Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Üdv. Gordi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
kápíse?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
FeketeVipera 77 SS
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Tényleg borzasztó hogy van még olyan dolog a játékban amit ki lehet maxra botozni, úgy hogy a tulajának ez fel sem tûnik és akkor (egyenlõre...) nincs tovább... Meg hogy a healer pet nem változik át vérszomjas überpowerhyperkiller döggé... (gondolom 86 szint alatt nem derült ki hogy ez csak healel meg buffol -nem gyilkol...) á, dobd ki... így már nem is jó... <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
A Gordon transform nagy, az megint nem kérdés mit tud, hogy múködik.
Tényleg bocs, nem értek hozzá.
-A chant of combatot leszedi illetve felülírja a block shield? Azt olvastam h nem, de azt hallotam h igen. WTF?
-A figtherek skill sebzéseknek mi a kiszámítási módja?
(p attack + skill power) *70 / p def?
Csak azért, mert akárhogy számolgattam, nem jöttek ki az értékek a sebzés szerint a gladimnál. Jó igaz ott bekavar a sonic is, aszerint növekszik a sebzés. Gondoltam a force mastereknél máshogy kell kiszámítani, így a következõket agyaltam ki:
(p attack + skill power + sonic érték átszámítva) * 70 / p def vagy
(p attack + skill power * sonic érték átszámítva) * 70 / p def
Az egyenlet megoldása után az elõbbinél a sonicra minusz érték jött ki, utóbbinál 1nél kisebb szám (1es sonic-kal teszteltem a sebzéseket) Logikailag az útolsó jöhet csak szóba, de nem tudom h jók-e az értékek, ugyanis további tesztelésekkel ezek jöttek ki: 1es sonic 0,75xös, 8as 3,48xos szorzó sebzés szempontjából, létezik?
na de mostmár elég az offbol 😄
Majd talán valami Graci überfinalextraplus kiegben tovább is lehet növeszteni -most még nem...
FeketeVipera 77 SS
Pet manager ?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
jah és a wow szerintem is egy rakas szar.
Trolling is a art.
Túl bonyolítod az egészet, bc óta nincs értelme a pve-nek...
on
Mikor jön az újabb kieg?
pvp = minden classnak altalanosan 15-20 gombot kell hasznalnia egy arena meccs alatt
peldaul nekem: icy touch, plague strike, scourge strike, blood strike, death strike, death and decay , death grip, rune strike, chain of ice, summon gargolye , mind freeze, prestilence, trinket/racial , anti magic shell, icebone fortitude, lichborne, bone shield, anti magic zone, horn of winter , death coil, blood tap, death pact, strangulate, emelett meg van 2 skill, aminek pontosan nem jut eszembe a neve, mer perpill nem szoktam aktivan wowozni, + 2 fele pet stun macro, + 1 totem macro , + pet iranyitas
ennyi, ezek a skillek vannak kint skillbaromon és hidd el , hogy egy 5v5 arena meccsen ezeknek a 90%-at hasznalni fogom, es nem egyszer
a pve részéhez nem skill, hanem összpontosítás kell és tapasztalat.. például bc idején mi CSAK 2-3 hónapot wipeolgatunk murun, de nem ment le csak egy jóadag nerf utan...
mar egy ideje csak pvp-zgettem és ehez skill + komunikáció és összpontosítás kell
na most tedd a szivedre a kezed, és mond el, hogy pl egy ijasszal hany gombot nyomogat egy ember.. vagy 1 tõrössel ? vagy egy varival? vagy akarmi massal.. jo esetbe is csak töredékét ennek..
de leszögezem, hogy mind a 2 játék pvp részéhez kell skill, de wow-ba mégis nagyobb nyomást érzek egy ranked arena match alatt mint l2-be, mikor egy tõrössel shadowstep bluff, critical wound és jõ esetbe 2-3-4 szurasba meghal az illeto ha minden jol megy
de abban teljesen igazad van, hogy pve perpill 0 wowban, mivel ahogy a casual pistik nehézségbe ütköznek jön a nerf és a legcasualabb guild is letudja nyomni.. ezért nem szeretek már pve-zni, mert wotlk óta ez a része a játéknak számomra meghalt
és leszögezném azt is, hogy: l2-be teljesen arra irányul a ki hal meg elõbb dolog, hogy kinek milyen cuccai vannak.. na wow-ba 2.4k+ ratingen mindenki ugyanolyan imemlvl-ú cuccokban van.. és a fejlesztõk ehez mérten probaljak balanceolni a kasztokat több kevesebb sikerrel
de elmondanám utolso szo javan, hogy a játékokba legjobb érzés eddig:
l2 = siege rengeteg emberrel, szerintem leirhatatlan elmeny
wow = bc fõbossa realm first killünk, nerfelve, de akkor is a miénk volt 😊
sokkal nagyobb skill kell hozzá, mint azt te gondolnád, és egészen másról szól 2 játék pve és pvp endgame része is
szóval amíg nem teszel le valamit az asztalra azt ajánlanám, hogy stfu
személy szerint mind a 2 játékot ugyanugy birom, l2õt ezért , wowot azért.. de mindig felbasz az, ha valaki l2-sként elkezd prédikálni a pisis wowrol, mert azthiszi, hogy ezt csak 12 évesek játszák
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Azt hiszem megertettem vegre: az l2 jo, a wow pedig szar, en meg seggfej vagyok, hogy eddig ezt nem lattam be. Megkerem a topic gazdajat, hogy torolje a postjaimat. Béke veletek.
Más, a wow egyrészt azért pisis mert a legnehezebb rateval szemben is, gép elõtt ülve 1 hét alatt full lvl-es karaktert lehet csinálni, ezek után jön a cuccok megszerzése x idõ alatt és kész. Rengeteg láma játszik vele, pont ezért, mert egyszerû felhúzni és egy srác aki pl. 8 éves, van egy 11 éves testvére már 2-en simán felkockulnak egy karit maxra, emiatt rengeteg láma van, míg lineage-ben egy 11 éves gyerek agykapacitása nem terjed ki arra, hogy sikerüljön egy karit (offon) olympiad szintre kockulni, ha vannak is fiatalok, azok low lvl-en kihullanak, akik meg felhúzzák, részben megértik a "rendet" és nem sok vizet zavarnak.
és még van 100 meg 100 ok amiért a wow szar az l2 pedig jó, de ennek nem itt van a helye, sõt sehol sincs helye, az l2 nem vár new generation playereket, akinek nem tetszik, el lehet menni .d sry ha kicsit nyersen fogalmaztam
1. Bot felhuzza a karit majd endgame ahogy mondod klasz pvp olymia siege rendszer kiválló kikapcsolódás.
2. Egy kis 9 fõs csapattal is állati jol lehet bossolni funolni.
3. 2 acc havi dijja 5600ft 2 bot havi dija 3000 ft egy 2 fõs csapat napi 30-40 millat felkezzel kiszed. az kb 1milliard adena/ho 1milla adena szervertöl fügõen 15-35 forint. 6 kliens röhögve elfut egy gépen. Matek alapfok hajrá.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"