄" felszerlésünk a 'többségnek' 0 "-II-"... egy sieghardton lévõ átlagklánéhoz képest.
Voltunk ostromon? NEM.. (nem azt jelenti az ostrom, amikor 1-2en szaladgalunk nép közt és pár szerencsétlent megölünk, aki annyira lagolnak hogy még annyit se tudnak mondani hogy help..)
Gondoljatok bele milyen Fun lehet amikor ott vagytok 3-4 "rendesen felszerelt, magas szintü" partyval, és van egy zászlotok és van pár szövetségesetek. és a legfontosabb hogy van cél, amiért érdemes küzdeni!!...
Az nem cél hogy még 2 és fél millio adena és egy fokkal jobb fegyverem lesz!
A játéknak a legjobb része a klán war és az ostrom... Aki beéri monoton napi 6óra farmolással 4-5 honapig, akkor tessék!
Én nem ugy szeretnék belépni a lineage 2-be pár honap mulva hogy.. uhh még 35634 mob és statisztikailag már lesz egy uj fegyverem és lépek 1 lvl-t...
hanem..pl.: Kiruccanunk egyet az Atharas Cave-ben egy partyval és elfoglalunk egy jó termet egy másik klántol..
/Ez nem a Mindörökké Bot Alapítvány fizetett hirdetése volt./
Majd felébredsz!

01110000 01110010 00110000
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA