Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
naja ... ezis elég rossz az L2ben ... nem elég hogy szenvedni kell pár%ért vagy 1-2 milláért ... de ha vki összeakar hozni 1 nagyobb bandát annak akkora +okat kell csinálnia hogy elöbb utobb belefárad ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
A tömeg mindig együttmûködik, csak mindig van egyvalaki, akin múlik a dolog és az nem 😊
Pl személyeskedés nélkül...: Ric abbahagyta a nyilasát (a jelek szerint), aki klánvezér. Reo birkaként nem nagyon játszik, phan meg a karival inkább skillekre nyomul, ami érthetõ is, õ is klánvezér. Berzerk meg szintén klánvezér, most õ is abbafejezte ezek szerint...
A tömeg megvan, a szándék is, csak pont azok fáradtak bele a vezérségbe, akik azok voltak... Elõlrõl kezdeni egy új karival, vagy egy meglévõbõl újra lvl3at csinálni meg megint könnyen oda vezetne, hogy aki csinálja belefárad lvl4 elõtt...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Baszkurátor
Mire gondolsz kiscsillag??

Manoooo
Én nem ismerlek Benneteket annyira, hogy nyilatkozni tudjak, ki legyen vezíír! 😄
De ha mondjuk ilyen brutál szigorítások lesznek, ami számomra elveszi a játék örömét, azt nem szeretném!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
müködik az még 1általán? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
erre találták ki a mailes kláncsoportot avgy miaraákot ...

HUNrricane
jaja ez igy van...

Majd felébredsz!

BEAST
megint keveredés lenne ... amugy gondolom mindenkinek feltünt már hogy nekünk magyaroknak ez nem nagyon megy ... mármint az 1üttmüködés ... igazi hungarikum 😉

HUNrricane
Ha elintézitek hogy a fõkarim (human torosom) is valamilyen modon bekeruljon Whiteric klanjaba, akkor meglepem a lvl4-et.. Csak taláni kell egy vaj szivü GM-et 😄DDD..

Majd felébredsz!

Baszkurátor
Hát ne.De abban ugye Te is egyetértesz Makooooka, hogy egy kanyérre kenhetõ sem jó választás......

Skacok,nemtud valaki csinálni valahol egy klán fórumot ahova csak a klántagok tudnak belépni???Jó lenne egy jelszavas fórum is.

SDana
Lehet, hogy rondán hangzik, de nem támogatom az alklánságot...
Inkább legyen kicsi, de csak magyarokból álljon 😊 Ha valaha eljutunk lvl4es klánszintre, akkor már ha nem is alklánként, de csatlakozhatunk valami szövetséghez névleg. Az is bõven elég lenne.

Egyébként ric, te nem aklarod továbbfejleszteni a goht és mindenkit bevenni? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
én ezt nem bántásnak irtam ...

amugy 1sem volt 😊

csuzlee
En ezt tamogatom!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

HUNrricane
Én azt javaslom keressünk egy külföldi klánt és csatlakozzunk mint alklán. (akár külföldi is lehetne leader)..

Ha közössen mindenki beleegyezne "aminek nincs esélye" akkor beszélnék pár klán vezetõvel..

Majd felébredsz!

Manoooo
Neked hány 40-s karid volt?

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
hmm befejezted a sorci küldit? grat 😊 de banya még mindig csak 17 😛

HUNrricane
Szerintem 1. nézzük meg hogy kivállalna el 😄DDD..
-lvl 3- klán. 700k sp es 3m adena (asszem)
+lvl 4- klán 1,4m sp..

Majd felébredsz!

Manoooo
De ne valami diktátor legyen!

Baszkurátor

SDana
Multkor egy olyan kari szólt be nekünk crumában (klánt is szídva), aki láthatólag bot papot húzott maga után 😊

Baszkurátor
Én csak a klánban lévõ karira gondoltam!!!
Más karival mindenki azt csinál amit akar.
Az már megfordult a fejemben, hogy mit mondanak a többi playerek az INQ-ra????na, itt a bot klán......
Szal ezért is jólenne ha klán karival senki sem botozna!

Baszkurátor
Az, hogy ki kreálta a klánt egy dolog.Ha nem jáccccik akkor kell találnunk ill. választanunk egy vezírt aki aktívan nyomja az ipart!
És megkell állapodnunk abban, hogy az õ szava szent.
Én ezt egyébként is így gondolom egy klánvezérrõl.
Na.
Akkor kell elõször is néhány ember a klánból aki aktív és aki elis vállalja a dolgot.

Nekm 2 jelöltem is lenne,mindketten hozzászóltak a mai témához.......
Na????Választunk vezírt????

Manoooo
😄DDD

HUNrricane
Nekem holnap jár le az 1 hét 😄.. Betegszabin volam.. Addig lineage 2 on 😄

Majd felébredsz!

SDana
A nem használhatnak nem megoldás, mert akkor a sok néma online és a sok offline helyett maradna pár online...

Egyébként tényleg kár volt kilépnie cukinak ezért... Különösen, hogy elvileg most már gattaca a fõ karija, aki nincs is a klánban, hogy azonnal értesülhessen valami partiról... Így meg fõleg meg fogja unni, ha nincsenek állandó társai és minden jöttment csak buffokért kunyerál nála.

Nethyrrea
alapvetõen, amikor még BIRKA akrtívan a klán vezére volt, Õ megtiltotta, hogy az INQ tagjai a fõ karijukkal botozzanak. dehát nincs a macska, cincognak az egerek.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
egyébként nekemis volt ilyen, amikor kényszerû betegácsira kerültem (kivételesen jogosan 😄 ) akkoriban még csak 37 voltam; egész nap crumáztam...napi 130%-okat lépkedtem 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
jaja, énis ilyesmin töröm az agyan 😄D

Baszkurátor
Nézd Cuki.Igazad van neked is pl.Skillnek is.
A megoldás mégsem az lett volna, hogy egybõl kilépsz a klánból!
Van egy fõnökünk.Összekellene trombitálni a klánt ventrin és megbeszélni ezt a dolgot,gyártani valami klán kiskáté-t amibemn a szabályokat leírjuk.Abba belelehetne/lehetett volna venni ,hogya például:az Inq klán tagjai nem használhatnak botot.
Vagy valami,na.Egy kicsit elkapkodtad a kilépést.Persze ez csak az én véleményem.

SDana
Volt ilyen is nyáron, sokat is fejlõdtem azon a héten 😊

SDana
A becsületesség nem annyiban merül ki, hogy botolsz, vagy nem botolsz...
Bot nélkül is lehet háznyi bunkónak és becstelennek lenni, és bottal is lehet becsületesen nyomni. Pl bot néha inteligensebb, mint én és kevésbé ksel egy népesebb helyen 😊 Míg pl a ksereket, hülye kínaiak, meg a trainelõs kis sunyi törpék nem botok, mégis elõbb ütnék meg bárki helyében egy olyat, mint agy magában békésen ellevõ karit, aki láthatólag megállás nélkül öl...

Manoooo
Mi lenne, ha mindenki egy hetet otthontöltene, és brutál jókat játszanánk!
Diákok, dolgozók: betegálomány!😛PPPP
Mekkora feeling lenne!😄DDD
Nekem már nincs szabim, de érzem, hogy lassan beteg leszek! 😄

sry, de én a becsületes játék híve vagyok!

SDana
Elvileg restart után mindig van boss spawn, és hétvégéig tuti lesz jópár restart... 😊

Manoooo
Én benne vagyok! 😄D
Nem lehet utánanézni vhol, mondjuk pénteken, hogy mi van szegény Core-ral??? 😛PP
Tegnap reggel láttam, hogy mentek többen is! Õk vagy tudtak valamit, vagy nagy mákuk volt! 😄DD

botozom...
ma nem aludtam hajnal 1 töl 11 ig crumaztam léptem 100+++ % ot! volt kedvem játszani! ha viszont nincs mért nem bot cisnálja a kék mobo kijelölését? mig bot megy takaritok kaját csinálok megnézek egy jo filmet! nem élek 1000 évig hogy mindenre jusson idöm!!! egyszerüen nem lehet mindenre idöt szakitani! te minek használsz mosogépet ha kézzel is kimoshatnád?!?!?! gépek rulz! azért vannak hogy mást is tudjál csinálni! <== EZT ne felejsd el cuki beast!

régen mig artisannal kerestem a betevöt (ss) volt olyan nap hogy egész nap sst kraftoltam! LOOOOOL manna töltés néklkül! kinek van kedve sst gyártani? tán neked cuki?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Ohh, és ha már a core raid szóba került...
Hétvégén lesz újra próbálkozás? Ha igen, akkor spmet a zárnyitásra pazarolom, hogy ne kelljen annyit tökölni az ajtóû elõtt. Ha nem, akkor addig költöm másra 😊

SDana
Azért mostanában már kezd a klán kinõni a kisklánok közül (vagy felnõni az átlagosakhoz). Most hétvégén is félresikerült core raid nagyon hangulatos volt. Összejött több, mint 20 ember, ugyanolyan logóval a feje felett. És amikor nagytalpu gugger elkezdett formációban klánbuffolni, volt ám hú meg ha (szkríínsotot pls, aki csinált, én sajnos tátott szájjal meredtem és elfelejtettem lövöldözni 😊.
Utána meg hasonló volt arénában, amikor bementünk sokan és majdnem kapásból volt 5v5re másik klánból partner (kétszer lerongyolódtak, bár mondjuk egyszer nagyjából bitang rendezte le õket mind 😊. És hiába botolás, meg hogy azzal értem el a szintet, ez jó volt (no nem mintha eddig olyan sokat botoltam volna). Nem azt mondom, hogy a farmot csak bottal, a mókát meg normál kliensbõl. Hétvégén én is farmoltam egyedûl és néha az is élvezetes tud lenni. Meg volt nagy parti is, ahol szerintem nagyon durván öldököltünk (ugye, cuki? 😊. Szépen egyensúlyban tartva a dolgokat, mindig azt csinálva, ami jólesik nem lehet baj és nekem belefér a botolás is. Az undorító az az, amikor valaki bottal felnyomja magát 1tõl 50ig és utána elmegy keménykedni a gludini arénába. Ez olyan, mintha valaki pénzért venné a kariját. Részemrõl jobban elitélem az adena és karakter kereskedelmet, mint a botolást.
Nem egyszer tapasztaltam már, hogy ilyen kapott/vásárolt karik sokkal gyengébben teljesítenek, mert nem ismerik magukat... Míg azért egy bot belövéséhez valamennyire ismerni kell a karit, hogy ne haljon meg percenként.

BEAST
hát open nem nagyon lesz 😞 max 1 hét ... és az is az US open ... nagyon sokat csusztak ... és 1-2 hónapon belül amerikában megkell jelennie ... utána 1 hónap és EUban ... és kb 2-3 hónap a zárt béta ...

HUNrricane
Az open bétát tuti kiproszálom. 😄

Majd felébredsz!

BEAST
majd küldök neked priviben vmit amitõl meggondolod magad és majd jösz te is WoWzni 😛

BEAST
mind1 😛 ugyis jösz majd Cromackal WoWozni : a klánunk már megvan 😛

HUNrricane
Jaja és ha valaki beleköt. WhiteRiC-el az 53-as szintet bot nélkül értem el...

Majd felébredsz!

HUNrricane
Látom megy a flame ezerrel..

Na nekem erröl az a véleményem:

Mindenki ugy játszik ahogy akar, és ahogy élvezi a játékot.. De minek nyalogatnád a tortásdobozt, ha megehetnéd a tortát is? Ugyanis nem mind1, hogy Cursed Maingauch-al, vagy Dark Screamerrel olsz 42-esen.. és az se mind1 hogy 40-es vagy 60-es szintü vagy...

Hogy miért is?... Volt klán warunk??? NEM.. (miért is: mert a szintünk egy 0 <="nagy 😄" felszerlésünk a 'többségnek' 0 "-II-"... egy sieghardton lévõ átlagklánéhoz képest.

Voltunk ostromon? NEM.. (nem azt jelenti az ostrom, amikor 1-2en szaladgalunk nép közt és pár szerencsétlent megölünk, aki annyira lagolnak hogy még annyit se tudnak mondani hogy help..)
Gondoljatok bele milyen Fun lehet amikor ott vagytok 3-4 "rendesen felszerelt, magas szintü" partyval, és van egy zászlotok és van pár szövetségesetek. és a legfontosabb hogy van cél, amiért érdemes küzdeni!!...
Az nem cél hogy még 2 és fél millio adena és egy fokkal jobb fegyverem lesz!

A játéknak a legjobb része a klán war és az ostrom... Aki beéri monoton napi 6óra farmolással 4-5 honapig, akkor tessék!

Én nem ugy szeretnék belépni a lineage 2-be pár honap mulva hogy.. uhh még 35634 mob és statisztikailag már lesz egy uj fegyverem és lépek 1 lvl-t...
hanem..pl.: Kiruccanunk egyet az Atharas Cave-ben egy partyval és elfoglalunk egy jó termet egy másik klántol..

/Ez nem a Mindörökké Bot Alapítvány fizetett hirdetése volt./

Majd felébredsz!

BEAST
igenis 😛 de csakis a tegnapi kép miatt

BEAST
a "nem volt kedvem" és a "nem akartam" ebben az esetben tök mind1 ... amugy meg Atya Ur Isten! De komolyan ... befejezhetnéd ezt a hülyeséget hogy ha csinálsz vmit késöbb nem csak letagadod de még hülyének is nézed az embert ... én befejeztem mert pont te vagy az aki nem érti a dolgok lényegét ... sztem neked is elkéne jutni már 1 szintre ... itt lenne már az ideje

GAthersw
Kell e valakinek Curse Gloom/Mana Regeneration illetve Rage of Paagrio SB/amulett?

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
na flame off, mert hívom a tûzoltókat 😛 😄D

csuzlee
De valojaban, tok mind1, mit gondolsz, es mit mondasz, se rokonom nem vagy es meg csak sorozni sem hivtal meg 😄 Szoval ennyi!

csuzlee
Beast, te elovasod egyaltalan vegig amit ir neked az ember? Vagy erted mirol beszelsz? Erted a szavak helyes jelenteset? Tudod mi a kulonbseg a "nem volt kedvem" es a "nem akartam" kozott? Es szerintem meg is indokoltam, miert nem akartam rendesen jatszani a melohelyn! Atya Ur Isten! De komolyan. 20 evesen eljuthattal volna arra a szintre , hogy tudsz ertelmezni egy szoveget, amit irnak neked, es nem csak ugy gondolsz valamit...