Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Nekem nincs bajom veled, de most hirtelen nem tudom eldönteni, hogy azért léptél ki inqbõl mert:
- Már te is csak bottal tudnál fejlõdni, olyan magas szintû vagy.
- Csapat ritkán van (mondjuk már nem is emlékszem, hogy mostanában hányszor volt a nagy cuki féle mennyünkdvbe felkiáltás...) Ha mostanában belépek, mindig az az elsõ kérdésem, hogy van-e parti. Általában nincs, ekkor meg max olyan dolgot csinálnék, amit bottal is...
- Egyszerûen csak unod a játékot és kell egy kis változatosság 😊

Egyébként gathernak igaza van... Az nem csít, hogy diákok nyári szünetben egész nap nyomhatják, míg akiknek nyáron is melóznia kell, azok lemaradnak? 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Én is járok suliba, meg vezetni is ami kurvára lefáraszt mert reggel 5:30-kor kelek és utána 17-ig suliba vagyok. Ez nem jó indok.
Mellesleg te is botozol 😞
Te mondtad hogy egy éjszaka alatt ~25%-ot vitte. 😞
Minek játszotok ezzel? Nem sok kihívás van a gémben, ha lvl 50-es vagy de abból 40 lvl-t a kurva progi csinált neked!

Na mind1...én már kiléptem...és nem biztos hogy én leszek az egyedüli aki így dönt.

GAthersw
12 Ember online abból Zonca árul, Zitus szóló, Gather DV szenvedés. A többi bot. De nem azért botolnak mert inkább TVt néz stb. hanem mert nem tud jáccani.

01110000 01110010 00110000

csuzlee
Jah es mi minden nap, reggel 8-tol este 7-ig nem vagyunk otthon 😄 Azert ez szerintem eleg szep ido 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

köszi
nem jon senki partyzni,te foleg nem
tegnap crumaig gyalogoltam es 12ora alatt sikeresen elertem 7%-t,majd raid,majd vissza fel+45perc
azt hogy dvbe jon-e valaki,senki nem commentezte
ma belepek du. 3-an valaszolnak:diniz,csuzlee....hat veluk nem tudok elmenni sehova
azt elertem hovit es beallitottuk,mert szolozni nem volt kedvem,mert mar kibasz sokat szoloztam a mocsiba
ennyi,jah zonca hivott ugy ejfelkor partyzni(hogy azert pozitivat is emlitsek😊),de akko mar nem volt kedvem kilepni
csuzlee
Szerintem ugyan arrol beszelunk 😄 En sem azt mondtam hogy konnyebb 😄 De mi sem vagyunk otthon Manoooval es megsem botozunk 😄

GAthersw
Nem arra mondtam, hogy hagy botoljanak hanem arra, hogy nem azért botolnak mert eccerûbb hanem mert nincsenek otthon. Ha valaki akar DVzni az nálam jelentkezzen!

GAthersw
Már kilépett.

csuzlee
Mondjuk ez szerintem nem jo valasz 😄 En mindig is dolgoztam es tanultam es meg sem botozok 😄 Majd este jatszunk 😄 MERT EZ EGY JATEK 😄

GAthersw
Hát szerintem azért botolnak mert dolgoznak/suliban vannak. Cruma2 szar máshol meg nem lehet idegenekkel partyzni. Szóval most macskával ketten DVzünk 😞(((

Kinek kell jelentkeznem?

csuzlee
Cuki, de most ezert nehogy kilepjel mar az INQ-bol! Hagy csinalja aki akarja, az o dolga, o tudja. En is botoztam egyszer, de csak csinaltam egy torpiket, es azzal, de MAIN KARAKTERREL soha, es nem is fogok. En azert jatszom, mert elvezem es tetszik a jatek. Nekem ez nem verseny. Ha fejlodok fejlodok, ha nem nem. Van amikor tobbet van amikot kevesebbet, es jatszom amikor kedvem van 😄 De ismetlem, ezert szerintem nem eri meg kilepni 😞( Legyszi!!!

BEAST
nem védeni akarom õket ... aztse tom már ki hogy merre 😊 de nem lehet hogy abból a 20ból pár kari csak árulni volt bent?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyszerûen undorítõ ami mostanában az INQ-ben megy!
Belépek gémbe, látom vannak bent a klánból vagy 20an, utána kiderül, hogy abból 18 kurva bot. Sõt Szyl pl. 3 karit irányít (szylt, csõbent, hovit)! Gratulálok mindenkinek!
Kurva sok emberben csalódtam....

Ja, és aki botot használ, az tõlem ne kérjen a továbbiakban semmit!

lvl 52 warsmith lf clan!

GAthersw
Cuki, ilyenkor senki nincs otthon, én is csak azért mert nincs ma suli.

Frost Wall kicsi sugárban hat csak szóval össze kell terelni a szörnyeket .

HUNrricane
Egy szuper link a kasztvalto kuldikrol:
http://www.game-center.de/quests/

Majd felébredsz!

GAthersw
Stryder? 😛PP

Strahd_
sajna a petek csak disznek jok

BEAST
csunya rossz botos magyarok 😛

Reggelt!
BOTosokhoz lenne 1 kérdésem...
Eddig hány %-ot köszönhettek a bot-nak?
Vki azt mondta hogy egy este alatt kb. 25%

Baszkurátor
De csak ebben a játékban "természetes".
Nagyon jó példa erre Drizzt párduca:

Guenhwyvar: Közepes testméretû mágikus állat; ÉD:6d8+18, SP:45; Kezd +7 (Fejlesztett kezeményezés); Sebesség: 30'; VO 16; Támadás +11/+11/+6 közelharcban (1s4 karmolás, 1d12 harapás, 2d4 elsöprés ha mindkét karommal talált); Spec.támadás: ráugrás; Spec.védekezés: szaglás; Jellem: semleges; Mentõk: Szívósság +8, Reflex +8, Akaraterõ +3; Erõ 22, Ügy 16, Áll 16, Int 9, Böl 12, Kar 10.

Szakértelmek és bravúrok: Elrejtõzés +8, Hallgatózás +6, Csendes mozgás +10, Figyelem +8, Fejlesztett kezdeményezés

Speciális Támadás: Ráugrás: Ha Guenhwyvar a harc elsõ körében ráugrik egy ellenfélre, utána még végrehajthat egy teljes támadást, akkor is, ha egy mozgás cselekvése már volt, valamint egy szabad cselekedetként alkalmazhatja a lebirkózást is.

Speciális védelem: Szaglás: Guenhwyvar szaglás alapján 30'-n belül képes érzékelni más lényeket, és +8 bónusza van a nyomkövetkéshez.

Drizzt legközelebbi társa Guenhwyvar, a párduc, aki egy csodás erejû onyx figurából hívható elõ. A párduc a figurából hetente háromszor hívható, 24 óra összidõre. Ha megölik, visszatér a figurába, és késõbb ismét elõhívható lesz.

Bár Guen nem tud beszélni, egyértelmû, hogy a párduc szereti gazdáját és annak társait. Számos esetben Guen harci képességei és éles karmai jelentették a különbséget Drizzt számára a vereség és a gyõzelem között.

FORRÁS

GAthersw
Summonerek iszonyat dúrvák, csak kitartás kell hozzájuk.

Baszkurátor
Nem a Dömikének vette fater???
Tegnap Családi nap volt náluk azért nemvolt.
MAjd ma jelentkezni fog!!!!

a sumonerek és az idézett lényeik milyenek? Nem azt kérdezem, hogy ök e a játék legbikább karakterei, hanem hogy azért jók e vagy teljesen felejthetök?

Mert pl egy human necromantert vagy dark elf summonert szivesen csinálnék ha az elf spellsingerem már kifejlett 😊

LOOOL 😊))) Ez nagyon tetszik! 😊)))))

a wolf questböl van 😊 Mivel az öcsémet és a barátnömet is pénzelem (ingame) ezért Nekem sosincs pénzem 😄

GSXR
Itt éppen egy szûzies leányka adja tudtomra, hogy dombon túl ismer egy nyugodt helyet.

GSXR
Jah és a legfontosabb indok az elf varázslók mellett!
Imádnak a csajok

GSXR
Wolf Pet iszonyat noob. Semmi értelme vele foglalkoznod. Remélem questbõl van és nem úgy vetted😄 Jah és hogy a kérdésedre válaszoljak természetes hogy nem tudja megölni.

hát kérdésem még van egy pár 😊 De kíméllek titeket 😊 Igyekszem csak a azokat feltenni amikre még tippem sincsen..., pl, hogy a lvl 15 farkasnál normális, hogy egy sima facsipesz egyszerü orcot sem tud leszedni az elf falunál? Adtam rá páncélt is (a legolcsóbbat)....mégis meghalt 😞

GSXR
Igen nekem is kb ez jött le. De ez most kb úgymüködik mint a hate aura, és akkor elég lol egy varázslónak. Másrészt odamnetem az aden mocsárba található konzur bat lord és konzur bat pároshoz belenyomtam a fõnökbe és õ kapott egy picit a csicskása meg semmit.

Jockey
"An ice wall attacks the surrounding enemies. Power 48."
nem valami jo az angolom, de szamomra ez azt jelenti valamilyne formaban tobb enemyt tamad a frost wall...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

GSXR
Prófétának egy kínai spoilos törõpöt kell keresni és nem kell neki se ruha se fegyó csak buffolni kell Igaz pár hét után már olyan ruhát és fegyót vehet amit csak akar.

GSXR
Igen de az én mérgezésem sokkal erõsebb mint a DE-é. Most 52ön megkaptam a lvl2-es freezing shackelt. Mobokon már teszteltem, iszonyat erõs(ebb) lett.

Kaptam frost wall-t is. Páran mondtátok hogy ultrabrutál területnuke. A tény az hogy 50-es range van. Tehát csak akkor tudom nyomni ha egymás seggébe bújunk. Valamint nem hat területre(50es rangel nehéz is lenne:/ ) nem is lassít (ilyenem már van) és nem is ad nagy dmg-t. Esetleg lehet vmi olyan hatása amit nem vettem észre de ezt majd kipróbálom valakin a pvp-be. Mert eddig teljesen haszontalanul pazaroltam rá az sp-t

SDana
Jó, 40en még én is fehéreket és sárgákat szólóztam... Most már így 50 felé, bizony a világoskék is néha sok (gyakorlatilag ugyanazokat ölöm, mint 40en, mert az megy folyamatossan).
Bitang meg pvpben pont ugyanezt csinálja... max ha egyszerre többen esnek neki, akkor területaltatást használ...
Nem is meccselek vele, max sps nélkül.. Ha nem jön be az altatása, akkor viszont két ütésbõl meg tud halni. Csakhát a szlíp az marha erõs 😊 És C2ben hiába lesz, hogy DOT sebzésre is felébred a delikvens, olyan gyorsan varázslo, hogy max egyet lépek, mire a nuke után kapom a következõ sleepet...
Sötételf hasonlóan csinálja, neki is van jó kis mérgezése, bár ott már talán kettõt is tudok lépni két altatás között 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GSXR
Nah akkor aki igazán tudja milyen az elf nuker😊
Arról nem írnék mit csinálj 40 körülig. Cruma....
Már ha szépen akarsz fejlõdni. Gólemeket 15ösével abálhatod. 44-tõl jön a freezing shackle(mérgezés).
Innentõl szinte bárhol megjelenhetsz ahol csak akarsz.
Mikor meguntam 1 helyen átmentem máshova így nem volt annyira unalmas a játék. A taktika: sleep mérgezés mérgezés leütni a maradék 1 hp-t😊 Ez az amiben nagyon jó ez a kaszt. Pvp-rõl nem is írok semmit kérdezz meg másokat.. Én fõként sárga és ritkábban fehér mobokon szoktam gyakorlatozni szoloba is. Mérgezéshez állandó sps ajánlott.
Ha lesz pénzed inkább mindig törekedj a lehetõségekhez képest arra hogy a legjobb fegyód legyen. Ruha erõsen másodlagos ás a drakelfhez képest sokkal kevesebb matk-ot kell pótolni. Ha van kérdésed még szívesen segítek.

BlackArt
atombomba

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Köszönöm a válaszokat 😊

mi az a nuke...? 😊

valaki most jött a 2 es szerverre és csinált egy törpöt...
johiszemüen vettem neki egy budzyt de nem igen jelentkezett érte...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Sáska
Én is tudnék fehéreket solozni prophettel, ha olyan cuccom lenne, mint bitangnak. De mivel szegényház van, sóherság, ezért nem

BlackArt
Na, mar meg is mondtak 😊)

BlackArt
orc???? Gozom nincs, majd jonnek az okosok es megmondjak 😊

SDana
Eleinte gáz csak az elf... Bitang állítólag sokat szenvedett vele eleinte, de most õ az egyetlen szerintem, aki még 50 felett is simán tud fehéreket szólózni...

SDana
A legerõsebb a sötételf, csúnya sebzést tud okozni. A legaljasabb meg az elf, mert mire rádrakja a nukeot, már be is altat 😊

Én GMel már nagyjából a C1 eleje óta elvbõl nem állok szóba. Nem érdemes, tiszta idõ és idegpazarlás...

azért kérdem mert van egy elf varázslóm, de a többi varázslót elnézve nem ez volt a jó választás ha szólózni akarok

lol

BlackArt
BKV ellenor?

Melyik a legszemetebb, legeslegerQsebb, legmocskosabbul aljas varázsló faj/kaszt????

BEAST
LOOOOL