Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

havernek 450 adom ccoalt :/
majd feljebb viszem >😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

félreforditottam elnézést 😞

Hat mostanaban egyedul a silver meg a mithril gyengelkedik, a tobbi materialnak szep ara van am!
Charcoal meg inkabb 600 az az 500, 500-ert nem ad el senki, kiprobaltam.
Azt tudom hogy honnan van csak a reakciod nem ertettem

"need some toon for siege...

francnak van erre szüksége...

nem biztos pont igy irta..."

need some toon for siege=kis osszehangolasra lesz szukseg a siegenel

Erre miert is nicns szukseg?<#wow2>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

a határozatlanságnak elfogadtam jo és rossz részét
megtanultam együt farmolni vele... 😉
minden esetre látványosan javult a környezetem L2 hatására!
minden karim addig vittem mig élveztem és erre valo a game!
egyre inkabb hanyagolom l2 mert már szinte mindent kiprobáltam és egyszerüen ennyi idöt nem töltök el egyik game melet sem azért L2 jól birta és szerintem még van benne egy lvl 40 es prophetnyi idö a töbiröl nem is beszélve...

gPROject
Tunic of Zubei és 2db Nassen's Earring eladó!
pm cukipofa vagy gattaca

ic forum töredék!
mintha te nem olvasnál forumot sg,ic!

eleinte nme 1000 volt a ccoal
és szerintem egyedül a free botoknak köszönhetö hogy lement 500ra...

ezt nem ertem

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
mint ma reggel is. ütöttem a tairimet, futnék a másikhoz, aztán csak azt veszem észre, hogy már fele hp-n van, mert egy spellhowler belenyomott egy bsps-es hurrikánt. mire odaértem a következõhöz, már aztis lelõtte...imádtam is a fejét...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
hát azért uncsi, partira vagyok utalva, ha jól akarok fejlõdni (tegnapelõtt 4x haltam be....farmolás közben, hülye sztori, ideges is lettem)

de látod múltkor is milyen hajrát nyomtunk DV-ben az 52-ért 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
este 7-8 után, múlthéten szabin voltam (kényszerû szabin, meghalt a nagymamám...) de tegnaptól megint melózok

lol szerintem is gáz lesz az Eva...transfer nélkül tényleg csak arról fog szólni, hogy senki nem akar lemaradni 😊

a határozatlanság meg nem tuti hogy baj, mert aki healerrel is és harcossal is nyomta már az "tapasztaltabb". Egy kezdö példa: mage-ként az összes harcos segíteni akar nekem (és leszedik a mobom) ha csalogatom magam után , mert azt hiszik menekülök 😊 Viszont mivel én mindkét kasztot próbáltam nem fogom elvenni más xp-jét jóindulatból (csak szemétségbQl <#mf1>)
Biztos magasabb szinten is vannak hasonló gondok...

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

gPROject
ja és van egy jó hírem, azok számára akiket érint 😊
ha Pali barátunk is úgy akarja, akkor lesznek fasza partyk nem sokára
úgy néz ki, feltápoljuk az elf csajsziját, és lesz egy vérbeli swordsingerünk 😊)

gPROject
hát Te nem is panaszkodhatsz a karidra, mert a bd egy qrva jó karakter
közel sem olyan uncsi, mint egy törpe vagy egy healer/buffer

gPROject
mikor leszel? mikor mehetünk partyzni?
egyedül nem haladok annyira, amióta eladtuk a speart 😞
😊

Nethyrrea
skill végülis már akkoris ottvolt, csak akkoris a határozottság jellemezte mint most, és kéthetente más karival volt, így sose jutott magasszintre semmiben.
én spec megtanultam elfogadni a BD-met minden elõnyével, és annál több hátrányéval együtt, és szép lassan kezdem kiismerni a képességeit mind farmolásnál, mind PVP-nél.

gPROject
ohhhhhhhh..........
a sieghadton amikor kezdtünk Ti kimardtatok a "jóbol", ezért most átmentek az evára, ahol ezek szerint mindenki bootozni fog, mert senki sem akar lemaradni
szóval én tuti nem megyek, mert esélye nem lesz annak a pár playernek aki átmegy hozzátok és becsületesen próbál meg játszani(itt a siegharton azért már kiegyenlítõdtek a szintek)
az eva egy nagy szar lesz, mindenki nyomja bottal majd 24 órában a kariját, nehogy lemaradjon a többiektõl, ráadásul mindenki healerrel vagy törpével, esetleg elf tõrössel lesz
mivel senkinek nem lesz lóvéja ezért elég valószínû, hogy még lvl60-on is csak botozni fogtok, már csak azért is, mert a botozás miatt annyira gyorsan fejlõdik majd a szerveren a playerek átlag lvl szintje, hogy nem fogtok elég lóvét termelni magatoknak ahhoz, hogy kellõen felszerejétek a karitokat

a sieghardton viszont szinte mindenkinek meg van már a megfelelõ tõkéje, szintje
azzal meg ne gyere, hogy, "te már magas szintü vagy nem zavarnak a botok meg farmerek", mert Te is lehetnél ilyen magas szintû, ha nem kezdenél mindig új karaktert, és lóvéd is lenne annyi, mint nekünk, ha nem adtad volna el

azért sok szerencsét azoknak akik átmennek!
remélem nem banolják majd egy hónap mulva az egész szervert 😛

Nethyrrea
méghogy nem zavarnak.... amikor pl balzing swampban nemtok egy nyomoronc tairimet leölni, mert zsúfolásig van kínaival (jelzem, 52-es mob...alacsony szintû?)

VAGY amikor pl AL-ben két klánnyi kínai farmer farmolgat..láccik hogy nem sokat jártál arrafele...ott is hemzsegnek a kínai farmerek mint crumában, és ha olyanjuk van, viccbõl rádtrainelnek 5 adag pytant, mert épp azt gondolják hogy nincs nálad füstszûrõs cigi ....😛

Nethyrrea
miért lennének olcsók?

a) tegyük fel hogy nem lesznek ott kínai farmerek. ergo hacsak nem tápol mindenki egy scavi altot akár bottal akár akárhogy, nagyságrendekkel kevesebb material lesz a piacokon. ne feledd hogy a mobok csak magasabb szinten dobnak 1-nél többet egybõl.

b) tegyük fel hogy mégis lesznek! akkor pedig ugyan lesz sok material, DE õk fogják megint diktálni az árakat, ergo bukta.

c) ?

Nethyrrea
meglestem havernél tegnap a WOW-ot, még szerver shutdown elõtt, nekem azért teccik a grafikája, hiába mondják egyesek hogy ratyi, bejövõs. de amin hatalmasat röhögtem, amikor haver elkezdett TÁNCOLNI az elf csajával....hát azon kész voltam 😄😄😄 de iszonyat élethû volt a mozgása 😊

Nethyrrea
cáfolnám. ha már van egy 50+-os karid és rerollolni akarsz, akkor lesz annyi lóvéd hogy minden gradebõl a legjobbakt add a karidnak kezdetben, és mire beéred magad (lesz pénzed SS spamra is meg egyebekre) addigra ha jól csinálod mégtöbb lóvéd lesz mint azelõtt volt. én csak Cuki-Gattaca példáját említeném: már lehagyott szintben gattacával, pedig mikor kezdtük már a karijainkat 😄 (én még open bétában, õ nagyjából egy-másfél hónapja gattacát 😊 )

Nethyrrea
mentem volna ha nem este 10-re értem volna haza és lettem volna hullafáradt..egybõl dõltem be az ágyba. reggel még kopasztottam pár tairimet...jellemzõ mód akkor kezdtek el dobálni dropot is, amikor már csak 10 percem volt indulásig. rohaggyanak meg.. 😛 de azért adtak 3 SOP-ot 😊

Nethyrrea
valami hibát ír ki, mióta updateltem a video codeceimet. valami GSM outbound aoudio codecet nemtalál. ami azért fura, mert amikor TESTING módban kipróbálom, mûxik. lehet, hogy valami codecet vissza kéne raknom hogy menjen?

hétvgén lehet tudok segiteni...

Gugger
ON

2 esen is lehet botozni...
te már magas szintü vagy nem zavarnak a botok meg farmerek
de lvl 1 töl 40 ig sokat szenved az ember miattuk!
még van egy hét sok viz lefolyik a dunán még én is átgondolom párszor a dolgot de eddig csak + ujot találtam...

gPROject
na ezért nem megyek én az evára, és ezért örültök Ti ennyire ennek a szervernek

jaja cask tod menyi pénz egy botot felöltöztetni?
most gondolkodom hogy scav vagy töröst kéne csinálni botnak

phalanx
szerintem legalább lesznek anniyan rajta mint most a sieghardton! és farmerek is jönni fognak ne feljetek, tehát a materialokkal se lesz gond

mindenki a saját szerencséjének kovácsa!
ideje elkezdeni ütni a vasat! 😉

és ugyebár mivel kevés player lessz föleg elején ezért mindig lessz hely botoknak...
1 honap kellet mire a 2 esen találtam egy jo helyet és elfogadtatam a jelenétem a kinaiakkal...
itt nem lessz gond és fejböl mondom hogy hova érdemes beálitani botokat...
ha az elsö 1m em összejön onnan már gyerekjáték lessz...
remélem!
most olvasgattam wow topicot hát nem dicsérték agyon de azért hétvégén belenézek.
várom már az eu szervert végre megfelelöen tudom használni a begyüjtött infokat!

warsmith lessz!
az 100%!!!
nem igérem hogy 52 de minimum 40 lessz!
ezzel a cuccok töbsége mglessz craftbol...
materialok oclsok lesznek szal craft menni fog!
elején nehéz lessz az biztos ez nem 1 honapos melo...

Gugger
Nagyon gondolkozom én is azon, hogy most mennyivel okosabban és tudatosabban tudnék egy warcryert csinálni. Nagyon sok SP t rosszul használtam, és sok sok adenát vesztettem azzal, hogy nem tudtam milyen ruha fegyó kell, melyik lesz jó nekem. Elgondolkodtató, de pénz nélkül nagyon nehéz lenne megint 😞 Valamint az is igaz, hogy kevesebb player, kevesebb törpe, kevesebb piac = kevesebb cucc, és ugye az tiszta, hogy csak a boltból nem lehet öltözködni.

Gugger
Aktív magyar playerek (free kutyák nem ide tartoznak 😄) HELP! Kevés party, kevés player, kevés játékidõ miatt szükségem lenne egy FPArmor-ra. Kölcsön kellene kb 4.5M Adena, hogy megvehessem az armort. Van egy Divine Tunic és egy Stocking amit cserébe odaadhatok, és a maradékot törleszteném és ha úgy jó akkor késõbb a Divine-t is visszavásárolnám. pm me pls - THX

helyes ! ugy látom hogy a HUN ok egy részének megadatik a saját vár! 😄

phalanx
1: mosmár elég jól ismerem a kasztokat és olyan karit indíthatok a kezdetektõl ami tényleg a legjobban bejön
2: már az elejétõl fogva elkezdek tépolni egy prófétát egy másik accon, hogy késõbb is jól haladjak
3: szerintem annyira kevesen azért nem lesznek
4: mivel én már csak ilyen hardcore gamer vagyok, nem jelent problémát elörrõl kezdeni 😊 de ezúttal nem hagyok ki másfél hónapot így talán az elsõk között érhetem el az 50-et

egyébként halottad hogy wow ban lessz makro hogy helert tudj tartani ?
szal lehet magyarázni a dolgokat...

need some toon for siege...

francnak van erre szüksége...

nem biztos pont igy irta...

BEAST
igen? 😊 ez uj 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Nem én mondom, EULA néni mondja 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Majd ha megunod kicsit sharelhetned az accot😊 Most zh-k vannak, szal max 15os karit tok majd csinalni us openen, az meg lofasz, nem jon le a jatek annyibol😞

BEAST
hihi 😊 2 hét szünet és napi tizensok óra csodákra képes 😊 <-- függõ 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Beast, te meg lvl 50 kari, omg😊))

Erdekes felfogasod van. Nem ertem, miert "randa dolog" ha megosztjuk az accfizetes terhet. Engem nem izgat kulonosebben hogy te botozassal cseszed el a jatekot, csak ne mond azt hogy arrol szol a jatek<#ticking>

BEAST
hmmm <#hehe>

SDana
Most nem kötekedés, de mi a jobb? Ketten nyomnak egy karit, vagy egy ember kettõt, egyiket buffbotnak használva? 😊
Én azt mondom, mindkettõ randa dolog... És hogy la2ben természetes...
De mind1, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszi, ez mindenképp csak egy játék 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

1esek szerint.

SDana
Ez a játék már csak errõl szól... 😊

"szerintem ezzel a felfogással ami neked van
jo haverok leszünk!" - BOT???

ez tényleg olyan jó felfogás??!!<#wow3><#idiota>