88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#83982 aktivalas datumatol ;> -
#83981 dátum -
#83980 aktiválástól -
Dravere #83979 Sziasztok,
Hülyeséget fogok kérdezni, de e téren nagy a bizonytalanság.
Ha veszek egy 15 napos game card-ot, akkor az a online lejátszott időt vagy a dátum szerint 15 napot számolja?
Köszi előre is. -
#83978 amikor 2 éven át leszarták a botokat és utána már nekik fejleszetették a játékot, már ott halott volt. -
#83977 "drama makes the world go around"
hát még az MMO-k világában... :) -
#83976 Nem az érdekel, hogy ti mit csináltok vagy mit nem (videóban sem volt semmi olyan amit takargatnom kéne), de azt hittem, hogy a valami123 név alatt rejlő személyt a barátomnak mondhatom pár év után, de tévedtem, megesik (o: -
#83975 Lehet, hogy ezentúl a szerencse sütidben is azt fogod látni, hogy "te mocskos scammer!"
Az is lehet, hogy nem. Mióta érdekel? :) -
#83974 juj juj most mi lesz -
ErrOrHUN #83973 valaki dobja fel, akinek megvan, köszi :D -
Nowe #83972 És hopp volt videó,nincs videó.......Vkinek a közbenjárásának köszönhetően....... -
Nowe #83971 Vagy már nem:D -
#83970 Ott még nem ;D -
#83969 Ehh... -
ErrOrHUN #83968 netán az én cuccaim PVPznek? :D -
BaalKain #83966 Haha milyen készséges ez a levél..
Mikor tavaly nyár végén előjöttek ezzel a problémával a levélben csak annyi volt hogy szar a kód, ban.
Ezzel kicsaptak több ezer accot az amúgy is haldokló játékból mindenféle megoldási lehetőség nélkül. Kurvára nem érdekelte őket, hogy azon az accon lehetnek értékek, nem csak a rohadás kártyájuk árát bukja a delikvens. Mindemellett a honlapon lévő "authorized retailers" link egy halott oldalra vezetett, grat. Kb onnantól lehet számolni a végleges hanyatlását l2-nek. -
aalat #83965 En nem mondom, hogy nem megbizhato (en is ezt hasznaltam, amikor szuksegem volt ra), de ha gond van a kartyaval es "rossz helyrol" szarmazik, akkor nehezebben kapod vissza az accod, ha visszakapod. -
ErrOrHUN #83964 kb 2,5 éve tőlük veszem a timecardot és soha semmi bajom nem volt velük. egyszer volt olyan nyomoruk, hogy hibás 60 napos timecard szállítmányt kaptak ncfostól, de adtak helyette két 30ast.
nem a legolcsóbb, de nem is drága -
#83963 100+ GC,cd-keyt rendeltem, 1dbbal volt ilyen gond, az sem gamecards-rol volt. Szoval gamecards, sztem is 100% megbizhato. -
aalat #83962 Nem biztos, hogy megeri... akar ban is lehet belole :/
Hi ....,
NCsoft was informed that the purchase of the game time code was reported as unauthorized by the original retailer. This caused the provided serial code and game account where that serial code is registered to be blocked.
If you purchased this game time card code from Digital River, Direct to Drive, Steam, or another authorized retailer, please contact the correct retailer's support regarding this issue.
If you purchased this game time card code from any other website, please reply to this email with the name and URL of the website from which it was purchased. We recommend contacting the seller from whom you purchased the game time card code for a full refund. To ensure this does not happen in the future, if you wish to play the game, please purchase a retail copy/access key from an authorized retailer. It is also good to keep in mind, that if you see a deal on a game time card that is too good to be true, it probably is.
If you have questions regarding whether a retailer is authorized or not, please contact us prior to making your purchase to prevent issues like these in the future.
If you have any further questions, please let me know.
Kind Regards,
Steve S.
NCsoft Account Support -
ErrOrHUN #83961
-
#83960 Old movie is old. -
Kanqukac #83959 Gondoltam feldobom a hangulatot:D
http://www.break.com/index/two-girls-one-cyst.html
aki vacsi utan van ne nezze meg aki meg elotte annak megsporolom a ma esti nasit:D -
Kanqukac #83958 EmirVanZZANNN -
#83957 EmirKehUHR > VanZan -
Kanqukac #83956 nah maris kaptal infot:D kerdezd meg predmestert hatha o megmondja kiaz es eladja-e a kariat :P -
#83955 DentonVanzan még él és keményen öli mobokat és már 81+:))))) -
#83954 gamecards.eu FTW -
Kanqukac #83953 Hmmmm... Volt vmi Dentonvanzan nevu arc sajnos sajnos a cimet nem tudom (nyomozd ki)... Kerdezd meg őt!!!:P -
DiamondHeart #83952 Ha valaki tud valami jó oldalt ahonnan vehetnék olcsón GTC-t, az se tartsa magában az információt! :D -
Yodu #83951 Shilien Templart vennek a Franzom lv80+
pm:) -
DiamondHeart #83950 30 napos EU GTC-t vennék :) Illetve érdekelne, hogy ki mit ajánl fel 15 nap free Game Time-ert :D -
Yodu #83949 Csa
ehhez hasonlo videokat linkeljen vki pls ,mert sehol se talalok:(
http://www.megavideo.com/?d=HBZQ1CAP -
#83948 A látottakról nem szivesen szeretnék beszélni. érdemes kivárni míg megtudod nézni. szavakba önteni elég nehéz ,a vizuális élmény leírhatatlan. -
Vicodine #83947 Sajnos techinkai okokbol ezen a fos laptopon nemtudom megnézni a videot,valaki pár szóban elmondaná miért ennyire gáz az emlegetett video? -
#83946 Ha ma került volna ki a videó még értékeltem is volna a humorotokat, de így...
-
ErrOrHUN #83945 azért arra kíváncsi lennék, hogy aki ezt látta, esetleg klánnak megmutatta, azok mit szóltak hozzá? -
valami123 #83944 Megnéztem a videót beszabehu... Ő lett a példaképem.... Ha újrakezdeném tuti ő lenne a mesterem :D :D :D Azok a csodálatos technikával leterített afk emberek , meg botok , egyszerűen fantasztikus, nem tudom szavakba önteni .... És még buffokról meg a skill használatáról nem is rengtem ódákat .... Egyszerűen ez egy csoda :D -
#83943 Ezert kar volt... :)
-
#83942 Azért egy Maja settes kris-es tőröst is fél óráig kergetnek, amíg a gyerek nem fut be egy zsákutcába...hát komolyan azért ilyeneket betenni.
Egyébként a zene vágása is komoly :) ez télleg RANDOM