Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"+2 scav slave"
<#alien>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

szerintem ezzel a felfogással ami neked van
jo haverok leszünk!

én 100% hogy prophet meg warshmit +2 scav slavet csinálok!
ha addig nem veszek még accot...
esetleg elado csupasz acc? >😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Egyébként itthagyni azért érdemes, mert ha az ember már unja a kariját, akkor rerollolni egy szerveren, ahol már mindenki 50+os, nem nagyon éri meg, nem fog senkit beérni (csak agyament grindeléssel és botozással). Viszont egy szûz szerveren szívesebben rerollol az ember...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Van akinek csak ez jon be<#szomoru1><#kuss>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

De vegyetek mar eszre hogy eu server nem eu server, csak annyi hogy korabb lesznek a siegek(mellesleg siege is csak jonehany honap multan lesz). A ping az meg u.olyan(ami a lenyeg), csak sokkal de sokkal kevesebb ember lesz, nehezebb playershop, stb.

SDana
Ki mondta, hogy nem lesz agyment grindelés meg botozás...? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Féééék 😄DD

01110000 01110010 00110000

csak agyament grindeléssel meg botozással lehetne megint jó karikat csinálni. Mert szerintem itt senki nem akar türelmesen szépen jácani és fejlQdni 😊

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

ha nem lesz transfer akkor miért mentek át? Miért jó itthagyni a jó a kariaitok?

WTB 40m adena! pm zonca!
<#idiota>

SDana
Ez összesen 64e forint lenne egyben. Aki ennyit költene a játékra az elõfizetésen és a havidíjon kívül, az már tuti vett régen és nem kell neki az aprópénzed... 😊

Ja, és kari transzfer TUTI nem lesz, erre senki ne alapozzon 😊

SDana
Hm, ez az EU szerver érdekes lehet. Valószínûleg én is át fogok menni majd. A PWmet nyugodt szívvel hagyom pihenõben, nem látom sok értelmét, hogy tovább fejlesszem (lenne, csak nekem nincs idegem hozzá).
Viszont eu szerveren tuti powergamelés lesz... Scavi start, buffbot, satöbbi 😊

GAthersw
Ki az isten venne 32met egyben? :///

jaja, de ha nem lesz transfer akkor nincs az az isten hogy megint indítsak egyet

Jockey
hát, ha lesz lehetõség én tuti átteszem a karijaim eu-ra, semi nem köt a 2es szerverhez😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hmmm transfer nélkül én biztosan nem megyek sehová 😊 Eszem ágában sincs elörröl kezdeni MEGINT 😉

De ha van/lesz transfer akkor még aznap 😊

GAthersw
jövök 😄

gPROject
jössz partyzni, ha újra indul a game?

Ahogy mondod.

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

HUNrricane
<#wink>
Régen voltál ventrin!

Majd felébredsz!

Nethyrrea
wow 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane
WTS 32 millio adena a seighardton (ha egyben veszed meg akkor csak 2000 ft/millio)

Majd felébredsz!

Strahd_
köszönöm .)

Igen ujbol játszok de a free szerveren .) mert maga a jaték jo csak fizetni nem fizetnék már érte és most fun van egy 48 as Spellhowlerem .) csak kell scvai hogy legyen b fegyom .)

Nethyrrea
vagy pedig lin.warcry.com. a FEATURES résznél baloldalt van egy scavenger tool, beütöd hanyas szintû vagy, és kiadja hogy a környezõ szint-intervallumban milyen mob és mit dob, milyen eséllyel. érdemes, nekem bejött.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

prima guide ha esetleg nem lenne meg.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

gPROject
lol...csak nem játszol? 😛
prima guildben levan írva melyik alapanyagot mi dobja

milyen szintû scav?

Strahd_
van olyan scavi profi, aki meg tudja mondani hoyg kis scavangerrel merre érdemes vadásznom alapanyagokért (maxos cuccban) valami kis leírás nincs?

viszont a kevés ember miatt valószinüleg a botter-heaven lesz az a szerver...

bár lehet hogy inkább bot-partit csinálnék :p

nekem is van pár accom csinálhatunk ketten klánt hehehe

hát ja sokakanak nincs oka átmenni :/
nembaj van pár accom csinálok warsmithet scavot prophetet és még marad hely 1 karinak

enyivel már várat is foglalok 😄DDD

Sztem EU szerverre tuti nem megyek.
Ezt a sok mindent nem fogom itt hagyni, csak azért, hogy egy olyan szerveren játszik ahol sokkal kevesebben vannak, ua a ping, csak a kurva siegék lesznek EU idõ szerint és az elsõ siege kb 3-4 hónap múlva lesz 😊)))
na ne röhögtessetek 😊))

Én mostanáig a Devianne-on játszottam, de ha sokan átmentek meggondolom én is.

De ha kifagyok...sz*pok mint állat 😞(

Én elmegyek veled szivesen. Gattaca bõven elég oda.
Root+sleep
Ha kell a Dark Lordot is ki tudom nyírni.
Gattaca nagyon táp lett 😊))))
root+sleep+heal+buffok+stbstbstb...sima ügy

Nethyrrea
nem féltelek én 😄 csupán tényeket közlök 😊

szerintem nem kell félteni minket >😉 😉

Nethyrrea
ígyis fog menni legalább egy klánnyi kínai is oda, ott is akarnak majd piacozni. és hamar magasabbszintûek lesznek mint ti, így még le se tudjátok majd verni õket.

én 100% hogy megyek!
azis biztos hogy prophet hogy akik késön jönnek tudjak powr lvl elni...
remélem tiszta lessz ...
gondolj bele ccruma üres!!!

Gugger
na igen ebben is van valami igazság ! 😄 talán tényleg jobb lenne a játék tisztasága miatt, ha nem lenne transzfer ...

ja és tervezem adena eladását az éván is >😉

ez a lényeg!
ne legyen transfer mert akkor egy csomo béta csíter is jönne!

szerintem én is megyek csinálok egy prophetet
a 2 esen már ugy is beteltem :/

Gugger
ha lenne transzfer nem gondolkodnék sokat én sem !

semo1
Ne menj már át eu serverre.

Nethyrrea
egyébként kicsit fura az is nem, hogy már mióta TERVEZIK bevezetni a kínai L2-t, de még nemsikerült...vajonmér.....

Sracok, kene egy kis segitseg: 37-es questem befejezo reszeben 2-szer is be kell mennem Cruma lvl 2-re, Titanok Dobozahoz kulcsmasolatot csinalni/kinyitni. Ehhez kellene egy 40+-os party. Szoval jo lenne ha minel tobben jonnetek, minel magasabb szintuek 😊 Fel ora az egesz, de maradhatunk is. Nekem estefele jo, 9 utan.
Sáska
Hát, elolvastam amit phalanx becopyzott, s ez alapján inkább nem... minden ugyanaz lesz..😞 én azért mentem volna át, mert abban reménykedtem, hogy eu-n jobb lesz a support s a ping.