Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Nekem is mondták, én is mondom... Fogod te még visszasírni a diákéveket 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Mar megint nem ertem a soraidat😞
Abbol amit leirtal, en 1 jo kis magyar orat kovetkeztetek le...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

munkahelyen legalább fizetnek a szenvedésért...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

suli rulz! 😊

tegnap bentvoltam 4 magyar orán ahol elmonták hogy fogunk csalni éretségin és hogy sokkal keményebben osztalyoz évközbeni vizsgákon
mint majd éretségin... LOL éretségin átmegyek ha eljutok odáig! LOOOL

2.5 óra után már olyan volt a magyar óra hogy az elenségeimnek se kivánom!
még most sem hevertem ki a sokkot! 😞
nembaj holnap leiszom magam! 😛

Hat en nem nezevnem magam lustanak, ejfeltol hajnali 6ig probaltam megcsinalni a digitalis technika hazim, de rajottem hogy lehetetlen befejezni a 12 oras hataridore, igy feladtam<#rinya>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
ezt a lusta bagázst...émmeg 9 óta itt rohadok melóhelyen.....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

<#vigyor1>
En meg most keltem😊)

bazz a délután szunyán még nem vagyok tul 😊))

GAthersw
Te mekkora egy lusta dög vagy 😄DDD

01110000 01110010 00110000

jaja ehez hozászoni sem tudok!

najo pár ora mulva felkelek és belekötök >😉 😉 =)

<#violent>3 darab 5 öset 😛<#awink>
viszont tetszik hogy rengeteg skill van ami l2 ben nagyon hiányzik!

Ha belegondolok a wow rvr csatakba(alliance-vs-horda), filozofiailag egyszeruen nem lehet nagyon jo! Nincs semmi nagy cel, semmi nagy vesztenivalo(plz ne rohogtessen senki a honor rendszereel vagy mivel, mar Fung Wan-ba is volt ilyen, semmi kulonos). Ha meghalok wow-ba, nem vesztek semmit! Ezaltal egy csatan a felelem erzese ismeretlen lesz, igy a gyozelmet se fogja az ember kellokeppen ertekelni. Es ahogy olvastam nagyon sok rvr lesz a kesobbiekben, ez miatt, es hogy nincs vesztenivalo, meg 1 fontos cel amiert a harc megy, a csatak rovid idon belul(1-2 honap) unalmasak lesznek(hacsaknem Planetside szintu lesz(ami lehetetlen, mivel az mmofps), de azt is megunja az ember 2-3 honap alatt). L2be halalkor meg nagyon sokat lehet vesziteni, vagy siegenel kevesebbet, de ott is lehet, es a cel amiert kuzdunk nagyon fontos(var), hiszen a klan jovoje fugg tole, ezert a gyozelem hihetetlen edes lesz, a vereseg pedig tovabbi csatakra, visszavagasra osztokel.

Rengeteg szorakozas altal mit ertessz? En pl elemntem horgaszni, 5 perc utan annyira eluntam magam hogy majdnem eladtam a szamitogepem... Gondolom a novenygyujtogetes is legalabb ennyire izgalmas<#idiota> Szal nekem nem jonnek be az ilyen dolgok. Az 1etlen dolog ami miatt van 1 kis esely hogy atterek, ha iszonyat jora megcsinaljak az RvR-t, amire vajmi keves valoszinuseg van. A girani csata nagyon magasra tette a lecet nalam...

Zolee vagy en benne leszunk<#eljen>
Csak vki tenyleg nezze meg van-e orfen<#zavart1>

Csinaltal 3db 3as karit?<#idiota>
Mellesleg engem sem fogott meg a wow😞
Szal L2 powa!😊

SDana
Nekem már rég hiányzik La2bõl az egyéniség dolog. Szeretnék házat venni, földet mûvelni, akármi... Ha már azt mondták róla, hogy tamagocsi szerû (elvégre kóreai 😊, akkor ahhoz nincs sok támogatás sajna 😞

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Mit szólnátok egy Orfen Raidhez, egyeseknek talán az utólsó L2 élményeként. Lécci, már elég magas a népség, hogy sikerüljön, cuki kiosztja a hasteket és let's rock! Na, írjátok, hogy kinek jó/nem jó ma, mondjuk 8kor a tali Orenben.

01110000 01110010 00110000

Baszkurátor
Pedig alapvetõen egy qrva jó játék lehetne az L2,csakhát ..... <#rinya>

Elég durván odaver l2-nek wow ahogy én nézegettem... Sokkal inkább eu és us piacra gyártott stuff, rengeteg szórakozással, nagyon hamar élményt nyújt, és nem az l2bõl megismert "mégleverek 400 csontvázat és lesz pénzem kiscipõre" kategória...sokkal kevésbé kell odafigyelni az efféle dolgokra, jóval nagyobb interktivitás.

Nem tömjénezni akarom, gondolom akit érdekell meglesi majd, engem meglepett, mert azt vártam hogy csak egy agyon hypeolt sz@r lesz, warcraft világában, de nagyon kellemesen csalódtam.

Az viszont biztos, hogy erõs behatással lesz l2-re, mint wow mind guild wars, mert piszok sokan otthagyják majd l2-t akikben egy szikrányi kétely is van, hogy van-e értelme folytatni...

SDana
Hétvégén asszem én is meglesem a wowot, de nem hiszem, hogy tartósan maradni fogok.. max a béta végéig.
Aztán elleszek la2ben amíg jön a GW 😊

jaja
de ami elszomorit hogy wow sem különbözik sokbn l2 töl :/
ugyan az ölj ezt ölj azt csak a quest végén választhatsz pár cucc közül...
nem nagyon fogott meg pedig kiprobáltam 3 fajt clast...

Uh...most voltam bent...nagyon durván megfogyatkozott a playerek száma! 😞(
Sztem ez a wow bétának köszönhetõ.

http://www.freeweb.hu/l2quests/
Shielen Knight kvestet hol találom plz
köcc elõre is.

the world is mine

Manoooo
hupsz! 😄

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Vigyél fel egy törpét ekkora szintre, ne add el a kurva adenád és akkor te is tudsz egy másik karit felhúzni top cuccokban, ss spammel.
errõl ennyit...

Nethyrrea
wowba meg nem darkelfek hanem night elfek vannak...csak csendecskén szólnék hozzá ... 😉

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ezt se veszi már senki...

Manoooo
raktad

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Manoooo
Lol!
Nagyon alacsony árfolyamra raktak! 😊

WTS 23 m adena 1500 HUF/1m

Gugger
UP UP UP UP UP

Nekem az is jó ha mindenki csak egy keveset ad, elég kb 1.5 M-a mert akkor eladom a Divine-t !

ha van valaki aki akar jönni ma az elven fortresbe ( természetesen lvl 10-20 ha van ilyen) az írjon privit.

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

phalanx
mondjon mindenki amit akar én mindenkébb kipóbálom az Eva-t, és a fõkarimmal nem fogok botozni! mivel magyarok nem nagyon lesznek, belépek a legerõsebbnek igérkezõ klánba és gogo várostrom <#vigyor5>

az a helyzet hogy szerintem igazad lenne!
ha nem lenne bot meg kihivás!
azért 0 rol indulva több a kihivás mint ugy hogy ss spam meg legjobbcuccok!

jaaaaaaaaaaj nem iiiiiiiiiiis 😄DDDDDDDD

még át kell gondolnom van e annyi feleslegem ma még suli holnap érek rá

Gugger
UP

Gugger
miért ma nem tudsz ?

lvl 40-es prophet LOL 😄DD
egy prophet lvl 50+-on prophet és ahogy ismerlek 40 fölé úgy se viszed 😄D

SDana
Hehe... szegény nyxeseket a multkori oreni ostromnál kicsit meglõdöztem... Akkor még nem tudtam, hogy velünk vannak 😊

gPROject
bocsi, de nem tudtam játszani tegnap 😞

Gugger
hát én pl. azért nem voltam mert nekem vasárnap este késõn van már a 24.00h is, egyébként meg még ennél is késöbb szoktak lenni a siege-ek!

Nekem az osszehangolas ugrott be a toon-rol😊
Mellesleg a multkori siegen kb 4 magyar volt, es akkor sokat mondok, szal nem a magyarok miatt vedtuk meg a varat😊
Persze az nyilvanvalo, hogy meggyengult az ic pozicioja, ezer toborozzak az embereket(nem akarjak megadni az eselyt se, hogy esetleg csak 2.ok legyenek...).

Nethyrrea
nekem eddig a legjobb partim az volt amikor a klán lvl 5 küldit csináltuk 😊

jo akkor mégse forditottam fére ?!

Nethyrrea
perszehogy ezért. bár most, hogy a NYX szövetsége is nyalja a hátsó felüket, jópár emberre tettek szert

Koszonom Zitusnak, Diniznek, Csuznak, Shaerenek, Bisnek hogy eljottek Cruma lvl 2-re, nem bantak meg, nagyon jo volt a party es sikerult is a Titan Boxrol levenni a kulcslenyomatot. Koszi Gattacanak is hogy ajanlkozott.

Ma este ujra be kene mennem, remelem szamithatok megint a segitsegetekre. Mas is johet am 😊

Szereztem divine stocking meg asszem divine boots receptet, ha valakinek kell, kolcson tudom adni.

Poen: utana farmolnom kellett stakkatokat, hat az egyik workerbol (vilagoskek mar !!) nem kiesett egy Pike 😊 51/32, ketkezes landzsa
Nagyon jolesett, megjott kicsit a kedvem ujra l2-hoz emiatt es a jo party miatt.
A partyról meg annyit, hogy a nem magyar srac aki velunk volt, azt mondta eleteben nem volt ilyen jo partiban lvl 2-n.
SDana
A toon hogy jött ki összehangolásra? 😊
Nekem inkább gunyoros kijelentésnek hangzik, kb olyan értelemmel, hogy "kevesen vagyunk, kellett a zerg az ostromhoz"... Egyébként világos volt, hogy ezért vették fel a magyarokat és nem másért 😊