Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de remélem majd azért segitetek itt szoban 😊
vannak questek is?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
01110000 01110010 00110000
Vagy a legegyszerûbb, ha elmész egy kínai honlapra és amikor kérdi, hogy akarod-e látni a krikrakszot, lelkesen ráokézol.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
de hasonlo a WoW-hoz nem?
értem
oks, egyelöre jo lesz ez a server, és ha teccik meg minden, akkor lehet fizetek én is 😊
De elvileg kisebb gondokkal küzködik. (DE-k városában tanyázik az Antharas..)
Majd felébredsz!
más server is van még ? 😊

Majd felébredsz!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Íme a cucc és a lvl(HP) kiírás

Ezek a szerencsetlen barmok meg 1 szaros quast itemet sem adnak, ha bugos volt a quest...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
király
szal ezektöl a Gm-ektöl lehet helpet kérni 😊
Cserébe nem eszi meg a gépedet, mintha belépnél a játékba... elfutkosik vígan bárhol.
SP az a Skill Point, ebbõl tanulsz mestereknél, új skilleket.
GM, az meg asszem Game Master?? jól tudom remélem. Na ezek a hájasseggû amcsi hamburgerzabáló munkanélküliek, akiknek segíteni kéne rajtad, ha vmi gondod van. pl. bug miatt beszorultál, nem akarja dobni a Keltir a Damascust pedig már nyócszázhatvankilencezerötszázharminchatot megöltél.
sp=skill point, ebbol vehecc skilleket
GM=1 buta, angolul nem tudo faszi, aki bemagolt dumakat lok neked ha problemad van
Elviekben pedig game master lenne a jelentese.Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

sp?
az xp-t tudom mi 😄
mik azok a GM-ek? 😊
én nyertem!
Set item!!! Sokat ér! 😊
Max azért kéne az a bot progi, mert Gather nekem azt mondta, hogy kiírja kinek milyen felszerelése van meg mennyi manija (lehet csak szivatott Gat 😊). Azért kíváncsi lennék, hogy pár ismerõsömnek, milyen cucca, meg mennyi manija van. 😉
De kifejthetnéd bõvebben mire gondolsz. 😊

..