88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pisztácia
    Én tegnap előtt akartam egy BEWS el huzni egy focusos ICA bow-ot, ami 0zta, utánna sima EWS el törtem 4-re...
  • aalat
    legalabb van mibol shotot gyartani ;P
  • ErrOrHUN
    rosszul csinálod, én akkor tolom rá, mikor abba akarom hagyni l2-t. eddig 5 success volt :P
  • DiamondHeart
  • Predtom0O
    Ez így igaz
  • MadnessX
    Ez a név már akkor megvolt,mikor a 300 tervbe sem volt véve.Aztán mikor kijött a film,egyből jöttek az ilyen típusú pm-ek.
  • moonlightsh
    Izmos buffert vennek Sayhan, lehetoleg wc-t.
  • TruBy
    Madness! This is spartaaaaaaaa
  • aalat
    Nemtom miert olyan nagy szam dmv.. pvp-ben 1.5-2k dmg jon tole. Messze nem a legnagyobb dmg amit kapok, es szerintem lassu is picit nehany masik toroshoz viszonyitva.
    Amugy ti atmentetek stormba? Hany party maradt RM-ben?
  • ErrOrHUN
    hahh degáz, nem működött a control? :D
  • solyomb
    real stuffs > stolen stuffs
  • MadnessX
    epics > all
  • Lullaby
    Találkoztam ma dmv-vel, fene megeszi a +0-ás stunját de tényleg ><
  • Odikee
    lolTitanlol
  • MadnessX
    port,black screen és mire betöltött a kép már nem volt rajtam buff.(cancel stick ftw).

Talán 2-3 bs voltam :D
  • MeoH #84047
    Jo kis video, jo par magyar szereplovel :) Amugy a Poett party ellen a video elejen mi volt veled, ugy haltal, hogy sztem meg 1 cp potit sem nyomtal el.
  • kkbb
    :) Sherlock Holmes veszett el bennem. Csak egy kérdésem lenne. Van-e pvp videód, vagy tervezel-e készíteni? Megdobhatnál pár linkel ha esetleg van már vidid. Kösz
  • MadnessX
    Igen én lennék *.*
  • kkbb
    Hali

Madness(aki itt van ilyen neven) = Nightfall-ról Ősi AngelFury-ból Madness nevű necro?

Továbbá

Madness = NdRuSh Teon Retailen dmv videókból?

• Ray2
    Legalább is a cuccoknak biztosan. >_>
    Just kidding? :D
  • Bugxa
    Nem Yaime, ugyen ezen a néven(Bugxa) van
  • Lullaby
    enyémnek eszmei értéke van!
  • Endaer
    Csak nem Yaime? :)
    (j/k!)
  • Bugxa
    Teonon eladó 81es Adventurer.
  • triG
    hang miért nincs hozzá ?
  • ErrOrHUN
    jó kis kesztyű :D
  • BaalKain
  • Endaer
    Ha hasznalnam a FF-ot, akkor most orulnek, igy csak koszonom a tippet. :)
  • ErrOrHUN
    ha benyomod, hogy ne lehessen törölni, akkor a helyén marad
  • Endaer
    filefront torli a tarolt dolgokat ha par hetig senki se toltotte le az adott filet, ugyhogy failfronttal sokra nem mesz... a megoldas Blah, ott a kereses, ahogy TruBy mondta, es remenykedj, hogy meg aktiv linkeket talalsz. Esetleg csinalhatsz ott egy [REQ] topicot, hogy jol lecsesszenek amiert a keresot nem tudod hasznalni. :)
  • TruBy
    OMG! Ennél nagyobb segítséget már hova? Van az oldalon kereső, simán meg lehet őket találni.
  • nxs
    köszi
    bele bele néztem de durva sok a post,mire kihámozom belőle ami nekem kell...
    esetleg valami filemegosztó vagy filefront linkek?
  • Yodu
    Hello!

75Se/75 Bd elado a franzon

nem noblesse
  • ErrOrHUN
    talán itt megtalálod:

guru
  • nxs
    Dábelposzt! pmbe jöhetnek a linkek,köszi mindenkinek aki hajlandó rászánni 1 kis időt,én folyamatosan keresgélek itt-ott :)
  • nxs
    Régebbi pvp vid linkekre lenne szükségem,legtöbbre nem emlékszem név szerint...csak pár cím ami beugrik: Repsol 1,2,3 +bonus fun,GA1,gusztáv,(Titan1.avi(asszem :O )),Cenight vidik,stb
    Sajnos kb 30gb L2 pvp vid szállt el a vinyómmal 1ütt (Stellar Phoenixel se tudtam visszahozni) ezért akinek van még link,esetleg saját tárhelyre feltöltött vid azt nagyon megöszönném.
    UI.: hányadék ilyen-olyan frees random pvps fosvideosok kiméljenek! köszi
  • GAthersw
    Sayhan 78as BD eladó 5k HUF
  • Twisz
    78 Adventurer (Noblesse) 77 Adventurer (Noblesse) 74 War Cryer

csere 78/79 Mystic Muse és egy 77/78 EE-re vagy SE-re Noblesse nem kell!szerver: Teon
  • TruBy
    Most sztem téged kérdezett, hogy miért linkelted egyáltalán be a második videót? Ebből 1 is bőven elég volt :)
  • Twisz
    ja és lehetőleg teonon, köszi