Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Na nem akarok vitát semmirõl mert aztán tuti én leszek az ügyeletes szemét, de ezt szó nélkül akkóse álltam meg, tuképp a te döntésed mit csinálsz a karijaiddal...

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Cukipofi már meginn mi ez a törpenyaffi????

Természetesen te vagy itt a központi figura és mindig mindenki neked könyörög mindenért de mostaztán többé nem alacsonyodsz le a szintünkre?!
Fúúúúú wazzzzzeeeeee.....

FeketeVipera 77 SS

A törpök tényleg alkalmasak klánvezérnek mert szinte semmi skilljük nincs amire költsenek :/
Cukival az a baj, hogy tesommal kíváncsiak voltunk arra, hogy egy törpének mekkora evasionja lehet, ha kimaxolja a light armor mastery-t. Ekkor bastunk el vagy 300-400k sp-t 😞( hiába, mert az uccsó kb. 10 masterynél semmit se emelkedett az eva, csak a pdef 😞(
Cuki most lvl 52,8 és asszem ~450k SP-je van.
Régen én is akartam csinalni klánt, egy legalább lvl 3-asat, de utéána rájöttem, hogy semmi értelme, mert van 2 lvl 3-as így is.

HUNrricane
Egyedül a grafikája ugyan az 😄DDDDDD..
4x XP
4x SP

-A mobok randomszeruen dobnak.. pl nekem egy 19lvl-es pok dobott egy poleaxet.. ilyen fegyvert a rendes jatekban 48-as mobok dobnak 1 a 250 000 aranyban 😄.
-Buff skillek nem mukodnek.
-Moboknak tobb a defje es a hp-je.
-Skillek erosebbek lettek.. (tobbet sebez a mobokon) pl.: a daggeres skillek minden keppen bejonnek.
-Családias légkör 😄DD
-Kissé érdekes a chat..(vannak benne kisebb hianyosságok) pl. a Shoutodat mindenki latja az egesz vilagban. vagy ha nem figyelsz oda akkor azt veszed eszre hogy magadnak wispelsz 😄
-Jo szivuek a GM-ek.. ( ne lepodj meg ha a GM-ek Dual Katana-t vagy dual SLS-t nyomnak a kezedbe ha talalkozol veluk)
-Varazslat skillek lenyegessen megvaltoztak. 1. Vagy sikeres a varazslat akkor full sebzes ha nem akkor 0 sebzes. Irrealisan magas sebzes mobra. (pvp kiegyenlites miatt 1100 m.deffel indulnak a karakterek)
-Nem minden Shop mukodik
-Nehany teruleten meg ritkak a mobok

+Ellehet vele okorkodni.. (pl en elfoglaltem Gludiot, aki bejott a varosba azt le Pkztam.. a vegen mar jott a GM is Dragon Slayerrel 😄.. Akkor futhattam 😄
+Random Drop az nagyon pozitiv.. Szepen gyalaztam mindnekit a poleaxeval 😄
+Meg van csinalva normalissan a Communikacios ablak
+ stb..

Majd felébredsz!

Baszkurátor
Hát pedig egy darabig ellesz vele
Nagyon sokmindenben más.
Több xp,sp,pénz,véletlenszerû drop.....ilyenek.
Ja.És nembiztos, hogy a ma megkreált karid holnap is meglessz még ...

miben más? most várom ezt az updatet, de igazán befejezhetné má 😊)

Cromac Mac Art
oppssz bocsi..ez Danának ment.😊

GSXR
Attól még dobhatja a könyvet max pénzt nem ad már.
Nekem 48on dobott leto lizrardmen soldier(lvl37) manti csukat. Futottam rámagrózott hát megöltem.

Cromac Mac Art
aha...csak ember legyen a talpán akinek van türelme egy elf "harcossal" szenvedni....szegény TK is elég gyenge de a swordsinger még a TK-nál is szerencsétlenebb...mellesleg egy elven knightot lvl20-tól 40-ig a legnagyobb szenvedés eljuttatni.
(mondjuk lvl20 -on top D-vel valszeg könnyebb mint nekem volt anno 0-ról)..40 felett sem sokkal jobb vele a játék ...támadó skillek nuku, ami még nem is lenne baj, a cubicok viszont tetszenek és nagyon használhatóak lennének (fõleg a gyógyítós) csak olyan qurva drágák hogy abszolút nem érdemes õket használni...ha viszont nem használod õket a TK egy tehetetlen nagy rakás szar....szal...elfbõl fighter suxx

Nethyrrea
tegnap megnéztem mennyi SP fog kelleni 49-en....hát.....nem lesz elég 😄 mielõtt nekiestem este megtanulni a freezing strike-ot, volt kb 768K SP-m. tanulás után lett 500k körül, és asz össz 49-es skillhez kishíján egymilla kell....márpedig minden 49-es skill szükséges.

O.o

apropó.

HEX spellbookot keresek! én már nemtom kiszedni a mobból, nekemmár kék

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane
jaja várd meg.. kicsit érdekes az a szerver 😄, de kiproszálni azért megfelel. Sok minden más a rendes szerveren.....

Majd felébredsz!

oh .... twenksz!
és amikor inditom a játékot megvárom csak az upsdatet? vagy mit csinál? 😊

HUNrricane
Elküldtem neked e-mailben a Frost szerver ini-t.. néha vannak fent magyarok is.. Jo játékot.
Csak 1xÜ-en ird fellül azt az ini-t amitküldtem a régival.. és már nyomulhatsz is..

Majd felébredsz!

Nethyrrea
van saját szerver, de azon rajtad kívül senkise fog mászkálni, az meg mind rövid, mind hosszútávon depresszióba taszít 😊

ha sok-sok emberrel akarsz játszani akkor bizony fizetned kell érte.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

szal vki mesélne egy kicsit a gameröl? nem tok má irni sem 😊

hi all!
nah megvan a game, csak most mitcsináljak?
nem szeretnék fizetni 3e-t havonta, Skill mondta h van ien ingyenes server vagy mi, egy file kell hozzá. vki azt el tudná küldeni? vagy mesélne nekem egy kicsit a játékrol? köszi

GAthersw

01110000 01110010 00110000

HUNrricane
Ja es csak 142 akart lenni 😄

Majd felébredsz!

HUNrricane
2 gyatya 😄

Majd felébredsz!

GAthersw
Kite Shield? Az csak 142 db.

HUNrricane
"Finomitatlan D-cry"

Majd felébredsz!

krafter torpenek csak a siege golem megvetele gaz az 700K sp, de ha csak a krafthoz szukseges dolgokat tanulja meg akkor sp milliomos lehet😊

HUNrricane
WTS: D-Cry 152 db 80k adenáért egyben "563,38 adena/daraba"

Majd felébredsz!

nem tom, szylt kerdezzetek errol

GAthersw
De mennyi SPje lehet? Sztem a krafton kívül nem kell sokat tanulnia. Simán meg lehetne lépni vele.

acc mar szyleke, vele beszeljetek ilyen dolgokrol😊

csuzlee
En ezt is tamogatnam de nekem Cuki ellen sincs semmi kifogasom, csak vele mar nehez partyzni, mert magas nekunk 😞

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GAthersw
Csobensult már nem jáccik, itt a karija, 1-2 nap és megvan az SP akkor mirõl beszélünk?

HUNrricane
Hovirágot kellene megkérdezni..

Majd felébredsz!

GAthersw
LOL, DA sose lesz klánvezér. Még 1x sem volt olyan, hogy mindent meg tudtam volna tanulni, általában még kell 1 szint a tanulás után, hogy a FONTOSABB dolgokat megtanuljam. Pedig nem pazarlom az SP-t. Divine Healem lvl2es, Hatem az Knight legjobb hateja, terület hatem lvl1es. Ha ezeket most megtanulnám akkor kb. 54,5on tudnam megtanulni az 52es skilleket. Szóval DA alkalmatlan tanknak. Pala is szerintem. Törpe az jó. Ha csövinek volt 600kja 46on és mostmár 48 akkor lehet hogy most van kb. 1-1,2m SPje. Szylnéni még nyomja neki pár napig a botot és lesz lvl4 klán.

HUNrricane
Tul kicsi a szintje kb 8hét lenne neki egy lvl 4-es klán.

Majd felébredsz!

csuzlee
Nekem ugy is jo, csak az a gaz hogy en ilyet nem ismerek, fizetni meg ezert mar nem igazan szeretnek, mert ha ezt valasztanatok, akkor veszek adenat, hogy fullra felszerelmjem torpikemet!

Baszkurátor
Nnnaaaa.Ez nemrossz ötlet!
Leginkább egy jóképû híler kellene mellé...nem?

SDana
Egyébként szerintem klánvezérnek a legideálisabb egy swordsinger lenne... 20ig bõven jól elvan a masterykkel. 20-40 között armor és kard mastery (pajzsot ugyse fogja tudni továbbfejleszteni és elf harcosnak nem is kell pajzs) meg agression. 40 felett meg kard mastery és dalok.
Emellett 50re szerintem bõven jutna neki sp klánfejlesztésre. Valamint az se lenne, hogy csak úgy feleslegesen van a partiban, mert jó kis dalokat nyomathat... Szóval még szívesen partiznak is vele az emberek, akár klánon kívüliek is 40 felett.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

HUNrricane
PrincessNell is mindig ugy csinálja, hogy kirendel maga mellé egy ijászt, aki huzza a szintjét.
/Akár hányszor üzletet bonyolitottam le még anno Nell-el, mindig volt mellette egy Emineces Ijjász../

Majd felébredsz!

csuzlee
Nekem van egy lvl_20-as torpikem, amivel semilyen huszas skillet nem tanultam meg. Ha vallaljatok, hogy partyztok velem, vagy akar jatszotok napkozben vele, szivesen lesz klanvezer, lvl_40-ig siman osszeszedi a lvl_4 klan Sp-t. Es vallalom hogy egy skillt sem nyomok ki, max a masteriket, ha kell!

BEAST
lol ... látod ennyi vagy ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Baszkurátor

HUNrricane
Ja vagy törpék.. Mint PrincessNell..

Majd felébredsz!

SDana
Tudom, hogy unalmas... Hiába gagyi a bicskás, asszem ha ijjász lettem volna annó, még kevésbé élvezném a játékot 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

csuzlee
En is ezen gondolkoztam, torpikenek sok sp-je marad, de ot is segiteni kellene soksok pirosos partyval, es hamar meglenne az spje es meg a skilleket is ki tudna nyomni, kicsivel jobb mint a tankok!

HUNrricane
Bicskás kari se jó... Csak íjász, mert az ijász soha sem használ különleges támadást farmolás közben. Csak ember legyen a talpán aki ijász karit visz, extra unalmas egy karakter... 😞.. ezért is hagytam abba az ijászt..

Majd felébredsz!

csuzlee
Mehet, akar ma este is!!!! 😄DDDDDD

torpek alapban alkalmassak klan vezernek, nem tom most menyi spje van csobensultnek, de mikor 46ot megleptem, megvettem osszes skillt es maradt vagy 600K spm😊

csuzlee
"Beast Te meg ne itt szórd az észt nekünk mikor nem is játszol. Ha annyira utálod a játékot akkor a kis wow-os barátaiddal álmodozz tovább hogy mi lesz ha pár hónap múlva kijön majd itt+ott ez+az. Pipa"

csuzlee

phalanx
nah akkor a közösség összekovácsolása érdekében rendezzünk megint valami raid-et ... mit szólnátok orfenhez?

SDana
Egyébként soha nem értettem, hogy miért ijjász vagy bicskás kari legyen klánvezér... Egy tankak elég, ha a masteryket megveszi és esetleg az agression skillt. Persze ehhez szükséges lenne, hogy állandó partija legyen, ahol pirosakat ölnek, hogy meglegyen az sp.
Ennél mókásabb már csak egy mágus klánvezér lenne... Szegény 😊

GSXR
Botolni csúnya dolog egyértelmû.
De ha nincs pénzem mit csináljak? Vegyek pénzt magamnak a kínai botos farmerektõl akik ugyanazt csinálják mint én?!
Végülis jó megoldás majd dologozom még + napi 2 órát hogy a farmer társadalmat támogassam. A gépem meg itthon pihen amíg melózom. Hát nem, inkább melózom hogy legyen pénzem az élet sokkal fontosabb dolgaira és mikor ráérek játszani akkor játszom rendesen. Cuki sajnálom hogy kiléptél max mindenkinek többet kell botozni hogy az összerakott cuccot megtudja venni a piacon😊 Te ilyen szempontból könnyebben vagy. Tudom én is hogy a törpe nehéz karakter de nemtudsz még egy olyat mondani amivel minden nap akár millákat tudsz összeszedni pár jólsikerült craftal.És sokakat az is a botos útra hajt mikor pl múltkor elkezted írni clancsetbe hogy ezen+ezen ennyi millát kerestél😄 Ez pár fentlévõ közepes szintû embernek a teljes vagyona lehetett....
Beast Te meg ne itt szórd az észt nekünk mikor nem is játszol. Ha annyira utálod a játékot akkor a kis wow-os barátaiddal álmodozz tovább hogy mi lesz ha pár hónap múlva kijön majd itt+ott ez+az. Pipa

HUNrricane
Mindenki belerokkant 😄
700k sp-t szerintem mindenki megérez lvl 60 elött.. lvl4-röl meg nem beszélnék 😄DDD

WhiteRiCel megprobáltam a lvl4-es klán szintet, de nagyon nehéz 550k SP-t sikerült valahogy összeszednem, és ugy vagyok most 53-ason hogy 52es szinten 7db skill fejlesztettem ki a 23bol....

Majd felébredsz!