88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Twisz #84022 78/79 Mystic Muse és SE/EE érdekelne!!PM -
Twisz #84021 Tudod, van aki nem tudja összevágni a videóit, így felrakta 2 részlétben.. -
#84020 Köszi ebből a videoból egy is elég minek ide kettő? -
#84019 Teonon vennék 78+os karaktert PM itt. -
Twisz #84018 Sziasztok.
Teon-on játszó dagger movie... Feltűnt Juszef videójában XLuzur, hát akkor legyen róla is 1 videó...
http://www.youtube.com/watch?v=49yCeVqqg_4
http://www.youtube.com/watch?v=coIbQ1EU8-0
-
#84017 dominator szemszögből gondoltam :) -
#84016 Melyiket szeretnéd, amikor Ps-l vagy amikor Es-l verem el?:) -
#84015 Helloka!
nem tudtok véletlenül valami jó offos olympiad muvit dominatorrol? lehetoleg final vagy epilogue legyen. kerestem youtubeon is de nem talaltam normalisat thx. -
#84014 Ja megvan... már kész az első része
-
#84013 valamiért nem tudom felvenni a nobles questet... nem csak 75/75 kell hozzá?(a kari 78/75 btw) -
#84012 Ismered te is a román szervert, azok is bevezettek pár prémium accot, meg hasonló fizetős opciókat, mint NC, de ott meg van oldva keményen a bot probléma, és nap mint nap heavy a server és nemhiszem, hogy túlzásba vitték a reklámot. -
aalat #84011 Hali!
78-79es pp utan erdeklodne egy haver, van valakinek elado? ha lehet akkor teonon.
sub/noble nem erdekes.. csak a main. -
#84010 RuOff ilyen kezdettol fogva es megy is a szeker nekik. Regen be kellett volna vezetni ezt a modszert nalunk is, es akkor nem 600fos szerverek lennenek. Estenkent mind a 12 szerveren 3,5k+ online... -
MetsyS #84009 78-as vagy ahhoz közeli PP-t vennék Tenonon, pm itt pls -
BaalKain #84008 Franzon eladó pénzecske, pm! -
triG #84007 Most akkor irigyeljük, vagy sajnáljuk az elvtársakat ? -
#84006 Cost Premium Account - 1 000 or 270RUB month. There are discounts if you pay a subscription for a longer period.
Status of the account, you can check in his personal office in the Center of the Office of the subscription (PCO) or directly in the game, where the window level of the character outlines a yellow frame.
Bonus Premium Account:
reserve to login to the server (about 500 seats) at the time of his strong loading;
access to a special dungeon area - solo kamaloka;
the number is dropping and Adeny chance to drop items, resources, and Stone Stamps increased an average of 2 times on the initial parameters;
ability to "Set" * does not increase the number of subjects, and they get a chance: if the chance was less than 50%, it doubles (if the chance was 50%, it increases less than 2 times);
Doubling the number of experience points and SP as compared to the original x1 excluding in-game system, energy level, which is calculated from x1 excluding premium subscription. In this Runes of Experience and SP in the presence of inventory increases received experience points and skills at 30% -50% of the initial rate x1 without a premium subscription and in-game system, the energy level (in other words, all bonuses are added);
possible to simultaneously run two game clients on one computer.
Az oroszoknál ugye ingyenes az off l2 de ha egy kis pénzt befizetsz (270rub kb1700ft) akkor ezeket az opciókat kapod......... -
Ryback #84005 Szevasztok!
80-as Adventurer eladó Teonon!
Subok: 76 Saggi, 75 DA, 43 sws.
Részletekért PM!
-
DiamondHeart #84004 wtb 2kkk @ Teon. ( Majus 3. - 4. )
PM plx -
#84003 :DDDD csaaaaaa -
#84002 Miért te ki a bré vagy? -
#84001 :D hova bannolnál, már akkor itt voltam amikor te még a fateroddal 1 gatyába jártál -
Kanqukac #84000 -
#83999 :D pont beakartam linkelni hogy van 1 isten zsir free server, de már a ccommentbox ban oda van biggyesztve hogy nofree server :D ugyhogy ha vlk t érdekel pmeljen rám és küldöm az adatokat. -
empie #83998 Sziasztok!
Kezdőként érdeklődnék hogy melyik szerveren vannak esetleg magyar guildek vagy legalább magyar játékosok?!
Előre is köszi a helpet. -
#83997 Küldtem neked reggel SMS-t, hogy menjél szavazni! Szebb jövőt! ;-) -
#83996 miért van neked telefonod? -
#83995 Semmi extra... Sőt elég hosszú! :-) -
#83994 Az már réges rég volt de jah sajna kibasztak és veled mi van csárdi papa? -
#83993 Üdv!
Ma beszéltem Obivannal mondta, hogy téged is kibannoltak... :-S R.I.P. -
Yodu #83992 Csak D elf tank erdekel ,sorry.
azert koszi -
#83991 Soulhound 77 és Spectral Master 76 franzon elado. -
NewMoon #83990 esetleg Maestro? :D -
Yodu #83989 hali!
Meg mindig vennek Shilien Templart. -
#83988 Nem vesztesz semmit ha esetleg nem látod,hidd el. -
#83987 Klán fórumon kint volt, ne idegelj :D -
Chear #83986 Most már engem is érdekel a mozi! -
#83985 Szégyenlős vagyok, meg Kormika is szal sicc *.* -
ErrOrHUN #83984 engem spec. a video érdekel, ezért írtam neked privátban. ha fikázni akarom, hidd el, nem ezzel fogom :P -
valami123 #83983 Nekem megvan , de nem fogom linkelni, nem a drámázása miatt... Hanem látom kurvára nem az érdekel titeket mi van a videóba , hanem csak +1 dolog ,amivel lehet fikázni az un. "szarkátokat", ha ki akarok vele baszni , megy egyedül is és nem kell hozzá nyílvánosság...